104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• InfoMester
    elkezdtem Hoffenheimmel az első szezonom...1. kiszemelt playa a hamburg játékosa Mladen Petric...
  • InfoMester
    Wuhan,puszanPark(vagy mi),Chelsea,Vicenza Hoffenheim közül Hoffenheimre esett a választásom..később a PuszanParkal kezdek egyet sztem Dél Koreába...nem rossza a kerete
  • Huni92
    Győri ETO - Soton 1-1, tizenegyesekkel 3-2
    Első félidőben mintha pályán sem lettünk volna, még egy lövést sem tudtunk megereszteni. Második félidőre pedig megfordult a helyzet, és a Győr nem tudott átjönni a félpályán. a 93. percben sikerült egyenliteni. Majd a tiziket elrontottuk, igy szépen beégtünk xD
  • InfoMester
    de nem azok aggodalmaskodtak aki mindig játszottak..de nem a sok kölcsön miatt aggodtak??plEmmanuelson ért is érdeklődtek..nem adtam és már aggodott is...Trejot azért nem játszattam mert Ronaldo 5 meccsen 8 gól 1 asziszt,Huntelaar 21 meccsen 19 gól Suarez 11 meccsen 7 gól 6 assziszt,Sóbis 7 meccsen 3 gól nemtom mennyi assziszt..és amit tudok hogy leanderson vagy ki 21 meccsen 28 assziszt 3 gól..
  • giorgio81
    Hoffenheim
  • Huni92
    Gyakorlatilag leirtad a problémát, ami miatt nem ment a csapatnak. AZ aggodalmaskodás. Emiatt nem játszottak jól, és veszitették a meccseket.
    Az, h mit mondanak a szurkolók, a legkevésbé érdekeljen. Ha trejo lőtt 2 gólt, meg adott 1 asszisztot 3 meccsen, akkor te voltál a hibás, h kihagytad a csapatból.

Sok sikert a következő együtteshez!

Egyébként Rinakkain a skin neve, és ha jól emléxem, fmhungaryről töltöttem. A háttér pedig általam "készitett".
  • Darkon
    Eddig viszont szerencses baleset

• Huni92
    Debrecen - Soton 1-5
    Ahhoz képest, h meccs előtt esélytelenebbek voltunk....:D:D:D:D
  • InfoMester
    Reggelt and Grat all!!!
    az 5 tactics ból szinte 2 ugyanolyan volt..mindig kis dolgokon változtattam..később a helyezkedéseken...januárig minden meccsemet nyertem pár döntetlen volt és 1 vereség...20 gyözelmi sorozat 30 veretlenségi meg ilyesmi..aztán mihelyswt elkezdőtött az át. szezon elkezdett a csapat döntetleneket játszani..lecsuztunk a 3 helyre 2 pontal az elsőtöl..aztén meg avereségek is jöttek..addig minden meccsen nagy fölénnyel nyertünk..elkezdett Huntelaar kiábrándulni mert hivta a Chelsea,Livepool,Bayern,Juve meg pár nagyobb klubb...és nem engedtem..Ronaldo elégedetlen lett mert nem játszattattam sokat mert a kondiciója mindig kicsi volt a sok sérülés miatt..és Gentlaar meg tétmeccseket akart..és hogy ök kiábrándultak kezdtek aggódni a többiek..nemtudom miért de aggódtak egyre többen..és folyamatosan rontottunk...a vezetőség meg dumált mert a szóvivő szerint a fele játékos szar akit igazoltam..eddig jók voltak most már xarok..Trejot nem is játszattattam csak vagy 3 mecssen osz már xar volt 3 meccsen 2 gól 1 gólpassz és ez 0 volt a szurkolóknak..nah de mind1 tultettem rajta és tegnap idegembe töröltem az FM et :DDD amit ma már megbándtam..igy újra fent van..és sorsolok pár csapat közül hogy melyikkel menjek..sztetek:
    Vicenza,Hoffenheim,Chelsea,vagy vamelyik kinai csapat..
    Huni az melyik skin..linket pls...
  • Darkon
    Reggelt! Este nem mentettem dejo:S
  • giorgio81
    Benficát kaptuk az egyenes kiesésben
  • giorgio81
    Nah megvan a továbbjutás BL-ben

• Huni92
    Reggeltet!

Grat giorgio, gyula, itsuki!

Gunners: a beadások azért nem mentek igazán, mert az Arsenal védői blokkolták azokat. Vagy egyáltalán, a szélsőim nem is tudtak eljutni olyan pozicióba, hogy érdemben beadhassák a bogyót.

Cél a biztos bentmaradás. Viszont bajnokság kezdete előtt teszünk egy kitérőt Magyarországra. Loki, Fradi, Győr, ZTE.
  • giorgio81
    Visszahoztam a meccset az Arsenal ellen a Liga Kupa negyeddőntőben, Dzsudzsák a 121. percben egyenlített és végül tizenegyesekkel nyertünk

• Itsuki
    ja az eredmény lemaradt:D
  • Itsuki

4.00ás oddsom volt hogy nyerek otthon. bajnoki címet akarok szerezni a fiukkal:)
  • realgyula
    megnyertük a bajnokságot! a végére a barca kipukkadt, és már három fordulóval a vége előtt sikerült megnyerni a ligát! 12 pont az előnyünk, de még "nincs vége a szezonnak" mert Rafael Sóbisból "gólkirályt akarok csinálni"! jelenleg 25 gólos, Forlánnal egyetemben, őket pedig 24 góllal Toto Tamuz követi!
    viszont ami talán a legjobb hír a számomra, az ez...ezek után már csak nem dobnak ki! :)
  • realgyula
    már megint... :S áááááááá, én megőrölük ha kiraknak!!!
    a barca meg megint kikapott, ha nyerek a Valencia ellen, akkor már 10 pont lesz az előny...de aligha ezen fog múlni a szerződéshosszabbítás...:S
  • realgyula
    32. forduló:
    Atletico-Barca 3-2
    Espanyol-Real Madrid 0-3
    így pedig az előnyünk 7 pontra nőtt...! :) innen már nehéz lenne elveszteni...! remélem megkapom a szerződést!
  • Gunnersboy
    statok alapján egyenlő ellenfelek voltatok, jó lesz ez :)

bár a beadásokra picit figyelhetnél, 8%a volt csak sikeres, vagy lehet csak az Arsenalnak van ilyen jól záró védelme:D
  • Huni92
    Nekünk is ők jönnek ^^
    Arsenal elleni meccs
    Tisztességesen helytálltunk, és Scheniderlin gólja vmi meseszép volt. 2 perce volt apályán, amikor 33ról, fordulásból, 1 védővel a nyakán átlőtte a hosszú felsőbe.
  • HUNLonsdale
    debrecent 4-0 ra picsáztuk el idegenben
  • HUNLonsdale
    egyre jobb a csapat,a magyar mezőnytől kezdünk elhúzni,bl ben meg egy nagyon könnyű sorsolás után a csoportban 2 győzelemmel kezdtünk,itthon 1-0 a hamburg ellen majd idegenben egy 2-1essiker rangers ellen,a csoportban a 4. csapat a tottenham
  • Darthmushroom
    grat all. holnap folytatom psg-t, de már tom h hoffeinheim lesz a köv csapatom. naon szimpik bár ma kikaptak két szerencsés góllal!!:S
  • Huni92
    Vmeddig biztosan. Jelenleg a friendlyk és az igazolások zajlanak. Igencsak sikeresen haladnak a tárgyalások :)
    A fogadóirodák szerint 1001.00 az esélyünk a bajnoki cimre. Csak összehasonlitásképpen, a Poolnak 3.25 :D Nade majd a szezon végén néznek nagyokat :o ^^
  • Darkon
    1-2lett a visszavago. Deutalom az angolokat!
  • realgyula
    hát nagyon jó lenne...! :) a banokságban nagyon megy, 30 meccs után veretlen vagyok...8 döntetlen, 22 győzelem...de a barca is nagyon-nagyon jó, ezért "csak" 4 pont az előnyünk...!
  • HUNLonsdale
    hallo mindenki töltöm ufcét
    lesz ma éjjel vki?
  • Huni92
    Ne vegyél rá mérget h kirúgnak. Ez a szokásos üzenet, ha épp lejár a szerződésed. Utolsó hónapban majd elédtolnak egy újat.
  • realgyula
    de ki fognak rúgni, a másik mentésemben is ugyan ezt írták, kb. ugyanígy március-április felé, akkor a BL-t nyertem meg, ugyanígy a 2. szezon végén, és mégis kirúgtak...és most is ki fognak, pedig most a Bajnokság lesz meg...!
  • Darkon
    Ne sirja mar! Nem fognak ez csak talalgatas.
  • realgyula
    ezt nem hiszem el...!
    4 ponttal vezetem a bajnokságot 9 meccsel a vége előtt, mégis ki fognak rúgni...hihetetlen...azt hiszem ennyi volt az FM nekem, biztos, hogy újat nem fogok már kezdeni mégegyszer!
  • Darkon
    Eleg suru. Wijnaldum jol teljesit. Nekem 08-ba isten volt!
  • giorgio81
    Nehogy azt hidd, hogy összeáltt, egy szar csapat ellen is nagyon meg tudunk szenvedni, nagycsapatokat általában a bajnokságban megverjük, néha becsúszik ilyen is mint a Feyenoord ellen
    Hozzám is jön Marquinhos 2011.01.01-én, igazából a középpályán már túlkinálat van, valakit el kéne adni:

• Darkon
    Latom jol osszeallt mar a bandad.

Nekem Marquinhos meg nem az igazi szerintem csak jovore lendul be. Igaz meg csak 21eves
  • Darkon
    Koszonom. Az rankfer, mert most vesztettuk el otthon a presztizsmeccset Valencia ellen. Spanyol kupaba viszont a dontobe vagyunk
  • Huni92
    Simán behúzod majd, no para :)

jolesy: neked további sok sikert!
  • giorgio81
    Legnagyobb arányú győzelmem eddig, bár a 2. félidők elalibiztük

• Water
    Na én elteszem magam holnapra.További jó fmezést és jó8 all!
  • jolesy
    Sziasztok!
    Szegény pompey-m az Arsenal elleni 3:3 után a visszavágón kikapott így kipottyantunk az FA kupa negyeddöntöjéböl, úgyhogy maradt az UEFA....ellenfél a Galatasaray volt, otthon sikerült 4:3-re diadalmaskodnom, és ekkor jött a visszavágó:

Nem mellékes, hogy Kranjcar illetve Emerson sérülésekor már nem volt cserém, így kettős emberhátrányban játszottam az utolsó negyed órát, és még így is Kanu (már sokadjára) bizonyította hogy még helye van most is a csapatban :)