A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Ezt kicsit hosszabban tudom leírni. Akik néha rápillantottak a képeimre, tudhatják hogy tavaly egész tűrhető bl-csoport teljesítményt nyújtottam egy nem túl erős csoportban. Egy Sevilla elleni itthoni bravúrgyőzelem(2-0 ide) és egy kínlódós AZ elleni idegenbeli döntetlennel(2-2) 4 pontot szereztem és 3.-ként megkaptam Uefa kupában a Celtic-et aki sima 8-3-al küldött haza:

Idén Llannelli ellen sima 5-0al kezdtünk, ezután pedig sem a Legia(6-2), sem a Club Brugge nem tudott megizzasztani(6-3). Mikor megláttam a csoport névsorát, elkezdtek a fellegek gyülekezni a fejem felett: Barcelona, Ajax, Besiktas. A fellegekből elkezdett lezúdulni a vihar, egyenesen a orcámba. Az első eredmény még nem volt túl nagy csalódás, főleg mivel helyenként egész tetszetősen játszottunk:

Ezek után viszont már a jó játék is elmaradt, szinte csak a gólokat nyeltük mint Pistike a gombócot.

Ezután jött amit az előbb toltam le, az utolsóelőtti meccs, a Barca ellen idegenben. Míg az első pár meccs előtt bizakodóan, önbizalommal telve nyilatkoztam a meccsek előtt, ekkor már alig vártam hogy vége legyen a kérdéseknek. A meccs úgy alakult ahogy vártam, egy kivétellel: hiába nem volt egy darab helyzetünk sem, hiába lövöldözte körbe a Barca percenként a kapumat, képtelenek voltak gól lőni nekünk. Materazzit ráállítottam Gignac-ra és odaszóltam neki észrevétlenül hogy mutassa meg a franciának hogy ki lesz ezen a meccsen az újpesti kapu előterének ura :)(Törd el a lábát xD) Persze csak pár perc kellett Materazzinak hogy sárgát kapjon, de talán segített megzavarni annyira a fejeiket hogy ne tudjanak kifogni a cserekapusomon, Mingote-n. Mindent fogott, pontosabban bokszolt, mert megfogni a labdát azt általában nem volt kedve :) Kb. a 70. perctől már valószínűleg az agyamba tolult az összes vér, és elkezdtem apró módosítgatásokkal kihúzni a maradék időt. Persze mi más jöhetett volna 87. percben, hidegzuhany, 1-0 Gignac. Alig volt időm "kiélvezni" a mérhetetlen szomorúságomat, mikor olyat láttam, mint FM-ben még soha:

GÓÓÓL!!! Lassan leesett hogy 1-1!! Aszzem mondanom sem kell, hogy örültem, csak nem sokáig...

A bajnokságot vezetem, pár ponttal, szóval nincs vége a dalnak, jövőre ugyanitt...