104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ha mondasz egy konfigot, tán meg is mondjuk :D -
realgyula #42620 nem megy nekem ez a mencseszter... 
azzal a taktikával amivel gyepálom a népet a Reallal, a Uniteddel a bajnokság felénél 9 pontos hátrányt szedtem össze a cselzi mögött...! pedig a keret még így is nagyon jó, de akkora hibákat követnek el főleg a védőim [Neville,Ferdinand (aki "kiemelkedően nagy tudású játékos), Vidic, Pique...] hogy rossz nézni! meg amúgyse köt le annyira a man.utd.!
látszik, hogy ez nem az én csapatom! :D
visszatérek a Realos mentésemhez mégiscsak! :)
az a baj, hogy az meg kicsit már unalmas, nem feltétlen azért, mert gyepálom a népet, hanem mert elveszítette már a varázsát...lehet le kéne töltenem a 2009-et és ott kezdeni egyet a Reallal, csak kérdés, hogy vinné e a gépem!? ebben már nem vagyok biztos! :( -
salihamidzic 
csíterkedést csak abbahagyhatnád mán
-
De Silvestri elég jó
27 meccs 4 gólpassz 7.28 a tavalyi mérlege nálam
-
-
giggs pótlását már megoldotta a vén piás...---> anderson. -
Saar helyett Lloris! :D -
realgyula #42614 De Silvestri jó lenne mint Gary Neville utódja?
nem tudom, hogy a szezon végeztével mennyi lóvét kapok átigazolásokra, de lassan gondoskodnom kell Giggs, Neville és Van der Saar pótlásáról...Scholes utódja pedig már a tarcsiban rúgja a bőrt--->Toni Kroos! -
ráadásul a 3 olasz kezdő pont mind húzóember -
van 3 argentím plejám is akinek van olasz útlevele
-
-
igazán örömteli hogy ennyi olasz van a kezdőben
-
bizony, most látom, tényleg jóság :)
Végeztem nagy nehezen az átigazolási szezonnal. Radu-t fájó szívvel adtam el, de egyrészt tavaly szinte mindig csere volt hála annak hogy a kezdők egyszerűen nem hagyták beférkőzni, másrészt pedig kellett a pénz ha más gyengébb posztokat erősíteni akartam. Igazából egy pont volt ahova tavaly a sok ember közül egy se felelt meg igazán, a támadóbb szellemű MC pozíció. Játszott ott tavaly Hugo Viana, D'Alessandro, Romagnoli, Mascio, de hiába osztogatták tűrhetően a labdát, túl sokszor vesztették el. Mint korábban mondta itt valaki, azért nem jó ez a formáció, mert középen átjáróház. Na, akkor is úgy gondoltam hogy van ebben valami, és olyan ember kell oda, aki nem csak hogy valamennyire kreatív, és kvázi irányítani is tud, de védekezni is. Mivel kevés pénzből kellett gazdálkodnom, így szűkösek voltak a lehetőségek, végül Cabaye lett a nyertes.
Első barimeccsen be is mutatkozott:
Tervezett kezdőcsapat:
-
Remélem a Monopoli Sporthírek nem terjeszt kacsákat, és ígylesz :D
-
Persze csak akkor, ha nem haladja meg az 1 oldalnyi olvasatlan üzenetet :D -
nincsmit, pedig hasznos jószág, linkkel visszaugrik az uccsó olvasatlan üzenetedhez, szal még görgőzni se kell :) -
ez még nekem is új, thx
-
fenn a címsorban (fórum --> játékosok fóruma --FM topik Házigazda: XY - oldalak), ott van egy csillag, ha rányomsz arra, kedvencek közé kerül a lap -
tegyed kedvencek közé a topikot és látni fogod -
nah úgytűnik vége az udinese virágkorának :D
-
honnan látjátok mindig hogy mennyi uj üzi van amig offline voltatok??? én nem találom. -
58 új üzenet
Nézem, miazisten történt itt ^^ Délutántól-estétől én is aktivizálom magam :)
Gratu néktek! -
Repülőrajt a kupában... :) (közben első bajnoki 2-1 győzelem)
-
-
na de nekem estére ennyi, mert álmos lettem a sok gyógyszertől 
jo8 all -
nem, 5kapott gól alá akarok menni egy szezonba :D
még van hátra 8 forduló, 7et kaptunk :( -
kéne csinálni, csak nem mindig van rá idő :/
Gabikám te meg nem unod még? :D -
28. forduló
-
pedig olyan szépek:DD -
gyors helyzetjelentés, négy hónap után pontosan 2000 kép van a képfeltöltőn :) -
pool-t kaptam egyenes kiesés 1. szakaszban ^^ -
le kéne szednem a kitüntetéseidet, nem érdemled mán meg őket... :D -
egyszer arsenal vezetett,rúgtunk egy gólt jött,csítadebayor rúgott egy gólt,ez ment a meccs végéig nem lehetett kiszámítania melyik percben kapunk gólt jó meccs volt ezért volt izgalmas:D -
köszi szépen,
08ban már 20 évesen jobbak a tulajdonságai, erősen nyalok neki hogy nyáron végre ideigazoljon :D Ignashevicnek lejár a szerződése ugyhogy kell helyette valaki -
Mi volt ebben izgalmas?
Am gratula!
-
loooll
"XY a földön fetreng, arca eltorzul a fájdalomtól"
"szurkolók: FÖLDET RÁ, FÖLDET RÁ!!!"
:D -
Hoppsz, rossz kép, összekevertem egy másik Liverpool veréssel. Itt a jó, meg akkor már Brosco
-
gratula :) -
Hi all&grat all!
Egy izgalmas BL döntő
-
nálam túl sok a rejtett attribútum...