104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ahaigenperszehogyne...nem kell a rizsa :P
[viccel]
Btw vmi elképesztő mód belassult igy a 3. év végére a gém. Alig haladok :/ Save game cleaner lesz az idei kiadáshoz? -
Málaga 6szezon,röviden-mindent megvédtünk amit tudtunk
Bajnokság
25kapott gól,szerintem elég jó ilyen erős bajnokságba
BL döntő
Legjobb játékos
Copa del Rey
Év kapusa
Stat
-
Á nem srácok,meg fogtok kövezni de én totál anti vagyok,sosem iszom még ünnepekkor sem. -
Már bőven benne van a sűrűjében :D Grat Maximus! -
Te is elkezdtél piálni már?
-
Szóval a csoportmeccsek értek véget.Már írni sem tudok
-
Véget ért az Észak Amerikai Bajnokok Ligájában.Roppant izgalmas meccsek voltak,Ochoa-t minden lefújás után leb@sztam,hogy lehet ilyen szarul védeni 
Persze grat mindenkinek
-
Az Unirea Urziceni ellen végig jól toltuk, de az a fránya gól nem akart megszületni, végül 0-0 lett az eredmény (asszem 11 meccses győzelmi széria szakadt meg). De ami fontosabb, az az, hogy megvan a bajnoki cim! A tavalyi csorbát sikerült kiküszöbölni, és elhóditottuk a serleget. Még 2 bajnoki és 1 kupadöntőmeccs van hátra. -
2.
Tavaly 9. lettem -
jah,sorry én is befejeztem a 6.szezonomat a Málaganál,mindjárt hozom a képeket -
2. évbe 2010 az már 2. :D -
Második lesz az, nem? -
1évbe bajnok lettél? 
grat -
nem szeretem ha valaki alreggel szavaz... akinek nem inge, ne vegye magára, akinek szól, az pedig tudja miről van szó. -
Bocsi Magic :D Bár nem mondanám hogy túl kedvesek voltatok velünk :D
-
Viszont!
Érdekesség hogy ex-Barcás a fiu :)
-
2-0ra nyertünk a Poli Iasi ellen, és a Steaua megverte a Temesvárt. 3 fordulóval a vége előtt 9 pont előnyünk van, és kb 7 góllal jobb a gk-nk :D Szóval ez már gyakorlatilag megvan! -
grat all
és előre BOLDOG ÚJ ÉVET -
érdekes hogy mikor megtalálta szkautom rögtön agyba-főbe elkezdtem dicsérni és mikor ideigazolt rögtön a kedvence lettem :)
-
Klónoztam :D -
Hiába próbálod bemesélni, úgyis tudom, hogy mind2 Bojan Krkic :D 1 percre mezt váltott, és a volt csapatát erősitette :P -
Sztem próbáld meg a 910es patch magyaritásával. Valami a match events.vfg fájllal nincs rendben, de zat nem tudom, hogy micsoda.
4 forduló, 6 pont előny ^^
Kupadöntő: vs Temesvár. -
Pedig még nem is ittam :) Nem baj, ami késik nem múlik 
-
Tessék, itt is tisztán látszik hogy nem nálam játszik Krkic :) A meccs, az hát a szokásos, felemás érzések. Elpicsáztak rendesen, de nem toltuk túl rosszul. Főleg a támadásokkal nincs baj :P
-
Igen tudom, megy a magyarítás nélkül, a kérdésem arra vonatkozott h meglehet-e oldani h menjen a magyarítással!
-
Szedd le a magyaritást. Az a baj, hogy vmi nem klappol vele. Utána működni fog.
Forza Italia: grat, szép volt! -

1 kis segítséget kérnék:felraktam a legújabb patcht és a legfrissebb megyarítást.De mikor rámegyek a legutóbbi játék folytatására, ezt írja ki:
Ez mitől lehet? -
igeeeeen. Bajnok csapat. Remélem ezzel kapok új szerződést. A chelsea engem akart de nem mentem.
-
ismét produkálja magát az FM :D Sajtótájékoztató, kérdés: Befolyásolja a játékosok gyenge hangulata a mostani eredménytelenséget? :D::D:D:D Azér ilyet....21 meccse veretlen a csapat és akkor eredménytelenségről beszél. Grat. -
Innen is elhoztunk 1 pontot!
Nem terveztem igazolást a szezonra de az utolsó napon mégis beruháztam!És ki hálálta meg?? -
gratu!
céljátékos, persze :) a 6-1es meccsen a 3 gól mellett 2 gólpasszt is kiosztott :D
5 forduló, 3 pont előny. az elején jól muzsikáló rapid már 10 pontra van :D:D
április termése: wijnaldum 4 meccs/4 gól, hónap játékosa, sleeznyov a 2.
hónap menedzsere lettem emellett :)
-
Sziasztok, grat mindenkinek!Seleznyov
Céljátékos am?
1. bajnokink:
Jobb nyitány nem is lehetett volna!Nagyon jó meccs volt!
Következő meccs inter ellen!
-
2-0 a Brassó ellen. Ird és mondd, 21 meccse veretlen a csapat :D Még 5 forduló a bajnokságból, + kupaelődöntő és valszeg kupadöntő. -
gratula
Én meg közben rájöttem Collins John miért nem futott be a Fulhamben. Most épült fel 1 hónapos sérüléséből:
-
Amúgy a 2. kép hibás. 55 volt az eddigi rekord, és ezt megdöntötte az első góljával a meccsen. FM pedig tovább nem érzékelte :D Tehát jelenleg 58 gólnál jár. -
nem tudna vki linketlin egy igazán giga facepack-et 09-hez??? sokszáz megás is lehet. előre is kösz. -
Igeeeen....játszik a csapat! Valami hatalmas önbizalombomba volt a Temesvár elleni győzelem. Elképesztően jól toltuk ezen a meccsen.
Egyébként meccs után a sajtó kérdezi, hogy kit tartok legesélyesebbnek az év ifijátékosa dijra. Jelöltek között van Wijnaldum, Makaridze, Aquino, Joao Paulo -.- 6ból 4 játékos a mi csapatunkból van. Sokatmondó. -
lol, francia u21es kapusom egyetért veled :)
-
Hát erre a keretre sztem ez a megfelelő taktika. Nasri irányitónak, Walcottnak kötetlen poszt. Esetleg célember fejre, és az Drogba. -
16os az eccentricity-je :D