104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #35774 az mitől lehet, hogy a 3D meccs közben a nevek homályosak?
nem látni, hogy mi van a játékos fölé írva, pedig eddig nem volt vele gondom :S -
David Silva sztem elég jól befutott playa..de nem olyan nagy keret ez amit mondassz..vannak tölük jobbak is..már bocs ha megsértelek..pl. Diarra helyett sztem jobb de La Red..Aquino az elején sztem még nem nagy playa..de még 1x nem volt a csapatomba de sztem az elején jobb nálla Drenthe... -
Skrtel, Veloso (csakazérmerhamsikszlovák...de am kb 1formák ők ketten).
Aquino meg tényleg isten lesz 2013 környékére. Csatárként, irányitüként, balszélsőként is bevethető majd. -
realgyula #35771 egy brutálisan erős keretet akarok most kialakítani, ezért kérnék 1 kis tanácsot, hogy kit/kiket lenne a legérdemesebb leigazolni...
megkértem a keret összes játékosát, hogy ajánljon valakit mint új igazolás, és akiket ajánlottak, elég jók...! igazából egy középső védőre, egy védekező kp-ra és egy szélsőre van szükségem, ezért csak ezekre a posztokra ajánlott játékosok érdekelnek...!
az esetleges játékosokat gyorslistára tettem, középső védőnek Gonzalo Rodriguez (Villarreal), Martin Skrtel (Napoli) és Alex (Chelsea) a lehetséges igazolás, védekező kp-nak Marek Hamsik (Napoli), Miguel Veloso (Sporting), Sunny (Valencia) és Nigel de Jong (Hamburg) lehetséges, szélsőnek meg csak egy játékos érdekel, ezért nincs alternatíva, a játékos David Silva (Valencia)...! szóval közűlük kéne választanom, de ki szeretném kérni a "nagyobb spílerek" véleményét is (Capello,Huni...stb.stb.) és utána dönteni! igazából én nem nagyon tudok választani e játékosok közül, bár Sunny "vonz" talán a legjobban, mert ő "csodagyerek", a védők közül meg talán Skrtel, de a másik két említett játékos is nagyon jó, főleg Alex...!
a többi posztra nem kell játékos, mert olyan keretet akarok kiépíteni, hogy legyen 3 kb. egy szinten lévő középső védőm (Pepe és Garay mellé kell még egy, mert Metzelder azért nem annyira jó, a 4. számú védő pedig Krzysztof Krol, egy fiatal játékos a Castillából, de ő csak ritkán játszik/fog játszani...), védekező kp-nak ott van Gago, és Diarra helyett kéne egy "jobb", ha pedig sélülés van, vagy eltíltás, vagy egyéb dolog, akkor bevethető Dani Parejo is a Castillából... a csatársorban Agüero és Sóbis mellett Higuain fog játszani, a 4. csatár meg valszeg Raúl lesz...! a kapuban Casillas alap, mögötte Codina, ha nem tetszik neki, hogy csak csere, akkor nézek más kapust Casillas mögé! a két szélső védő alap, hogy Marcelo és Ramos, a cseréjük Miguel Torres és Azpilicueta! szélsőként jelenleg Robben, Robinho és Drenthe bevethető, de Silvát mindenképpen le szeretném igazolni (ha ezen a nyáron csak őt sikerül elhozni, az sem baj, de nekem ő most kell...), Drenthét pedig lehet, hogy elküldöm, helyette majd Aquino lesz, egy darabig a Castillában, aztán majd a nagy csapatban, mert azt hiszem még régebben Huni mondta, hogy nagyon nagy játékos lesz belőle... irányítónak pedig Van der Vaart és Sneijder, ha pedig nagy a gond akkor még Guti is ott van..!
szóval ha ez így összejönne akkor szerintem elég durva keret lenne...! :)
akkor várom a tanácsokat a "nagyoktól"! :) -
épp most vette meg a Hamburg 14,5M-ért -
érdekes nálam benne van, és nincs is betöltve a német liga -
most nézem Obasi-t kifelejtették Hoffenheim-ből... -
ugylátom a keretem nemnagyon fog változni a végéig
-
de milyen jó hogy még D.Buonatte se jön -
már próbáltam nemjön.. -
de ha csatár kell, próbáld meg a Coritibából Keirrisont. Olcsóbb volt mint Marquinhos és a 2. évben angol gólkirály lett -
Palmeiras -
Palmeiras
Én 13M-ért vettem -
Azigen!:D Grat -
vagyis a léyneg amit nemirtam..marguinhost honnan is vetted?? -
marquinhost kipróbálnám hoffenheimnél..csak nemtudom honnan jött..ugyse tudok kit igazolni hoffeinheimhez.. -
nagygrat -
Na ezt el se hiszem!! Amit 08 elvett 09 visszaadja
BL DONTO: VILLARREAL-ARSENAL!
-
gratula mindenkinek!
A fizetéshez annyit szólnék hozzá, hogy értelmetlen dupla, vagy akár tripla fizut kérni. Úgysem mész vele semmire, és ezzel csak a klub számláját kopasztod. :) -
nálam is jól nyomja
-
Samp 1-1 AC Milan -
Ez a Marquinhos ténylég egész jó, amióta megérkezett, majd minden meccsén gólt rúgott
-
Azért 2-0ról felhozni,ráadásul idegenbe:)adrianot pótolni nagyon nehéz,de Falcao megcsinálta
-
hamary #35751 Nem mindegy, hogy mennyit keresel? :P -
Köcsög Arsenal engem is állandóan kiejt a Liga Kupából, meg FA-ből, és állandóan tapad rám a bajnokságban, de utálom őket -
ha engem is kiejtenek akkor nagyon ideges leszek:D egy bajnokcsapattal csak az első kiesési körig jutni nem lenne szép,egyébként a bajnokságba második helyen állnak:S -
jolesy #35748 Tele van a hócipőm az Arsenallal :@ kiejtettek az FA kupa negyeddöntőjében, most meg az UEFA kupa elődöntőjében is :( a legszebb hogy a szurkolók csalódottak ^^ azért egy UEFA elődöntő annyira nem hiszem hogy rossz lenne egy pompey-nak o.O de a lényeg hogy megkaptam az új 2 éves szerződésemet, az eddigi 15 000 helyett 26 000-t fogok kapni. -
fájdalmas lesz:D -
A várva várt pillanat!Grat!
Giorgio neked is!
Dubi Napoli meccsekről értesítést kérek! -
Huhh, ez nagy meccs volt
-
realgyula #35744 megkaptam az új szerződést, melynek értelmében további 2 évre írtam alá, dupla fizetésért...! :)
még a mai nap folyamán írok egy összegzést a szezonról...! -
áááá. Cataniaval 1-1 et játszottunk de Amauri 6 hónapra lesérült:S -
jó meccsek várnak ránk:s,adriano lesérült 2hónapra:Snagyon nehéz lesz továbbjutni
-
Ahh most boldog vagyok !! Nem akartak szerződést hosszabítani velem (man city), pont jött a bajnoki meccs az MU ellen, elvertem őket, és kértem új szerződést, és adtak! vávávává büszke vagyok a fiaimra!!! -
Hi, grat all!Napoli start. -
Darth: igen, én választok
giorgio: azon automatice minden fórumozó indul :)
janek: vedd meg, ahogy mindenki más is. -
folytatódik a jó sorozat:D
-
sztem is jobb így. CSZK elleni bl meccsen 3-0 ra nyertünk. Chiellini,DP,Balotelli góljaival:D -
Del Piero tenyleg isten. Jo hogy belevettek hogy vannak akik jobban birjak 30-32felett is. DP, Senna, Seva, Maldini stb.
-
Köszi, most érkezett januárban egy még egy rohadt meccsen se tudtam betenni, mert a Brazil U20-as válogatottal kontinenstornán van