A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Reggelt and Grat all!!!
az 5 tactics ból szinte 2 ugyanolyan volt..mindig kis dolgokon változtattam..később a helyezkedéseken...januárig minden meccsemet nyertem pár döntetlen volt és 1 vereség...20 gyözelmi sorozat 30 veretlenségi meg ilyesmi..aztán mihelyswt elkezdőtött az át. szezon elkezdett a csapat döntetleneket játszani..lecsuztunk a 3 helyre 2 pontal az elsőtöl..aztén meg avereségek is jöttek..addig minden meccsen nagy fölénnyel nyertünk..elkezdett Huntelaar kiábrándulni mert hivta a Chelsea,Livepool,Bayern,Juve meg pár nagyobb klubb...és nem engedtem..Ronaldo elégedetlen lett mert nem játszattattam sokat mert a kondiciója mindig kicsi volt a sok sérülés miatt..és Gentlaar meg tétmeccseket akart..és hogy ök kiábrándultak kezdtek aggódni a többiek..nemtudom miért de aggódtak egyre többen..és folyamatosan rontottunk...a vezetőség meg dumált mert a szóvivő szerint a fele játékos szar akit igazoltam..eddig jók voltak most már xarok..Trejot nem is játszattattam csak vagy 3 mecssen osz már xar volt 3 meccsen 2 gól 1 gólpassz és ez 0 volt a szurkolóknak..nah de mind1 tultettem rajta és tegnap idegembe töröltem az FM et :DDD amit ma már megbándtam..igy újra fent van..és sorsolok pár csapat közül hogy melyikkel menjek..sztetek:
Vicenza,Hoffenheim,Chelsea,vagy vamelyik kinai csapat..
Huni az melyik skin..linket pls...