104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
egy idő után változik a bajnokság repje, ezáltal nőhet a nemzetközi kuparészvétel aránya is.
volt hogy az nb1 ből 3 bl induló volt:) -
hát gondolom a kupákat kis csapat nyerte és az indulhatnak ők is az uefába még -
Nagy Grat a BL hez! de a bajnokságban nagyon nem brillíroztatok... :P -
Zsolti9014!
Grat! Látom a Milan kicsit leszerepelt=)
Ha vki ezt megcsinálná nekem FM 2008-hoz, azt nagyon megköszönném!
Itt vannak a képek:
chelsea ifisták arcképe! -
wtf ??? 4 BL és 4 uefa helyezés_???
spanyolban 4+2 van nemde?? vagy lehet képzelődöm megint.
olaszban 4+4 van?? -
grat all
töltöm lazítos Mu karriert. (rég fmztem intenziven) -
Juvéval befejeztem az 1. szezont, Leedset pihentetem.
Bajnokság egy rakás pont az volt, bár Iaquinta 22 góllal gólirály.
De megvan a BL!
-
Én az akadémiásoknak akarok arcokat betenni! Itt ami van az már megvan! -
Facepakkot keress a letöltésekben.. -
Hali!
Grat all!
Lenne egy kérésem!
Vki elmondaná nekem, hogy hogy lehet olyan játékosnak arcképet csinálni, akinek nem volt eddig?
Köszi! -
Reggelt and Grat!!
Grat Mrakov..
Dubi
Legend te meg...xDcsak ennyit tudok mondani.. -
realgyula #40849 megint nem sikerült a BL! :(
az elődöntőben a juvét kaptuk, és az első meccsen több gólos előnyt kellett volna szereznünk, de így is előnnyel utaztunk a visszavágóra, ahol semmi nem jött össze, mert rengeteg helyzetet (ziccert) hagytunk ki, amit meg is bosszul a juve és így ők jutottak a döntőbe!
a spanyol kupa már megvan, és a bajnokság is meg lesz... -
Solt #40848 Valóban az... még soha nem láttunk ilyet az FM és a való világ történetében...
-
ez egészen hihetetlen.................
-
......megérte benézni :|
utolso 1 oldalon ha 10 üzenetben van kb kép, így tovább :C -
hoodlum #40845 menj az off topicba -
owen20 #40844 Sziasztok!
Lehet nem ide kéne irnom de ki tudja hogy honann lehet letolteni a 9.0.2-es patch-ez müködö crack-et?
Bocs h ide irok!
Sziasztok4 -
grat
nekem Chelseanél van és szart se csinál a bőr kergetésén kívül :D. -
Quaresma, szép egyéni teljesítmény!
Dubi, te Malaga császára lettél
(Hertha save most parlagon :D:) -
jahm, katonásan :D. -
Tábornok :D:D -
értettem tábornok! :D kapsz1privit, majd lécci válaszolj rá, köszi. -
Az 5-ösre küld a szögletet és állíts oda egy magas, erős, jól fejelő játékos és hidd el jó lesz az. :) -
áhh erről beszélek :D. nekem meg nem :D. -
Egy jól fejelő, magas védővel azért még mindig besikerül pár jó szöglet. :) Pl nálam Senderos kb féltávnál már 6 gólt fejelt szögeltből. Ez sztem nem kevés, bár még mindig reálisabb, mint a tavalyi FM 40-50es góltermései szögletből. :) -
az a baj, hogy Rerading vert 3-0-ra... és imádom a géjmet csak most picit haragszom rá.
ha más csapat ver.... mittomén... élvonalbeli... akkor oké. -
arminho #40834 belejössz majd nyugi... habár FM09-el már én nemjátszok egyáltalán... De amúgy ez a szöglettaktika 08-ban működött szuperül, nálam pl Ramos lett a házi gólkirály 30 góllal:D Garay is vert 17et:D -
Szöglet. 09ben nincs meg a szögibug -.- Szezononként 10 szögigól már jó teljesitmény, és reális is. -
mibajodvan? :P ha nem teccik vmi, kispadra ülj le :D. próbáld ki... nem hosszadalmas, én nagyon bírom. most kapok új gépet a 7n és akkor jobban tom tolni, meg felteszem a 09t, ott majd csak a MU-el fogom tolni :D. -
Bocs, de sztem a hiba az ön készülékében van. Mintha (és javitsatok ki ha nem igy van) te kértél volna véleményeket.
Én meg leirtam az enyémet. Most meg ki is fejtem.
Azt várod, h minden csapattal veretlenül, sőt, pontveszteség nélkül nyersz majd bajnokságot? Amiért becsúszik pár rosszabb eredmény, amely megitélésed szerint nem jogos (bár képeket statokról nem mutattál), a játék egy fos? Engem is felbasz, ha 1/1es stattal nyernek ellenem 2-0ra....de azért amikor ugyanabban a fordulóban kismillió csapattal szar eredményeket érsz el, sztem nem feltétlen a játék hibája. -
már régóta jáccok FM-el, nemtom mennyi... de tök jól elszórakozok... csak az a baj, hogy itt mondjátok a fórumban, hogy ilyen-olyan pro taktika, meg szögletből mennyit rúgtok... és nekem ez nem jön be, szögletből is évente, ha bemegy kettő :D... szal taktikánál nem vok a topon... -
11 csapattal tolod? Úristen! -
arminho #40828 jaja. Tényleg amúgy mennyi időt nyomtad már előtte?:P -
nem itttaaaaam :@ :D. neked muszáj mindenbe bele kötnöd? szeretek így ökörködni a géjmben :D, de most felidegelt, h ilyen buzi eredmények születtek :D... arminho te meg... :D..... nem állítok be mindent, van1alap 4-4-2 támadó taktikám, meg ilyesmi :D... megmondom nekik, h lesre játszás, gyors tempó, meg ilyen kis csipcsup dolgok és mást én nem állítok be :D... mert nem tudom mennyire lehet ügyeskedni... tapasztalatlan vagyok :D.
-
a való életben? -
arminho #40825 de már novemberben tartottXD ha minden meccs előtt minden csapatnál normálisan beállított mindent, akkor nemkevés időt töltött ezzel a játékkal:D -
OMG. Ittál? -
arminho #40823 anno a premier league-ben is megtörént h a vezető négyes egy adott fordulóban leikszelt vagy kikapott... -
szoktátok mondani, hogy néha nagyon geci tud lenni a FM a kiscsapatok elleni meccseken... bemakkol, meg minden szar. eddig legyintettem :D... most felbaszta agyam :@ :D.
én vok az összes élcsapattal :D.
Tehát én irányítom Manchester Unitedet, Chelseat, Arsenalt, Liverpoolt, Real Madridot, Barcelonát, AC Milant, AS Romát, Juventust, Intert :DD... és még Newcastlet is betettem csak úgy :). Nagyon jól eltok szórakozni és élvezem a géjmet. november hónapban járok.
de mossssttt ez a fordulóóóó :@@@@@@@@@@.
mondom az eredményeket :D. beszéljenek azok, ne én :D.
Athletic Bilbao - Barcelona: 1-1 = itt sztem nyerni kellett volna.
Manchester City - Manchester United: 2-0 = MU-el bajnokság kezdete óta veretlenek vagyunk! 11 forduló volt meg eddig asszem, nem kaptam ki senkitől! Erre a kruva City vág kettőt nyer!Noname playák lőtték a gólokat, miez, ha nem a géjm ökörsége? :D Miért pont Citytől kéne kikapni? :D
Arsenal - Portsmouth: 0-0 = asstem ez az Arsenalnak hozható lett volna simán, mégis döntetlen.
Reading - Liverpool: 3-0!!!!!! GYALÁZAT!!!!! El nem hiszem! Mégis meddig megy el ez a rohadt géjm, hogy megállítson? Legközelebbb1mucsa falvai csapattal ver el? :D Ááááá! :'( Lekellett volna mosnom a Readinget, erre tessék... pffff.
Chelsea - West Ham: 0-0 = Itt is, ha másképp nem, de 1-0-s győzelmet kellett volna aratnom, főleg, h hazai pálya... de neeeeeeem!
:'(
Siena - AC Milan: 1-1 = AC Milan magasabban jobb csapat, mint a Siena, kötelező győzelem, erre döntetlen.
Lazio - Juventus: 0-0 = ezzel a derbivel megvok elégedve, asszem itt igasságos eredmény született és mindkét fél elégedett lehet, ezzel nincs is bajom, de a többi olyan égő, ordít az egészről, hogy a FM hibája, ez ilyen bug, v nemtom :D.
Torino - AS Roma: 2-2 = pfff... mit rúg kettőt a Torino? :D Nekem kellett volna kettő nullára nyernem, lol!
VÉÉÉLEEEMÉNYEKEEETTT PLSSSSS!!!!!!!
A géjm áldozata lettem, a rendszeré, arrggghhh! :'( :D
-
első helyen vagyunk:D