104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• McFrost
    Majd elfelejtettem testvér
  • DONGUBA
    Guba is:)
  • McFrost
    gabber még itt van látom:P
  • Forza Italia
    sztem is. Eddig nagyon jó a srác
  • Itsuki
    megharagudtok ha Championship Manager 03as képeket teszek be majd?:)
  • DONGUBA
    azbeszmegbassza:P Az kemeny.Asszem megerte az arat:D
  • BBeno2
    hát ugy 2010-ig még jó volt de 2011-re folyamatosan idegeltem magam hoyg kezd lassulni... sajnálni fogom a mentést mert nagyon tetszik. kár hogy nem lehet kitörölni bajnokságokat...
  • Forza Italia
  • inter94
    32bajnokság?:D
    nekem 4-5liga kb 14osztálya volt betöltve és azt hittem hogy megőszülök olyan k@rva lassú volt:D
  • DONGUBA
    kepet pls
  • BBeno2
    nekem van meg van egy karrierem amiben paris fc-vel kezdtem majd elmentem a Newcastle-hez. mind1 nem ez a lényeg hanem hogy 32 bajnokság van betöltve és igen csak lassu igy 2011-fele. lehet abba kell hagynom és ésszerűbben bajnokságokat betölteni.
  • Forza Italia
    na a vezetőség elfogadta a Real 40M ajánlatát Benzemáért. A helyére hoztam a Realból Marcelot 18 éves nagyon jó játékos. 16M volt. Ha kell kép rakok róla.
  • Gunnersboy
    Petneházi búcsúmeccse :)
  • InfoMester
    valahogy most én is igy vagyok..mert most meg megvertem a Dortmundot 3-1 re..
  • zyndar
    Tegnap egymás után 4szer kaptam ki a bajnokságban, egyszer meg a Ligakupában. Aztán most megint működik :P
  • InfoMester
    engem meg most a tottenham vert 2-0-ra..a taktika kezdi elveszteni a zamatosságát..
  • cenobite
    Elnézést a "Pölöskei-flood"-ért, , de hihetetlen a srác. Tottenham nem kicsit lehetett ideges. (Bár ez is barátságos volt)

• gabber_saviola
    uhh
  • Csesza
  • cenobite
    Igen, Kuqi is elég gólerős játékos. Bár pont most kezdett el zúgolódni, hogy több pénzt akar, vagy másik klubot néz magának. Pár évig még biztosan megtartom, bár most csatárfronton erősítettem elég sokat.
  • Csesza
    jajj bárcsak lenne ilyen skin a 09hez is :/
  • InfoMester
    Kuqi az jól nyomja..ellenem vágott 3-at..de akkor talán az Oldhamba volt..nem a Palalecbe..
  • cenobite
    Hát igen, ez a Pölöskei határozottan jó formát mutat. 2. bari meccsünk, ezúttal a Nyíregyháza ellen:

Pölöskei 3 gól, mom, 10 pont a végén.
  • Darthmushroom
    remélem erre nem kerül sor, h elmész
  • Fabio Capello
    Komolyan mondom hihetetlen. Nagyon jól tudjátok, hogy a vizsgaidőszakban a minimálissal egyenlő az az idő, amit a fórumon tudok tölteni, és persze többször is kihangsúlyoztam, hogy próbáljatok meg viselkedni. Ennek ellenére, ahányszor pár nap után feljövök, azt kell látnom, hogy ismét csak a flémkeltés megy, és jópáran magasról tesznek arra, hogy mi volt a kérésem.

Nos, ez volt az utolsó utáni csepp a pohárba. Az ellentéteket tessék privátban, vagy az offtopikban elrendezni. Soma jól beszél, sokan kerültetek be ide, sokan lettetek meghatározó alakjai a topiknak, de attól még nem kell fennmaradni a magas lovon. Mindenesetre egy dolog biztos: jópáran küzdünk itt már néhány éve az ellen, hogy elfajuljon teljesen ez a topik, és higgyétek el: nem akartok olyan topikban fórumozni, mint amilyen lehetne, ha nem lenne az a pár ember, aki mindent megtesz azért, hogy legalább hírmondó maradjon az egykori színvonalból (és itt nem feltétlen magamra, vagy Somára gondolok, nézzen mindenki magába, és ítéljen...). Nyugodtan lehet figyelmeztetésnek venni, de ha még egyszer arra kell idejönnöm, hogy áll a bál, könnyen lehet, hogy házigazda nélkül marad a topik, és akkor aztán oda süllyedhet ez a topik ahova csak akar.

Lehet hogy keményen hangzik, de lassan kezdem úgy érezni, ez az egyetlen módja annak, hogy a flémkeltő brigád rájöjjön, hogy jobb, ha moderálja magát.
  • Darthmushroom
    grat all
  • InfoMester
    Ezt megértem..csak egyetlen kérdés..mondjuk én miért hiszem magam magnak??én pont ellenkezőleg hiszem az egészet..azt hogy én teljesen kivülállok ettöl a magtól..
  • Csesza
    :O Pölöskei

hát nálam nem éppen ilyen értékeket kapott :DDDdddd
  • cenobite
    Üdv!
    Gratula mindenkinek!

Megkezdtem 2. évemet a Crystal Palace-nél. Az első évben a cél a tabella közepe volt, ezt túlszárnyalva a 6.-ak lettünk. A rájátszásban sajnos kiestünk, az Ipswitch jutott fel 3.-ként.
    Idén a cél - mi más is lehetne - mint a feljutás, valamint a kupákon tisztes helytállás.

Jött néhány új játékos is:

Közülük kiemelném Pölöskeit akihez nagy reményeket fűzök:

Eddig 1 meccs, 1 gól. :)

Még egy-két ügy függőben van, úgyhogy lehet, hogy érkeznek még játékosok.

Ők pedig a távozók. Király már a szezon felénél rinyált, hogy menni akar, hát menjen, Speroni méltó utódja lett / lesz.

Na lépek vissza, további jó játékot!
  • Csesza
    :)
  • Zsolti9014
    Kérdésem az lenne, hogy kit tudnátok ajánlani a Leeds 2. szezonban, 2. osztályba, közép- és jobbhátvéd posztra?

mert középre csak Huntington, Michalik és Wilkinson van, jobbra meg Richardson meg Hughes. persze figyelőket is dolgoztatom, meg böngészek is, csak tippet kérek.
  • Zsil
    gyökerek vtk
  • soma22
    Látom ment az észosztás megint. Tudjátok, mikor én belekerültem az sg-s efem társaságba, senki nem hordta fenn az orrát, mindenkinek segítettek, aki normális, emberi hangon kérte azt. Ez volt a varázs, emiatt szeretjük, MI RÉGIEK azt az érzést, és ezért vagyunk ebben a trágyatelepben egyre kevesebbet. Huni, infomester, realgyula, és még sorolhatnám azokat az egyéneket, akik immáron magnak hiszik magukat, ezáltal azt gondolván, mindenkinek hozzájuk kellene alkalmazkodni. Hát tévedtek uraim. Ezért tartotok ott ahol. Még jó, hogy az igazi jó emberek, akiket ti anno magnak hivtatok, és titeket köreibe gond és viszály nélkül befogadott már máshol éli nyugodt fórumozó életét. Sokan irigykednétek azért a hangulatért, amit az a pár ember okozni tud:)

Anno nem volt szükség off topikra ha kérdezni akartak, igaz, először keresgéltek, nem kellett ilyen kirohanásokat írni a véleményekről. Elvoltunk, szerettünk, imádtunk ide járni, megosztani a képeinket, élményeinket mindenkivel. De akkor nem szartak le azért mert a cordobával, vagy éppen a fradival toltam.

Aki esetleg nem érezte át a dolog súlyát, annak kötelező olvasmányként ajánlom az Ős FM topikot, amit jómagam zárattam be, hogy megmaradjin az utókornak emlékbe, és ne basszátok szét teljesen.

Az elejétől a vége előtt kb 10 oldalig szerintem maga a tökély volt...

a példa
  • pinnacle
    nem azért mondta, hanem mert régebben megcsapta az editoros csitszag gubabácsit és bizony rossz fát tett a tűzre.

kardbácsi pedig nem felejt és mindig árgus szemmel néz gubabácsi ténykedését...
  • Huni92
    Aha...világos. Elolvastam még 20x a hsz-eket, és megvilágosult elmém :D Hiába na, igy 1 óra fele már lassú az agyműködésem.
  • realgyula
    én is őt szímpatizálnám, ha nem 40 milliót kérne a lazio érte...! :D
  • Markov
    én Kolarov-ot szimpatizálom...
  • realgyula
    én azért kérdezek mielőtt igazolok, mert számomra nem világos az, hogy pl. a "gyengébb" képességekkel rendelkező Richards miért jobb mint mondjuk Djourou...csak mondtam egy példát! amúgy megvettem Richardsot és tényleg állat:)
    ezért kérdeztem meg ma is, hogy Kolarov vagy Emanuelson...!
    2 ember azt mondta, hogy a "gyengébb képességekkel rendelkező" Emanuelson, egy pedig azt, hogy Kolarov...szóval én ezért kérdezek...! de ha baj akkor nem kérdezek semmit, csak én még kezdőnek vallom magam és próbálom tanulni...de ha baj akkor...
  • zyndar
    Donguba ebben a Superleague-ben, vagy miben játszik a MU-val.
  • Huni92
    Infomester: gondolom ha gyula azt kérte, h ama 3 jtékos közül ajnáljuk vmelyiket, ak nem azt várja, hogy egy 4.-et mondjunk neki...

Sword: kifejtenéd, mer számomra ez zavaros :s

Itsuki: én lehet, h leszek, kiba' influenza miatt -.-