104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94
    Új kihívások elé nézek mégpedig a francia másodosztályban

• szabocsaba1983
    Úgy látszik, a nagy meccsek mindíg szívromamban végződnek :D

• Forza Italia
    az szép:d
    Közben kiütöttük a Norwicot:D
  • inter94
    hehe:D

• Forza Italia
    Grat mindenkinek
    Első Bl idényünk
  • Huni92
    Tecsúnya ;[ Hogy volt merszed megverni a Sotont?!

Btw gratula mindenkinek. Kicsit sokadnapos vagyok, ma sem lesz FM
  • szabocsaba1983
    BL, nyolcaddöntő:

A 113. percben 5 fillért sem adtam volna a továbbjutásért!

Azthiszem, erre mondják, hogy bejöttek a cserék:

• owen20
  • Itsuki
    http://www.xfire.com/video/5cdd0/
  • Itsuki
    warez=ban menj az offba.
  • Csabeszonovits
    helósztok, sajnos nemtudom crackelni a játékot mer csak egy tömörített fájlom van amiben elvileg benne van a crack de nemtom kitömöríteni. nemtudná vki elküldeni simán az exe-t?? FM2009 9.1.0 -ás crackem van. pls segítsetek
  • zorrobomber
    hi&grat all, kicsit feleszméltem, pár meccset tolok :)
  • szehi
    Kössz a tippet giorgio bár ugy néz ki az Eindhoven (holland 2.) csapatával fogok kezdeni...
    Cél Bl gyözelemig meg nem állni!
  • Mike94
    a gép mindig szabadon dönti el, hova generál jó arcokat
  • Itsuki
    jó a Top Oss ök voltak a fiókcsapatom:D
  • giorgio81
    A holland 2.-ből ajánlom a Top Osst, sok jó generált srácuk van 2013-ban már
  • vortob
    Ja, még annyi hogy a Bajnokok Ligájában nem kedvezett a sorsolás: Chelsea, Real Madrid, Porto.
  • vortob
    Toltam egy kicsit a 2. szezonom a Saint-Etiennevel.
    nyári jövés-menés Matuldit, és Mirallast nem én akartam elengedni, de a vezetőségnek tetszett az ajánlat. Mirallasért nem nagy kár, csatár létére 20 meccsen lőtt vagy 3 gólt múlt évben. Mevlüt az előző évi gólkirály, az ő leigazolása nagyon megérte, Lucio Flávio meg U20 VB-t nyert a brazilokkal (180 PA 18 éves). Jankovicot ingyen nem lehetett nem elhozni, Esparza Matuldi pótlására, és Bodor cseréjeként(U20 VB negyeddöntő Mexikóval). Mongongu meg Jokerembernek jött, főleg azért volt rá szükség mert két szélsővédőm is eladtam.

Edzőmeccsek, meg a bajnokság első 5 meccse
    Azért a Honvédtól kikapni vérciki tudom:D Mentségemre legyen szólva a bajnokságban jól megy, bár a Lyon-t szinte lehetetlenek tünik megfogni. Nyáron nem engedtek el senkit, és még leigazolták Madurot, Giovinco-t többek között.
    tabella
  • szehi
    Hy és grat mindenkinek!
    bár kicsit késve de Buék minden managernek, reméljük 2009-ben sok kiscsapat emelheti fel a nagyobbnál nagyobb kupákat!
    én elhatároztam magam hogy elkezdek egy másik karriert a QPR helyett mert bár 1. helyen állunk féltávnál, sok ligát töltöttem be igy r*hadt lassú a játék...
    gondolkozom: magyar 1.vagy 2.,svájc 1. és holland 2. ligán is...
    esetleg vmi ötlet?
  • McFrost
    Hiddgyjen^^
  • kraawz
    higgyen *
  • karajjj
    aztán tessék majd szállítani ez eredményeket is
  • janek91
    Hello! Most kezdtem egy karriert a Sevilla csapatával. Nem túl nagy sztárklub, viszont a keret egész elfogadható.
    Éppen ezért csak apróbb változtatások következtek be nyáron. Luis Fabiano távozott, végül a Spursbe 20 millió ellenében, bár a Real ajánlott érte 6 millió+Nistelrooyt és 30 milliót is. De nehogy már a legnagyobb ellenfelet erősítsem... Pótlására érkezett Lavezzi 11 millióért, valamint Morientes 5 M-ért. Chevantón így létszámfelettivé vált ment is Wolfsburgba 4 milláért.
    A védelembe Fábió érkezett az MU-ból(Rafael ikertesója) kölcsönbe, Javi Navarro pedig 2,5M-ért cserébe Fulhambe költözött. Végül pedig 1,5 Mért visszacsábítottam Európába Solarit.

Ami a taktikát illeti, először a 4--2-3-1-et favorizáltam, de Renato 6 hónapos sérülése miatt ezt át kellett variálnom 4-1-3-2-re. A szűrő Duscher eddig remek 5 meccsen 2gól-3 assziszt.
    Vélemény az erősítésekről?
  • soma22
    minimum ennyi kitartást, és Neked, Nektek is Buék!!
  • giorgio81
    Hát ezt azért nem mondanám, most is otthon kikaptunk a Wigantól 1-0, pedig csak nekem volt helyzetem, erre a 88. percben gól rúgnak. Ez mindig benne van
  • cenobite
    Nagyszerű volt! Hiába játszom én 98 óta menedzseresdit, ott az igazság! Midenkinek azt kívánom én is, hogy teljesüljön minen álma! Bár most két csapattal tolom (Crystal palace - ezzel kezdtem és végezem anno az USM98-ban, AC Milan-ez meg külön történet), hamarosan a Nyíregyházi Spartacus-t is szárnyam alá veszem, mert hát lokálpatriotizmus rulz! :)

Mindenkinek minden szépet és jót!
  • Mike94
    ha nem mondod is tudjuk :D
  • Mike94
    ez innen már sima :)
    készülődhetsz pl-re :)
  • Itsuki
    lassan visszatérek ,csak még a csapaton gondolkozok...:)
  • Mor3llo

[másnapos]
  • giorgio81
    Nagyon jó meccs volt, már azt hittem a végén elk*rjuk
    Féltáv:

• giorgio81
  • Fabio Capello
    Kedves fórumozó társaim!

Eltelt ismét egy év, kinek sikeresen, kinek kissé sikertelenül. Eltelt az első teljes évem házigazdaként. Be kell valljam, 2007-ben, amikor úgy döntöttem továbbviszem a topikot, még nem tudtam mire vállalkozom, mára viszont egészen belejöttem a dolgokba. Nektek is köszönhető, hogy a topik élete visszaállt a normális kerékvágásba, hogy a sok warezpárti, vérpistike, flémer (szinte) maradéktalanul eltűnt a topikból, és ismét sok, csodálatos eredményt lehet itt látni.

Külön öröm számomra, hogy sokan szakítva eddigi hagyományaikkal, megszokásaikkal, egyre kisebb ligákból próbálnak meg a csúcsra jutni, biztos vagyok benne, hogy ők már kezdik érezni ennek a játéknak az igazi ízét, érzik, hogy mennyire más kiscsapattal győzni, mint egy elitklubbal behúzni a kötelezőket. Akik ezt még nem próbálták, nem tapasztalhatták, azokat csak bíztatni tudom, hogy próbálkozzanak, higyjétek el, megéri. Persze, ahogy a való életben, a játékban is mindig vannak gyenge pillanatok, buktatók, nehezebb napok, de mindenre van megoldás! Nem kell az első balszerencsés vereség után bedobni a törülközőt, és teljes kudarcként megélve (nem ritkán egy több éves karriert) félredobni az egész játékot, majd kezdeni egyet a világ legjobbjával, hisz akkor úgyse kapok ki alapon...

Egy jó menedzser a problémamegoldó készségéről, jó érzékeiről, kitűnő ismerettségeiről és remek logikájáról ismerszik meg, és hiszem, hogy ez a képesség nem csak azokban van meg, akik sikeresek, hanem a sikertelenekben is - csak ők még nem találták meg eme rejtett tudást. Bízzatok magatokban, bízzatok az ösztöneitekben - csak ennyi a lényeg, a többi majd jön magától.

Remélem, az új évben is napi rendszerességgel látogatjátok majd a topikot, sok szép eredményt hoztok, és elégedetten gondolhattok majd magatokra - igen, megcsináltam, képes voltam rá.

A magam részéről csak annyit ígérhetek, hogy mindent megteszek a topik színvonalának megtartásáért, hogy az eddig alkalmazott topikélénkítő eszközöket, mint például a szavazások, az éjszakai baglyozás, és egyebek sokkal kiforrottabban, precízebben, és kiszámíthatóbban működjenek, lehetőségtől és érdeklődéstől függően napi, heti, havi, stb. rendszerességgel. Természetesen továbbra is vevő vagyok bármilyen ötletre, megígérhetem, minden építő ötletet elolvasok, meghallgatok és megfontolok. Remélem, mindenki aktívan segít majd a közös versenyek, szavazások sikerességében, hisz itt nem én döntök. Ti döntötök, így mindenki számít!

Egy mármár klasszikus üdvözléssel kívánom mindenkinek, hogy....

"2009-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!"

Mindenkinek sikerekben gazdag és eredményes Boldog Új Évet Kívánok!

Fabio Capello

• cenobite
    Na, ez jó!

Mindig így alakuljon a pénzügyi helyzet! :)
  • Mike94
    nem lesztek minuszban, a vezetőség felvesz kölcsönt
  • giorgio81
    2459, de az fanatikus!
    Már többször kértem, hogy bővítsék, de sosem volt pénz. A szezon elején írták, hogy most bővítik az eddigi 2500-as Arénát (amiből 350 az ülőhely), 15700 körülire, és 20M lesz, de megspórolnak 500K-t, mert eladják a mostani pályát. Az az érdekes, hogy kb. 10M van a kasszában, az is azért, mert egy pár jó játékos eladtam, hogy legyen pénzünk. Ha felépül az új stadion kicsit mínuszba leszünk
  • giorgio81
    2 döntetlennel le is adtunk gyorsan 2 pont előnyt
  • Mike94
    na erről van itt szó :)
  • Utley
    Érdekelne,hogy a nézőszám mennyi?És hogy bővítették e a stadionod?Ja és grat :)
  • giorgio81
    idei első Vauxhall helyzetjelentés következik: