104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Ahaigenperszehogyne...nem kell a rizsa :P

[viccel]

Btw vmi elképesztő mód belassult igy a 3. év végére a gém. Alig haladok :/ Save game cleaner lesz az idei kiadáshoz?
  • inter94
    Málaga 6szezon,röviden-mindent megvédtünk amit tudtunk
    Bajnokság

25kapott gól,szerintem elég jó ilyen erős bajnokságba
    BL döntő

Legjobb játékos

Copa del Rey

Év kapusa

Stat

• Maximus4
    Á nem srácok,meg fogtok kövezni de én totál anti vagyok,sosem iszom még ünnepekkor sem.
  • Huni92
    Már bőven benne van a sűrűjében :D Grat Maximus!
  • zorrobomber
    Te is elkezdtél piálni már?
  • Maximus4
    Szóval a csoportmeccsek értek véget.Már írni sem tudok
  • Maximus4
    Véget ért az Észak Amerikai Bajnokok Ligájában.Roppant izgalmas meccsek voltak,Ochoa-t minden lefújás után leb@sztam,hogy lehet ilyen szarul védeni

Persze grat mindenkinek
  • Huni92
    Az Unirea Urziceni ellen végig jól toltuk, de az a fránya gól nem akart megszületni, végül 0-0 lett az eredmény (asszem 11 meccses győzelmi széria szakadt meg). De ami fontosabb, az az, hogy megvan a bajnoki cim! A tavalyi csorbát sikerült kiküszöbölni, és elhóditottuk a serleget. Még 2 bajnoki és 1 kupadöntőmeccs van hátra.
  • Forza Italia
    2.
    Tavaly 9. lettem
  • inter94
    jah,sorry én is befejeztem a 6.szezonomat a Málaganál,mindjárt hozom a képeket
  • bubu13
    2. évbe 2010 az már 2. :D
  • zorrobomber
    Második lesz az, nem?
  • inter94
    1évbe bajnok lettél?
    grat
  • Fabio Capello
    nem szeretem ha valaki alreggel szavaz... akinek nem inge, ne vegye magára, akinek szól, az pedig tudja miről van szó.
  • zorrobomber
    Bocsi Magic :D Bár nem mondanám hogy túl kedvesek voltatok velünk :D
  • zorrobomber
    Viszont!

Érdekesség hogy ex-Barcás a fiu :)

• Huni92
    2-0ra nyertünk a Poli Iasi ellen, és a Steaua megverte a Temesvárt. 3 fordulóval a vége előtt 9 pont előnyünk van, és kb 7 góllal jobb a gk-nk :D Szóval ez már gyakorlatilag megvan!
  • Darthmushroom
    grat all
    és előre BOLDOG ÚJ ÉVET
  • zorrobomber
    érdekes hogy mikor megtalálta szkautom rögtön agyba-főbe elkezdtem dicsérni és mikor ideigazolt rögtön a kedvence lettem :)
  • zorrobomber
    Klónoztam :D
  • Huni92
    Hiába próbálod bemesélni, úgyis tudom, hogy mind2 Bojan Krkic :D 1 percre mezt váltott, és a volt csapatát erősitette :P
  • Huni92
    Sztem próbáld meg a 910es patch magyaritásával. Valami a match events.vfg fájllal nincs rendben, de zat nem tudom, hogy micsoda.

4 forduló, 6 pont előny ^^
    Kupadöntő: vs Temesvár.
  • zorrobomber
    Pedig még nem is ittam :) Nem baj, ami késik nem múlik
  • zorrobomber
    Tessék, itt is tisztán látszik hogy nem nálam játszik Krkic :) A meccs, az hát a szokásos, felemás érzések. Elpicsáztak rendesen, de nem toltuk túl rosszul. Főleg a támadásokkal nincs baj :P
  • Water
    Igen tudom, megy a magyarítás nélkül, a kérdésem arra vonatkozott h meglehet-e oldani h menjen a magyarítással!
  • Huni92
    Szedd le a magyaritást. Az a baj, hogy vmi nem klappol vele. Utána működni fog.

Forza Italia: grat, szép volt!
  • Water

1 kis segítséget kérnék:felraktam a legújabb patcht és a legfrissebb megyarítást.De mikor rámegyek a legutóbbi játék folytatására, ezt írja ki:

Ez mitől lehet?
  • Forza Italia
    igeeeeen. Bajnok csapat. Remélem ezzel kapok új szerződést. A chelsea engem akart de nem mentem.
  • Huni92
    ismét produkálja magát az FM :D Sajtótájékoztató, kérdés: Befolyásolja a játékosok gyenge hangulata a mostani eredménytelenséget? :D::D:D:D Azér ilyet....21 meccse veretlen a csapat és akkor eredménytelenségről beszél. Grat.
  • Water
    Innen is elhoztunk 1 pontot!

Nem terveztem igazolást a szezonra de az utolsó napon mégis beruháztam!És ki hálálta meg??
  • Huni92
    gratu!

céljátékos, persze :) a 6-1es meccsen a 3 gól mellett 2 gólpasszt is kiosztott :D

5 forduló, 3 pont előny. az elején jól muzsikáló rapid már 10 pontra van :D:D
    április termése: wijnaldum 4 meccs/4 gól, hónap játékosa, sleeznyov a 2.
    hónap menedzsere lettem emellett :)
  • Water
    Sziasztok, grat mindenkinek!SeleznyovCéljátékos am?
    1. bajnokink:

Jobb nyitány nem is lehetett volna!Nagyon jó meccs volt!
    Következő meccs inter ellen!
  • Huni92
    2-0 a Brassó ellen. Ird és mondd, 21 meccse veretlen a csapat :D Még 5 forduló a bajnokságból, + kupaelődöntő és valszeg kupadöntő.
  • zorrobomber
    gratula
    Én meg közben rájöttem Collins John miért nem futott be a Fulhamben. Most épült fel 1 hónapos sérüléséből:

• Huni92
    Amúgy a 2. kép hibás. 55 volt az eddigi rekord, és ezt megdöntötte az első góljával a meccsen. FM pedig tovább nem érzékelte :D Tehát jelenleg 58 gólnál jár.
  • BBeno2
    nem tudna vki linketlin egy igazán giga facepack-et 09-hez??? sokszáz megás is lehet. előre is kösz.
  • Huni92
    Igeeeen....játszik a csapat! Valami hatalmas önbizalombomba volt a Temesvár elleni győzelem. Elképesztően jól toltuk ezen a meccsen.

Egyébként meccs után a sajtó kérdezi, hogy kit tartok legesélyesebbnek az év ifijátékosa dijra. Jelöltek között van Wijnaldum, Makaridze, Aquino, Joao Paulo -.- 6ból 4 játékos a mi csapatunkból van. Sokatmondó.
  • zorrobomber
    lol, francia u21es kapusom egyetért veled :)
  • Huni92
    Hát erre a keretre sztem ez a megfelelő taktika. Nasri irányitónak, Walcottnak kötetlen poszt. Esetleg célember fejre, és az Drogba.
  • zorrobomber
    16os az eccentricity-je :D