104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    grat mindenkinek
    Megjöttem egy kis Bl meccsel:d
  • zorrobomber
    pedig pár hsz-el(#40357) korábban embeddeltem egy hasonló gól videóját...annyi hogy azt én lőttem :)
  • zsoma79
    Sziasztok,
    Egy kis segítségre lenne szükségem, "ARRAY ACCESS OUT OF BOUNDS" üzenetet kapom mikor kezdeném a meccset...mi lehet a gond?
  • Markov
    jah ez lemaradt bocsesz,,
  • Markov
    Leeds -es szezonomról 2 kép, Liga Kupa búcsú..
    És van amit nem lehet pénzért megvenni :D:D

Bajnokágban 3 meccs, 2 győzelem 1 vereség eddig. Holnap folytatom,,csáá
  • hoodlum
    aztaaa :D ilyet még nem láttam... bár úgy kaptam már ki öngóllal, hogy az ellenfélnek nem volt kaput eltaláló lövése, nem eltaláló is csak 1.
  • zyndar
    Ez fájt.
  • inter94

• zyndar
    Jó lesz az öreg a háznál

• zyndar
    Beckford 57 meccsen 43 gólt vágott, szóval játszasd
  • inter94
    grat all!
    töltöm a Vannest
  • Markov
    Nagy Grat
    Újdonsült csapatom a Leeds akkor most megadta a mércét nekem, hogy legalább így kéne teljesítenem velük mint most a te szezonodban :D elég erős...
  • Markov
    Mentsd meg a Blackburn-t a kieséstől mert ÉLŐben igen esélyesek rá idén..:D
  • zyndar
    Véget ért az 1. szezon a Southend kispadján. Az utolsó 2 fordulóban ikszeltem, így szoros lett a 2. helyért vívott harc. A Leeds ellenállhatatlan volt idén.

Íme a statok. A következő játékosokat csak ajánlani tudom: Adam Barrett, Vincenzo Rennella, Lee Barnard és Zoltan Harsanyi.

• Gunnersboy
    Belenenses
  • InfoMester
    Estét and Grat all!!
    valaki valami jó közép csapatot nemtud ajánlani??már nagyon unatkozom..
  • zorrobomber
    A Besiktas kapusának időhúzását fújólta-fütyülte a közönség mikor Nicola Rizzoli lefújta az utolsó bl-csoportmeccsemet erre a szezonra. Sajna csak becsületpontra futotta. Bojan 3 hónapos sérülésével kihagyta a csoportmeccsek szinte egészét, viszatérése első meccsén a 7. percben az MTK-nak gólt rúgott, 2. meccse az alábbi...

• Mor3llo
    Rangadót benyaltunk. Elején szépen volt 1 hatalmas ziccerünk Marko 'Akkorsemlövökgólt' Pantelic természetesen beledurrantotta a kapusba. Eztán jött a szokásos semmiből jött Ajax gól.Majd kaptak egy ajándék tizenegyest, a 16-oson kívül volt egy olyan 20-30cm biztos...

Felszólaltam a meccs után, még engem basztak meg.Nocomment.
  • giorgio81
    Linfielddel kellet volna kezdened :)
  • Itsuki

5 forduló után:D azért érdekes hogy 1-2 heylen 3 cserém lehet csak... és minden meccsen 3percbe égek és onnan kell felállni...
  • jolesy
    Hát, látom mindenkinek szépen mennek a dolgai, nem úgy mint nekem o.O engem finoman eltessékeltek a birminghamtöl ^^ annyiféle takkot próbáltam, alapot és egyénit de a várt siker elmaradt (bár annyira rosszul nem szerepeltünk hogy elküldjenek, de hát ez van) úgyhogy most az empoli bízott meg hogy a maradék kb 8 meccsen hozzam föl a serie a-ba őket....edzői múltamra tekintve ez nem lesz könnyű :(
  • Itsuki
    sok az ilyen érdekes gól,lehet h ez az uj engine hibája,sőt sok érdekes dolog,amit a megyei 2be is kinevetik az embert,ezért idegesitem fel magamat ezen...
  • Magic Boy
    Na azért nem kell le szutykos paraszt ligának nevezni.
    Amúgy nem Ír, hanem Észak Ír.
    Annyira vannak jók, mint a Magyar NB2-esek csak ott nincs hova tovább fejlődni egy szint (KB. Magyar NB1 Bajnok) után.
  • zorrobomber
    Ezt kicsit hosszabban tudom leírni. Akik néha rápillantottak a képeimre, tudhatják hogy tavaly egész tűrhető bl-csoport teljesítményt nyújtottam egy nem túl erős csoportban. Egy Sevilla elleni itthoni bravúrgyőzelem(2-0 ide) és egy kínlódós AZ elleni idegenbeli döntetlennel(2-2) 4 pontot szereztem és 3.-ként megkaptam Uefa kupában a Celtic-et aki sima 8-3-al küldött haza:

Idén Llannelli ellen sima 5-0al kezdtünk, ezután pedig sem a Legia(6-2), sem a Club Brugge nem tudott megizzasztani(6-3). Mikor megláttam a csoport névsorát, elkezdtek a fellegek gyülekezni a fejem felett: Barcelona, Ajax, Besiktas. A fellegekből elkezdett lezúdulni a vihar, egyenesen a orcámba. Az első eredmény még nem volt túl nagy csalódás, főleg mivel helyenként egész tetszetősen játszottunk:

Ezek után viszont már a jó játék is elmaradt, szinte csak a gólokat nyeltük mint Pistike a gombócot.

Ezután jött amit az előbb toltam le, az utolsóelőtti meccs, a Barca ellen idegenben. Míg az első pár meccs előtt bizakodóan, önbizalommal telve nyilatkoztam a meccsek előtt, ekkor már alig vártam hogy vége legyen a kérdéseknek. A meccs úgy alakult ahogy vártam, egy kivétellel: hiába nem volt egy darab helyzetünk sem, hiába lövöldözte körbe a Barca percenként a kapumat, képtelenek voltak gól lőni nekünk. Materazzit ráállítottam Gignac-ra és odaszóltam neki észrevétlenül hogy mutassa meg a franciának hogy ki lesz ezen a meccsen az újpesti kapu előterének ura :)(Törd el a lábát xD) Persze csak pár perc kellett Materazzinak hogy sárgát kapjon, de talán segített megzavarni annyira a fejeiket hogy ne tudjanak kifogni a cserekapusomon, Mingote-n. Mindent fogott, pontosabban bokszolt, mert megfogni a labdát azt általában nem volt kedve :) Kb. a 70. perctől már valószínűleg az agyamba tolult az összes vér, és elkezdtem apró módosítgatásokkal kihúzni a maradék időt. Persze mi más jöhetett volna 87. percben, hidegzuhany, 1-0 Gignac. Alig volt időm "kiélvezni" a mérhetetlen szomorúságomat, mikor olyat láttam, mint FM-ben még soha:

GÓÓÓL!!! Lassan leesett hogy 1-1!! Aszzem mondanom sem kell, hogy örültem, csak nem sokáig...

A bajnokságot vezetem, pár ponttal, szóval nincs vége a dalnak, jövőre ugyanitt...
  • pinnacle
    ha nem megy a bundesligába a kalrsruheval, akkor az ir szutykos paraszt ligába szerinted elérsz eredményeket?

kezdj egy nagycsapattal aztán játsz...
  • Itsuki
    kikaptunk 1 szar ellen,nem ez lesz az utolsó...
  • Itsuki
    http://www.walkthechalk.com/player.php?id=439
    ö a legnagyobb sztárom,ahogy látoma a való világban is ő. 26/18...

ha ezt nem tom megcsinálni,nyugodtan letörölhetem a gémet asszem:D

holidéééjt le akarják igazolni,már 100ezer euróért
  • Magic Boy
    Sok sikert hozzájuk.
  • Magic Boy
    Anno amikor én kezdtem utánanéztem és a 3. ligájukról azt írták többen, hogy az ott játszók bendzsóval se találnák el egy tehén seggét. Ha összeraksz egy jó csapatot akkor nem lesz ellenfeled ezért is van az, hogy lenézik a játékosok az Észak Ír ligát és a jobbak messzire kerülik IRL.
  • hamary
    Á, Lyonnal már betöltöttem :D
  • szabocsaba1983
    2. forduló

• Magic Boy
    Ha már nagy csapat (beleszokni kiváló) akkor válassz olyat amelyik semleges a számodra, de megfog benne valami (logó, múlt, stb...), mert olyannal akit szeretsz sokkal nehezebb.
  • Itsuki
    lesérült a kapusom a stuttgart elötti meccsen,és az ifi kapusom is jobb mint az az istenverte 2kapus. inditják gomezt,ok megfogja. azt odarugta neki,ö meg 4 méterröl üres kapuba belötte...:D ez az ir liga sokkal rosszabb mint az nb2... siralmas ha télleg ien
  • hamary
    *rákellet
  • hamary
    átkellet jönnöm, hogy számomra nehéz a 2009, és nincs értelme folyton elkezdeni egyet egy kis/középcsapattal, hogy aztán abbahagyjam. Úgyhogy a Lyonnal megíróálok beleszokni.
  • zorrobomber
    tejóég milyen meccset toltam
  • Mor3llo
    Szép estét, gratula mindenkinek!
    [cigi, majd feyenoordozik egyet annak örömére, hogy jött Enyeama]
  • szabocsaba1983
    Bundesliga, 1. forduló:
    minden új fiú bizonyítani akar

• Magic Boy
    Passz.
    Anno volt 3-4.
  • Magic Boy
    Első évben szép eredmény amit elértél.
    Van egy éved csapatot építeni és jövőre meglehet a BL csoportkör az azért kapott pénzből (amit a szövetség fizet+ jegybevételek+ stb...) meg simán össze lehet hozni egy olyan csapatot aminek a tartalékai is nyernek mindent Észak Ír országban.
    Hajrá.