104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
töltöm a Málagat -
Ftc-AS Roma
Úgy kezdtünk neki a meccsnek, hogy a 3 fő góllövőm sérült, hónapokra. Így Földi(18 éves, saját nevelésű vadkan) és Muhammet Demir. A csapat többi tagja mind a helyén, de remegő lábakkal álltunk ki, tudván egy szupersztárokból álló csapat látogat az Üllöi út gyepére.
A meccset a szokásos taktikával kezdtük, aminek a 23. percében meg is lett az eredménye, Muhammet hatalmas bombagólt akasztott Doni kapujába, olyan jo 25 méterről.
A szünetre a vezetés birtokában mentünk, de nem volt meggyőző amit láttam, ugyanis végig Kovács kapus tartotta a lelket a srácokban, sorra fogta a ziccereket.
Próbáltam változtatni a kp-n, mivel nem nagyon volt nálunk a labda, de nem igazán találtam a megoldást, így az 53. percben jött a Roma gólja Jérémy Ménez révén.
Ezután ment tovább a meccs, csaeréltem egyet a csatársorban, de nem jött a megváltás. A meccs vége fele a 82. percben pedig(a 3. csere után) kiállították Janevet a középhátvédemet, és a pályán levő játékosokra volt bizva hogy kihuzzuk e a végéig. Pörögtek a percek, 88-89-90, amikor felmutatták a 3 perces hosszabbítást jelző táblát, majd Forlán a 93. percben győztes gólt rúgott...
Ezúttal kevesek voltunk, pedig ha itt megvan esetleg a 3 pont akkor lehetett volna beszélni uefárol, de igy hogy pont sincs garantált a kiesés.
Mondjuk egy ilyen csoportbol azt hiszem nem szégyen:
ját gy d v g kg pont
real 4 3 0 1 5 4 9
werder 4 2 1 1 9 5 7
roma 4 1 2 1 4 4 5
Ftc 4 0 1 3 4 9 1
-
huh, nem semmi igazolások! -
Itsuki #38893 remélem mert akik mögöttem vannak,a KSCvel jáccottam velük a BuLi1be... de impotensek vagyunk gólszerzésbe,és a védelem eléggé jó. -
a lényeg, hogy vannak nálad gyengébbek is, szóval hajrá -
Itsuki #38891
ök jöttek.
tudom itt 1essek feljutattnák ezt a csapatot már most,de én a 15.hellyel is elégedett leszek:) -
Itsuki #38890 -
Itsuki #38889 én ilyen játékrendszert használok. KSCvl is ugyanilyen volt az első. gyors pengés kontrákkal jáccok,azt kis csapatok ellen elég. de 1 Werder ellen 6ot kaptam:) -
azért kicsit mázlis volt a helyzetkihasználásod :D -
Itsuki #38887 már csak bent kell tartani öket. -
Aki tud, az tud :D:D::D Gratula! -
Itsuki #38885 -
Martins15 #38884 Nem az volt.Nem jól raktam fel a logókat.Mert felraktam jól és így megy :) -
Itsuki #38883 leigazoltam 2 régi KSC-st:) 2 válogatottat:D reszkess Mainz:D -
Thx :)
A kék skin neve FM-Vita, a zöldé meeeeg Ultimate. FMHungaryn asszem mind2 fentvan
-
Nagygrat!
Skin neve, helye? -
Így állunk:
-
Itsuki #38879 hát nincs is izgalmasabb amikor a bemutatkozó meccsem az élvonalbeli Mainz ellen lesz,ahol túlszárnyalhatom a KSC-s eredményeimet... -
Fent volt már az első is. -
Zsil #38877 mindkét patch-et feltetted vagy csak 920? -
Hi és grat all!Faxa az új peccs... meccset 45 mperc helyett 5 alatt tölti be!Barca elleni BL negyeddöntő jön!Érzem h meg lesz!! 

-
akkor még nyomok 1-2 építő hozzászólást, és odaszegezlek a gép elé :D -
Skincsere esetleg? -
Hogyan értékelem? Attól függ, milyen szemszögből nézem. Dicséretes ahogyan a BLben a 3. helyet megkaparintottuk, és az UEFA Kupában a negyeddöntőig meneteltünk, ahol majdnem minimális különbséggel estünk ki (ezt betudom a 13 bevethető játékosnak). Bajnokság csalódás, főleg annak tudatában, hogy 2 gólon múlott a 3. helyünk. És lám-lám, most kitűnik, hogy annak a bizonyos lesgólnak mekkora jelentősége lett. Ha ott az a meccs 3-2 helyett 2-2, akkor 1 ponttal megelőzve a Rapidot 2. helyen végeztünk volna. Persze a sportban nincs ha, és volna.
Seleznyov több mint 2 hónapos kiválásával (+ néhány rövidebb sérülésével) nagyot veszitettünk. Vantaggiatonak volt egy 16 órás góltalansági sorozata. A szezon végén Kerzhakov indult be nagyon, minden meccsén gólt lőtt.
Magera csalódást keltett, sokkal többet vártam tőle azok után, h a Temesvárban meccs/gól átlaga volt.
Guana nagyon jól tolta egész szezonban, meghatározó volt. Makaridze ugyancsak. Fiatal kora ellenére stabilan hozta a jó teljesitményt.
Sajnos a sok sérülés igencsak hátráltatott a munkában, és balszerencsénkre majdhogynem egyszerre sérültek le a kulcsjátékosok.
Összességében nem volt rossz évünk, ez tény. Bajnoki helyezésen túl kell lépnünk, és a jövendőbeli célokra kell fókuszálnunk. -
az biztos:D -
Martins15 #38871 Hello.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok utólag is!
És lenne egy problémám is
Újraraktam az Fm-et mindet ugyanúgy csináltam de ez a hiba áll fenn illetve az,hogy akinek nincs arcra annak nem jelzi még a fekete árnyékot sem.Ha valaki tud ezekre valami megoldást kérem segítsen.Köszi! -
Ehe....Románia végzett az élen az Uefa sportszerűség táblázatán :D:D:D
-
Itsuki #38869 hogy értékeled a szezont? keserü szájiz lehet hogy csak az uefa... jövöre több szerencsét! -
uefa kupát fogsz nyerni:D -
Köszi, bár a bajnokságban elért helyezés egy keserű pirulát hozott, amit lekellett nyelni. Ezvan. Jövőre UEFA Kupázunk. Nem is lenne gond, de igy elesünk 4,4 millió tuti bevételtől, + esetleges győzelem után járó dijazástól. -
Grat -
Nos, majdnem véget ért a 2. szezon is. Még egy Kupadöntő van hátra.
Képdömping:
Egyéni elismerések: Év játékosa: Seleznyov, 2. Magera (bár ezt a Temesvárnál eltöltött fél szezonja alapján kapta)
Ifijátékos: Makaridze, 2. Joao Paulo
Asszem az év kapusa is Makaridze lett.
-
Itsuki #38864 nem tudom mi volt a gond 1 karlsruhei 4,5 évvel,szerintem semmi. az hogy az utolsó évbe összedölt a csapat,amikor sztárokat hoztam,és azért mondtam le amibe jó voltam elmult. és lehet nem vagyok jó menedzser,de élvezem a játékot,lehet nem tettem le eddig semmilyen eredményt,lehet nem is fogok. amugy a kscs karriert folytatom,csak a wehenbe érkeztem. és 1 ilyen épitő jellegü hozzászolás tüzel fel a legjobban,de inkább mek 24et nézni:D -
Urello Geller (Gallér) :D
UEFA TV-s jogidjakból 1, BL TV-s jogdijakból 4 misi került a klub kasszájába. -
nem akarlak megbántani, de vhogy érzem h ennek a karrierednek is milesz a vége :) -
grat all -
Sajnos vége a válogatott veretlenségi sorozatának, az Északírek egy bűnrossz barátságos meccsen kifogtak a csapaton, mentségünkre szóljon, sok alapember hiányzott sérülés miatt
ezzel a válogatott részéről vége a 2008-as évnek, reméljük 2009-ben még jobb lesz, és kevesebb lesz a sérült, mert abból aztán volt bőven -
igen nagy volt a forgalom az átigazolási piacon. ezekkel az igazolásokkal nemzetközi kupa szereplést akarunk elérni:D
-
Itsuki #38858 csapat romokba hever kidobom a felét és jönnek a játékosaim:) -
Sok sikert!!!