A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    Ftc-AS Roma

Úgy kezdtünk neki a meccsnek, hogy a 3 fő góllövőm sérült, hónapokra. Így Földi(18 éves, saját nevelésű vadkan) és Muhammet Demir. A csapat többi tagja mind a helyén, de remegő lábakkal álltunk ki, tudván egy szupersztárokból álló csapat látogat az Üllöi út gyepére.

A meccset a szokásos taktikával kezdtük, aminek a 23. percében meg is lett az eredménye, Muhammet hatalmas bombagólt akasztott Doni kapujába, olyan jo 25 méterről.
    A szünetre a vezetés birtokában mentünk, de nem volt meggyőző amit láttam, ugyanis végig Kovács kapus tartotta a lelket a srácokban, sorra fogta a ziccereket.

Próbáltam változtatni a kp-n, mivel nem nagyon volt nálunk a labda, de nem igazán találtam a megoldást, így az 53. percben jött a Roma gólja Jérémy Ménez révén.

Ezután ment tovább a meccs, csaeréltem egyet a csatársorban, de nem jött a megváltás. A meccs vége fele a 82. percben pedig(a 3. csere után) kiállították Janevet a középhátvédemet, és a pályán levő játékosokra volt bizva hogy kihuzzuk e a végéig. Pörögtek a percek, 88-89-90, amikor felmutatták a 3 perces hosszabbítást jelző táblát, majd Forlán a 93. percben győztes gólt rúgott...

Ezúttal kevesek voltunk, pedig ha itt megvan esetleg a 3 pont akkor lehetett volna beszélni uefárol, de igy hogy pont sincs garantált a kiesés.

Mondjuk egy ilyen csoportbol azt hiszem nem szégyen:

ját gy d v g kg pont

real 4 3 0 1 5 4 9
    werder 4 2 1 1 9 5 7
    roma 4 1 2 1 4 4 5
    Ftc 4 0 1 3 4 9 1