104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #37295 ha jobban megnézed ez a 100%os... -
BladeW #37294 Ez van meg nekem is, mindenesetre koszi. -
Itsuki #37293 http://www.huncm.fw.hu/ -
BladeW #37292 Irta valaki nemregiben, hogy megvan neki a 100%-os magyaritas. Nem tud valaki egy linket hozza? Sajna az itteni kereso nem dobja ki, es googleval is csak a kb 80%-ost tudom leszedni.
(Remelem a 100% os verzio tartalmazza a jatek helpjet is mert anelkul (mint uj fm-esnek) eleg nehez, es nem akarok a bajnoksagba belekezdeni.
Elore is koszi! -
Itsuki #37291 kiestünk az uefa kupából hála hogy 6 játékosomat lerugta a samp és ez döntötte el... bajnokságból is kiesek az uefa kupa miatt. pocsék év ez. -
cain #37290 beszarok. ligakupa meccsen a cserecsapatom meccsel. a cserekapusom kiront egy előrevágott labdára, hasraesik benne, az ellenfél csatára köszöni, elsétál vele a tizenegyespontig, majd mellérúgja... -
Az esélyed meg van rá, hogy megnyerd :). Sok sikert.
A bajnoki 2. hely is sanszos :) -
Hmm :)
Na majd látjuk, jó8!
-
Favágó banda...
-
Jelenleg így, szoros lesz a befutó, de PSG bajnok, az tuti.
-
A bajnokságban hogy állsz? -
Jó, hogy jöttél
-
Bunda! :D -
Ha már ilyen jól eldumálok magammal:
-
BL 
-
Marquinhos után a 2. wonderkid. Most lett az, 1.5 éve van nálam. Az alkesszel együtt jött, remélem jó példát mutat neki 
-
realgyula #37279 valaki legyen olyan kedves és írja le nekem legyen szíves, lépésről lépésre, hogy hogyan kell beállítani, hogy ablakban fusson a játék, mert egyszer már kérdeztem, válaszoltak is de nem sikerült átállítanom! :D utána meg már nem mertem szólni, mert szégyeltem magam, hogy ennyit sem tudok megoldani!
légyszi valaki! :) -
patch megvolt. más ötlet ? -
persze proteinnel lövi magát edzések meg meccsek elött :D -
Ennyire*
Btw lekötök néhány barimeccset, elsősorban magyar csapatok ellen. Meg talán pár nagyobb együttest megpróbálok idecsábitani :) -
Nah megjöttem a moziból(Új James Bond-t néztem) Gunnersboy tuti csinált vmi rajczival ennyire jó nem lehet:D -
Jóvanmá :D Ennyi hülye is csak én lehetek. Nem 3 hét, hanem 2 hónap és 3 hét szünet lesz :D:D:D:D Március 1-jén lesz meccs....akkor vettem ezt észre, amikor a Stuttgart kihivott egy barimeccsre január 13-ra :D -
Hát, nem jön rosszul majd. Bár kondikkal nincsenek gondok, sérülés kevés van, de a pihi nem árt meg remélem.
Egyébiránt megvolt a Rapid Bukarest elleni meccs is ^^
1 pont hátrány már csak. És jön a 2008as naptári év utolsó meccse, Liverpool ellen. -
Itsuki #37272 rátok fér sztem:D -
Itsuki #37271 Túltettem a tegnapi mentéshalálomon. sajnos még most sem tudtam utolérni ahol tartottam. talán nem s baj. bár..... kezdem az UEFA kupával. nagy nehezen továbbjutottunk a csoportbóla 2 helyen. nem nagy eredmény tudom,de nekem azért... :) majd jött az UEFA kupa egyeneskiesési fordulója. Azért Skócia legjobb(vagy 2. de ebbe ne menjünk bele) csapata ellen azért semmi esélyünk sem volt. De Freis a 15 másodpercben betalált más véleményem lett továbbtudunk jutni. váltakozó meccs volt,1szer mi voltunk sokkal jobbak 1szer a világoskékek. de mit ér ez a gyözelem ha van visszavág? semmit. Ugyhogy elutaztunk Glasgow városába kiharcolni a továbbjutást. És ez sikerült is 1 kis szerencsével:). a következö körben Ök várnak ránk...
de hogy ne legyen minden jó,mindenidök legnagyobb vereségét könyvelhettük el az FC Bayern ellen (6-0) vagy a Schalke (6-2) Leverkusen (5-1) satöbbi...Kezdek félni hogy kipottyanunk. bár várható volt nem birunk el 2 sorozatot,sőt 3 volt eddig... Mindnkinek minden jót,Jó játékot! -
Ez meg a bajnokság állás féltávnál
Utolsó bajnoki meccsünk decemberben a Rapid ellen lesz pár nap múlva, majd jön a Pool, és 3 hét szönet- -
Így állunk most, bár megyünk a Sportinghoz ott szopni fogunk, de legalább a Benficát magunk mögött tudjuk tartani
-
Gratula! És ha már skótoknál tartunk, akkor érdmes vetni egy pillantást erre :D Pool ellen kikaphatunk 150-0ra is, csak a Roma verje meg a Celticet. Akkor továbbmegyünk az UEFA-ba. -
Itsuki #37267
fenomenális eredmény!! -
patch? -
Help! Felraktam a 2009-es FM-et. Töltöttem egy Fradit (kíváncsiságból), minden faszás, meg tudom nézni a keretet, információkat stb. DE. Ha rányomok a "Continue"-ra a windowsban találom magam. Kidob. Ötletek h mi lehet a gond? Valaki biztos tudja és megint lemaradtam valamiről.. -
Itsuki #37264 -
Itsuki #37263 kész az a téli átigazolás... minnyé jöna kép. elégedett vagyok a szerzeményekkel. -
Nálam a Tottenhamben Marquinhossal hatlmas páros alkottak -
nem volt szar,csak Marquinhos,Seleznyov,most vettem még egy ukránt nem jut eszembe a neve:Dmind1,nem fért volna a kezdőbe szóval inkább kölcsönadtam -
pinnacle #37260 1 liga 1 bajnokság small db
mind a proci és mind a ram rohadt kevés -
Olyan kérdésem lenne, hogy 1,7 ghz-es procival és 384 mega rammal milyeb beállítások mellett ajánljátok a játékot? (09-cel)
Eddig úgy játszottam, hogy normál adatbázis és az összes angol liga (A Weston-Super-Mare-val játszottam le egy fél szezont (3. helyen voltunk), csak amikor minden emberem kezdte otthagyni a csapatot (a vezetőség nem engedte, hogy bárkinek is meghosszabbítsam a szerződését mert nem volt rá pénz, így féltávnál amikor jól álltunk mindenki elment alólam (legjobb csatárom, kapusom, védőim...és persze ingyen...))
Szóval most úgy tervezem, hogy a Francia második osztályból a Tours-sal fogok kezdeni. (Az összes francia ligát betöltöm)
Hány országot és hány ligát tölthetek be mellé? Kicsi-közepes-nagy adatbázissal? -
szehi #37258 Hali és grat mindenkinek!
Elkezdtem egy karriert az angol másodosztályú QPR csapatával! középmezönybe várják öket bár szeretnék följutni velük első évben...(megvolt rá az okom hogy bizakodjam de erröl késöbb.)
Igazolások:
pénz volt bőven az erősitésre (13,5M) , de én mindössze 3 játékost igazoltam: Vass ádám:D , Buonanotte , Keirrison.
Felkészülési meccsek:
2 játszottam mindössze:
Walsall 0 : 2 QPR
és ittvan az amiatt reménykedhetem a feljutásban:D :
Szerintem nemrossz eredmény egy Premier League bajnokesélyes csapata ellen...
A keretből sok játékos távozott akiket most nemlenne kedvem felsorolni ugyis látszik a képen hogy ki maradt:
egyenlőre ennyi még jelentkezem!
további jó fm-et! -
A Basel - Zürich - Young Boys hármas mögött a Grashoppers már csak a középmezőnyben verexik évek óta. Nem is tudom mikor volt utoljára bajnok..
De ezen ne vesszünk össze :D -
namost a cseheknél a Slavia, a Sparta meg a Slovan aminek van múltja, de ezek mind esélyesek a bajnoki címre
a svédeknél ott van még az Elfsborg melett a Göteborg, Helsingborg, Malmö, ez ugyanugy igaz rájuk is
horvátoknál ottvan a Dinamo, a Hajduk, az NK Zagrab, ugyanez igaz
svájcban meg még ott az általad mondott Grashoppers, a Zürich meg a Young boys, ugyanez igaz