104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• giorgio81
    tactic?
  • inter94
    első meccs

• Forza Italia
    megtörtént aminek meg kellett történnie. Amauri 40M ért Madridba igazolt a Realhoz. Az árából eddig megvettem Mati Fernandest 9,5M-ért és Quaresmát ő ingyen érkezett.(valamiért felbontotta az Inter a szerződését). Most csatár kellene de nem tom ki. Tipp?
  • inter94
    thx
  • giorgio81
    keresem én is ezerrel kit tudunk ingyen igazolni
  • giorgio81
    Football Manager 2009 Complete Logo Pack (772.54 MB)

A letöltéshez regelni kell az oldalra és az FM09\Data könyvtárba kell másolni
  • inter94
    ezért kellene egy logó pack hogy rendes címerünk lehessen:)
  • giorgio81
    érdekes nálam más címeretek van

• giorgio81
    várjál mindjárt keresem
  • inter94
    az jó,esetleg nem tudnád belinkelni?
  • giorgio81
    Letöltöttem egy logo.fmf fájlt, abban benne van az összes
  • inter94
    honnan van logód a csapathoz?
  • siederhird
    Sok sikert mindkettőtöknek!
    Már én is gondolkoztam kis csapaton, de előtte még a DVTK-val kell alkotnom.
  • inter94
    nekem nincs pénzem igazolni:S
  • giorgio81
    Első meccsünk
    Kerek 66-an kijöttek a meccsre és az új igazolás aki a belga nemtudomhányadik ligából jött eldöntötte a meccset

• giorgio81
    neked is
  • inter94
    lesz kihívás mindkettőnknek:D
    sok sikert
  • giorgio81
    Angol 6.!!! Liga Bazze

• giorgio81
    Én is így fogok tenni a Tottenhammel és jöhet az angol legalsó liga, jelöltem:
    VAUXHALL MOTORS
  • inter94
    választásom

• inter94
    Hi all!&grat all
    Lehet hogy félre teszem egy időre sampdoriás mentésemet és kezdek vagy Olaszország,Anglia legalsóbb ligájába:d
  • siederhird
    Félidőben:
  • Markov
    Hali Srácok!

Most egy "jó ideje":D nem nyomtam az FM-et, de nézegettem a fórumot...szépek az eredmények! Látom a PSG(darthmushroom) parádézik a France-ba:D
    Meg Soma is a Fradival, és a többiek csak így tovább!
    Én most folytatom az INTER-t második szezon, már lement 6forduló mutatok 2 érdekesebb meccset..:)
    Rögtön ELSŐ forduló volt a JUVE meccs!
    Legro az én beépített emberem volt :D

és a favágás.

u.i: parádés a hÓÓesés!
  • Darthmushroom
    kezd eldőlni a bajnokság:

számora meglepetés a Bordeux, Nancy, Caen
    Lyonnak szinte biztos h megszakad a bajnoki sorozatta
  • BBeno2
    ááá 83??? mindig is televoltam pénzel mikor nagycsapattal voltam de ennyit sose adnék ki egy játékosért. inkább keresek egy csodagyereket és felnevelem .
  • giorgio81
  • Huni92
    83 millió? hm..Silva megér annyit. Mati pedig szvsz felét sem. Jó playa, de 83ért igazolni játékost rotáláshoz, érdekes:)
  • zorrobomber
    83 millát kevés játékos ér meg, én CR-t vettem tavaly annyiért de még az is sok.
  • realgyula
    lehet, hogy hülyeséget csinálok, de 83 millióért megvettem Mati Fernandest! illetve még nem, mert a szerződést még nem írta alá, csak a Roma fogadta el az ajánlatot...!
    Silváért is 83-at adtam ki, és most Matiért is...háááát, remélem megérik a pénzüket!
    szegény Silvát most rúgták le 4 hónapra, szóval most őt kell helyettesítenie Matinak egyenlőre, aztán ha majd összeáll a Robben-Silva-Mati "szélsőhármas" akkor aztán lehet rotálni, elöl pedig Higuain-Agüero-Sóbis...szerintem jól hangzik
    viszont így nem mostanában kell igazolnom a védelembe és a középpályára, mert most egy darabig nem fogok kapni lóvét, Matit is úgy igazoltam le, hogy 27,5 milliót "levágtam" a fizetési keretből, a maradék lóvét meg havi részletekben kapja a Roma...!szóval most egy darabig nem lesz a védelemben - Pepe és Garay mellé - Skrtel, és a középpályán Gago mellé Veloso...hozzáteszem, hogy Metzelder elég megbízható, ha be kell ugrani, és hasonló a helyzet Diarrával is, szóval nincs gond a védekezéssel!
  • siederhird
    Hy all! Király lett a hóesés Capello!!
  • giorgio81
    Basszus! Most olvastam egy forumon, hogy nem a Lokerennel kellett volna munkavállalási típusú fiókcsapatot csinálni, hanem egy román csapattal, mert levitték 2 évre a honosítási időt, míg Belgiumban meg 3 év
    Nem olvastam el rendesen amikor feldobta a lehetőségeket, pedig volt közte román csapat is én meg a Lokerent választottam
    Ezt Infomesternek is üzenem Cardozo ügyben
  • zorrobomber
    Ki az az Adair Junior?? :D
  • soma22
    hát akkor sajnos marad a Córdoba.

köszi az infót az új magyarításról
  • Darthmushroom
    grat all.
    Capello naon szép a hóesés!!:D
  • 5w0rdf15h

3. perctől emberhátrányban voltunk :D aprítottuk őket rendesen
  • realgyula
    a 2008-ban Forlán is csít? mert nagyon durván termel...
  • Lancelot1983
    Hi! Toledo úgy rémlik non ligás a 2009-ben, spanyoloknál 2007-ben meg most is velük akartam kezdeni, de nem találtam sajnos, cordobával 2006-ban játszottam, bár toledot jobban bírom egy hajszálnyival, csak mindkettőnek csúnya zöld színe van szép lila helyett::)))

Legújabb magyarítás frissítés LeslieStrike oldalán fent van tegnap óta, ha valakit érdekel és még nem hallott róla:)
  • cenobite
    Elnézést, az utolsó kép helyett ezt akartam:
  • cenobite
    Üdv! Grat mindenkinek. A Palace végre kezd magára találni.

Mesterhármas, 10 pontos lett a végén.

A vezetőség is örül.

Jelenleg az 5. helyen tanyázunk. Jó lenne tartani ezt a pozíciót esetleg még feljebb kúszni. Messze még a vége, úgyhogy bármi lehet.

Jó a hóesés!
  • realgyula
    megtörtént...!
    most megpróbálom elhozni Mati Fernandest vagy Giovincot, ha nem sikerül, akkor megveszem Aquinot...tudom, hogy most még "gyenge" (3. szezon közepénél vagyok) de azért egy Robben, Silva, Drenthe, Aquino négyes sem lenne rossz a két szélre...!
    de jobb lenne ha Matit valahogy el tudnám hozni, akkor az már elég durva lenne