A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    a "nagyokhoz" lenne egy kérdésem! :)
    egy csatárral játszom, Agüero és Higuain tölti be felváltva a csatárposztot, kb. ugyanannyit játszanak mindketten, mert váltogatom őket!
    mivel Higuain valszeg nem sokára távozik (látom már az előjeleket...hízelgőnek találja más csapat érdeklődését...stb.stb.stb.) ezért arra gondoltam, hogy elhoznám Balotellit az Interből, de az egy csatáros felállásról nem akarok lemondani!
    a kérdés az, hogy ha felváltva játszana Agüero és Balotelli akkor el tudná érni az olasz a legmagasabb szintjét, vagy kevés lenne neki ennyi játéklehetőség?
    azért kérdezem ezt, mert szerintem Higuainból sem hoztam ki a maximumot így a 6. szezonom közepéhez érve...!
    esetleg a másik lehetőség, hogy hozok egy "idősebb" csatárt Agüero mögé, aki azért be tud ugrani ha lesérül az argentin...mondjuk Uche-ra gondoltam, ő most 28 éves és jó játékos, de ezt mondtátok már ti is itt többen, cserének meg pláne jó lehet...
    szóval mit javasoltok, "nagyok"? :D
    a taktikámról akartam dobni egy képet, de nem tudom feltölteni...na mind1, majd máskor...! és még annyit, hogy aki reagál a kérdésemre, azt is vegye figyelembe, hogy a 2008-al játszom...! előre is kössz:)