104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #42341
de rég játszottam ilyen meccset:D -
nekem meg nincs jó karrierem, de most veszem észre, h 170Mt adtak szó nélkül téli átigazolásra 

.
eddig9M volt1játékos eladásából. City jó gazdag. Robinho5hónapra lesérült, már csak kettő van hátra... kellene vmi jó playa, de az ászokat lehetetlen megszerezni, mert eszük ágában sincs jönni. 9dik vagyok a bajnokságban :'(.
vmi frankó taktika is kellene, mindenkit beállítottam szinte célembernek a csatárokon kívül, de bukdácsolunk... mesterek segítsetek :D. -
realgyula #42339 maradok mégis az MU-nál! 

1 kérdés!
Nani is csodagyerek, szóval nagy játékos lehet belőle, ha mindent jól csinálok...!
szélsőként játszatom ugye, és mind a 2 szélen szeretném játszatni, a kérdés az, hogy ez nem baj-e, ki tudom belőle így is hozni a maximumot, vagy csak akkor lehet ha 1 poszton játszik?
TKPB és TKPJ-re is természetest ír a posztjainál...szóval elvileg nem lehet ez gond, de mindenképp ki akarom hozni belőle a legtöbbet, ahogy Andersonból is...légyszi aki tud válaszoljon! -
Itsuki #42338 nekem 1 jó karrierem volt,de akkoris mindenkit eladtam mindenkit:D -
Itsuki #42337
most 1 iciripicirit beégtem:D -
:) -
És ha az Messi? Vagy CéeR? :D
LK: én nem adnám el. -
Ennyiért a legnagyobb sztáromat is eladnám, gondolkodás nélkül.
-
fájna a szívem :D... meggondolom. egyébként igazad van. -
Itsuki #42332 mki potolható. -
sztetek eladjam Micha Richardsot 27, vagy 32Mért? védelem nélküle nem lenne olyan jó, de hát nagy összeg és nem tudok dönteni. -
messike #42330 -
Itsuki #42329 megvannak az elképzeléseim. ugyanazt csinálom mint a KSCnél. első évbe csak a volt sztárokat akarom visszahozni. szerintem ez csak Savidanra fog értendödni,ő lesz az első számú kiszemeltem. eladji nem fogok senkit. képes ez a csapat bentmaradni. -
Stendardo és Fonseca nálam is játszanak... 
Sőt, jók is. Fonseca 10 gólos a bajnokságban, Stendardo pedig már 2 gólt is fejelt. Nálad milyenek? -
Itsuki #42327
kezdödhet a kaland -
Itsuki #42326 wb capello. na felpörgetem a fórumot.
-
welkámm bekk béjbi -
na emberek, kápelló bácsi iz bekk... :D -
8 meccs után: Sevilla, Villarreal, Atletico Madrid, Depor.
Mielőtt bárki elcsodálkozna egy kicsit, hogy hol vannak az igazán nagyok, elmondom, hogy ez a tabella hátsó 4ese :D -
Itsuki #42322 hiába tud azon a poszton jáccani,de ha simán lefutják szart se ér. ez tanács csak nem veszekedni akarok. de azért a való életben se véletlen lett alan smith csatárból védekező kpályás:D kapust én se szoktam rakni... -
Nemaz, csak nem látom értelmét egy futni képtelen nem felépült játékos padoztatásának. Inkább hozok fel a tarcsiból, akár az U19-ből, csak legyen kondija... -
Kár h védekezni nem. Más a játékstilusunk: nem értem, h mi a baj ezzel? tavaly abból volt egy vita, hogy miért nem nevezek kapust a padra. Elfogadom a véleményeket, viszont nem ezek fogják megváltoztatni azt, hogy hogyan is játszom. :) -
Itsuki #42319 inkább... mert az tud futni legalább:D -
tessék
Bár ebben nem csak magyar van, mást nem találtam. -
Ezvan. Tudod, szükség nagy úr. Belelehet kötni, de ettől függetlenül nem izgat. A padot úgy állitom össze, hogy minden csapatrészre legyen minimum 1 cserejátékos (kivéve a kapust, mivel nem nevezek padra). Namármost, te egy tkp-t tettél volna bal oldali védőnek?
5-1 a PSV ellen idegenben. -
Csak 1 kérdés, 52% kondis pléját te szoktál padoztatni ? Grat... -
Balázs 17 #42315 hi, tud vki adni magyar logokhoz vmi linket, mert fmh-n nemtaláltam -
Update: Insua vádliszakadás, 5 hónap. -
És mi a vicc? Megsérül Insua, aki kurvajól fogta Messit, a nyomoroncnak momentuma sem volt. Grimi sérüléséből még nem épült fel, igy 52%os kondival lépett pályára. persze h a gnóm oda-vissza szopatta.
66 meccse veretlen a Barca. Aha. -
nem csodálom:) Tényleg ijesztő:D -
Gratula!
Egyébként szánalmasan vicces ez a barca. Meccs végén tezek képet. -
lol, raktam fel egy pár új facepackot, bár ne tettem volna, megnéztem az első pleját és rendesen megijedtem a saját középhátvédemtől :D
-
Viszont az európai szuperkupa behúzva a Sampdoria ellen. :D -
-
Bemutatkoztam Chile élén. Venezuela ellen nyögvenyelős 2-1, Uruguay ellen pedig idegenben csodálatos játékkal, és Sanchez triplával 4-2.
Jön a Barca....félek -.- -
Hát ez nem úgy jött össze. Sokkal jobb napot fogott ki az Inter. És még a bíró is velük volt. Egyből piros? Pfff. :D
Na mind1. Inkább majd a bajnoki cím legyen meg :)
-
Nah megtörtént a csapat erősítése a nyáron. Két fontos támadó, és két fontos védő játékos érkezett, míg a gyengéb teljesítményektől megszabadultam.Illetve érkezett pár fiatal. A többi posztra azért nem igazoltam, mert jöttek vissza játékosok kölcsönből, vagy Ifiből. Például Criscito, Iago.Remélem így már meg lesz a bajnoki cím is. Mindenesetre első komolyabb próbaétel minjárt jön az Inter ellen az Olasz szuperkupa mérkőzésen.
-
Csitpleja :D Akkor is ha most kicsit kiszorult nálam a kezdőből :D -
Jó csere volt :D -