104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    azért szar a hangulat mert nem lámázok már itt:D na jó csak vicc:)
  • Forza Italia
    és jól is termel
  • InfoMester
    Estét!!
    látom elég pocsék a hangulat mostanság..ezért csak olvasgatok csendben..
    Ac Milan Man City 2-2 az utcsó percben csak tisztázott Shevi..

Forza:
    Marcelo jófajta
  • Forza Italia
    igen Marcelo csatár:D
  • BBeno2
    ja várj sry. asszem nálad láttam hogy van egy marcelo nevű csatárod akit nem mellesleg a REAL-tól vettél. oks akkor nem szóltam.
  • BBeno2
    csatárok már nem is lőnek gólt?:D csak védők inkább...
  • Forza Italia
    Fogatkoztak h megvernek minket:d
  • Magic Boy
    Sok sikert hangulatos kis hely észak Ír ország.
    A Glebe Randers-el mi a helyzet?
  • Darthmushroom
    eu. szuper kupa:
  • zorrobomber
    Kényszer FM szüneten vagyok, de ahogy elnézem a topikot...nem annyira vágyok most vissza. Csak a fikázás+képek, értelmes párbeszéd nuku.
  • Fisicofan
    A tavalyi bajnokság végeredménye véletlen kimaradt:
  • Fisicofan
    A magyar válogatottat félretettem az utóbbi időkben, és betötltöttem a brit szigeteki bajnokságokat. Választásom az Észak-ír második osztályban(ami a harmadosztályt jelenti) szereplő Queens University Belfastra esett, az előrejelzések alapján kiesőjelölt volt a csapat, 100 éves fennállása alatt semmilyen kupát vagy bajnokságot nem nyert, így komoly feladatnak néztem elébe. Az első idény szinte nem is sikerülhetett volna jobban, egy hajszállal sikerült megnyerni a bajnokságot, valamint a csak a második osztályban szereplő csapatok részvételével megrendezett Intermediate liga kupát. A szinthez mérten jó játékosokat igyekeztem hozni, a csatársorom, és a kapusaim nagyszerűek, középpályánk megfelelő, a védelmünk kicsit talán gyenge, dew jól teljesít.
    3 meccs után a bajnoki táblázat:

Az Antrim kupa első fordulójában nehezebb csapatot nem kaphattunk volna, hiszen Észak-Írország valaha volt legeredményesebb csapatát a Linfieldet kaptuk. Az odds-ok a meccs előtt kb így néztek ki: Linfield-1,04 QUB-51,0 ha jól emlékszem, és végülis nagyszerű kontráinknak köszönhetően asszem sikerült meglepetést szereznünk:

Egyelőre ennyi, most megyek tovább, remélem idén is ünnepelhetnek a szurkolók néhányszor :)
  • inter94
    76millió dollár
  • Huni92
    Egyszerűen nem-ér-tem. Hannover ellen 1-2 Huszti duplájának hála (egyik tiziből), 'Gladbach ellen 1-1. Egy Boka/Marcelo-Boulahrouz/Caceres-Delpierre/Tasci-Magin/Osorio védelem a Bundesligaban nem számit rossznak. Erre a legtöbb bekapott gólunk van...és nem találom a hibát
  • Forza Italia
    amúgy te mennyiért vetted Cristiano ronaldot? 50M ajánlottam és elutasították:S
  • Forza Italia
    nekem ez a taktika nagyon bejön és sikeres is a klub. 5év alatt 4 PL győzelem:d
  • zyndar
    Egyébként iszonyat ez a taktika, amit használsz. Múltkor mutattad a felállást meg a csapatutasítást. Elméletileg (legalábbis szerintem) ez a 4-1-3-2 nem alkalmas kontrára, mert az az 1 ember szerez labdát, mielőtt a védelemhez ér a támadás. Ráadásul a leggyorsabb tempón tolod. Oké, kontrához gyors tempó kell, de akkor a sikeres passzok %-os aránya romlik. Ez mondjuk nálad 70% felett van, itt legutóbb meg 86%. Valamint ha kontrázol, akkor magadra húzod az ellent és a PLben azért ezt büntetik a csapatok. Lehet, hogy csak nekem nem áll össze a kép a kontrával kapcsolatban, még nem sikerült jó kontrataktikot összeraknom.
  • Forza Italia
  • Forza Italia
    http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232038227.jpg
  • Forza Italia
    hajrá csak így tovább
  • Huni92
    4-0 a Köbenhavn ellen -.- nem egy nagy csapat, de egy Köln nem nagyobb náluk. Velük meg 2-2t toltam nem is olyan rég. Szóval fejlődünk.
  • Huni92
    Én is megtettem. És egyszercsak meg is jött. Majd egyszercsak ismét elment :D Nade, most érzek ihletet. Asszem rájöttem, mit szúrtam el a taktikában. Megyek is, bvészkedek.
  • inter94
    volt nálam is ilyen időszak,1hétig pihentettem a játékot,és egyszer csak megjött a kedvem hozzá
  • Darthmushroom
    com shield:

igazolások:
  • Darthmushroom
    méretre figyelj
  • BetonK
    nem muszály elhinni, eldöntheti mindenki, ezekkel a játékosokkal a bajnokság nem kihívás, a nemzetközi kupák sokkal inkább, arra gyúrok minden nyáron;)
  • BetonK
    ez a védelmem

• Huni92
    Nemúgy nincs. Rosszul fogalmaztam. Ámblokk, az egész FMhez nincs motivációm. Mer VFB-hez am lenne kedvem. De mindig betöltöm, kilépek, esetleg játszok egy meccset és csak utna off....
  • zyndar
    Hááát erre mit mondjak. Ha valaki veretlenül nyer meg adott osztályt, már az szinte hihetetlen.
  • inter94
    aha,grat hozzá nem mindennapi eredmény
  • BetonK
    A kérdésed jó, de nem tudom. A keret nagyon erős, az tuti, dehát, h nem tudnak gólt lőni nekem...amit megfigyeltem, h minen tehetséget eladnak a klubok, szarokat vesznek helyettük.
  • Forza Italia
    nem léptek pályára az ellenfél játékosai. Így 3-0 összesítéssel megkapták a meccseket az 5 döntetlen meg úgy született h kiálítottak mindig 2őt és csak kihúzták 0-0 val:D
  • Forza Italia
    nekem azt mondta Fabregas h szivesen jönne csak nem fogadja el az Arsenal az ajánlatot
  • inter94
    ezt hogyan sikerült összehoznod?
  • inter94
    nem akarják adni:Spedig kurva sokat ajánlok érte:D
  • zyndar
    Irány angol 2. v 3. vonal, vagy keress egy Realnál sokkal kisebb, de a Castilla korlátaival nem rendelkező csapatot. Hidd el, megint lesz motíváció.
  • Darthmushroom
    Zsil próbáld már méretezni a képeket és ne csinálj feszültséget, amúgy meg sok sikert.
  • Huni92
    Nézd már meg te agynélküli...áh...

Alig haladok a Stuttgarttal...2 óránként 1-1 meccs, annyira nincs ami motiváljon :D De legalább nyertünk a Frankfurt ellen.
  • Forza Italia
    valaki leigazolta már az Arsenalból Fabregast? Ha igen mennyiért?
    Amúgy A Man. City mennyi átigazolási lóvéval kezd mert ezeknek soha se fogy el a lóvéjuk:D
  • Zsil
    miért fárasztasz faszságokkal?