104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    heh hihetetlen. 2-0 ra vezetett a pool és onnan fordítottunk.
  • Markov
    Grat, döbbenet hogy a Valencia hogy teljesít(get):D lol
  • Huni92
    Persze, és részben az is. Viszont nem gondolom, hogy olyan nagy mértékben meghatározó lenne ez. Leszámitva persze a pénzügyet, hiszen az nem rossz dolog, ha megmarad 3-4 millió euró, mert nem adsz aláirásért pénzt...

• Itsuki
    csak okosan erösits...:)
  • Itsuki
    nem érdekel,kiléptem... nem hiszem el hogy olyan gólt kapok,hogy átpattan a kapusom felett a laszti és belövi véletlen arra futó beni lauth... (aki azon a meccsen jobban játszott mint az 1ik karrierembe 20 meccsen összevéve...) nem értem miért kell csalni,és ez akár a manchesternél is elöforult volna. 2-1re áltam vcereségre mert 2 méterröl nem tudtunk semmit belöni(bezzeg 35röl megy...) nem értem ezt a játékot... majd folytatom ha lesz rá lelki energiám.
  • Zsolti9014
    hát, nem is vagyok. igaz, azért az elég extrém lett volna, ha feljutunk, mert a vezetőség csak a kiesést akarta elkerülni. de úgy, hogy az elején még 6.-ok is voltunk...

Kell az erősítés!

Neked is sok sikert!
  • Itsuki
    szerintem mind2...
  • zorrobomber
    Megnéztem, 0.1+Large db+nincs betöltve holland liga...
  • BBeno2
    hát nem feltétlen... de akár így is nézhetjük. én nem. én pénz megtakarításnak tartom.
  • zorrobomber
    Viszont lehet bug-nak tekinteni.
  • zorrobomber
    ha jól rémlik én 0.1-el játszok+nagy adatbázis, de megnézem neked
  • Huni92
    Igy van, aláiráspénz az csak fölösleges pénzkidobás. Én sem adok senkinek :D
  • Itsuki
    köszi,ezt nem tudtam:) 1 kis sporolás kell is:) reméltem h Köhler befogja a száját és nem bög ha leszerzödtetek a barátját... kölcsönbe elhoztam,és nagy reménység is:) ha nem jutok fel megörülök:D 13 játékos jött eddig és 1edül Wichnarek maradt az alap Bielefeldböl és a tavalyiaktól is 6. és nem tudom ki mondta hogy a védelmet erösitsem meg,1 Madlung Fahrenhorst szenzációs védöpárost alkotnak majd. remélem:D
  • KoniZTE
    a 9.0.2 olvastam sok baj volt a crackel , tudom hogy off és bocs de vki leirná pontosan hogy kell ? zorrobomber te is 0.2 vel játszol ?
  • BBeno2
    ajánlom hogy sose fizess aláírás pénzt. nem várják el. ugyanugy elfogadják ha 0 eurót adsz. ezt még itt valaki mondta és tényleg így van. valamint én mindig max-ra adom a szerződéshosszokat ha veszek valakit . ha nem tetszik neki ugy is megmondja hogy az időtartam miatt van. akkor le szoktam vinni. amm meg ha saját játékossal hosszabbítok akkor mindig max időtartam , 0 aláírás pénz és mindig elfogadják.
  • Itsuki
    9.02 +nagy
  • Itsuki
    Köhler elkezdett bögni igy 1 uj gyereket Janitot tettem be a helyére. DFB Kupa meccs:Arminia-Unterhaching 2-0 G:Janito,Wichnarek meccs embere Janito:D
  • KoniZTE
    fiuk ti milyen adatbázissal játszatok ? zorrobomber nekem egy szert sem tölti be Collins Johnt pedig nagy adatbázison vagyok , vagy neked a hollandok be vannak töltve ? vagy van HUGE adatbázis ?????
  • Forza Italia
    Egyenlőre jól megy a Fulhamal.
    Fulham-Boro 4-1
    City-Fulham 4-3 (3-0 ről egyenlítettem azt kaptam egy gólt úgy h a játékosom feküdt a földön sérülés miatt és a helyén mentek el)
    Preston-Fulham 3-4 Liga Kupa
    És a Bolton elleni meccs
  • Itsuki
    szeretem a szerbeket sose kérnek sok pénzt:D
  • zsoma79
    nemrég írtam a CD galaxisnak, azt írták h figyeljem folyamatosan a honlapot. nem ígértek semmit.
  • Csacsi
    Mint írtam, ott már néztem.
  • Itsuki
    hát nem lehetsz büszke te sem az eredményedre(én semm:P) mert nálam az augsburg selejtezőn legyürte a cottbust és feljutott:D viszont jövöre erösisd meg nagyon a teamod.
  • 5w0rdf15h
    cd galaxis, 576 stb.
  • Csacsi
    Szóval senki nem tudja magyarországon hol tudnám megvenni a Football Manager 2009-et?
  • InfoMester
    Adrianot sikerült kölcsönbe hozni..G Fernandes a Murciahoz ment..M.Fernandez se minket választott..szal még van Eduardo aki jöhet..közbe a Real már átig.ba 200M nál jár..mert megvette C.Ronaldot 109M ért..szal lecsapok G.Higuanra..
  • Zsolti9014
    Sziasztok, és gratula minden eredményes menedzsernek.

Az Aachen 3-2-es legyőzésével már biztosan bennmaradunk a Bundesliga 2-ben, jelenleg a 12-13. helyeken tanyázunk felváltva az Augsburggal.

Mascio tökéletesen elsajátította a TKP posztot, már tanulja a VKP-t. (a játékos mennyivel nyújt jobb teljesítményt természetes posztján, mint a tökéletesen?)

Ingyen jön szezon végén Kanta J. és Tomas Repka, veterán középhátvéd (bár nála utána 70000-t írt, de úgy is jó).

És találtam egy jó ifit.

• Itsuki
    hát a legnagyobb stadion ahol játszottam uanazt a stadiont mutatta mint egerszegen... de nem is az a lényeg.
  • zorrobomber
    ha jól rémlik a stadionok bevallottan nem a legkidolgozottabb részei jelenleg a 3d engine-nek
  • Darthmushroom
    grat all
    fuhh mostanság csak olvasó vagyok de remélhetőleg vizsgaidőszak végén tudok teljesen lenni. meg örülnék ha lenne valami tavaszi kupa. bár Cappelo nem tom h érnél rá megszervezni,
  • zyndar
    Hjaj de nehéz ez a Premier League...
  • KoniZTE
    meccsközben a stadionok miként jelennek meg ? mert van hogy egy kis szutyok de Egerszegen elég nagy van
  • Itsuki
    örök hála:)
  • Csesza
    vagy ha hazai pályán játszott meccsnél is kiírja az eredmény felett
  • Csesza
    informácio és ott a stadion vagy milyen menüpont

jobb felső sarok
  • InfoMester
    Chelsenél M.Fernandes
    ManUtdnél Guardado
    Arsenalnal Eduardo van kölcsön listán..nagy pongás van..mind a tarcsiba van..ilyer nem is láttam még..Matiast ha elhozom már jó is..
  • Itsuki
    csapat stadionjának nevét hol lehet meglesni?
  • Huni92
    Kupa negyeddöntő: Barca - AtMa 3-1. Bár x-es meccs volt, rendre kihagytuk a helzeteinket.
    Ami kicsit frusztráló, hogy David Luiz Brazilia U20as csapatánál van, és most tér csak vissza. Gyakorlatilag 3 hete elhagyta a Benficat, aztán még nem is volt az edzésünkön. És Pablo rendre hozza az 5,5-6,3as értékeléseket....
  • InfoMester
    áhh..nekem kedvez a szerencse..ETO ment az Interbe 36M ért..szal az Inter biztos adja Adrianot..
  • InfoMester
    a Barca és a Real teli vette magát csatárokkal..most bombázom őket kölcsönért..meg Adrianot próbálom elhozni Interböl..Real megvette még Amaurit 23M ért..Barca megvette Pandevet 25M és Mario Gomezt 35M-ért..teli vannak csatárral..