104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    jó szereplésemnek köszönhetően sok játékosom fog elmenni nagyobb csapatba:S
    Nagyon nehéz lesz őket megtartani. Helyettük brazil játékosok fognak jönni 3-4.
  • szoltan
    Igen, pontosan ez van nekem is :( Azért várom hogy esetleg valaki feltöri az új patchet normálisan, mert abban ezt a hibát már javították
  • Huni92
    Havernak bevan töltve......és neki július 24-én, 2009-ben crash dumps hiba jön elő...:/
  • szoltan
    Serie C betöltése esetén július közepénél nem tudsz továbbmenni, sajnos nagyon jól tudom mert azóta pihen a Pescara-s játékom :(
  • Huni92
    Nincs, csak a spanyol Primera Division....
  • Forza Italia
    Na a sok tanulás mellett azért csak befejeztem a szezont. Nem is voltunk olyan rosszak. A bent maradás volt a cél ennek ellenére középmezőny lett. A két kupát pedig megnyertük:D

• pinnacle
    serie c be van töltve?
  • Huni92
    Kipróbáltam egy 2 héttel korábban elmentett játékállással is, és aug. 10nél ugyanúgy fagyás van. Asszem, h lőttek ennek a mentésemnek :c :(
  • 5w0rdf15h
    Kimásolod a címet, új ablak és nyomsz egy frissítést és máris látod :) amúgy egy 11-0ás győzelem van rajta D:
  • 5w0rdf15h
    Jah most megpróbálom megnyerni velük a BL-t nem csak a döntőig jutni :D
  • kas123
    vmeik skót meccsen 2 éve az első félidőbe a hazai csapat 5 játékosa sérült le, az ellenfél meg csak sárgákat kapott
  • Markov
    hát igen... ez a Valencia fénykora ismét :D nagy GRAT. és a többieknek is lassan megírom a Firenzei beszámolómat.. :)
  • zorrobomber
    Hány olyan focimeccset láttatok ahol az első 30 percben lesérül az egyik csapat 3 játékosa? Aztán a 4.-et csak picikét rúgták le.
  • Huni92
    2009. augusztus 10., hétfő. Megfagy az FM, nem megy tovább. IMmáron 20. alkalommal próbáltam folytatásra birni, nem sikrült. Volt vkinek már hasonló problémája?
  • BBeno2
    háhá bekaphatja a Chelsea. elhoztam tőlük ingyen Huntelaart. 24 misiért vették év elején de télen már kérésre átadón volt és 0 misi volt a kiv. ára. el is hoztam.
  • BBeno2
    nekem nem jeleníti meg mert olyan oldalra tetted fel.
  • 5w0rdf15h
    Elmegy, elmegy...de lehetett volna több is :d Szép volt :)
  • BBeno2
    hát eddig sikerült megtartanom Paloschit. ...
    a rohadt életbe. még el tudtam utadítani a REAL 34 M -es ajánlatát de a Chelsea 38 misis ajánlatát már az elnök elfogadta... hihetetlen.

• Huni92
  • Huni92
    késő...felvágtam...köszönheted magadnak...a világ elveszitett egy nagyon okos és jó embert :( majd téged is megköveznek, meglásd...

na, zúg a holtidény, konföderációs kupa, miegymás. még 2 hét amig pénzt adnak :D
  • 5w0rdf15h
    szar az élet :D de azért az ereidet ne vágd fel :d te is jól tolod ^^
  • Huni92
    na tudod mit....:D van egy kis sikerélményem, aztán betoppansz, és ilyen, számomra demoralizáló képeket tolsz be. :( csúnyavagyésnemszeretlek :(
  • 5w0rdf15h
    GArat! Ennyire villogsz akkor már énis-.-

• zorrobomber
    Lazio-val kb az elvárásoknak megfelelően szereplek, nem ígértem Uefa-kupás helyet idény előtt, 12 meccs után 14 ponttal a 11. helyen állok. Legutóbbi meccsünk a derbi volt, Roma-Lazio, a meccs előtt 2. helyen állt a Roma. A kezdő11em így nézett ki:
    Carizzo - Kolarov, Lequi, Diakitié, Ferreira - Kily González, Belletti, Romagnoli, Brocchi - Pandev, Seleznyov
    19-re lapot húztam, a meccs előtt felemás formában voltunk, jó meccseket játszottam, de többször is a meccs végén mentett pontot az aktuális ellenfél, ennek ellenére a támadóbb felállást választottam. Jó húzásnak tűnt eleinte, nálunk volt többet a labda, még ha a Roma többször is veszélyeztette a kapunkat kontrákból. A 24. percben Seleznyov két ember között megtartotta a labdát, középre adott, Kily González pedig éles szögből a hosszúba lőtt. A félidő végén Cicinho egalizált, viszont a 2. félidő elején Seleznyovról kiállította a bíró Panucci-t. Reménykedtem, de sajnos hiába voltunk már egyértelmű fölényben, Totti villant egyet, majd kapott a Roma egy erősen véleményes 11-est...

• Huni92
    Hát nálam is az utolsó előtti fordulóban bukták el a bajnoki cimet :D:D Sokáih együtt voltunk mi 3an, úgy a 28. fordulóig kb. Aztán ott egy rossz széria miatt lemaradtunk.

Silvat próbáld meg középen, ott állitólag nagyobb állat, mint a szélen.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    honnan ez a Gyurika? :D::D:D
  • KoniZTE
    nálam a real kilométerekkel jár mindenki elött és mi meg a barca vivunk a 2 .helyért . Szezon eleje kibaszott szarul indult ilyenekt nem tudtunk megverni hazai(!) pályán hogy racing,getafe,...Villa elkezdte löni a golokat de még mindig nem az igazi megvettem mellé Gignacot egy böl a mélyvizbe ment a real(!) ellen majd lerugták 1 honap inzsuri . David Silva kurva szar és barca elvitte volna 40 misiér de nincs pénzük sosem , reaé meg undorito hogy mennyit igazol...remélem ha felépül jo lesz... Grat Gyurika !
  • inter94
    Grat
  • Huni92
    Nos, vége a szezonnak. Utánam a képözön ^^

• Huni92
    O M G....mekkora finis van a bajnokságban....37. forduló, a játéknap előtt a Madrid vezetett 3 pont előnnyel a Barca ellenében. Gijon - Madrid 4-0 (28 perc alatt kialakult a végeredmény), Barca - Malaga 2-0.
    1 forduló van, 90-90 ponttal áll mind2 gárda, de Barca van kedvezőbb helyzetben az egymás elleni eredményeknek köszönhetően.
    Hozzáteszem, nekünk 70 (hetven) pontunk van...khm..3. helyen végzünk majd, úgy tűnik.

Uefa Kupát a Pompey nyerte, döntőben tizikkel verte a Zenitet, BL-ben meg a Roma alakitott, MU-t 2-1re verte az olasz együttes.
    Spanyol Kupa a Madridhoz került, tizikkel a Barca ellen győztek.
    Nemsokára szezonról beszámoló :)
  • KoniZTE
    na végre kezdek ráérezni a 09 izére a szezon elötti forma hatott ránk de már javulunk és pénzt is kaptam :) csak Villa akkora kibaszott szar Zigicröl ne is beszéljünk ha belönék a helyzeteiket akkor sztem bajnokok is lehetnénk....
  • Itsuki
    bezzeg irlbe nehéz nekik nyerni:D
  • realgyula
    íme a keret!
    ha mindenki egészséges akkor ezek a játékosok vannak az első csapat keretében!
    Babelt Aquinoval és Navassal rotálom, Agüerot pedig Higuainnal és Andersonnal...azért volt most csak a kispadon Agüero, most rajta volt a sor!
    akik még nevezve vannak, de csak akkor vetem be őket ha sérülés, eltíltás vagy tét nélküli mérkőzés előtt állunk:
    -Manuel Mesa (3. számú kapus)
    -Azpilicueta (Barragan cseréje)
    -Mateos (4. számú középső védő)
    -Lafuente (3. számú védekező kp)
    -Raúl Nadal (3. számú irányító)
    -Victor Merchán (4. számú szélső)
    -Raúl (4. számú csatár - bírja még az öreg:D)
    ha sérülés van akkor van mikor bajban vagyok, mert ezek a cserék nem valami jók, meg nagyrészt fiatalok is, de jól megy...! bajnokság nagyon sima, BL-ben döntőt játszunk, a kupa meg nem érdekel:D
  • Forza Italia
    hihetetlen. A bajnokságba szenvedünk itt meg Liga kupát nyerünk:d
  • Forza Italia
    Gera nagy volt ebben a hónapban:D
  • InfoMester
    Assiati nem rossz playa 08 ban nagyon jól tolja..de inkább középen mint szélen..én KPK-nak játszottam gólpassz király volt..szélen nem nyomta olyan jól..szal ha szélre kell góllövögetőnek esetleg akkor ne vedd meg..ha középre akkor inkább..de Aquinot eladni nagy hiba lenne..1 az spanyol..2 meg fiatalabb is és még fejlődik..raknál képet a csapatrol??thx
  • Itsuki
    tanito én löni,de semmi:D ugy nem tudok nyerni hogy azellenfél 40 méterröl fickát lő.,mi 5 méterre üres kaputól nem tudjuk belöni anynira zavaró ez nekem...:)
  • DONGUBA
    Tanitsd meg loni:)
  • Itsuki
    én mindig avval játszot,de amint látod v ismersz elég béna vagyok,sztem a taktika is tré és az a felállás is... bár a kscvel 1 kontrázos unalmas meccseket összehozo taktika volt,és be jött.
  • Itsuki
    na 1 tanácsot kérnék. mit kell tenni ahhoz h 1 játékosom 5 méterröl a kaputol betaláljon?
  • Zsolti9014
    Juvéval egy kis sikerélmény. Európai Szuperkupa