104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Hatalmas grat, Favorit team a man utd után!!:d
    amúgy is nagy grat mindekinek
  • Gunnersboy
    csítergeci :D
    grat, de azért a BL döntő nemvolt szép dolog :C
  • Itsuki
    ejj de jó vagy. gratu:)
  • 5w0rdf15h
    Nos hát véget ért a 2. szezon is a Lazio kispadján, azt hiszem nem panaszkodhatok hiszen sikerült überelni az előző szezon bomba meglepetését, ugyanis a bajnokság kiválóan indult, a 22. fordulóig nem hogy legyőzőre nem akadtunk de még pontot se szereztek a csapat ellen, ezután pedig szinte tartottuk az előnyünket, de azért becsúszott pár kellemetlen meccs és vereség :SSS
    A tabella végül így alakult ki:

Pontokat jócskán szereztünk de a gólszerzésben lenne mit javulni :)

Ezután jött a hab a tortán ugyanis hála az iszonyat könnyű sorsolásunknak, rögtön BL döntőben találtuk magunkat, átrobogva többek között a Zenit, a PSV és a Porto csapatain.
    Sorsolás:

és ha már ott voltunk, jöttünk, láttunk és egy kurva nagy meccsen, iszonyat nagy győzelmet arattunk a BL címvédője (!!!) ellen :))))

Hozzátenném még hogy a csoportkörben is hatalmas meccseket toltam az Arsenal ellen így már alig vártam ezt a meccset mert tudtam hogy velük mindig nagy a küzdelem.

Összegezve pedig nagyon büszke vagyok a srácokra hogy összehozták a dolgot, következő szezonban szeretnénk megvédeni a Bajnoki címeket és végre már Olasz kupát is nyerni, mostani szezonban elődöntőig mentünk, onnan az Inter vert ki.

Köszönöm annak aki elolvasta a kis szösszenetet. :)
  • Itsuki

és Fecze lötte az utolsót a 92percben.
    ez volt az első nemzetközi labdarugómérközésem Európában. nem tudom miért indultunk meg is keresem most,de meglepödtem. erösitenem kell...
  • 4kos
    Illés Béla tényleg nagy király, legnagyobb meccse szememben a Real ellen volt mikor 2x ért labdához (mindkettő a középkezdésnél volt).
  • Itsuki
    én hogy indulok???lol. 10 lettem és kupába is beégtem...
  • Itsuki

ezmi????
  • 5w0rdf15h
    nemá pont a Valenciaval akartam kezdeni Lazio után :D

mindjárt hozok képeket, vége a 2. szezonnak Lazioval és a tavalyinál is nagyobb meglepetést okoztunk ^^
  • BladeW
    Sot van 1-2 nagyob klub aminek szinten nincs logoja (liverpool chelsea). sry a spamert nem szoktam, csak furcsa ez igy nekem...
  • BladeW
    Hopsz javitanék is, az NBI-es logok nem jelennek csak meg, a kulfoldi nagy ligak igen.
  • inter94
    kapcsold be a mindig újratölti felület elfogadásakor
  • BladeW
    Sziasztok olyan kerdesem lenne h leszedtem a logo.fmf-et bemasoltam a data konyvtarba de nem jelennek meg a logok. Mi a teendő? (Csinaltam is uj jatekot hatha, de az se segit)
  • inter94
    nagyon nagygrat
  • Seraf
    nos újra elkezdtem nyomni a gamet és most fejeztem be a 2. szezonom a Hoffenheim-el azt hiszem elég sikeresen :D

1.szezon

2.szezon

a mindent eldöntő playoff meccs a Werder ellen

a csapat csöppet felforgatva 2év alatt :D

na kb ennyi...
    ja és még 1.évben megnyertem a kupát
    2.-ba viszont kiestem az elődöntőbe a Hamburg ellen a BL-be szintén az elődöntőbe az Arsenal ellen...
  • Huni92
    Még nem döntöttem. Viszont mire betöltötte volna a ligákat (kb 30 perc xD), addigra rájöttem, h argentinát meg braziliát bekell tenni :D:D:D Tehát újra az egész. Francia első osztályt még hozzácsaptam.
  • Itsuki
    bocs a méretezés miatt.itt a jó tabella. elégedett vagyok,csak nem tudom hol fogok edzősködni.
  • Itsuki
  • Darthmushroom
    és mikor inditod a valenciát benne lesz alapból, 09be is így kéne h alapból benne legyen a valenciába
  • Darthmushroom
    editorral rakd át
  • dudusrac
    Egyértelműen Sanyi a befutó szerintem.
  • Gunnersboy
    Némethet nemtudom ellehetne e hozni a Poolbol
  • Gunnersboy
    románoknál a Poli Temesvár jó csapat, én toltam velük :)
  • Itsuki
    nincs még uj szerzödésem,a fél csapat lassan tüntet hogy hol a szerzödésem:D
  • Itsuki
  • Darthmushroom
    Szerintem Hrepka,Németh vagy Torghelle kéne a challengehez!!
  • Utley
    Én a Luton-al tolom :) Első évben bentmaradtam,a második évadban első vagyok sima feljutás lesz.
  • Huni92
    Üdv!
    Bár a csellendzset jó ötletnek tartom, nem vagyok benne biztos, h be is szállok a játékba. Nagyon kevés időm van mostanság játszani, igy pedig nem lenne az igazi :)

Mellesleg tegnap este elkezdtem betölteni a német, olasz, magyar, angol, spanyol, román 1. osztályokat. Tervem, h vmelyik román csapattal fogok játszani. Namármost a menedzseri célok keresése már a vége fele tartott, amikor...áramszünet. Nem voltam ideges, á, dehogyis :D:D:D:D Ti. egy AMD Sempron™ 2600+ @ 1833MHz ( SiS-741 mainboard) RAM 1.25GB, 735.1MB free HDDs 74.5GB, 10.6GB free
    NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (256MB), 1280x1024x32, 60Hz OS Microsoft Windows XP Professional (SP2) konfigurációjú gépnél elég sok időt felvesz a generálás :D
    Namind1, már benyomtam, egyszer úgyis végez majd :D
  • Mor3llo
    :DDDDDDDDDDDD
  • Gunnersboy
    vagy tegyünk be magyar állampolgárságot Nuno Gomesnek:D
  • Mor3llo
    Szerintem meg rakjuk be editorral Illés Bélát, a legnagyobb királyt
  • HUNLonsdale
    csak mert ö véletlenül még jól is nyomja
  • Gunnersboy
    tényleg, őt elfelejtettem beleírni
  • HUNLonsdale
    tisza tibor nevét tenném még hozzá
  • Gunnersboy
    az a baj hogy ő meg már túl öreg :S

szvsz belőlük kéne kiválasztani:
    Rudolf Gergely
    Bajzát Péter
    Hrepka Ádám
    Urbán Gábor
    Torghelle Sanci
  • karajjj
    Ferenczi Pista? :D
  • karajjj
    fagyi már jobb, nálam jól nyomja :D
  • Gunnersboy
    nevet szvsz modositsuk, 2008ban nemjön el a Valenciához, mert nemrég szerződött Pisába és a fullos szerződést sem fogadja el...

lehetne Torghelle Sanyi :ASD_A:SD
  • Itsuki

10 fodrduló után első gólja Feczének. igy lehet bentmaradunk,de HSV lehet bucsuzik...
  • Fabio Capello
    kihívást akartatok, hát ittvan :D:D:d

de persze még lehet módosítani a nevet, mint mondjuk Faggyas Milán, Rudolf Gergő, stb... :D