A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fisicofan
    A magyar válogatottat félretettem az utóbbi időkben, és betötltöttem a brit szigeteki bajnokságokat. Választásom az Észak-ír második osztályban(ami a harmadosztályt jelenti) szereplő Queens University Belfastra esett, az előrejelzések alapján kiesőjelölt volt a csapat, 100 éves fennállása alatt semmilyen kupát vagy bajnokságot nem nyert, így komoly feladatnak néztem elébe. Az első idény szinte nem is sikerülhetett volna jobban, egy hajszállal sikerült megnyerni a bajnokságot, valamint a csak a második osztályban szereplő csapatok részvételével megrendezett Intermediate liga kupát. A szinthez mérten jó játékosokat igyekeztem hozni, a csatársorom, és a kapusaim nagyszerűek, középpályánk megfelelő, a védelmünk kicsit talán gyenge, dew jól teljesít.
    3 meccs után a bajnoki táblázat:

Az Antrim kupa első fordulójában nehezebb csapatot nem kaphattunk volna, hiszen Észak-Írország valaha volt legeredményesebb csapatát a Linfieldet kaptuk. Az odds-ok a meccs előtt kb így néztek ki: Linfield-1,04 QUB-51,0 ha jól emlékszem, és végülis nagyszerű kontráinknak köszönhetően asszem sikerült meglepetést szereznünk:

Egyelőre ennyi, most megyek tovább, remélem idén is ünnepelhetnek a szurkolók néhányszor :)