104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Di Santo9
    Egész jó bemutatkozás:
  • Itsuki
    köszi,megoldom magamtól... most jobban odafigyeltem,ugyanilyen meccs bochumban ,de most nyertem vhogy 2-1re... sokat variáltam meccs közbe,bejött,föleg a csodacsere...

milyen klofeltöltö oldalt használtok most?
  • Csacsi
    Hidd el, próbáltam. Az alapján állítottam össze a taktikát. De mégis 21 meccs alatt, 23 gólt lőttünk a bajnokságban. Az a baj, hogy az egy az egy ellen sokat rontunk. Meg sok lövésünk nem találja el a kaput :( És mondom nem értem, mert a távoli övéseket levettem. De a lentebb említett emberek a 16-oson belül sem képesek kaput találni.
  • Huni92
    Pedig igen. Asszem 2 hete végeztek vele Zionék. Hasznos útmutató, viszont ha csak erre épitesz, ne várd, h brutál taktika lesz. Kell egy alap elképzelés, és azt csiszolgatni ez alapján.
  • Di Santo9
    3 kapura lövés 2 gól az egész jó arány :D
  • Huni92
    Jaigen, mig megkérdezné vki, h a leseket mér nem számoltam oda, addig elmondom, hogy maga a szám nagysága miatt kereteztem be a 36-ot :D
  • szoltan
    Ez nagyon jó, én eddig csak angolul olvastam, nem is tudtam h van magyarul :)
  • Huni92

100 évre kilőve a szerencse-töltet :D
  • Fabio Capello
    használd a varázslót, ami a csomagban van, nyújt pár fain taktikai beállítást
  • Csacsi
    akárhányszor olvasom át, akkor sem derül ki, hogy olyan csatárok, mint Del Piero, Trezeguet, Bojan, Sóbis, Guilherme miért gól képtelen.
  • Di Santo9
    Január 11.én,28 meccs után megkaptuk az első gólunkat, a Villarreal ellen 2-1re nyertünk -> Nihat vette be a kapunkat először :D:D Minnyár dobok 1-2 képet!
  • Fabio Capello
    ezt vágd be odavissza, és rájössz, mi a hiba
  • Itsuki
    én akkor se tudom hogy lehet nyerni ha 5 ször vittük rá 1-1be a kapusra a labdát ,kigatyuk mindet az ellenfél 30 méterröl belött 3at... és a karlsruhe volt,és micsoda különbségek voltak az én akkori játékos tudásaim közt... nevetséges
  • Di Santo9
    Ezaz,sikerült eladnom Gabriel Militot (ugyis van 4 belső védőm) kaptam érte 12-öt szóval igazolom Salihovicot meg De Ceglie-t ^^
  • Itsuki
    nemrrrossz kezdés...
  • Di Santo9
    Jól tolja a srác!
    Am lehet hogy Salihovic-ot igazolom le igaz ő nem szélső de nagyon jól jönne irányitónak.
  • Huni92
    Ühüm...bár ő sztem dárgább lenne. Viszont tud játszani kpj, kpb, tkpj, tkpb, csatár posztokon is.

Laurito:
  • Itsuki
    a szezon kezdése...
  • Di Santo9
    Nem is rossz,és Marquinhos jó lenne??
  • Huni92

Di Santo: Matias Fernández
  • Di Santo9
    Lenne 1 kérdésem,Januári átigazolás kezdődik és a Barcaba kellene 1 (gyors v technikás esetleg mind2 xD )szélső,ötleteket kérek!
  • zorrobomber
    Michel Bastos 2 milla körül el lehet hozni, én Kolarov-al rotálom, 7.28 volt a tavalyi átlaga
  • realgyula
    én sem veszem nagyon számításba, de 4. számú csatárnak jó lesz az első szezonban...
  • Di Santo9
    Hát én ezt komolyan nem hiszem :D:D

Valdez Statisztika:
  • Darthmushroom
    thx
  • Di Santo9
    Jó igazolások ^^
  • Itsuki
    1ik sem jó:D na mind1,marad kadlec:)
  • Darthmushroom
    2.szezon eleje:

• Huni92
    Azhát. Nálam ontja a gólokat. Bueno egy ratyi, én nem venném őt számitásba.

Itsuki: Insua kölcsönbe, esetlega Sportingól Leandro Grimi.
  • realgyula
    ennyi erővel Higuainnak is kell egy kis idő míg jó lesz...!
    az első szezonban Raúlnak, Nistelrooynak, Higuainnak és Buenonak kell megoldani elöl a dolgokat, de kell egy igazi gólvágó, mert Nistelrooyal már nem nagyon akarok számolni, Higuain alap, első lépésnek mellé kéne egy gólvágó...!
    Huni! ez a Laurito jó? a 2. szezontól nézve a dolgokat...!?
  • Itsuki
    bayerba,csak az a baj h 3,1 millám van igazolni,igy sajna gyula köszi a segitséget ,de talán kolarov belefér a többi nem:D
  • realgyula
    Bale, Marcelo, Kolarov, Emanuelson...talán az erősorrend is megegyezik...
  • Huni92
    Melyik csapatba?

AtMa- Zaragoza 2-3.
  • Itsuki
    valaki tud 1 jó balbkket?
  • Huni92
    Jaja, de neki is kell 1 év amig igazán jó lesz.
  • BBeno2
    ááááá kurvaideges vagyok...

parma mentés...

átig időszak.. egy szupertehetségemért versengenek a nagycsapatok..

MU ajánl 23 milliót. azt még elutasíthattam majd jön az inter ajánl 17,5 M -et és az elnök meg elfogadja... mondom ez micsoda... erre mivel hogy tudtam hogy elfog menni így meghirdettem a srácot 40 M -ért. egyből a milan , arsenal, bayern is lecsap rá. elfogadom mind a 3-at plusz az inter ócska pénze az elnök által.. hát naná hogy az interhez ír alá csakhogy felbassza az agyam,...
  • zorrobomber
    "Elején sztem olcsón elhozható."

Ez asszem igaz Gignac-ra is.
  • Di Santo9
    El Classico is behúzva (Valdez 22 meccs alatt 1 gólt sem kapott!!)

• Di Santo9
    Jah Cardozo se rossz 5let..
  • Huni92
    Cardozo. 9-13 millió között van az ára.
    Laurito. Elején sztem olcsón elhozható.