104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #41340 oké fönök:) madlung a wolfsburgból már aláirt -
Estét Urak!
Itsuki, erősíccsed meg a védelmedet. -
Itsuki #41338
szevasztok,szevasztok -
sebőkvili? :) -
Itsuki #41336 nem tudom hogy gondolhattam hogy evvel a csapttal a tudásommal és igazolásaimmal bent tudok maradni. hogy gondolhattam volna hogy Cvitkovics petit leigazoloom? Niemeyert bombaigazolásnak tartottam hisz jó spiler és Brémából jött. az azért valami. de nem. ratyi volt. Simakot is elhoztam stuttgartból,de 1 rakás szerencsétlenség volt... hoztam télen Pippot. Artur Wichinarek sokkal jobb játékos,nagyon befürödtem vele...franciaországból hoztam 1 34 évest ö jó igazolás lett mint Babic,is Köhler. jövöre felfogok jutni... -
Real visszavette 62M ért Robinhot.. 
hogy nekik van pénzük.. -
Valencia elleni rangadó 3-1re behúzva. Ezzel féltávnál tartunk, és ha nem lenne vmi gebasz, raknék pár képet is. De vmiért nem tudok feltölteni. -
valami gyors védőt nemtudtok?? -
nah Guilherme-t meg a Real vitte el előlem :SSS Gignacot próbálom most leigazolni de már érte is bejelentkeztek...10M E m van igazolni..szal Gignaccal ki is nullázom magam.. -
Itsuki #41331 17 el vagyok lemaradva gólkülönbségileg a rájátszást érő helyektöl... kár érte... -
Itsuki #41330
evvel a meccsel ki is estünk... -
Itsuki #41329 ja ha kellek még nekik:D bayern meg csödben...:D -
Itsuki #41328 na majd jövöre feljutunk:D -
na, végül 5-1 lett. Lényeg ugyanaz, tj megvan, és mostmár mentettem is. :D -
Itsuki #41326 4 fórulo. 9 pontra a bentmaradástól. uccsómeccsen péppé vertük a kedvenc csapatomat:D meglesz a bentmaradás?:D -
hát kimaradt belőle a lényeg:
Hogy jól tólja e a playa...?? -
15 perc alatt nem állt helyre, semmi nem működik....kikellett lépnem. most meg tuti, h megszopat a zara :( -
Fiorentina középcsapat?o_0 -
CTRl+ALT+DEL és ott a feladatkezelőbe rákattintassz 2 szer és beugrik..esetleg kicsit várjá rá.. -
nálam is van hogy nem reagál semmire,de helyre szokott jönni pár perc múlva -
Mostmár felbasz, de komolyan. Tekerem 2 napot, leteszem az FM-et tálcára (ablakban játszom am), erre ottragad. Nem ugrik vissza ablakba. És persze, h nem mentettem....kész. -
G.Fernandezt akarom legiazolni..nem találok jobb csatárt..Sóbist elvitték előlem.. -
The page you are looking for is temporarily unavailable.
Please try again later. ^^ Mostanában szarakszik a kepfeltolto.hu
VV-n 4-0ra vertük a Zaragozat, Kvájjárejjá 2, Pernia és Maxi R. 1-1 góljával. 5-3 összben. -
Valaki tud mondani egy helyet, ahol magyarországon árulnak fm2009-et. Egy haverom most jutott el odáig, hogy venne, és az 576, és cdgalaxis oldalán nem találom. -
már jött is az új szerződés.. -
Csesza #41315 már késő :C monitorom most mászik el :S -
semmi gond részemről, csak figyelmeztettem a fórumlakókat:) -
Na, még egyszer elnézést kérek, eddig nem volt baja az avastnak a hp-val.
On: Spanyol Király Kupa, 5. forduló: Ricardo Oliveira - Atletico Madrid 3-1. Nehéz vv elé nézünk. -
-
Na velük kezdtem. A média 18. nak vár. Azaz kiesőnek:D
http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232638921.jpg
-
nemtudom, ami trojai az virus. és mivel egyből le akarta magát tölteni, anélkül hogy bármit is tettem volna, tuti hogy nem jószándékú....ennyit erről. -
Az oldalon semmiféle trójai, vírus, féreg nincsen :P, szóval nem kell aggódni, néha olyan hülyeségeket jeleznek a vírus kereső progik hogy csak nézek egy nagyot :)
nem minden vírus, amit a progi kidob :)
-
Hm....eddig nem volt gond vele. Most nálam is kidobta. Sorry. :/ -
azért máskor ellenőrizd milyen honlapot linkelsz, még csak viccből is:
-
hát, ajánlom ezt a csapatot számodra :D:D
Sztem is vmi kiscsapat kell neked, akár alacsonyabb osztályból. -
juveval már voltál,ki kéne egy más olasz csapatot is próbálni:D ajánlani tudom Fiorentinát vagy Sampdoria ha középcsapattal akarsz kezdeni -
West Brom vagy a Fulham... -
hát nem tom valahogy olaszországba csak a Juve:)
De angliába gondolkodtam még a West Brom,Portsmouth,Wigan,Fulham,Blackburn -
Itt a Bajnokság végezte..:
nem voltunk valami jók..de jövöre változtatunk..pénz nemsok..senki nemjött kölcsönbe..vagy nem adták..átigazolások 0..ezért a csapat ugy maradt ahogy volt..és igy kezdtük az idényt..3 játékos is a gólkirályi poszt végén csücsül..de semmi érdemleges eredményt nem tudtudnk összehozni..1 fiatal játékos van a keretben aki sokat fejlödött Victor Monuz a szezonvégére már a nagycsapatban van..de cask mert gyors hátvéd..megpróbálom a köv szezonra az öregebb jó playakat begyüjteni..és fiatal kölcsönöket..(ha sikerül) -
vagy reggina,én velük kezdtem