104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
heh hihetetlen. 2-0 ra vezetett a pool és onnan fordítottunk.
-
Grat, döbbenet hogy a Valencia hogy teljesít(get):D lol -
Persze, és részben az is. Viszont nem gondolom, hogy olyan nagy mértékben meghatározó lenne ez. Leszámitva persze a pénzügyet, hiszen az nem rossz dolog, ha megmarad 3-4 millió euró, mert nem adsz aláirásért pénzt...
-
Itsuki #41377 csak okosan erösits...:) -
Itsuki #41376 nem érdekel,kiléptem... nem hiszem el hogy olyan gólt kapok,hogy átpattan a kapusom felett a laszti és belövi véletlen arra futó beni lauth... (aki azon a meccsen jobban játszott mint az 1ik karrierembe 20 meccsen összevéve...) nem értem miért kell csalni,és ez akár a manchesternél is elöforult volna. 2-1re áltam vcereségre mert 2 méterröl nem tudtunk semmit belöni(bezzeg 35röl megy...) nem értem ezt a játékot... majd folytatom ha lesz rá lelki energiám. -
hát, nem is vagyok. igaz, azért az elég extrém lett volna, ha feljutunk, mert a vezetőség csak a kiesést akarta elkerülni. de úgy, hogy az elején még 6.-ok is voltunk...
Kell az erősítés!
Neked is sok sikert! -
Itsuki #41374 szerintem mind2... -
Megnéztem, 0.1+Large db+nincs betöltve holland liga... -
hát nem feltétlen... de akár így is nézhetjük. én nem. én pénz megtakarításnak tartom. -
Viszont lehet bug-nak tekinteni. -
ha jól rémlik én 0.1-el játszok+nagy adatbázis, de megnézem neked -
Igy van, aláiráspénz az csak fölösleges pénzkidobás. Én sem adok senkinek :D -
Itsuki #41368 köszi,ezt nem tudtam:) 1 kis sporolás kell is:) reméltem h Köhler befogja a száját és nem bög ha leszerzödtetek a barátját... kölcsönbe elhoztam,és nagy reménység is:) ha nem jutok fel megörülök:D 13 játékos jött eddig és 1edül Wichnarek maradt az alap Bielefeldböl és a tavalyiaktól is 6. és nem tudom ki mondta hogy a védelmet erösitsem meg,1 Madlung Fahrenhorst szenzációs védöpárost alkotnak majd. remélem:D -
KoniZTE #41367 a 9.0.2 olvastam sok baj volt a crackel , tudom hogy off és bocs de vki leirná pontosan hogy kell ? zorrobomber te is 0.2 vel játszol ? -
ajánlom hogy sose fizess aláírás pénzt. nem várják el. ugyanugy elfogadják ha 0 eurót adsz. ezt még itt valaki mondta és tényleg így van. valamint én mindig max-ra adom a szerződéshosszokat ha veszek valakit . ha nem tetszik neki ugy is megmondja hogy az időtartam miatt van. akkor le szoktam vinni. amm meg ha saját játékossal hosszabbítok akkor mindig max időtartam , 0 aláírás pénz és mindig elfogadják. -
Itsuki #41365 9.02 +nagy -
Itsuki #41364 Köhler elkezdett bögni igy 1 uj gyereket Janitot tettem be a helyére. DFB Kupa meccs:Arminia-Unterhaching 2-0 G:Janito,Wichnarek meccs embere Janito:D -
KoniZTE #41363 fiuk ti milyen adatbázissal játszatok ? zorrobomber nekem egy szert sem tölti be Collins Johnt pedig nagy adatbázison vagyok , vagy neked a hollandok be vannak töltve ? vagy van HUGE adatbázis ????? -
Egyenlőre jól megy a Fulhamal.
Fulham-Boro 4-1
City-Fulham 4-3 (3-0 ről egyenlítettem azt kaptam egy gólt úgy h a játékosom feküdt a földön sérülés miatt és a helyén mentek el)
Preston-Fulham 3-4 Liga Kupa
És a Bolton elleni meccs
-
Itsuki #41361 szeretem a szerbeket sose kérnek sok pénzt:D -
zsoma79 #41360 nemrég írtam a CD galaxisnak, azt írták h figyeljem folyamatosan a honlapot. nem ígértek semmit. -
Mint írtam, ott már néztem. -
Itsuki #41358 hát nem lehetsz büszke te sem az eredményedre(én semm:P) mert nálam az augsburg selejtezőn legyürte a cottbust és feljutott:D viszont jövöre erösisd meg nagyon a teamod. -
cd galaxis, 576 stb. -
Szóval senki nem tudja magyarországon hol tudnám megvenni a Football Manager 2009-et? -
Adrianot sikerült kölcsönbe hozni..G Fernandes a Murciahoz ment..M.Fernandez se minket választott..szal még van Eduardo aki jöhet..közbe a Real már átig.ba 200M nál jár..mert megvette C.Ronaldot 109M ért..szal lecsapok G.Higuanra.. -
Sziasztok, és gratula minden eredményes menedzsernek.
Az Aachen 3-2-es legyőzésével már biztosan bennmaradunk a Bundesliga 2-ben, jelenleg a 12-13. helyeken tanyázunk felváltva az Augsburggal.
Mascio tökéletesen elsajátította a TKP posztot, már tanulja a VKP-t. (a játékos mennyivel nyújt jobb teljesítményt természetes posztján, mint a tökéletesen?)
Ingyen jön szezon végén Kanta J. és Tomas Repka, veterán középhátvéd (bár nála utána 70000-t írt, de úgy is jó).
És találtam egy jó ifit.
-
Itsuki #41353 hát a legnagyobb stadion ahol játszottam uanazt a stadiont mutatta mint egerszegen... de nem is az a lényeg. -
ha jól rémlik a stadionok bevallottan nem a legkidolgozottabb részei jelenleg a 3d engine-nek -
grat all
fuhh mostanság csak olvasó vagyok de remélhetőleg vizsgaidőszak végén tudok teljesen lenni. meg örülnék ha lenne valami tavaszi kupa. bár Cappelo nem tom h érnél rá megszervezni, -
Hjaj de nehéz ez a Premier League...
-
KoniZTE #41349 meccsközben a stadionok miként jelennek meg ? mert van hogy egy kis szutyok de Egerszegen elég nagy van -
Itsuki #41348 örök hála:) -
Csesza #41347 vagy ha hazai pályán játszott meccsnél is kiírja az eredmény felett -
Csesza #41346 informácio és ott a stadion vagy milyen menüpont
jobb felső sarok -
Chelsenél M.Fernandes
ManUtdnél Guardado
Arsenalnal Eduardo van kölcsön listán..nagy pongás van..mind a tarcsiba van..ilyer nem is láttam még..Matiast ha elhozom már jó is.. -
Itsuki #41344 csapat stadionjának nevét hol lehet meglesni? -
Kupa negyeddöntő: Barca - AtMa 3-1. Bár x-es meccs volt, rendre kihagytuk a helzeteinket.
Ami kicsit frusztráló, hogy David Luiz Brazilia U20as csapatánál van, és most tér csak vissza. Gyakorlatilag 3 hete elhagyta a Benficat, aztán még nem is volt az edzésünkön. És Pablo rendre hozza az 5,5-6,3as értékeléseket.... -
áhh..nekem kedvez a szerencse..ETO ment az Interbe 36M ért..szal az Inter biztos adja Adrianot.. -
a Barca és a Real teli vette magát csatárokkal..most bombázom őket kölcsönért..meg Adrianot próbálom elhozni Interböl..Real megvette még Amaurit 23M ért..Barca megvette Pandevet 25M és Mario Gomezt 35M-ért..teli vannak csatárral..