104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    egy idő után változik a bajnokság repje, ezáltal nőhet a nemzetközi kuparészvétel aránya is.

volt hogy az nb1 ből 3 bl induló volt:)
  • Darthmushroom
    hát gondolom a kupákat kis csapat nyerte és az indulhatnak ők is az uefába még
  • Markov
    Nagy Grat a BL hez! de a bajnokságban nagyon nem brillíroztatok... :P
  • lippet
    Zsolti9014!
    Grat! Látom a Milan kicsit leszerepelt=)

Ha vki ezt megcsinálná nekem FM 2008-hoz, azt nagyon megköszönném!

Itt vannak a képek:
    chelsea ifisták arcképe!
  • BBeno2
    wtf ??? 4 BL és 4 uefa helyezés_???

spanyolban 4+2 van nemde?? vagy lehet képzelődöm megint.

olaszban 4+4 van??
  • Darthmushroom
    grat all
    töltöm lazítos Mu karriert. (rég fmztem intenziven)
  • Zsolti9014
    Juvéval befejeztem az 1. szezont, Leedset pihentetem.

Bajnokság egy rakás pont az volt, bár Iaquinta 22 góllal gólirály.

De megvan a BL!

• lippet
    Én az akadémiásoknak akarok arcokat betenni! Itt ami van az már megvan!
  • InfoMester

Facepakkot keress a letöltésekben..
  • lippet
    Hali!
    Grat all!

Lenne egy kérésem!
    Vki elmondaná nekem, hogy hogy lehet olyan játékosnak arcképet csinálni, akinek nem volt eddig?

Köszi!
  • InfoMester
    Reggelt and Grat!!
    Grat Mrakov..
    Dubi
    Legend te meg...xDcsak ennyit tudok mondani..
  • realgyula
    megint nem sikerült a BL! :(
    az elődöntőben a juvét kaptuk, és az első meccsen több gólos előnyt kellett volna szereznünk, de így is előnnyel utaztunk a visszavágóra, ahol semmi nem jött össze, mert rengeteg helyzetet (ziccert) hagytunk ki, amit meg is bosszul a juve és így ők jutottak a döntőbe!
    a spanyol kupa már megvan, és a bajnokság is meg lesz...
  • Solt
    Valóban az... még soha nem láttunk ilyet az FM és a való világ történetében...
  • Markov

ez egészen hihetetlen.................

• Gunnersboy
    ......megérte benézni :|
    utolso 1 oldalon ha 10 üzenetben van kb kép, így tovább :C
  • hoodlum
    menj az off topicba
  • owen20
    Sziasztok!
    Lehet nem ide kéne irnom de ki tudja hogy honann lehet letolteni a 9.0.2-es patch-ez müködö crack-et?
    Bocs h ide irok!
    Sziasztok4
  • Legend Killer
    grat

nekem Chelseanél van és szart se csinál a bőr kergetésén kívül :D.
  • Markov
    Quaresma, szép egyéni teljesítmény!

Dubi, te Malaga császára lettél
    (Hertha save most parlagon :D:)
  • Legend Killer
    jahm, katonásan :D.
  • maffi
    Tábornok :D:D
  • Legend Killer
    értettem tábornok! :D kapsz1privit, majd lécci válaszolj rá, köszi.
  • maffi
    Az 5-ösre küld a szögletet és állíts oda egy magas, erős, jól fejelő játékos és hidd el jó lesz az. :)
  • Legend Killer
    áhh erről beszélek :D. nekem meg nem :D.
  • maffi
    Egy jól fejelő, magas védővel azért még mindig besikerül pár jó szöglet. :) Pl nálam Senderos kb féltávnál már 6 gólt fejelt szögeltből. Ez sztem nem kevés, bár még mindig reálisabb, mint a tavalyi FM 40-50es góltermései szögletből. :)
  • Legend Killer
    az a baj, hogy Rerading vert 3-0-ra... és imádom a géjmet csak most picit haragszom rá.
    ha más csapat ver.... mittomén... élvonalbeli... akkor oké.
  • arminho
    belejössz majd nyugi... habár FM09-el már én nemjátszok egyáltalán... De amúgy ez a szöglettaktika 08-ban működött szuperül, nálam pl Ramos lett a házi gólkirály 30 góllal:D Garay is vert 17et:D
  • Huni92
    Szöglet. 09ben nincs meg a szögibug -.- Szezononként 10 szögigól már jó teljesitmény, és reális is.
  • Legend Killer
    mibajodvan? :P ha nem teccik vmi, kispadra ülj le :D. próbáld ki... nem hosszadalmas, én nagyon bírom. most kapok új gépet a 7n és akkor jobban tom tolni, meg felteszem a 09t, ott majd csak a MU-el fogom tolni :D.
  • Huni92
    Bocs, de sztem a hiba az ön készülékében van. Mintha (és javitsatok ki ha nem igy van) te kértél volna véleményeket.
    Én meg leirtam az enyémet. Most meg ki is fejtem.
    Azt várod, h minden csapattal veretlenül, sőt, pontveszteség nélkül nyersz majd bajnokságot? Amiért becsúszik pár rosszabb eredmény, amely megitélésed szerint nem jogos (bár képeket statokról nem mutattál), a játék egy fos? Engem is felbasz, ha 1/1es stattal nyernek ellenem 2-0ra....de azért amikor ugyanabban a fordulóban kismillió csapattal szar eredményeket érsz el, sztem nem feltétlen a játék hibája.
  • Legend Killer
    már régóta jáccok FM-el, nemtom mennyi... de tök jól elszórakozok... csak az a baj, hogy itt mondjátok a fórumban, hogy ilyen-olyan pro taktika, meg szögletből mennyit rúgtok... és nekem ez nem jön be, szögletből is évente, ha bemegy kettő :D... szal taktikánál nem vok a topon...
  • giorgio81
    11 csapattal tolod? Úristen!
  • arminho
    jaja. Tényleg amúgy mennyi időt nyomtad már előtte?:P
  • Legend Killer
    nem itttaaaaam :@ :D. neked muszáj mindenbe bele kötnöd? szeretek így ökörködni a géjmben :D, de most felidegelt, h ilyen buzi eredmények születtek :D... arminho te meg... :D..... nem állítok be mindent, van1alap 4-4-2 támadó taktikám, meg ilyesmi :D... megmondom nekik, h lesre játszás, gyors tempó, meg ilyen kis csipcsup dolgok és mást én nem állítok be :D... mert nem tudom mennyire lehet ügyeskedni... tapasztalatlan vagyok :D.

• Legend Killer
    a való életben?
  • arminho
    de már novemberben tartottXD ha minden meccs előtt minden csapatnál normálisan beállított mindent, akkor nemkevés időt töltött ezzel a játékkal:D
  • Huni92
    OMG. Ittál?
  • arminho
    anno a premier league-ben is megtörént h a vezető négyes egy adott fordulóban leikszelt vagy kikapott...
  • Legend Killer
    szoktátok mondani, hogy néha nagyon geci tud lenni a FM a kiscsapatok elleni meccseken... bemakkol, meg minden szar. eddig legyintettem :D... most felbaszta agyam :@ :D.
    én vok az összes élcsapattal :D.
    Tehát én irányítom Manchester Unitedet, Chelseat, Arsenalt, Liverpoolt, Real Madridot, Barcelonát, AC Milant, AS Romát, Juventust, Intert :DD... és még Newcastlet is betettem csak úgy :). Nagyon jól eltok szórakozni és élvezem a géjmet. november hónapban járok.

de mossssttt ez a fordulóóóó :@@@@@@@@@@.

mondom az eredményeket :D. beszéljenek azok, ne én :D.

Athletic Bilbao - Barcelona: 1-1 = itt sztem nyerni kellett volna.
    Manchester City - Manchester United: 2-0 = MU-el bajnokság kezdete óta veretlenek vagyunk! 11 forduló volt meg eddig asszem, nem kaptam ki senkitől! Erre a kruva City vág kettőt nyer!Noname playák lőtték a gólokat, miez, ha nem a géjm ökörsége? :D Miért pont Citytől kéne kikapni? :D
    Arsenal - Portsmouth: 0-0 = asstem ez az Arsenalnak hozható lett volna simán, mégis döntetlen.
    Reading - Liverpool: 3-0!!!!!! GYALÁZAT!!!!! El nem hiszem! Mégis meddig megy el ez a rohadt géjm, hogy megállítson? Legközelebbb1mucsa falvai csapattal ver el? :D Ááááá! :'( Lekellett volna mosnom a Readinget, erre tessék... pffff.
    Chelsea - West Ham: 0-0 = Itt is, ha másképp nem, de 1-0-s győzelmet kellett volna aratnom, főleg, h hazai pálya... de neeeeeeem!

:'(

Siena - AC Milan: 1-1 = AC Milan magasabban jobb csapat, mint a Siena, kötelező győzelem, erre döntetlen.
    Lazio - Juventus: 0-0 = ezzel a derbivel megvok elégedve, asszem itt igasságos eredmény született és mindkét fél elégedett lehet, ezzel nincs is bajom, de a többi olyan égő, ordít az egészről, hogy a FM hibája, ez ilyen bug, v nemtom :D.
    Torino - AS Roma: 2-2 = pfff... mit rúg kettőt a Torino? :D Nekem kellett volna kettő nullára nyernem, lol!

VÉÉÉLEEEMÉNYEKEEETTT PLSSSSS!!!!!!!

A géjm áldozata lettem, a rendszeré, arrggghhh! :'( :D

• inter94
    első helyen vagyunk:D