104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #40980 azért szar a hangulat mert nem lámázok már itt:D na jó csak vicc:) -
és jól is termel -
Estét!!
látom elég pocsék a hangulat mostanság..ezért csak olvasgatok csendben..
Ac Milan Man City 2-2 az utcsó percben csak tisztázott Shevi..
Forza:
Marcelo jófajta
-
igen Marcelo csatár:D
-
ja várj sry. asszem nálad láttam hogy van egy marcelo nevű csatárod akit nem mellesleg a REAL-tól vettél. oks akkor nem szóltam. -
csatárok már nem is lőnek gólt?:D csak védők inkább... -
Fogatkoztak h megvernek minket:d
-
Sok sikert hangulatos kis hely észak Ír ország.
A Glebe Randers-el mi a helyzet? -
eu. szuper kupa:
-
Kényszer FM szüneten vagyok, de ahogy elnézem a topikot...nem annyira vágyok most vissza. Csak a fikázás+képek, értelmes párbeszéd nuku.
-
A tavalyi bajnokság végeredménye véletlen kimaradt:
-
A magyar válogatottat félretettem az utóbbi időkben, és betötltöttem a brit szigeteki bajnokságokat. Választásom az Észak-ír második osztályban(ami a harmadosztályt jelenti) szereplő Queens University Belfastra esett, az előrejelzések alapján kiesőjelölt volt a csapat, 100 éves fennállása alatt semmilyen kupát vagy bajnokságot nem nyert, így komoly feladatnak néztem elébe. Az első idény szinte nem is sikerülhetett volna jobban, egy hajszállal sikerült megnyerni a bajnokságot, valamint a csak a második osztályban szereplő csapatok részvételével megrendezett Intermediate liga kupát. A szinthez mérten jó játékosokat igyekeztem hozni, a csatársorom, és a kapusaim nagyszerűek, középpályánk megfelelő, a védelmünk kicsit talán gyenge, dew jól teljesít.
3 meccs után a bajnoki táblázat:
Az Antrim kupa első fordulójában nehezebb csapatot nem kaphattunk volna, hiszen Észak-Írország valaha volt legeredményesebb csapatát a Linfieldet kaptuk. Az odds-ok a meccs előtt kb így néztek ki: Linfield-1,04 QUB-51,0 ha jól emlékszem, és végülis nagyszerű kontráinknak köszönhetően asszem sikerült meglepetést szereznünk:
Egyelőre ennyi, most megyek tovább, remélem idén is ünnepelhetnek a szurkolók néhányszor :)
-
76millió dollár -
Egyszerűen nem-ér-tem. Hannover ellen 1-2 Huszti duplájának hála (egyik tiziből), 'Gladbach ellen 1-1. Egy Boka/Marcelo-Boulahrouz/Caceres-Delpierre/Tasci-Magin/Osorio védelem a Bundesligaban nem számit rossznak. Erre a legtöbb bekapott gólunk van...és nem találom a hibát -
amúgy te mennyiért vetted Cristiano ronaldot? 50M ajánlottam és elutasították:S -
nekem ez a taktika nagyon bejön és sikeres is a klub. 5év alatt 4 PL győzelem:d
-
Egyébként iszonyat ez a taktika, amit használsz. Múltkor mutattad a felállást meg a csapatutasítást. Elméletileg (legalábbis szerintem) ez a 4-1-3-2 nem alkalmas kontrára, mert az az 1 ember szerez labdát, mielőtt a védelemhez ér a támadás. Ráadásul a leggyorsabb tempón tolod. Oké, kontrához gyors tempó kell, de akkor a sikeres passzok %-os aránya romlik. Ez mondjuk nálad 70% felett van, itt legutóbb meg 86%. Valamint ha kontrázol, akkor magadra húzod az ellent és a PLben azért ezt büntetik a csapatok. Lehet, hogy csak nekem nem áll össze a kép a kontrával kapcsolatban, még nem sikerült jó kontrataktikot összeraknom. -
-
http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232038227.jpg -
hajrá csak így tovább
-
4-0 a Köbenhavn ellen -.- nem egy nagy csapat, de egy Köln nem nagyobb náluk. Velük meg 2-2t toltam nem is olyan rég. Szóval fejlődünk. -
Én is megtettem. És egyszercsak meg is jött. Majd egyszercsak ismét elment :D Nade, most érzek ihletet. Asszem rájöttem, mit szúrtam el a taktikában. Megyek is, bvészkedek. -
volt nálam is ilyen időszak,1hétig pihentettem a játékot,és egyszer csak megjött a kedvem hozzá -
com shield:
igazolások:
-
méretre figyelj -
BetonK #40955 nem muszály elhinni, eldöntheti mindenki, ezekkel a játékosokkal a bajnokság nem kihívás, a nemzetközi kupák sokkal inkább, arra gyúrok minden nyáron;) -
BetonK #40954 ez a védelmem
-
Nemúgy nincs. Rosszul fogalmaztam. Ámblokk, az egész FMhez nincs motivációm. Mer VFB-hez am lenne kedvem. De mindig betöltöm, kilépek, esetleg játszok egy meccset és csak utna off.... -
Hááát erre mit mondjak. Ha valaki veretlenül nyer meg adott osztályt, már az szinte hihetetlen. -
aha,grat hozzá nem mindennapi eredmény -
BetonK #40950 A kérdésed jó, de nem tudom. A keret nagyon erős, az tuti, dehát, h nem tudnak gólt lőni nekem...amit megfigyeltem, h minen tehetséget eladnak a klubok, szarokat vesznek helyettük. -
nem léptek pályára az ellenfél játékosai. Így 3-0 összesítéssel megkapták a meccseket az 5 döntetlen meg úgy született h kiálítottak mindig 2őt és csak kihúzták 0-0 val:D -
nekem azt mondta Fabregas h szivesen jönne csak nem fogadja el az Arsenal az ajánlatot -
ezt hogyan sikerült összehoznod?
-
nem akarják adni:Spedig kurva sokat ajánlok érte:D -
Irány angol 2. v 3. vonal, vagy keress egy Realnál sokkal kisebb, de a Castilla korlátaival nem rendelkező csapatot. Hidd el, megint lesz motíváció.
-
Zsil próbáld már méretezni a képeket és ne csinálj feszültséget, amúgy meg sok sikert. -
Nézd már meg te agynélküli...áh...
Alig haladok a Stuttgarttal...2 óránként 1-1 meccs, annyira nincs ami motiváljon :D De legalább nyertünk a Frankfurt ellen. -
valaki leigazolta már az Arsenalból Fabregast? Ha igen mennyiért?
Amúgy A Man. City mennyi átigazolási lóvéval kezd mert ezeknek soha se fogy el a lóvéjuk:D
-
Zsil #40941 miért fárasztasz faszságokkal?