A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Lazio-val kb az elvárásoknak megfelelően szereplek, nem ígértem Uefa-kupás helyet idény előtt, 12 meccs után 14 ponttal a 11. helyen állok. Legutóbbi meccsünk a derbi volt, Roma-Lazio, a meccs előtt 2. helyen állt a Roma. A kezdő11em így nézett ki:
    Carizzo - Kolarov, Lequi, Diakitié, Ferreira - Kily González, Belletti, Romagnoli, Brocchi - Pandev, Seleznyov
    19-re lapot húztam, a meccs előtt felemás formában voltunk, jó meccseket játszottam, de többször is a meccs végén mentett pontot az aktuális ellenfél, ennek ellenére a támadóbb felállást választottam. Jó húzásnak tűnt eleinte, nálunk volt többet a labda, még ha a Roma többször is veszélyeztette a kapunkat kontrákból. A 24. percben Seleznyov két ember között megtartotta a labdát, középre adott, Kily González pedig éles szögből a hosszúba lőtt. A félidő végén Cicinho egalizált, viszont a 2. félidő elején Seleznyovról kiállította a bíró Panucci-t. Reménykedtem, de sajnos hiába voltunk már egyértelmű fölényben, Totti villant egyet, majd kapott a Roma egy erősen véleményes 11-est...