104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hy and Grat all!!
Töltöm Chelseat!! -
^^ Azt is csinálom közben. Amig FM tölt, meccseket szimulál, addig azzal ügyködök :D -
Nos, úgy tűnik, megérett a mentés a pihenésre. Wigant gyakorlatilag lefociztuk a pályáról, Kirkland 9,3as értékelést hozott meccs végén, erre kapusom benyal egy lövést 40-42 méterről (!), majd a középkezdés után elveszitjük a labdát, felivelés, felsőlécen csattan, kapus hátáról bemegy. Úgy néz ki, tehetek bármit, a játék nem hagy nyerni. Az, hogy egy Arsenal, egy MU elver 4 góllal, ok. De az, hogy egy WHU meg egy Wigan, amelyekkel partiban vagyunk (utóbbit meg gólokkal kellett volna vernünk), megver, méghozzá elég szánalmas módon (Noble 2 gólja is távolról volt. 11es távoli lövés powa -.-), az már sok.
Namind1, Szatyor Donyeck a következő állomás. -
és amikor kidobja ezt a a hibát,elakarom indítani és azt irja hogy already running,látom a feladatkezelőbe hogy megy,de a tálcán nem -
Tegyel fel masik rendszer pl xp helyett vista-t. Hatha -
nekem meg nem megy tovább:S -
újraraktam de akkor mi a lófaszért írja ki megint not well-formed(invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml hibát,ajjj még kétszer megpróbálok valamit,ha nem jön be akkor ........ -
Inkabb a magyar dolgozatot csinalnad 
-
karajjj #35926 nekemis volt már ilyen hibám, a mentéssel van a gond, de én tudtam tovább játszani, csak minden betöltésnél kidobta az üzeneteket, de utánna ment normálisan...
#35924: öjjjj baze
-
Ez érdekes :D Sosem volt még ilyen meccskép -
Aztabudos 
Ingyen hoztak 1eve! Miert nem mi talaltuk meg?!?!
-
nem tudok,játszani se,most kitörültem minden efemmel kapcsolatos dolgot,ha így se fog menni,akkor valószinu az ikszpé újratelepítés következik -
De játszani tudsz? Állitólag az ilyen problémáknál az ablakban futtatás megoldja a gondot, bár akkor is kijönnek a hibaüzik, de nem dob ki a játék. -
ilyen nincs,újraraktam és még mindig ugyanez -
Jott volna Ronaldinho is 7M-ert de inkabb elutasitottam a vegen meg Berbatov csak o elszallt es 5Meuro/ev-es fizetest akart volna 3even keresztul. -
ha nem tudom folytatni a samp karrieremet,miután újraraktam a játékot,nagyon szomorú leszek:( -
Megvan a nyari nagy igazolas. 32eves de meg mindig csucson! Scout is irja hogy minden penzt meger 5.5 meg a 24M atig keretbol boven kifutotta.
Pirlo
-
nem kellett volna BL-t nyerni, azt jelenti
-
realgyula #35916 hát ez probléma is, még ha "kellemes" akkor is...de nagyon idegesítő, hogy ennyire magas árat kérnek a játékosokért...pedig Mati Fernandes nagyon jónak tűnik, és a roma 35-ért vitte el a villarrealból 1 szezonnal ezelőtt, nem is játszik, sokszor még a keretben sincs benne, de azért több mint 100 milliót elkérnének érte a szemetek! -
Ez miért van?indítom a játékot és ez jön ki
ha rámegyek az okra,akkor megint kidob ilyen hibaüzit XML parsing error
ha megint rámegyek,megint kidob vagy 5 ilyet utánna elindul a játék
és megint kiírja-not well-formed(invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml
megőrülök ha tönkrement a játék,és tehetem újra:@
-
-
Bazzeg ezek am a problemak!
Grat giorgio,Dubi,Huni! -
Pool - Soton 2-1. Egy öngóllal meg egy Cáceres szögivel tudtak nyerni. Most egy viszonylag könnyebb sorozat jön, bár nem vagyok túl bizakodó. -
realgyula #35911 ezt nem hiszem el
65 millióm van játékosvásárlásra, de nem tudok leigazolni senkit sem! Silvát 90-ér engednék el, de nincs elég lóvém ahhoz, hogy elhozzam, és hiába ajánlok 65-öt plusz 25-öt havi részletekben, akkor is azt írja, hogy nincs elég lóvém, hogy leszerződtessem! :S van valami megoldás, hogy el tudjam hozni? nagyon fontos lenne!
próbálkoztam Giovanni dos Santossal is, 25-ér el is engedte volna a barca, de ő rijkaart seggét nyalja és csak ott akar játszani! :S Matias Fernandesér meg a köcsög roma 104 milliót kér...:S nem normálisak!
ilyenkor mit csináljak? :( Silvát el tudom hozni valahogy? vagy van olyan játékos aki elhozható 65 millióból és tényleg nagyon pöpec? -
A szezon első meccse, amelyen nemhogy partiban vagyunk az ellenféllel, hanem egy picivel jobban is játszunk, erre jön Noble és vág 2 bombát 25 ill. 29ről. Ime -
grat,nekem bayern ellen lesz:) -
Megvan az Európai Szuper Kupa is
-
Soton - MU 0-4, csak azért, h tarthassuk a 4 kapott/0 lőtt gól/meccs átlagot. Ésakkor még jön egy Pool is. Imádom az ilyen sorsolást. 3-4 zakó, és a morál a föld alatt, onnan pedig nehéz kijönni. -
Marquinhos parádé
-
Tényleg kihat a csapat teljesitményére az, ha lecseréled a fél keretet. DE!(és mint tudjuk, alényge mindig a de után következik :D:D) Egy alacsony(abb) osztályú csapatnál szvsz megéri a kockázatot. Első 2 hónap nem lesz vmi jó, de utána sokkal nagyobb az esély a rájátszás/feljutás kivivására. Ez történt a Sotonnal is. Bár nem adtam el a fél keretet, sőt, azért érezhető volt, hogy idő kell amig összeszoknak. A szezon első pár hónapja gyatra is volt, de utána beindultunk.
Btw Andreasenért az a majdnem 7 misi záradékokkal jött ki. Éshát nagyon kellett egy középső védő. Még egy jöhetett volna, de nem volt pénzem. -
Tapasztalatból mondom, hogy brutális hatással van a csapat teljesítményére! :D Én a man. cityvel tolom épp, ugye tömnek pénzel minden évben, mint az állat, így folyamatosan próbálok erősíteni, meg pótolni a távozókat. Első szezonban kb. a fél kezdő 11-et cseréltem, 13. helyre voltam elég, sajnos nagyon béna vagyok még:D De! Megfigyelhető volt, hogy az év végére azért elég rendesen belejött a csapat... Következő év, jött pár igazán ígéretes fiatal, csillagászati összegekért, első pár meccs borzalmas volt... A "tavaszt" a 11.ik helyen kezdtük, végül 5.ként, a 4.ik liverpoolal azonos pontszámmal végeztünk. Az utolsó kb.15 meccsen veretlen lett a csapat, ha az utolsó előtti fordulóban nem x elünk otthon a portsmouth-al (akik valamiért mint 1 mumus hatnak ránk, 3szezon alatt nem tudtuk megverni őket:D) akkor a liverpool előtt 4.ik ként futunk be. Szóval annyit akartam kihozni ebből, hogy valóban nagyon meglátszik a teamen ha nagy változásokat csinálsz, és hónapokat kell várhatsz, hogy úgy teljesítsenek, ahogy azt elvárnád. -
hihetetlen jók vagyunk nem hiszem el,lemostuk őket
-
Lancelot1983 #35902 Igen szokta írni, de 2007-ben még nem éreztem nagy jelentőségét, de jó, hogy 2009-ben már érezni a hatását, mert végülis ez így logikus meg a valóságban is így működik, bár én, ha kis csapattal vagyok (általában azzal vagyok) szeretek mindenkit kirúgni és új embereket hozni teljesen, így kicsit magamébbnak érzem a csapatot:) -
karajjj #35901 tapasztalatból mondom, hogy ha minden évben újraépíted a csapatodat, akkor bizony kell nekik 1-2 esetleg 3 hónap amíg összeszoknak, ha megnézed, akkor meccs közben az asszisztens írja is -
meglehetősen sokat, csapatmorál szempontjából mindenféleképpen -
Lancelot1983 #35899 Hi! Itt már komolyan számít, ha kicserélem a fél keretet? Fm07-ben queen's park(skót uccsó osztály) voltam és kirúgtam az felnőtt és tarcsi keretből mindenkit és a személyzetet is és csak skót játékosokat és személyzetet igazoltam játékosok max 25 évesek lehettek, simán nyertük a ligát, utána nem igazoltam senkit és a következő ligát is nyertük:) -
na mai alakítás: 2 fordulót előre léptunk dfb kupába, bajnokságba 5meccs után 8ponttal 8. vagyok
mai telj.: 7meccs/4győzelem/2döntetlen/1vereség/17rúgott-10kapott gól/6sárga/1piros
házigólkirály Salihovic 5góllal, assist király Huszti 5 assisttal
Huszti teljesítménye rk. meggyőző számomra egy ilyenm szerény képességű csapatnál ilyet nyújtani nem semmi
7meccs/3gól/5assist/7.46
08ba nyomott ilyeneket, csak éppenséggel ezekközül egyik se volt szögletből, 08ba viszont elég sok
no jónyóc -
realgyula #35897 hát én nem tudom mit csináljak...70 millióért sem adják Silvát...:S keresgetek-keresgetek, hogy ki lehetne helyette, de eddig nem találtam semmi érdekes játékost:S
Mati Fernandesre gondoltam, de ő nem tud a jobb oldalon játszani, így Robinhoval nem tudna együtt játszani, csak Robbennel, mert a holland mind a 2 szélen jó...Giovanni dos Santos a barcából? ő elég jó lenne? ha igen, akkor elhozható, pont a barcából? :S
pi**ába, pedig nagyon jó lett volna Silva...:( -
otthon 3-1re nyertünk frankfurt ellen (0-1ről) Salihovic, Gigliotti és Keirrison góljaival, de elveszítettem Gigliottit 1 hónapra, Keirrisont 1-2 hétre -
hamary #35895 Na én inkább nem baglyozok..: Legalábbis nem az FMel, egy ideig hanyagolom.