104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #43061 megfogalmazódott bennem pár kérdés mialatt nézem a dögunalmas Madrid - Pool BL meccset...!
ha például a csapat utasításainál beállítom, hogy a passz stílus hosszú legyen, viszon a játékosok utasításainál azt adom meg, hogy rövid passzokkal játsszon akkor mi történik, mert a két dolog egymás ellentettje?!
azért kérdezem ezt, mert igazából nem tudom eldönteni, hogy lassú rövid passzokkal vagy gyors hosszú/közvetlen passzokkal játsszak...!
és még valami! egész pontosan a közvetlen passzstílus mit jelent?
VAMOS MADRID! -
viszont ugyanugy teljesítenek ahogy én :D -
Első meccs a visszatérés után
-
Nah, bő 1,5 hónap után előkotortam a Vauxhall mentésem, innen folytatom
ahogy nézem elég csúnya eredmények vannak az első PL szezonban
pl. : Everton- Vauxhall 6-1, Man City-Vauxhall 5-1, Vauxhall-Birmingham City 0-4
-
Nagyon szép kék a színük :P -
Jah semmi megvan. Csak a hülye skin miatt nem találtam :D -
Hogy is lehet lemondani egy válogatott éléről? -
Utley #43054 És a többi csapat eredménye nem érdekel?Kicsit önző vagy :D -
Barca - Zaragoza 4-3. Irgalmatlan nagy meccs volt, melynek első félideje Zaragoza támadásokról, és Barca kontrákról szólt, a második pedig épp forditva. Főleg Henrique kiállitása után, hiszen 20 percet emberhátrányban játszottunk, de szerencsére meglett a továbbjutás, 6-6 összben. -
Szia!
Ez egy kicsit más széria. Próbálkozz inkább a FIFA Manager topicban. A TCM 2004 annak a korábbi verziója.
De amúgy foci manager játék szintén. Játékos adás-vétel, taktikázás, edzések a játékosoknak, a lényege ez. Annyi plusz van benne ehhez a játékhoz képest, hogy infrastruktúrát is lehet fejleszteni -
Gladius71 #43051 Sziasztok:)
Fiam egyik barátjától kapott egy "Total Club Manager 2004" játékot!
Érdekelne, hogy miről is szól ez valójában, és hogyan lehet vele játszani. Szívesen venném a segítséget, és előre is köszönöm!
Mindenkinek szép napot:) -
Hoppá, akkor folytatom.
Szóval kezdésnek volt ugyebár az olasz szuperkupa. Az Inter ellen csúfos vereséggel zártuk.
Aztán következett az Európai szuperkupa. Azt sikerült megnyernünk.
A Bajnokságban 3-ak lettünk. Sajnos sok volt a 0:0-ás mérkőzés. Ezen jövőre változtatni kell, a végére már egész jól összejött. Az utolsó fordulóban sajnos döntetlent játszottunk a Fiorentinával, így a Romát nem tudtok befogni. Jövőre már tényleg meg akarom nyerni.
Év közben volt egy Klub világbajnokság is, amit sikerült megnyernünk.
Az olasz kupát sikerült ismételten megnyernünk az Inter ellen. Így két év alatt kétszer emelhettük magasba a serleget.
A Bl-ben ismét sikerült jól menetelnünk.
A csoportonkból(Real Madrid, Szpartak Moszkva, Dinamo Zagreb, Juventus) elsőként jutottunk tovább. Majd a Manchester, Dortmund, Real Madrid csapatán vezetett az út a Döntőbe, ahol a Liverpoolvolt az ellenfelünk:
Így ezt is sikerült két év alatt kétszer megnyernünk, aminek nagyon örülök.
Jövőre csak a középpályát erősítem meg, és remélhetőleg végre bajnokok is lehetünk a Seria A-ben.
-
realgyula #43049 érdekes dolog történt! vagyis egy bug szerintem!
az Espanyol otthonában nyertünk 1-0-ra, de rögtön a meccs után nem mentettem el a játékot, és volt 1 áramszünet! :S
újrajátszottam a meccset, 0-0 lett, Van der Vaart lesérült a 2. félidő elején, De la Red pedig kapott 1 sárgát még az első félidőben...! de nem mentettem el a játékot, mert mondom ezt a meccset mi már egyszer megnyertük és addig fogom játszani amig újra nem győzünk...szóval újra...az eredmény, láss csodát 0-0, 1 sárga lap, De la Rednek az első félidőben, és a 2. játékrészben ugyanúgy lesérült VDV...! éééééérdekes! :D
most játszom összesen negyedjére a meccset, de most vezetünk Nani góljával az első félidőben...De la Red még nem kapott sárgát!
-
Nah akkor a 2009/2010-es szezon.
Igazolások. Valahogy lassan jöttem rá, hogy egy csatárank idő kell a beilleszkedéshez, és hát hibás taktikai beállítások is voltak. Szóval sok a csatár, végül Bojan, és Sobis is a végére belelendült, de még mindig Del Piero a sztár :D
-
Hi és grat all.
Nah végetért a második szezonom a Juventussal. Képes beszámoló később. -
Nekem nem vált be a huzamosabb ideig használt taktika. Maximum fél év volt, aztán váltani kellett. Persze, később visszatértem rá, de tapasztalatom szerint a gép kiismeri egy idő után a csapat játékát. -
Én 3. éve ugyanazt használom, tavaly nagyon kevés gólt kaptam, de keveset is rúgtam, idén meg fordítva van :) Sokat rúgok, sokat kapok. Azért is különösen érdekes mert új emberek csak a középpályára érkeztek :) -
Változó. A 09-ben nem elég egy taktika, meg felállás, hiszen pár hónap után kiiesmerik a játékodat, és nem tudsz eredményes lenni. Ezért kell változtatni.
Osasuna ellem 0-0, B csapat játszott, mer Barca meccs következett. Szerencsénkre a Madrid is x-elt, igy megvan az előnyünk.
Aztán jött a Barca, BL negyeddöntő, első meccs, 3-2re nyertünk hazain. -
realgyula #43043 eddig nem 4-4-2-t játszottál a zaragozával? -
grat, nekem is van egy 08as mentésem az orosz 2.ból, a KamAZt irányitom :D -
Általában 4-3-1-2t játszok, 2 szélsővel, 1 előrenyilazott tkpval, és egy visszanylazott vkpval. Közvetlen, gyors passzok, normál szélesség, mentalitás nagyon támadó, kreativ szabadság általában sok van. Normál szerelés, ritka időhúzás -
grat mindenkinek a zimankós szibériától a napsütötte Spanyolországig :D -
realgyula #43039 Huni, majd dobsz a taktikádról meg a csapatutasításaidról 1 képet?
kössz! -
Gratula!
Itt pedig rangadó a 11 C°-os orosz kánikulából.
Tabella. Érdekes, hogy csak az első 2 jut fel, de az uccsó 7 kiesik
-
Utley #43037 Egy giga skalp :))))
-
Helyes döntés lenne. Szerintem van Nisteloroyra már nem érdemes alapozni. Nállam Tottenhambe Marquinhos Keirrison kettős rohadt jól nyomja és ráadásul hosszú távra megoldaná a csatár kérdést. Mondjuk vettem melléjük bagóért egy Huntelaart így vagy kifejezettem bomba a csatárjáték. Valamelyik biztosan betalál ha a másiknak nem megy -
Bojan megmentett a végén. Kezd belejönni, ahogy összeszokott a csapattal. Ez után otthon megvertük őket 2:0-ra, így jöhet a Liverpool a döntőben.
-
realgyula #43034 azon gondolkodom, hogy ne menjek bele nagyobb kiadásokban a csatársorba leigazolnám Kerrisont és Marquinhost Higuain mellé, és elküldeném Nistelrooyt...!
a kérdés az, hogy nem lenne-e ez minőségi romlás egy Real Madridtól?
van elég jó ez a 2 játékos? -
Az adatbázis mérete az adatbázis méretét befolyásolja :) -
Utley #43032 Neki mentem a Holland 2.ligának.Tavaly nagyon élveztem a Go Ahead Eagles-el a játékot.A mostani csapatom az anyagilag teljesen ellehetetlenült Fortuna Sittard,ez az a csapat amelyik úgy néz ki összeolvad a Roda Kerkrade-el.
Keret nem rossz,de csatár nem ártana ide.-600,000 euróval indulunk,és ha valakit eladok a vezetőség lenyúlja a bejövő lét.Sorsolásom elég jó az elején,és a bírók is szeretnek asszem.Volt hogy 70 percet játszottam kettős emberelőnybe,és agyonvertem őket 1-0-ra persze a csapatomról mindent elárul,hogy az is öngól volt.
Amire büszkék vagyunk,hogy 6 forduló alatt szerzett 14 ponttal,már tuti résztvevői vagyunk a Playoffnak. -
freeman49 #43031 Az adatbázis mérete befolyásolja a nehézségi szintet?:/ -
realgyula #43030 Keirrison Real szint?
nagyon pudingok a támadóim, kell valamit csinálnom elöl, mert nem lesz ez így jó! Benzemával már megegyeztem, de nincs elég lóvém szóval az ugrott egyenlőre! :( -
realgyula #43029 ez a Gago egy állat! 
a mostani az 5. meccse a szezonban, mert sérült volt, és 3 akkora bombagólja van eddig, hogy az hihetetlen...! az elősző meccsen behoztam csereként, mert akkor épült fel, és pár perc alatt vágott 1 iszonyat nagy gólt (3-0, Rangers ellen, BL), aztán most az Almeria elleni bajnokin is lőtt egy "kis" gólt...! állat...!

-
ja, meg a Manchester Cityvel is. és azzal a menedzserrel meg 2dik lettem, leelőzve az arsenalt, azé dühöngök, mer az arsenal csak a jobb gól különbsége miatt vezet a tabellán a Chelseavel szemben és most söpörték le 6-1re az1ik kis csapatot, ilyenko mondom, h ez a géjm1nagy csíter géjm. nehogymá véletlen én legyek full tisztán az első.
de amúgy szeretem a géjmet.
és én meg a Hull ellen nyertem 3-0-ra abban a fordulóban, miko ők 6-1-re. -
Srna a hónap játékosa. Chelseavel vok.
hónap játékosa
és én lettem a hónap menedzsere, mer az erre a hónapra kitűzött összes meccsen győzelmet arattam. legfontosabb és legszebb1ben sztem a MU elleni.
hónap menedzsere -
Kiderült, külföldinek számítanak.... -
detto ugyanígy ejtettek ki tavaly is 
-
grat :) -
nagyon nehéz meccsen megvan az európai szuperkpua
-
Durva kis meccs volt, közben meg megy FM mögött az Inter-Mankaszter felvezetése.