104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
2013/14
Water-milyen logó packot használsz?
Huni-nagygrat
tök beteg vagyok,alkoholmérgezést kaptam tegnap
-
viszont neked is -
Uraim, minden FM-es társamnak sikeres, boldog új évet kívánok! -
3-0, 3-1, 4-1, 4-2, 4-3, 4-4, 5-4, 5-5 -
Így kell 10 emberrel felállni 3-0-ról, meg utána még 2X!!! 

-
2009hez vki már linkelte ezt, nekem is ez van -
Itt a link ha kell,közben megtaláltam. -
Ez egy pack ide volt belinkelve.570 mega -
THX! Am saját gyártmány vagy van ilyen pack ahol ilyen keretes arcképek vannak? -
?
-
Grat
-
Am vlakinek nincs véletlenül egy fajin Emiliano Insua-s játékosarc a FM-hez? 2008-al tolom, s ami nekem van az elég pixeles:S -
Azt értem, de az értéke csak vmi 4M volt=) -
gratttt -
tartalékcsapat:
-
Seleznyov góljával 1-0ra nyertünk a Temesvár ellen, ezzel ismét a mienk a kupa.
Képözön, különösebb kommentár nélkül (nincs erőm erre, na :D):
Összességében nagyon elégedett vagyok a teljesitménnyel, a 14 bekapott gól mindenképpen kimagasló, impozáns teljesitménnyel nyertük meg a bajnokságot, UEFA Kupában kicsit több szerencsével akár tovább is léphettünk volna.
Még kérdés, hogy folytatom-e, mert nagyon belassult. Sok a 10 liga neki :s
-
Na ilyet se láttam még de örülök neki:
A 7 győzelem mellett Xeltem az interrel, a Juvéval, a Romával és a Fioval szal nem állunk rosszul. -
FM bug. 2D-s nézetben is gyakran előfordul nálam. Nincs jelentősége.
2-0 a Gyulafehérvári Egyesülés ellen, ezzel vége a bajnokságnak, még van egy kupadöntő. -
asenjorol egy pikcsőrt valaki, htx -
egész meccsen ilyen a pálya. egyik térfelensincs meg a 16-os vonala. idegenben vagyok. -
WTF???? vonal holmarad???
-
tessék
-
Először is ismét BÚÉK MinSenkinek [maximus után szabadon ^^]
Ha szerencséd van, akkor nem fognak kirúgni, és a cégcsoport átveszi a klubot, ezáltal talán pénzt is kapsz.
Akkor is elfogadható a helyzet, ha nem tudják átvenni a klubot, mert maradsz te a tréner.
Akkor vagy pácban, ha átveszik és tényleg kirúgnak :s
Letolom már végre azt a 2 meccset a 3. szezonból :D:D Mondjuk képeket csak holnap fogok hozni, mindjárt megyek utószilveszterezni :) -
Nem lett belőle semmi, nem volt elég pénzük -
Nagyon Boldog Új Évet Minden Kedves Managertársamnak!!!
Csak ilyen sikereket kívánok mindenkinek egész évben! -
grat,igazolásokról dobsz 1képet? -
srácok Daniel Agger mennyire jó játékos? Megéri megvenni? -
karajjj #39668 még nem is biztos, hogy megveszik... -
Utley #39667 Nem hiszem.Szerintem csak kapsz egy kis extra lóvét.De azért kiváncsi vagyok:) -
Most ilyenkor mi van, ki fognak rúgni és a Vialli jön a helyemre?
-
a liverpool csak 8. lett(asszem) így sok játékosa elvágyódik. Játékosfigyelőm jelezte h érdemes lenne leigazolni. Így nálunk kötött ki. -
Azért Ő nem Juhász Roland kategória, főleg, ha úgy fejlődik, ahogy elvárható tőle. -
Na, csak egy jóhírrel kezdem én is az újévet:
(az izgalmakról elmond mindent, hogy az utolsó fordulóban, a 80. percben még csoport utolsó voltam)
-
Én Walcott-ot 25M-ért vettem meg=) -
vortob #39661 Igen, azért volt mert november környékén a vezetőség hozzám vágott 20 millió fontot, amúgy meg nemzetközi kupahelyet igértem. -
Huhh, azért volt pénzed igazolni...
Nekem első évben 0-volt...
Juhász nempicit drága, nem? -
vortob #39659 Abou Trika leigazolását mindenkinek ajánlom, az egyik legjobb játékosom volt. Szabadrúgásból lőtt vagy 5 gólt (ráadásul jópár 25-30 méterről), összesen ugye 7-et, mellete még 7 assziszt is volt. Fél szezon alatt ez több mint kiváló. -
vortob #39658 Nos, igértem, hogy elkezdem egy olyan csapattal akinek a dicső múltja ellenére, a jelenje már nem trófeákban gazdag. Ez a klub végülis a Grasshoppers helyett a Saint-Etienne lett.
Első szezonom velük felemásra sikeredett. A bajnokságra nem lehet panasz, bár a Bordeaux csak a végén került elénk. Viszont minden kupában elpártolt tőlem Fortuna: liga kupában idegenben Lyon, francia kupában idegenben Marseille. Az UEFA kupa meg csoportkörig sem tartott, mert az első körben az A.C. Milan-t kaptam.
képek:
Tabella
igazolások (Huszti, Juhász, Abou-Trika, Iversen januárban jöttek
keret
Nyáron tervezek pár eladást, mert a csatáraim szereplése nem túl fényes. Igaz sokat is voltak sérültek. Januárban ezért jött Iversen, de csak az elején volt hasznos, Utána 10 óra góltalanság.... Szóval jól jönne pár ajánlat, hogy kit hozzak, egy olyan kéne akire lehet ívelgetni, jól fejel, és jó kondiciója van.
Érdekeség még hogy a bajnok Lyon a BL-t is behúzta. sorrendben: Roma, Marseille, Bayern, majd a döntőben a Real Madrid 3-0-ra történő legyalázása. Ugyanezt a Lyon-t ősszel hazai pályán 4-1-re aláztam meg. -
Reggelt!
Újévet!
Gerrard 2010-ben Sunderland?
Aztmeghogy? -
reggelt (másnapos)

?