104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    40M volt átigazolásokra. Köszönhetően annak h +30M volt a bevételem az átigazolásokból.
    Amúgy Benzemát mennyiért lehet elpasszolni?
  • InfoMester
    oks..csak keveseltem..de nekem aztán mind1..a 35M is sok..föleg egy Sunderlandak..mennyi az egyenleged??
  • InfoMester
    nekem is volt portugáliába Nacionallal szezonom..2 évet toltam velük..de elsőben 2 ..2 szezonban meg 4 lettem..
  • Forza Italia
    ennyi volt a kivásárlási ára:)
  • giorgio81
    Azt hiszem ezt az eredményt nem tesszük ki a falra, első évben 3. most meg 7.
    Ritka szar volt a csapat, az igazolások sem váltották ki a hozzájuk fűzött reményeket
    Nagycsapatoktól oda-vissza szívtam, de hogy már a kicsiktől is, na erre nincs mentség

• InfoMester
    2008-ban értsd:1 szezonban..
  • InfoMester
    nem olcsó az??gondoltam vagy 50M ha nem több..hát 35.5M ért én nem veszem meg 2008 ban..40M körül lehet megvenni..nállam sose akarják olcsóbban adni..
  • inter94
    most már megbántam hogy sok ligát/osztályt töltöttem be:Solyan lassú az efem:(
  • Forza Italia
    aha
  • InfoMester
    2012ben?
  • Forza Italia
    35.5M
  • inter94
    mennyiért agüero?:D
  • Forza Italia
    lemaradt a 9. Tehát 9 forduló van hátra:D
  • Forza Italia
    grat mindenkinek. Töltöm a Sunderlandot. ) forduló van hátra a bajnokságból 2. vok 2 pont hátrányal. Amúgy sikerült megegyeznem az Atleticoval nyáron jön Agüero:D
    Benzema minden bizonnyal megy mert nagyobb klubba akar menni.
  • Markov
    aha, Randall-t én is kölcsön vettem jól nyomja.
    Beckford moráljára ügyelj vhogy, mert nekem szezon felétől végig NAGY GYENGE és nem tok vele mit kezdeni :(
  • jolesy
    Most kezdtem....Birminghammel kezdtem múltkor de kirúgtak úgyhogy most olvastam csomót (edzés meg ilyesmik) meg láttam hogy itt írták páran h a Leeds kezdőknek jó, úgyhogy most kezdtem velük, volt 3 bajnokim meg ez a kupába volt a 2. forduló....remélem följutok velük
  • Markov
    Hányadik szezonod a Leeds-el? már a 2. osztályba vagy?
  • jolesy
    Kupába már a 2. körben megkaptam a Reading-et, tudtam hogy nem lesz sétagalopp...káprázatos 2. félidőt produkáltak a srácok és 4:1-ről visszahozták a meccset, de hát a hosszabbításba jött ugye az fm....mármint Doyle és hipp-hopp lőtt egy gólt (+_+) mindenesetre a csapat játéka legalább meggyőző volt.
  • zorrobomber
    gratta
  • Gunnersboy
    mert ha nemtudod kimaxolni, de ettöl függetlenül ontja a gólokat már nemis kell?
  • Utley
    zsebbe volt a spori:)
  • BBeno2
    18 LES
  • realgyula
    Balotelli 4 hónapja volt 22 éves...! tudom, hogy csak max. 24 éves korukig fejlődnek, éppen ezért nem tudom, hogy elég lenne-e neki ha rotálnám Agüeroval, úgy, hogy kb. ugyanannyit játszanának...!?
  • inter94
    :D
  • Gunnersboy
    igen
  • Gunnersboy
    Balotelli hány éves?
    általában 23-24éves korukig fejlődnek max a játékosok szoval aki már elérte ill. több, belőle már nem tudod kihozni a maximum értékeket ha eddig nem jöttek ki neki
  • Markov
    szép
    Te a 08-al jáccol?
  • realgyula
    a "nagyokhoz" lenne egy kérdésem! :)
    egy csatárral játszom, Agüero és Higuain tölti be felváltva a csatárposztot, kb. ugyanannyit játszanak mindketten, mert váltogatom őket!
    mivel Higuain valszeg nem sokára távozik (látom már az előjeleket...hízelgőnek találja más csapat érdeklődését...stb.stb.stb.) ezért arra gondoltam, hogy elhoznám Balotellit az Interből, de az egy csatáros felállásról nem akarok lemondani!
    a kérdés az, hogy ha felváltva játszana Agüero és Balotelli akkor el tudná érni az olasz a legmagasabb szintjét, vagy kevés lenne neki ennyi játéklehetőség?
    azért kérdezem ezt, mert szerintem Higuainból sem hoztam ki a maximumot így a 6. szezonom közepéhez érve...!
    esetleg a másik lehetőség, hogy hozok egy "idősebb" csatárt Agüero mögé, aki azért be tud ugrani ha lesérül az argentin...mondjuk Uche-ra gondoltam, ő most 28 éves és jó játékos, de ezt mondtátok már ti is itt többen, cserének meg pláne jó lehet...
    szóval mit javasoltok, "nagyok"? :D
    a taktikámról akartam dobni egy képet, de nem tudom feltölteni...na mind1, majd máskor...! és még annyit, hogy aki reagál a kérdésemre, azt is vegye figyelembe, hogy a 2008-al játszom...! előre is kössz:)
  • Gunnersboy
    2. rész:D

Ligakupa döntő:

Magyarkupa döntö:

2. meccs 0:0 lett

BL csoport:
  • Huni92
    Gratulaaaaa! 77 meccs....o em ef gé.....az azér durva....oO

Talán ma befejezem a Castillas szezont...
  • Markov
    nagy grat. 182 lőtt gól
  • zorrobomber
    A lényeg kimaradt, Bl? :)
  • zorrobomber
    jaja, zárható :D
  • Gunnersboy

nemvoltam ma suliban, végeztem a szezonnal :D
  • Markov
    Kihalt a topic vagy mi??? senki se jáccik?? :D
    (tegnap óta 4 üzenet, abből 1én vok.)
  • Markov
    Féltáv:
  • Forza Italia
    Megvan az első a 4ből:D
  • InfoMester
    Reggelt and Grat!!
    Nekem Dzeko jobban bejöt..első meccsén 4 gólt vágot..Grafite meg csak 1 et..nah meg 1 lesest..
  • Itsuki
    bár a való életben nem igy jellemezném a sztárkapust...
  • zorrobomber
    Williams, a csodakapus