A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    egy brutálisan erős keretet akarok most kialakítani, ezért kérnék 1 kis tanácsot, hogy kit/kiket lenne a legérdemesebb leigazolni...
    megkértem a keret összes játékosát, hogy ajánljon valakit mint új igazolás, és akiket ajánlottak, elég jók...! igazából egy középső védőre, egy védekező kp-ra és egy szélsőre van szükségem, ezért csak ezekre a posztokra ajánlott játékosok érdekelnek...!
    az esetleges játékosokat gyorslistára tettem, középső védőnek Gonzalo Rodriguez (Villarreal), Martin Skrtel (Napoli) és Alex (Chelsea) a lehetséges igazolás, védekező kp-nak Marek Hamsik (Napoli), Miguel Veloso (Sporting), Sunny (Valencia) és Nigel de Jong (Hamburg) lehetséges, szélsőnek meg csak egy játékos érdekel, ezért nincs alternatíva, a játékos David Silva (Valencia)...! szóval közűlük kéne választanom, de ki szeretném kérni a "nagyobb spílerek" véleményét is (Capello,Huni...stb.stb.) és utána dönteni! igazából én nem nagyon tudok választani e játékosok közül, bár Sunny "vonz" talán a legjobban, mert ő "csodagyerek", a védők közül meg talán Skrtel, de a másik két említett játékos is nagyon jó, főleg Alex...!
    a többi posztra nem kell játékos, mert olyan keretet akarok kiépíteni, hogy legyen 3 kb. egy szinten lévő középső védőm (Pepe és Garay mellé kell még egy, mert Metzelder azért nem annyira jó, a 4. számú védő pedig Krzysztof Krol, egy fiatal játékos a Castillából, de ő csak ritkán játszik/fog játszani...), védekező kp-nak ott van Gago, és Diarra helyett kéne egy "jobb", ha pedig sélülés van, vagy eltíltás, vagy egyéb dolog, akkor bevethető Dani Parejo is a Castillából... a csatársorban Agüero és Sóbis mellett Higuain fog játszani, a 4. csatár meg valszeg Raúl lesz...! a kapuban Casillas alap, mögötte Codina, ha nem tetszik neki, hogy csak csere, akkor nézek más kapust Casillas mögé! a két szélső védő alap, hogy Marcelo és Ramos, a cseréjük Miguel Torres és Azpilicueta! szélsőként jelenleg Robben, Robinho és Drenthe bevethető, de Silvát mindenképpen le szeretném igazolni (ha ezen a nyáron csak őt sikerül elhozni, az sem baj, de nekem ő most kell...), Drenthét pedig lehet, hogy elküldöm, helyette majd Aquino lesz, egy darabig a Castillában, aztán majd a nagy csapatban, mert azt hiszem még régebben Huni mondta, hogy nagyon nagy játékos lesz belőle... irányítónak pedig Van der Vaart és Sneijder, ha pedig nagy a gond akkor még Guti is ott van..!
    szóval ha ez így összejönne akkor szerintem elég durva keret lenne...! :)
    akkor várom a tanácsokat a "nagyoktól"! :)