A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki

nézegetve a tabellát meglepödtem. hogy az egyik legjobb védelmünk van. és tényleg nem rosszak a fiuk,de igazából csak a Hertha ellen játszottunk a nagyok közül. Utolsó fordulóban Frankfurt ellen kaptunk ki,csak itt is az a gond hogy a helyzeteinket nem tudtuk belöni. pedig itt van Joshua Kennedy aki alap ausztrál kezdő (a szrkolók alibi focistának tartják,mondjuk én is) és Kapplani is,aki lött a Bochum ellen bombagólt,de semmi mást. Freis és Iaisvili a 2 legjobb játékosom. de most már látom hogy nincs igazi irányitó,mint igazából se tudták pótolni Hajnal Tomit,én sem tudtam,bár sanszom se volt rá.. mert Da silva nagyon gyenge. végülis a taktikám annyi hogy eléggé védekező stilus,gyors tempóval hosszú labdákkal,időhuzással. csak hát ez a keret nem tudja felvenni a versenyt a most jövö ellenfelek ellen,Leverkusen,Dortmund,Wolfsburg... attól tartok gyorsan a kiesöhelyeknél fogunk ficegni. de mindenképp pozitivum,hogy Cottbus,Bochum és Bielefeldet legyöztem. és tudom hogy ök velük fogok versenyezni:) a kérdés: hogy lehet azt megcsinálni,hogy irsz vmit azt arra és akkor bejön 1 képlink? na jó ezt hülyén fogalmaztam meg. holnap 4kor kelek ugyhogy mára befejeztem a gémet. jó éjt ,és sok szerencsét.