104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• giorgio81
    Adrián nagyon jó, Tottenhambe én is leigazoltam
  • giorgio81
    Nagy grat
  • Itsuki
    én csak annyit tudok mondani hogy Gál miki nálam a legjobb. szenzációs igazolásnak tartom a KSCnél.

bár a KSCnél csak 1 dolog jó amióta ott vagyok. az öltözöi hangulat de az majdnem max. de mitől lehet...?
  • Huni92
    Köszkösz, bár tudtam, h vmit úgyis elfelejtek :D SZóval vmikor májusban Eugen Trica megkérte Pászkány urat, hogy tolja már elém az új szerződést :D:D:DD

Új szezon elkezdődött, 7,5 misit kaptam igazolni. Edzőközpontot fejlesztették, immáron 15 edzőt foglalkoztathatok. Vásároltam is belőlük még 4et.

Eddig 2 bajnoki ment le, 2 win a mérleg, Seleznyov 4 gólos ^^
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    na ezen lesz kemény feladat túltenni magunkat :(
  • Itsuki
    nagygrat szép eredmények.
  • inter94
    Gratszép beszámoló
    közben 3meccset játszottam 1vereség,1döntetlen és 1győzelem eddig

• Huni92
    Estét és gartz all!

Ami késik, nem múlik...tartja a mondás. Ez esetben sincs ez másképp. A hajnalban beigért beszámolót immáron van időm megirni, igy összegezném az első szezonomat a Kolozsvári Vasutas Sport Club élén.

Kezdődött minden azzal, hogy Isten megteremtette Ádámot és Évát....
    Szóval miután elfoglaltam a helyem az erdélyi csapat kispadján, máris beszédem volt Pászkány Árpád úrral, aki biztositott, hogy mellettem áll. Beigértem neki a ajnoki cimet, ezt ő kb 5 millió euróval jutalmazta. Ezután bele is vágtam a lecsóba. A nyári igazolási szezon igencsak mozgalmasra sikeredett, a slusszpoén pedig az volt, hogy a BL csoport részvételért járó 4,4 millió euróból újfent juttattak igazolási célre. A lehető legjobbkor. Utolsó pillanatban szereztem meg a Sevillat is megjárt Kerzhakovot, részletfizetéssel.

A Bajnokok Ligájában egy igencsak acélos csoportot kaptunk, a Liverpool, a Roma és a Celtic hármasával sorsoltak össze minket Nyonban. A cél nem lehetett egyéb, mint pontot szerezni a csoportban. Ez rögtön az első meccsen sikerülhetett volna, de a spori nem úgy gondolta, és Glasgowban a 82. percben 1-1es állásnál befújt egy tizit a hazaiaknak, mely, mint később kiderült, sorsdöntőnek bizonyult.
    Liverpooltól kikaptunk, Romatól ugyancsak, és jöhetett a Celtic elleni 2. meccs. Ekkor már a skótoknak volt 3 pontjuk. Mindenki tudta, hogy győzelem kell ahhoz, hogy életben maradhassanak az UEFA Kupáról szőtt álmaink. És sikerült! 3-1es diadal hazai pályán, szurkolók a fellegekben, mi is. De volt még egy forduló. Tudvalevő volt, hogy ha a Celtic kikap a Roma ellenében, akkor a Pool - KVSC meccs eredményétől függetlenül 3. helyen masirozunk az UEFA Kupába. És mi bár kikaptunk, de a Roma is nyert, ezzel pedig eldőlt, hogy tavasszal is lesz erdélyi csapat Európában.
    Bajnokságban szépen meneteltünk, legnagyobb ellenfél a Rapid volt. A téli szünet megkezdésekor 1 egységgel előztek meg. Ebben az igencsak hosszúra sikeredett vakációban játszottunk jónéhány edzőmeccset, több-kevesebb sikerrel.
    Március közepe-vége fele pedig beindult az élet. Rögtön az Uefa kupa meccs jöhetett, a Tottenham ellen. Idegenben bravúros 0-1es vereség, majd 1 héttel később 1-1 hazai pályán. Tisztességgel helytálltunk. És ami talán fontosabb, hogy ez az 1-1es meccs egy sorozat kezdete volt. Egy olyan sorozaté, amely 20 mérkőzést foglal magában. 20 veretlen mérkőzést

A román kupában az 'A' és a 'B' csapat is eljutott a negyeddöntőig, ahol mindkét együttessel behúztam az aktuális meccset. Elődöntő: KVSC 'A' vs KVSC 'B', valamint Steaua 'A' vs Steaua 'B'.
    Döntőben a várakozásoknak megfelelően a két 'A' együttes jutott be, és a szezon utolsó meccsén kolozsvári győzelem született.

A bajnokságot végül tekintélyesnek mondható előnnyel nyerte meg a csapat.

A játékosok kiemelkedő teljesitményt nyújtottak a bajnokságban. Amellett, hogy Seleznyov az év játékosa, Aquino az év 2. legjobb ifije, Makaridze pedig az év 3. legjobb ifije lett, egyéb szép eredmények is sorakoztak a játékosok nevei mellett.

Azt hiszem, nem túlzás azt állitani, hogy amellett, hogy a csapat igazán CSAPATKÉNT játszott, és teljesitett, a legnagyobb húzóember Seleznyov volt. Nem mellékes az sem, hogy a BL-ben Torres (14/10) és C. Ronaldo (10/6) mellett a 3. helyet szerezte meg a góllövők között, 6meccs/5gólos teljesitményével.

És végül, de nem utolsósorban egy röpke kis statisztika az elmúlt évről:
  • zorrobomber
    Ja, az még ki is maradt hogy Bojan a 2. góljánál a kapust is kicselezte, tanári gól volt az is.
  • zorrobomber
    atyaég, nem elég hogy Dvorschák a Sevilla ellen mindent eldöntő gólt fejelt, most a Vác ellen az első félidőben rozoga lábakon álló védelmet próbálta sikertelenül irányítgatni, aztán miután a szünetben megkapta mindenki a lebaszását, megrázta magát és 2 góljával szinte egymaga fordított. Bojan az újpesti közönség fieszta(!) hangulatú szurkolása hatására überdurva gólt ragasztott a sarokba. Ráadásként a védők a 90. percben megleptek azzal hogy fejben kivonultak az öltözőbe...
  • zorrobomber
  • zorrobomber

öö,
    hétképre nevezném, ha lesz...
  • adeex7
    3-at lőni tényleg szép!!!
  • Water
    Sziasztok, grat all! Első meccs:

Hát nem mondhatni h nem játszok izgalmas meccseket, csak kevesebbet kéne kapnom... Azér a Bernabeuba 3at lőni nem lett vna rossz...
  • Itsuki
    szép,grat. kár h mi kikaptunk az Allianz arénában 3-2re:( de eddig a liechtensteini válogatottam 2 meccs 2 gól...
  • adeex7
    na itt vagyok én is,és mivel ma kezdtem egyet a Roma-val,tolnék is egy szép képet!

a szuperkupa döntőt elvesztettük 0-1-re,a BL 1. csoportkörében megvertük 3-1-re a Baselt,a bajnokságban 5. vagyok,3 győzelem,1 döntetlen,1 vereség,2 pontra az első helytől!!

• Itsuki

meglepett ez az eredmény...
  • szehi
    LOL a Plymouth otthonában a league cup 2. fordulojában 0-0 az állás mikor a 90+5-ig percbe Keirrission eldönti a meccset aztán a plymouth drukkerek ezt kiabálták a birónak: Ma te vagy feketében,holnap anyád lesz :D !
    nekem ez még nem jött elö de nagyon nagy duma :D
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    Csak az országot adom meg. Ilyenek a scoutok tulajdonságai(ugye Judge A:jelenlegi képesség felmérése, Judge P:potenciál felmérése):

Annyit vettem észre hogy van olyan ország ahol szinte senkit sem talál, máshonnan pedig ömlik, nekem ez most Csehország, szerintem küldj te is mindenfelé, ha az egyik nem jön be válts országot. Ja és a jó játékosok 90%-át egy scoutom(Hamar Bálint) találta, aki az első évadban egyedül volt scout, a többieket 2. nyáron hoztam.
  • giorgio81
    Milyen feltételeket adsz meg a keresésnél és milyenek a scout tulajdonságai?
  • zorrobomber
    Storm out!
  • Seraf
    2fordulóval ezelött megnyertem a bajnokságot erre felteszik azt a kérdést meccs elött h sztem ki fogja megnyerni a ligát...nemrossz
  • zorrobomber
    mind2 19 éves, Rachev-nek ez volt a második, Bojan-nak az első válogatott meccse :)
  • zorrobomber
    Hamar Bálint Újpest scout ftw! :)

• Seraf

egyenesen a döntőbe
  • soma22
    no a Fradi kispadja mellett elfogadtam kamerun edzői posztját is
  • giorgio81
    Aláztunk, na jó kettő tizenegyest is kaptunk

• zorrobomber
    én is ismertem csak be vagyok lassulva a 6 napos munkahét után
  • giorgio81
    Ja, mivel csak te játszottál a héten, ezt ismerjük
  • zorrobomber
    jah, az 1 meccses forduló
  • zorrobomber
    zsírság:
  • zorrobomber
    Csak ő és Martin Petrov kapott 7.5-ös értékelést a bolgár csapatból :)
  • Seraf

és ezzel sorozatban harmadszor a TSG 1899 Hoffenheim elhódította a bajnoki címet most épp a 28.fordulóban :D
  • zorrobomber
  • soma22
  • Seraf
    pl itt
  • Seraf
    nos az Inter-t kaptam elődöntőbe tavaly őket a negyeddöntőbe búcsúztattam most is tervezem :D
  • soma22
    Szép estét az uraknak, van egy kis időm játszani, így betöltöttem a fradit.

Esetleg ha valakinek kéznél van lökne egy linket az uj peccshez?