104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Egyébként egy általános észrevétel: ebben az FMben sokkal jobb pléjákat generál a játék, mint a 08-ban. Lassan már deja vu érzésem van, amikor egy fiatal csákóról nézek meg képet (ugye 06ban is eléggé elszálltak az értékek). Persze ez nem épp baj, de kissé irreális :) -
[URL=http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1228756095.jpg]62M E után ezt az árat adták..mikor megláttam leesett az állam..
[/URL]
ugyhogy megpróbálom rávenni Cardozot..
-
Itsuki #36093 Schuster byebye -
Soma keretről dobsz képet? -
Chelseabe? :o Azt hogy?
2-2 a Kijev elleni rangadón. Olyan biró vezettet meccset nekünk, h a neve az volt: Gerenda :DDD:D:D:D: -
Itsuki #36090 sikerült:) köszi Huni -
Itsuki #36089 jöhet a pezsgözés:) remélem jó lett:D -
az meg nem jön.. -
Vegyél inkább Cardozot 10-13 millióért ;) -
Szuper kupa
-
miért pont engem akarnak kizsebelni az Atleitcótol..50M E nél járok Aguero ért és még mindig nem adják.. -
Jóleszel, nese törődj!
Gondolom a kattintható linkre gondolsz, amikor kékkel irja a szöveget.
Itt alul van olyan, h URL beszúrása, na ott kell :) -
karajjj #36083 hát ha olyan csomagot töltessz le, amiben benne vannak az adott pályák, akkor lehet :D -
Itsuki #36082 ja és október honap a Bayern Münchennel végzödik. 4 meccs 0 pont. ezt várom:D ha 1pontot elhozok vhonnan pezsgözök 1et:D na majd holnap kiderül. -
Club Backrounds a Sortiról!
Nah de elég az off-ból. Én már hagyom az FM-t mert megy a Real meccs, bár veszésre állnak:( Úgy hogy Jó8 mindenkinek! -
hamary #36080 Oh, már értem. Köszi. Na és akkor a minden pályán más háttért nem lehet megoldani? :P -
Itsuki #36079
nézegetve a tabellát meglepödtem. hogy az egyik legjobb védelmünk van. és tényleg nem rosszak a fiuk,de igazából csak a Hertha ellen játszottunk a nagyok közül. Utolsó fordulóban Frankfurt ellen kaptunk ki,csak itt is az a gond hogy a helyzeteinket nem tudtuk belöni. pedig itt van Joshua Kennedy aki alap ausztrál kezdő (a szrkolók alibi focistának tartják,mondjuk én is) és Kapplani is,aki lött a Bochum ellen bombagólt,de semmi mást. Freis és Iaisvili a 2 legjobb játékosom. de most már látom hogy nincs igazi irányitó,mint igazából se tudták pótolni Hajnal Tomit,én sem tudtam,bár sanszom se volt rá.. mert Da silva nagyon gyenge. végülis a taktikám annyi hogy eléggé védekező stilus,gyors tempóval hosszú labdákkal,időhuzással. csak hát ez a keret nem tudja felvenni a versenyt a most jövö ellenfelek ellen,Leverkusen,Dortmund,Wolfsburg... attól tartok gyorsan a kiesöhelyeknél fogunk ficegni. de mindenképp pozitivum,hogy Cottbus,Bochum és Bielefeldet legyöztem. és tudom hogy ök velük fogok versenyezni:) a kérdés: hogy lehet azt megcsinálni,hogy irsz vmit azt arra és akkor bejön 1 képlink? na jó ezt hülyén fogalmaztam meg. holnap 4kor kelek ugyhogy mára befejeztem a gémet. jó éjt ,és sok szerencsét. -
karajjj #36078 nem kell semmit átnevezni, csak oda kell bemásolni, meg be kell kapcsolni a hátterek megjelenítését a beállításoknál -
Újrajátszás, csak 35 szabálytalanság, 1 piros a 3 helyett, és 4-0. -
kell készíteni,talán -
hamary #36075 hát ilyen mappát nem találok :( -
idegenben kell kiharcolnunk a továbbjutást:
-
hamary #36073 Köszi :D
És azt nem tudod, hogy lehet megcsinálni, hogy mindig az a stadion legyen, ahol én játszom? -
karajjj #36072 egy félidő alatt a honvéd ellen 3:0-ról egyenlítettünk, még majdnem meg is fordítottuk a meccset de a bíró nem adta meg a jogos 11-esünket :\ -
Kössz. Úgyanúgy Football Manager 2009\graphics\pictures\backgrounds a mappa és a képet nevezd át default-ra azt olvastam neten, hogy így kell. -
Grat all! Költözés miatt fingani nem volt időm, nemhogy játszani. :(
Holnap Palace-t azért megpróbálom tolni. :) -
hamary #36069 Eredeti FM skinbe belehet rakni valahogy a csapatok stadionját háttérnek? Ha igen, hogy? :/
siederhird, grat, sok sikert! -
hogy is kell berakni hátteret a játékba? -
Pedig most jól toltad :(
Közben áramszünet, utsó meccs (40 szabálytalanságos) mehet újra. -
grat all -
Ez lemaradt: :)
-
Itsuki #36064 Aufwiedersehen DFB-Pokal!
-
Nah erre szükség volt, hogy ne maradjunk le:
-
Itsuki #36062 aha,de ez jó is. németországot szeretem megvan 1 kis gyenge csapat. most megyünk bréma a dfb kupa 2.fordulójának emlékébe. kiesünk:D -
Itsuki #36061 utolsó percben 1 felszabaditó lövés volt az:D
husztiék legyöztek 1-0ra husztit lerugtuk azért:D igy csak 5.vagyok:( -
Jó estét Urak! Végre van egy kis időm játszani. Itsuki te már megint másik csapatot irányítasz vazze? -
grat! a másik lövés is tizi volt, de az mellészállt :D::S_DSA:DA -
hamary #36058 Szar szlovák csapat ellen 1-1... Természetsen egy helyzetük volt, nekem 15, nem gond -
Persze, tud az öreg :)
Lement 3 bajnoki, 1-0, 3-0, 2-0. Nem is az eredmények az érdekesek.
Szabálytalanságok ellenünk: 30, 31, 40 ....félek belegondolni, hogy mi lesz, ha ez a tendencia folytatódik :D:D:D:D:D:D:D:
Legutóbbi 2 meccsen 2 ill. 3 piroslap. Azér...xD -
Itsuki #36056
hihetetlen,megint 1 kapuralövésünk volt... és tizi volt az:D