104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki

de rég játszottam ilyen meccset:D
  • Legend Killer
    nekem meg nincs jó karrierem, de most veszem észre, h 170Mt adtak szó nélkül téli átigazolásra.
    eddig9M volt1játékos eladásából. City jó gazdag. Robinho5hónapra lesérült, már csak kettő van hátra... kellene vmi jó playa, de az ászokat lehetetlen megszerezni, mert eszük ágában sincs jönni. 9dik vagyok a bajnokságban :'(.

vmi frankó taktika is kellene, mindenkit beállítottam szinte célembernek a csatárokon kívül, de bukdácsolunk... mesterek segítsetek :D.
  • realgyula
    maradok mégis az MU-nál!
    1 kérdés!
    Nani is csodagyerek, szóval nagy játékos lehet belőle, ha mindent jól csinálok...!
    szélsőként játszatom ugye, és mind a 2 szélen szeretném játszatni, a kérdés az, hogy ez nem baj-e, ki tudom belőle így is hozni a maximumot, vagy csak akkor lehet ha 1 poszton játszik?
    TKPB és TKPJ-re is természetest ír a posztjainál...szóval elvileg nem lehet ez gond, de mindenképp ki akarom hozni belőle a legtöbbet, ahogy Andersonból is...légyszi aki tud válaszoljon!
  • Itsuki
    nekem 1 jó karrierem volt,de akkoris mindenkit eladtam mindenkit:D
  • Itsuki

most 1 iciripicirit beégtem:D
  • Legend Killer
    :)
  • Huni92
    És ha az Messi? Vagy CéeR? :D

LK: én nem adnám el.
  • Sysfox
    Ennyiért a legnagyobb sztáromat is eladnám, gondolkodás nélkül.
  • Legend Killer
    fájna a szívem :D... meggondolom. egyébként igazad van.
  • Itsuki
    mki potolható.
  • Legend Killer
    sztetek eladjam Micha Richardsot 27, vagy 32Mért? védelem nélküle nem lenne olyan jó, de hát nagy összeg és nem tudok dönteni.
  • messike
  • Itsuki
    megvannak az elképzeléseim. ugyanazt csinálom mint a KSCnél. első évbe csak a volt sztárokat akarom visszahozni. szerintem ez csak Savidanra fog értendödni,ő lesz az első számú kiszemeltem. eladji nem fogok senkit. képes ez a csapat bentmaradni.
  • Sysfox
    Stendardo és Fonseca nálam is játszanak...

Sőt, jók is. Fonseca 10 gólos a bajnokságban, Stendardo pedig már 2 gólt is fejelt. Nálad milyenek?
  • Itsuki

kezdödhet a kaland
  • Itsuki
    wb capello. na felpörgetem a fórumot.
  • Huni92
    welkámm bekk béjbi
  • Fabio Capello
    na emberek, kápelló bácsi iz bekk... :D
  • Huni92
    8 meccs után: Sevilla, Villarreal, Atletico Madrid, Depor.
    Mielőtt bárki elcsodálkozna egy kicsit, hogy hol vannak az igazán nagyok, elmondom, hogy ez a tabella hátsó 4ese :D
  • Itsuki
    hiába tud azon a poszton jáccani,de ha simán lefutják szart se ér. ez tanács csak nem veszekedni akarok. de azért a való életben se véletlen lett alan smith csatárból védekező kpályás:D kapust én se szoktam rakni...
  • Mor3llo
    Nemaz, csak nem látom értelmét egy futni képtelen nem felépült játékos padoztatásának. Inkább hozok fel a tarcsiból, akár az U19-ből, csak legyen kondija...
  • Huni92
    Kár h védekezni nem. Más a játékstilusunk: nem értem, h mi a baj ezzel? tavaly abból volt egy vita, hogy miért nem nevezek kapust a padra. Elfogadom a véleményeket, viszont nem ezek fogják megváltoztatni azt, hogy hogyan is játszom. :)
  • Itsuki
    inkább... mert az tud futni legalább:D
  • Huni92
    tessék
    Bár ebben nem csak magyar van, mást nem találtam.
  • Huni92
    Ezvan. Tudod, szükség nagy úr. Belelehet kötni, de ettől függetlenül nem izgat. A padot úgy állitom össze, hogy minden csapatrészre legyen minimum 1 cserejátékos (kivéve a kapust, mivel nem nevezek padra). Namármost, te egy tkp-t tettél volna bal oldali védőnek?

5-1 a PSV ellen idegenben.
  • Mor3llo
    Csak 1 kérdés, 52% kondis pléját te szoktál padoztatni ? Grat...
  • Balázs 17
    hi, tud vki adni magyar logokhoz vmi linket, mert fmh-n nemtaláltam
  • Huni92
    Update: Insua vádliszakadás, 5 hónap.
  • Huni92

És mi a vicc? Megsérül Insua, aki kurvajól fogta Messit, a nyomoroncnak momentuma sem volt. Grimi sérüléséből még nem épült fel, igy 52%os kondival lépett pályára. persze h a gnóm oda-vissza szopatta.
    66 meccse veretlen a Barca. Aha.
  • Forza Italia
    nem csodálom:) Tényleg ijesztő:D
  • Huni92
    Gratula!

Egyébként szánalmasan vicces ez a barca. Meccs végén tezek képet.
  • zorrobomber
    lol, raktam fel egy pár új facepackot, bár ne tettem volna, megnéztem az első pleját és rendesen megijedtem a saját középhátvédemtől :D
  • Csacsi
    Viszont az európai szuperkupa behúzva a Sampdoria ellen. :D
  • Huni92
  • Huni92
    Bemutatkoztam Chile élén. Venezuela ellen nyögvenyelős 2-1, Uruguay ellen pedig idegenben csodálatos játékkal, és Sanchez triplával 4-2.

Jön a Barca....félek -.-
  • Csacsi
    Hát ez nem úgy jött össze. Sokkal jobb napot fogott ki az Inter. És még a bíró is velük volt. Egyből piros? Pfff. :D
    Na mind1. Inkább majd a bajnoki cím legyen meg :)
  • Csacsi
    Nah megtörtént a csapat erősítése a nyáron. Két fontos támadó, és két fontos védő játékos érkezett, míg a gyengéb teljesítményektől megszabadultam.Illetve érkezett pár fiatal. A többi posztra azért nem igazoltam, mert jöttek vissza játékosok kölcsönből, vagy Ifiből. Például Criscito, Iago.Remélem így már meg lesz a bajnoki cím is. Mindenesetre első komolyabb próbaétel minjárt jön az Inter ellen az Olasz szuperkupa mérkőzésen.

• zorrobomber
    Csitpleja :D Akkor is ha most kicsit kiszorult nálam a kezdőből :D
  • Csacsi
    Jó csere volt :D
  • zorrobomber