104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mindjárt kezdődik Roma elleni meccsünk
Bl első kiesési kör első meccs -
Itsuki #40619 nekem se müxik. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyelőre nincs működő crack hozzá...ergo nem lehet vele tolni....offban olvass vissza.
Egyébként ismét felbaszott ez a menedzseri célok keresése rész új játék generálásánál....mindamellett, h kumma lassú, még be is fagy egy bizonyos pontnál..:s -
én linkeltem:D -
Ja, kb :D A múltkor láttam egy képet (talán ide is bevolt tolva), amelyben a tag az Interrel vmi 2150 körül járt...szóval...:D::D -
:))) és a 02 patch mennyivel másabb mint a 01 ???érdemes am letölteni??mert akkor nem is érdekel..most nemnon van kedvem újrakezdeni.. -
ameddig el nem b@szódik a mentés::) -
am meddig lehet tlni az FM et??mármint években?? -
Kiestünk az FA kupából (hatalmasan jók voltunk, az utolsó selejtezőfordulóban egy magasabb osztálybeli ellenfelet búcsúztattunk 2-0val és ez első fordulóban kikaptunk pocsék játékkal), leszidtam a játékosaimat és mindegyiknek lement a morálja nagyon jóról jó-ra. A következő bajnokin 0-0 az utolsóval szemben. A mérkőzés után leváltottam a csk-mat (mert egyáltalán nem játszattam (igazoltam helyette egy jobb kapust és folyamatosan 7.0 fölött teljesített így nem jutott szerep ryan-nak)).
Az összes! játékosomnak rögtön gyenge lett a morálja. A következő mérkőzésen kikaptunk 0-3ra. A játékosokat megint leszidtam, mert semmit nem csináltak. Mintha direkt veszíteni akartak volna. Ezután mindenkinek nagyon gyenge lett a morálja és a vezetőség úgy döntött, hogy kirúgnak...
FA kupában elértük az 1. fordulót (a vezetőség kérése a 2. selejtezőforduló elérése volt)
Az SS kupában is simán teljesítettük a vezetőség kérését.
A liga kupában is talpon voltunk még.
A bajnokságban 18 forduló után az első helyen álltunk. (sima kiesőnek jelöltek minket)
köszönöm weston super mare :)
Öröm az ürömben, hogy valószínűleg amúgy is hanyagolnom keleltt volna ezt az elmentést. Egy egy fordulót fél óráig töltött a gép (mire a 6 osztály meccseit lejátszotta). Így elég "unalmas" volt :(.
Most elhatároztam hogy újra olaszban kezdek egyet és a jobb időket is megért Chievot ((élőben) 17 meccs 9 pont + az fm-ben is mindig kiesnek az utolsó helyen) mentem meg és készítek belőlük egy jó csapatot :). -
realgyula #40611 leszerződtettem Richardsot! :)
a szezon közepénél járva vezetem a bajnokságot, készülök a spanyol kupa negyeddöntőjére (sevilla) és most vertem idegenben 2-0-ra a fenert a BL nyolcaddöntőjében...! -
Itsuki #40610 ez a rapidshit vmi szánalom... -
C:Dokumentumok/FM09/db.... -
egy sima továbbjutás:D
-
Itsuki #40607 hova kö bemásolni? bár megnézem azt megtom:D -
Letöltöttem, és nem megy :( Egyszerűen nem ismeri fel az FM az új adatbázist. Az a gyanúm, h 920as patch kell hozzá. Ha esetleg van valaki, akinek ez fentvan, megnézné, hogy úgy működik-e? Legalább 'megnyugtatásképp'.... -
Itsuki #40605 http://sortitoutsi.net/forum/index.php?showtopic=36150
ez se rossz:D -
Utley #40604 Időközben a boróból eladom Pogatetzet 7.000.000 fontban,és 3.400.000 fontért Mido-t.Egy csatár még mondjuk kell mert csak 3an maradnak(Afonso Aves,Seleznyov,Tuncay),de ez a Mido 30ropit nem fog kapni nálam.Kb 8,000,000 lesz igazolni.És Vidal is visszatér a csapata.Valami Angol csatár kéne nekem.Elsőre Lita-ra gondolok,de hátha van valakinek valami ötlete. -
Egész csapatnak mezszámot állitani csak augusztus végén, valamint december/január elején/végén lehet. -
jolesy #40602 Azt megkérdezhetem, hogy hol lehet kiosztani a csapatszámozásokat? Leigazoltam valakit és ugye mikor annak megadtam a számát láttam hogy egy játékosomnak van kedvenc száma de a mezszáma nem az, de nem engedte állítani. -
Itsuki #40601 szart se ér,de köszi h megnézted... akkoriba szerettem naon a focit,igaz vvoltam kb 9-10 éves...:D -
Csak Arsenal 97/98 van... -
Itsuki #40599 régebbit nem találsz? 97-98as érdekelne engem...:D -
Abbahagytam a Castillat. És senkinek nem ajánlom. Ha nem épp a válogatott meccsek miatt nincs játékos, akkor azért, mert Cipészék felvitték őket az U19be vagy a nagyokhoz......lehetetlen igy játszani...
Találtam egy inyencséget, ha lejön, akkor ezzel fogok kezdeni egy karriert :) -
grat all -
Rafinha,Hulk 2-3 hónap sérülés..első meccsükön..Cardozo 1 hónap a PL elkezdése előtt -
jobb középpályás -
gondoltam megérdemel egy kis lehetőséget, felhoztam tarcsiból, erre 2meccs/2gól/2mom :)
-
Itsuki #40593 koblenzben is végeztem ugy néz ki,nem akarnak szerzödést hosszabitani:D -
Itsuki #40592 de sikerülni fog:D)
nem tudom ki managerzone-ik itt. van 1 hokicsapatom a játékba és bentmaradásért(azt se tudom hogy mit kerestünk olyan helyen,ja tudom,csal:D) 1 szar csapat ellen játszottam. 5-2re kikaptam az irtógyenge ellenféltöl 14-6os kapuralövéssel. ezt 7.0ra nyernem kelett vna:D mlg jó h nem veszem komolyan,mert ha igen,megöltem volna magam:D -
Na, az biztos :D Első meccs hazai pályán amúgy 0-0 lett. És ez a negyeddöntő a rájátszásban. Tehát nem lesz egyszerű.... -
Itsuki #40590 lényegretötö a kép:D
2: nem unatkozoll:D -
:/ -
hátha aggódik az gond..esetleg sok játékos lehet azon a poszton.. -
rakj be jó zenét :DDD -
Csabeszonovits #40586 nálam pár játékos neve mellett ott van a kis ikon h aggódik+ teljesítmény értékeléseknél nagyon lent van az öltözői hangulat. de amúgy meg nyerem folyamatosan a meccseket tehát hatása nincs csak zavar -
Itsuki #40585 én semmit sem szoktam és mindig fullon van ,sokszor az miatt nem rugtak ki. nem kritizálok nem dicsérek:D koblenzbe is sehol sem volt a hangulat most már átlagos -
Csabeszonovits #40584 mit kell tenni hogy az öltözőben fagyossá vált hangulatot megváltoztassuk? pls segítsetek, köszi
-
-
2.helyért harcoltak,nem játszottak jól,de nyertek:D
-
Szépnek szép, de a képméret már nem annyira :s
Hazai pályán 3-2re vertük az Ejidot.