104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• InfoMester
    csak az van hogy nemtudok 10 szezon lenyomni hogy én is nagycsapat legyek...3-4 szezon után valamikor megunom..van ha 1-nél vagy félévnél is..
  • soma22
    pont ez a varázsa az alsó ligáknak, hogy neked kell neveket csinálni belőlük, itt jön ki az hogy ki mennyire tudja és szereti használni a megfigyelőket.nekem hatalmas élmény amikor egy általam felfedezett gyerkőc a 3. igazolással már valamelyik nagycsapatban van, és egyszercsak már elutasitja a nagycsapatot, mert mi lettünk azok.ugyan ez lehet 10 szezon is, deez a játék sosem a rövid időtöltést jelentette számomra, és ez a lényege.
  • Itsuki
    na nem postolom szét a fórumot képekkel. lejátszottam 2 meccset. Baselt otthon nem tudtuk legyürni söt örülhetek hogy Gaál miki bevarta az utolsó percbe az egyenlitő találatot.

bajnokság az első 4 forduló után 1 tragédiához hasonlitott. 13 gólt kaptam 4 meccs alatt (tavaly 31et 38 meccsen az azért barátok közt is 3 gombócos fagyit érdemel) és 16.helyezett voltam. de jött a frissen feljutott St.Pauli. Hajnal 2öt vert Iasvili aki már csak csere vágott még1et. de Trojan és még vki is betalált igy nagynehezen 3-2re nyertem. nem vagyok elégedett. jó a csapatom de hát nem brjuk a 2ös terhelést. csak maradjunk bent...
  • InfoMester
    nyugi engem se kötött le a 6.osztály..hiába vezetem én is a bajnokságot..nincsenek nevek..unalmas..
    ugyhogy kezdek én is egy újat...
  • inter94
    csütörtök,péntek szinte egész nap toltam,nem volt suli beteg voltam:Dmost megyünk az arsenalhoz
  • Huni92
    Enyhén durván tolod. És nemcsak az eredményekre gondolok. 2-3 nap alatt lement egy szezon az olaszoknál, most meg már októberben jársz :D Azér ez....D:D:D
  • inter94
    köszi,ja bemutatkozott a Chelsea ellen is:D

Kupa

WHU 1-0 Spurs
  • siederhird
    Hy all! Nah hála a vasutasoknak holnap mégse meek Pestre, tehát valszeg majd leszek a fórumon. Addig is sok siekrt mindenkinek.
  • Huni92
    Ezigen! Jó kis summa :)

Dubi: sok sikert neked! Látom Seleznyov már bemutatkozott ^^
    Épp most lőtt nálam is duplát, a Pandurii ellen.
    3-0ra nyertünk, Makukula volt a 3. gól szállitója.
  • karajjj
    jippppíjáéóóóóóóóóóóóóóó
    az évszázad üzlete barcikán :DDDDD
    ingyen jött a srác, aztán egy évre rá...

• inter94
    ja és az érdekesség hogy 9kapura lövésből 9gól esett:D
  • inter94
    Hi all&grat all
    Nos én is kezdtem egy újat,valahogy nem kötött le az olasz alsó liga,pedig jól ment a Manfredoniával,frissen feljutóként 7meccs után vezettük a tabellát.Mivel az idei efemben eddig csak Olaszországban kezdtem ideje volt változtatni,belevágtam az angol PL-be
    még pedig West Ham-al, a média 11helyre vár minket,én bajnoki címet ígértem a vezetőségnek:D
    Első meccsünk

Igazolások

• Huni92
    Szépszép, csak keveset látok belőle :( :) Btw grat a 10-0hoz :D

Közben elkezdődött a bajnokság. Otopeni ellen 1-0ás meccsen nyertünk.
  • InfoMester
    csapat instructió??
  • colomano
  • Gunnersboy
    1. forduló után

• InfoMester
    megjöttem..a sorti senkinek nem megy??

colomano:tacticsról képet pls..
  • colomano
  • realgyula
    igen értem, és így is lesz! Aquino amúgy is játszott volna a kupameccseken, meg a tét nélküli meccseken, mert ott a cserék játszanak.
  • InfoMester
    hagyd meg és úgy rotáld hogy minden kupameccseken játszon...a többieket meg rotáld kupameccsen a másik szélre..azaz 3 meccsen aguino mindegyiken játszik de a többiek 3-1 mecset játszanak..érted???

nah én most rakhatom az xpmet újra..mert megette a trója..
  • Huni92
    a rotálásba beleveszed ákvinót is, azt kész :) max robben és ben arfa kevesebb játékhoz jut, de szvsz megéri akkor is.
    btw most hoztam el Kolozsvárra 400k euróért Áquinot :D:DDD
  • realgyula
    nem az, hogy nem lehet, de jelen állás szerint Aquinonál még sokkal jobb Ben Arfa, Robben és Silva is, és én ezt a 3 játékost szoktam rotálni, és őket erőltetem a kezdőcsapatban! de valahogy majd megoldom, mert semmiképp sem akarom, hogy Aquino elkallódjon...!
  • Gunnersboy
    a 4 szélsőt nem lehet a 2 szélen rotálni?
  • realgyula
    van egy olyan "gondom" hogy megvettem a téli átigazolási időszakban Aquinot, mint 4. számú szélső!
    úgy gondoltam, hogy majd kicsit fejlődjön, és ha eljön az idő akkor már komolyabban számolok vele a kezdőcsapatban is! nos történt, hogy megnéztem a tulajdonságait, és még 2 hónapja sincs a csapatban, de már több képessége fejlődött, többek között a befejezése, a passzolása, és a keresztlabdája is! eddig játszott minden meccsen, mert Silva sérült volt, de most nem tudok játéklehetőséget biztosítani neki, és attól félek, hogy "megreked" a fejlődésben, ha nem játszik, vagy a Castillába küldöm! a felnőtt keret edzésein vesz részt, de ha nem játszik akkor gondolom nem fog ebben az ütemben fejlődni! vagy igen?
    mi a jobb, az ha a castillába leküldöm, vagy ha a cserepadon ül a felnőtteknél?
    lehet, hogy nem kellett volna megvennem Ben Arfát, és akkor Aquino többet tudott volna játszani...hát nem tudom!
    akinek van ötlete, legyen szíves ossza meg velem, hogy mit csináljak Aquinoval, mert én nem tudom...lehet, hogy a szezon végén el kéne adnom Robbent, és akkor maradna Silva,Ben Arfa és Aquino...
  • Mor3llo
    Áhh...behúztuk a rangadót, próbálunk tapadni az Ajaxra, közben meg el-el lépegetünk!
  • cain
    ha már volt/off, bocsi

• Itsuki

hát innen továbblphetünk...
  • Itsuki

hát sztem gyengébbek lettünk...
  • Forza Italia
    Kicsit kiütöttük a Milant
  • Huni92
    Üdv és gratula!

Akiket kölcsönbe hoztam, mind egy szálig átadón voltak. Éshát nem akartam pölö Ratért kiadni 3,5 misit, ezért bepróbálkoztam a kölcsönnel. És bejött. Makukula nem lett volna drága, de igy még jobb. Ugyanis nem kell fizujukat fizetnem, tehát nem kapnak tőlem egy avsat sem, és nem is kellett fizetnem érte.

Bbeno: A Castilla úgy szerepel, mint fiókcsapat. És a fiókcsapat edzését nem te állitod be. Kvázi a Castillaét sem tudod.

• moor09
    Hello mindenki ... lenne egy kis problémám a játékkal és segítséget kérnék.... elindítottam a játékot előtte feltettem a javító patch-t és a magyarítást, de amikor elkezdeném a játékot és beállítom a ligákat és hogy hol kezdjek a folytatásra kattintva kilép a játékból....
  • Forza Italia
    megvan a Klub Vb is:D Már a 3. kupánk eddig./olasz szuperkupa, európai szuperkupa és Klub vb/

• Mike94
    bizony milyen régen :)
  • InfoMester
    Fisherrel kezdtem egyet..
    angol déli 6 osztály..19 vár a média..átigazolási pénzünk 0..
    1 jó játékos van a csapatban..megpróbálok kölcsönözgetni,semmi eséllyel..
    3,5e E a fizetési keret..160e E van összesen a csapatnak..
  • realgyula
    majdnem ráfáztam megint a BL-ben, mert a nyolcaddöntőben a PSV elleni idegenbeli 3-0 után már azt hittem, hogy meg van a továbbjutás, ezért a csapatot nagyrész cserékkel töltöttem fel (kezdett Codina, Azpilicueta, Metzelder, M.Torres, Aquino és Raúl is...) és ennek kis híján "meg is lett az eredménye" mert nagyon gyengék voltunk, és a végén még izgulnom kell, hogy meg legyen a továbbjutás...de sikerült!
    a negyeddöntőben az Arsenalt kaptuk, nem lesz kis meccs!
    a bajnokságban 26 fordulót követően 11 pont az előnyöm a barcával szemben, és az elkövetkezendő négí fordulóban (ha matematikailag nem is) de megnyerhetjük a bajnokságot, illetve óriási lépést tehetünk afelé, mert most játszunk a Celta Vigoval, aztán a Villarreallal, az Atleticoval és a Barcelonával...nem kis sorozat...utána pedig az Arsenal elleni BL ütközet!
  • Sysfox
    Az UEFA Kupában a Szpartak Moszkva, Nancy, Rangers, Levszki Szófia csoportból jutottam tovább a 2. helyen, és következett egy újabb francia csapat:

Első meccs:

• Sysfox
    Így állok mostanában:

• Sysfox
    Szép jó reggelt, és gratula minden managernek! De régen voltam már itt!
  • Itsuki

Pitroipa az év igazolása:D eladtam Maik Franzot 5,5millióért a Torinonak. ebböl kell hoznom 1 sokkqal jobb védőt. meg Eichnert kell elanom,de a helyére a volt karlsruhei mario Eggimant néztem ki:) jönne is:)
  • BBeno2
    38. ban van :D a fa...ért sem akar visszavonulni :D guti meg 34 évesen még egy 3 éves szerződést akar aláírni:d inkább elküldtem őket kölibe:d