104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
  • zorrobomber
    khm :)
  • Huni92
    Én igen. A 08-ban is igy csináltam :)

És ha már taktika, megtaláltam a jelenlegi optimálist. 4-1-3-2, 1 vkpval, 3 kpval. Temesvárt 3-1re vertük Seleznyov triplájával. Módositottam a beállitásokon és klappol minden. Pompeyt is igy győztük le, Argest is 2-1re. Jövünk fel, mint a talajviz.
  • Itsuki
    ti otthon és idegenben ugyanazt a taktikát használjátok?
  • inter94
    grat
    következő ellenfél?
  • Darthmushroom
    inter elleni visszavágó:
  • Magic Boy
    530 hozzászólás mióta nem jártam erre.
    Az igen.

Megyek olvasni, de addig is Grat all!
  • zorrobomber
    tavaszi első meccsem és a kezdő11 pár újonccal :)
  • zorrobomber
    Megtörtént :)
  • Itsuki
    15 játékosom van,lesz itt csapat,feljutás a célunk...
  • Mor3llo
    Simán.
  • DONGUBA
    Mint a huzat
  • zorrobomber
    3.1M euro-ért vinnék a középhátvédem, nemtom elengedjem -e..
  • Huni92
    Eh :s Azér ez nem lehetett egy felemelő pillanat :/

Ez annál inkább...:D
    Egyébként elküldöm a figyelőimet, és megszabom, hogy csak olyan védőt keressenek, akinek a távoli lövés értéke 8 és 11 között van. Gyakorlatilag garantált lesz a meccsenkénti 1 bombagól 25-30ról :D
  • zorrobomber
    hi and grat all, visszatértem bejglizabálásból :)
  • szabocsaba1983
    Hy & Grat All!

No Comment.
  • Seraf
    nem...szimplán tegnap lefekvés elött elmentettem kiléptem ma meg beakartam tölteni és semmi...asszem tolok még 1évet a Hoffenheim-el hátha megüresedik a Real kispad :D
  • Huni92
    Áramszünet vagy váratlan kilépés nem volt mentés közben, vagy csak simán, miközben játszottál? Nálam ez volt ma. Elveszett 2 hét, de szerencsére nem vészes. Pompey és Arges elleni meccseket ismét lekell tolnom.

Töltöm.
  • Seraf
    hátt kétségtelen már csak 6giga :D de azért kösz a tippet ;) van 1 mentésem nyár elejéröl amikor a manu felajánlott egy szerződést...most ez vagy egy égi jel h nekem a Hoffenheim-nél kell maradnom vagy egy másik h újat kell kezdenem a Fradival :D
  • root01
    nem ugrott, csak valószínűleg túl kevés helyed van azon a meghajtón amelyiken van a mentésed
  • Seraf
    b+ ez a rohadt játék azt irja h "The Save game could not be loaded" ugrott vagy 4évem faxom
  • Forza Italia
    Mégsem távozik Guardado
  • Forza Italia
    Sunderland-Tottenham 1-0 Guardado győztes góllal búcsuzott
  • Forza Italia
    na megtörtént amit nem akartam. Guardado 1év után 40M-ért a Juvéba ment.
  • Fisicofan
    Hy & grat all!
    viszem továbbra is kitartóan a magyar válogatottat, és most már egyre jobbak vagyunk
    2010-es barátságos meccsek:

Majd pedig két eb-selejtező meccs:

Ez a meccs volt eddigi karrierem legjobbja, a szurkolók 100%-osan boldogok voltak

Ezzel pedig végre sikerült amire két éve nem volt példa: megvertük a svédeket
    Most egy nehéz meccs jön, Svájc ellen, remélhetőleg ott is szépen helytállunk. Ja és 2 meccs után vezetjük a selejtező csoportunkat a spanyolok előtt :P
  • Forza Italia
    folytatódik a sikersorozat:D
  • Huni92
    Pompey - KVSC 1-0, Kranjcar 25ről lőtt bombájával.
  • DONGUBA
    jo kis meccs volt

• Forza Italia
    reggelt. Töltöm a Sunderlandot.
  • inter94
    BL csoport:Bayern München,Málaga,Anderlecht,Palermo
  • Huni92
    Elképesztő. A 7. fordulóban megvan az első győzelmünk! A 2. helyen álló Craiovat vertük. UEFA-ban meg kaptunk egy durca csoportot. Az 'L' csoport tagjai: Benfica, Pompey, Motherwell, KVSC. 2. helyhez bravúr kellene.
  • Huni92
    Sikerült végrehajtanom azt a hatalmas tettet, hogy UEFA Kupa selejtezőjének szimulációja alatt elaludtam :D:D:D Tehát a meccsszervezés elmaradt. Bár sztem mindjárt betöltöm :]
  • Darthmushroom
    grat all (részeg)
  • Huni92
    Ádi olyan ritkaszarul tolta, hogy az hihetetlen. Sokkal többet vártam tőle. Bár lehet, h csak simán nem illett a játékszisztémába.
    Stancu meg kellett, mert tanulva az előző év történéseiből, sokkal bővebb keretet akartam összehozni, minőségi játékosokból. És azért ok, hogy vette, 3-4 szupertehetséges csatárt, de 15-17 évesen nem fogják megváltani a világot :D
    Ésaztán azzal, hogy Kerzhakov elment, egyértelmű vol a helyzet.

2011. júniusának közepén érkezik egy szupertehetség a Bocaból, 8,75 misit pengettem érte (remélem megtériti az árát....). Képet is tettem be róla a délután.

Közben a Teplicet kivertük egy félelmetes 3-0val.

Ha leszimulálta azt a temérdek UEFA selejtezőmeccset, akkor megcsinálom a tarcsik féléves programját.
    Ti. szezon előtt 2-3 játékos kivételével mindenkit elküldtem (a képen nem is látszik az egész :D), mert csak a pénzt vitték el kb. Aztán mivel U18as bajnokságba nem mindenki fér be a kora miatt (18 éves és 1 napos sem...), ezért a tehetségeket a tarcsiba teszem, és barimeccseket nyomatok velük. Hadd szokják a ritmust :D Éshát igy fejlődnek is. Kissé időigényes munka, de megéri az áldozatot.
  • Fabio Capello
    ádiér kevés volt az az egy milla szvsz, stancuér meg sok a héthuszonöt....

de te tudod, nyilván megvlt az oka :)
  • inter94
    volt jövés-menés:D
  • Huni92
    Bocs, méretezés kimaradt :/
  • Huni92
  • 5w0rdf15h
    Épp erről beszéltem én is. Mikor párszor eljátsza azt hogy vezetsz 2-3 góllal és a semmiből fogja magát feltámad és kiegyenlít, sőt van hogy nyer is....akkor ezek után elmegy az embernek a kedve, főleg úgy hogy simán lejátszod a pályáról őket tehát nem a taktika hibája, aztán egyszer csak jön a gép és hipp-hopp egyenlít és nyer is esetenként a SEMMIBŐL több gólos hátrányból.
  • Huni92
    Lesz valaki baglyozni?