104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
"tulajdonságok elrejtése"
Az a játékos adatlapján, a tulajdonságokra utal
főként fiatal játékosoknál nem mutatja pár értéket.
Sztem 4 ligánál többet ne tölts be. -
szééép :)
még emlékszem amikor a Parma még az UEFA kupáért harcolt nem is oly rég :), ez a 2. osztály nagyon szégyenletes volt nekik :)
sok sikert -
KoniZTE #41418 a játék inditásakor a "tulajdonságok elrejtése" az mit jelent ? 1.87 G RAMal kábé hány ligát vagy hány más ország nemzeteit lehet betölteni ? -
Sok sikert a Seria-A-hoz neked. 
Én ugyan így elkezdtem a PARMA-val korábban tán olvastad is itt, megnyertük mi is a Seria-B-t, majd az igazolások nem nagyon sikerültek és elkezdtem a Seria-A-t a csapattal és nem igazán ment... első 4-5 forduló után abbahagytam, mert a csapat és az én morálom sem volt az igazi a folytatáshoz:D (de ott megvan a save majd folytatom ha kedvet kapok :))
Játékosokról: Lucarelli, amekkora "isten" az értékei alapján annyira nem lő gólt kb. 0-at nálam is ez volt!
Magnus Troest, na ő télleg nagyon jó alapember.
Luca Cigarini-t akinek szintén a Parma-é a 50% os tulajdon, őt vedd meg mindenképpen!!!
-
KoniZTE #41416 Valaki akinek bevállt a taktikája megtudná mutatni ? a felállást és a csapat instrukciokat mert én még nem éreztem rá az izére -
hú, nem tudom, de valami 600 ezer euró körül.
mint láthatod, a nagy része ingyen jött. -
köszi :) -
Na akkor tartanék egy beszámolót a karrieremről.
Választásom az AC Parma csapatára esett tekintve, hogy könnyen fellehet vele jutni a Serie A- ba. Most nem akartam egy kiesőjelölt csapattal indítani mert arar ott volt a francia 3. osztályból a paris fc amit sajnos abba kellett hagynom.
naszóval elég meglepő volt hogy több elég jó játékosnak birtokolta 50%-t az AC Parma.
(ezt nem tudtam, mivel nem vagyok otthon a Serie B-ben. )
1. igazán jó vételem Paloschi volt akinek a másik 50 %-át vettem meg a Milan-tól rongyos 525K euróért. meglepett a dolog, ráadásul igen kötődik a Parma-hoz a PAloschi gyerek. majd később kiderül , miért fontos.
jöjjenek akkor a 2008/09-es igazolások.
Magnus Troest. ő nagy vétel volt a Genoa-ból. alap védőnek vettem és be is vállt. kirobbanthatatlan.
Ljungberg -et azért vettem , mert akartam egy tapasztalt viszonylag jó értékekkel rendelkező olcsó egyént. hát jött is. igaz nagyon idegesítő volt hogy a 08/09-es szezon alatt mindösszesen 13 meccsen tudott játszani és akkor sem volt mindig kezdő ugyanis folyamatosan sérült volt. volt hogy fegyógyult. megvártam míg 90%-os fizikai erőnlétet elérje. bettettem csereként 2. féldőben, lesérült újra. ezt 3x , 4x eljátszotta velem.
Kirm: ajánlani tudom. remek balszéső lett nálam.
a szezon összevetve tetszett. bár sokallom a vereségeket. ugyanis mivel viszonylag felbontottam a csapatösszhangot. ( a játék kihasználja ezeket a helyezeteket) merthogy folyamatosan szarul játszott a csapat . amíg összeszoktak az eltartott kb januárig. eddig voltak a döntetlenek, vereségek, unalmas 1-0-s győzelmek nagyrésze.
szezon második felére rendesen összeszedték magukat. riválisokat vertem.
Eredmény:
nagy reménnyel vágok neki a 2009/2010-es szezonnal máscsak azért is mert meglepően jól tudtam igazolni.
nyáron már megbánta a Milan hogy elengedte bagóért Paloschi-t (aki egyébként első szezonban már alapember lett mivel Lucarelli egy low - volt góllövés szinten. Paloschi házigólkirály lett. szóval Milan már a nyár elején megtorpedózott egy 14 milliós + kövi eladás záradékkal... egyből elutasítottam ,merrt tudtam , hogy több van a srácban.
utána jött a Roma aki már 20 milliót adott. ekkor kedztem gondolkozni de elutasítottam még. majd Paloschi kijelentette, hogy nem akar sehova menni ő a Parma-ban akarja folytatni. ígyhát kapta is a hosszabbítási szerződést. aláírta . mindenki boldog.
utolsó nagy összeget a Tottenham ajánlotta érte ami 24 millió euró + záradéok volt. ezt is elutasítottam.
röviden még annyit az igazolásokról, hogy megtudtam szerezni Mata-t a valencia-ból akinek az kiv. ára 1,7 millió euró volt !!! elégedetlen volt. megvettem. sokat sem kért . aláírt. másik szenzáció Pablo Piatti. valamint Opare akit már előző évben is kinéztem csak akkro még Serie B-ben EU-n kívülit nem igazolhattam.
Igazolások 2009/10
és a Keret.
Serie A-ban két meccsem volt.
Atalanta ellen idegenben 2-2 Paloschi dupla
Majd Udinese ellen otthon 1-0 Paloschi tizigól a 85. percben. nagy meccs volt.
ennyi lettem volna. cél: végig vinni amíg lehet szal BL győzelem + címvédés stb. nem kívánom klubot váltani.
-
Tegnap egyébként kezdtem egyet Lazio-val, fura volt látni hogy anyagiak tekintetében szarabbul áll mint az Újpestem, a kerete pedig 1-2 klasszist(Pandev, Rocchi) kivéve majdhogynem szarabb... -
Pontosan most nem tom megmondani, de a kelet-európai bajnokságokat jelöltem be asszem meg osztrák német. -
Ja, az nem becenév, Bojan után leálltam velük, eskü. :) -
szia :)
Ez pontosan vagy kb. hány liga? :)
érdekelne, hogy ti hány országot töltötök be ?
köszi :) -
Egész jól, igaz át kellett állnom egy másik taktikára.
-
Mascio wonderkid lett 

-
thx -
tess:
http://footballmanagerportal.co.uk/footygamer/topic/1440 -
root01 #41404 vagy azt sem tudod, hogy kb mikor linkelted be? -
root01 #41403 csak link volt, vagy szöveg is, mert ha az si és emlékszel rá, akkor keress rá, amúgy ez engem is érdekelne, vagy nem tudod megnézni csak a te hozzászólásaidat -
Itsuki #41402 nálam a te magyar vonalad sokba került volna... én a feljutást tüztem ki célul,de ezek a spílerek nem nyerték el a tetszésemet,de Repkát elhoztam(de minek:D) mennyi pénzed volt igazolni? -
egyszer belinkeltem egy kínai srácot,2100 vagy mit tudom én meddig játszott az interrel,nem találom a linkét esetleg vki nem tudná belinkelni? -
Na, szóval, barátságos meccseken Bundesliga 1-es és frissen kiesett csapatokkal találkoztam, 1 győzelem, 3 vereség, de csak a Brementől kaptunk ki nagyon (1-4)
A tavalyi taktikán nem változtattam, tehát 4 védő, 1 vkp, jobb-bal kp, 1 tkp és két csatár van. Lehet hogy elkelne a változás.
Új stadionba költöztünk.
És az igazolásaim és keretem a köv. szezonra kb. ez lesz:
-
igen támadótaktikám van de azért a védőim nem a legjobbak. egyszóval gyengék:) -
Hogy megy a PL? :) -
nem biztos hogy az emberekkel van a gond, lehet h a taktika a bűnös, mivel elég sok gólt lősz, ezért gondolom, hogy inkább támadó taktikkal tolod, elhanyagolva a védelmet :) -
Asziszem egész jól állunk. Sok gólt kapunk ugyhogy tippeket várok ki lenne a jó megoldás a védelembe:D
-
jó volt..na huzok majd jövök tolok még valakivel...de nem az AC Milannal :))) -
megvolt első két online meccsem:)
Infomester ellen
Inter 4-2 Ac milan összesítés
-
Meccskommentár egy fölélövésnél
-
Ha elmegyek szabadságra, akkor elküldik valamelyik edzőmet........ A múltkor az assistant managert, most meg 2 physiot... (Bolti gém) -
KoniZTE #41391 nem az -
A Békéscsabában focizik az egyik kollegám. Magic linkelt egy képet róla, a valós adatai voltak és a posztja is stimmelt. Ha én generálom az adatbázist, akkor 6 évvel idősebb és gyakorlatilag a nevén kívül semmi sem azonos. -
KoniZTE #41389 na lejátszottam tétmeccseim : ZTE - Steua 2-0 , ZTE - Temesvár 1-0, ZTE - CRVENA Zvezda 1-0 ami lényegesebb -
Ööö....asszem, h Collins John is csak becenév zorronál. Bár erre nem esküdnék meg. -
KoniZTE #41387 kössz zorrobomber , nagyon segitökész vagy mindenben .De akkro mér nincs nekem Collins John ha ugyanaz ? -
Estét Urak!
Ajánlok egy játékost a figyelmetekbe, ígéretes:
-
Grat all!Kis szünet után újra belevágtam 1 Getafés karrierbe mert úgy érzem küldetésem van velük amit még nem vittem végbe! 
Így állunk durván a szezon harmadánál:
Az igazsághoz azért hozzátartozik h most jön egy Sevilla,Barca,Real sorozat és még a Valenciával sem találkoztam... -
Szóval, vége a szezonnak, hoztam tabellát és góllövőlistát.
Azokat a játékosokat, akik idén nem fértek oda, valószínűleg eladom. Jön viszont ingyen Kovacsevics.
-
Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam belefér ez az igazolásipénzes dolog. De mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja. Én személy szerint nem tartom olyan egetrengetően nagy bugnak.
Közben 4-2re vertük a Barcat hazai pályán a kupában, kár, h 5-5ös összesitéssel, idegenben lőtt gólokkal továbbment a katalán csapat. Eto'o a 2 meccsen 3 v 4 gólt lőtt. -
Wright Phillips pusztításra buzdít??? xD
1ébként grat
-
Erről jut eszembe, hogy ilyen erővel akkor beléphetek másik user-rel Slavia Praga-hoz és megvehetem magamtól a 24 éves Magasföldi-t 1 milláért? A kutyának se kell, 1 éve átadólistán van, de csak azért mert rengeteg jobb csatárom van. Közben meg a 31 éves Simek-et átadólistára tettem, beállítottam hogy 1milka, és másnap el is vitték? Egyébként tény hogy azért ezzel az aláíráspénzes dologgal meg lehet békülni.