104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Dehogy értettem :D A kemény alapozás, a 6 aerobic és 6 erőnléti edző, na meg a játékosok 'erő' és 'regenerálódás' tulajdonságai nagyban befolyásolták, hogy kevés volt a sérült. -
Félre ne értsd, csak azért írtam, mert ahogy látom elég sok játékos játszhatott szinte az összes meccsen vagy kezdőként, vagy csereként.
De tányleg nagy Grat. -
Hát volt pár sérülés, dehát ezek elkerülhetetlenek. Viszont tény, hogy az erőnléttel nincs baj, még a szezon utolsó meccsén sem voltak a kondik 70% alatt a meccs végére. Persze az már megszokott, hogy a durvább sorozatok alkalmával kifáradnak a playak, de nem olyan vészes az egész. Mati Fernandez az, aki nem igazán birja erőnlétileg, mert általában félidőben 80% alatti kondija van. Ezt mondjuk annak tulajdonitom, hogy sokat fut, hiszen kötetlen poszt van belőve neki. -
Grat.
Látom szerencsére a sérülések elég szépen elkerülték a csapatot. Jó is az ilyen szezon. -

Csítergeci -
jaigen, Bodnár a visszavonulását tervezi 34 évesen, de megpróbálom maradásra birni. Edzői értékei még nem olyan jók, ezért még 1 évet játékosként remélem eltölt, aztán beáll a szakmai stábba. BL döntőn kapott 10 percet :) -
Egy újabb szezon a hátunk mögött, ezúttal sikeresebb, mint az eddigiek. Mivel nincs kedvem most irogatni, ezért csak képeket teszek be :)
Cardozo a Bl Aranycipőse 11 góllal, legjobb játékosa, Mati Fernández a 3. legjobb, az Álomcsapatba meg Amestoy, Cardozo és Mati kerültek be. -
tenkjú. Egyet lőtt csak. tartalékolta az erejét, és csak az első félidőben kapott szerepet. Viszont 1 héttel később ismét bizonyitott...de erről később :) -
realgyula #43093 grat. Huni! az 5-ből hányat lőtt Cardozo?
-
Zaragoza - Levante 5-0. Ezzel eldőlt a bajnoki cim, amelyet mi nyertünk meg :) Még van egy BL döntő, aztán hozok pár képet. -
Jaja, hátulról :D
Megvertük az Espanyolt 2-1re, igy már csak a tökutolsó Levante ellen kell egy győzelem, és mienk a serleg. -
sima 2. hely -
egy csoport:D
-
-.- mégis gratuláltál:D
-
Vmi gond? :P :D
Most gratulálnom kellene Dubinak, de csitergecikkel nincs kedvem most beszélgetni :/ ^^ -
-
thx,2011/12 -
Grat Keci jó vagy. Hanyadik éved? -
Gólkirály ha nem jönne be még1szer
-
Én is befejeztem a szezont-képek következnek:D
4.szezon
BL döntő
Év kapusa
Gólkirály
Keret
Bajnokság
-
Ja és a fiataljaim.
-
Nah azért mostmár. :D
Köszi mindenkinek. Még egy kis elismerés is.
Bojan lett a Bl gólkirálya 9 góllal.
és még ez is jött pluszban :
-
Dehogynem nagyon szép eredmény:)jövőre bajnoki címet akarok látni:D -
látom, nem unatkozol... :D -
Üdvözletem, gratulácijjjóm! :)
Zara - Pool 2-1
Zara - Bilbao 3-1 (0-1es fi. után)
Pool - Zara 2-4
BL döntőben jön majd a Madrid, aki a vv-n 3-1re verte az Olympiakoszt. -
Juve-drukkerként én azért gratulálnék!
Lehet hogy betöltöm megint a 09-et, és folytatom a 2. szezont a Juvéval (vagy hol is tartok?)
De addig is: mégiscsak keresek friss adatbázist a 07-hez, mert amit leszedtem pontatlan eléggé. -
Látom megint a Dorchester kell feljuttatnom a Premier Ligába, mert a Juventusos sikereim nem aratnak akkora sikert a fórumon :) -
közben mégiscsak találtam a sortin. -
Sziasztok! Gratula mindenkinek!
FM07-hez akad még friss adatbázis? (mármint mostani) -
BL elődöntő, első meccs: Zaragoza - Pool 2-1.
Real Madrid - Olympiakosz 2-2 :o -
Áh...Fortuna: luvjú :D Madrid x-elt a Racinggal, igy 3 fordulóval a vége előtt 2 pont az előnyünk. Bilbao, Espanyol, Levante van még. -
Naja. Mondjuk itt van Laurito meg Marquinhos, de azért egy csatár majd jönni fog.
AtMa - Zara 4-1 :/ Pool elleni első meccs jön, majd Bilbao és ismét Pool.
A Realnak kötelező lenne buknia, mert ha egyenlő lesz a pontszám, akkor ők nyernek, gk-val. Mondjuk mostanában pár x nekik is becsúszott, de sajnos mi is buktunk. -
nemrosszez... :D bár lassan kezdhetsz utódot keresni, ahogy elnézem :P -
Kikúrták Wengert a Valenciatól, és máris szóbahoztak velük. ^^ Jóvicc volt, na. -
Közben Geijo skilles gólt lőtt. Levitte a 16os oldalvonala és az alapvonal találkozásáig, és 0 szögből beemelte :D
Oscar bácsi:
-
oszkárról tegyél mán egy képet -
Elég soványka létszám van akkor :D 33 és fél forduló után 3 pont az előnyünk a Madriddal szemben, viszont a Getafe félidőig lerúgta Cardozot és Mazzaranit, akik igy csatlakoztak Mati Fernandezhez, aki a Mallorca ellen 1 hónapra dőlt ki :/ -
nem játszom, de vagyok -
Valaki bagolyzone? Feszültséglevezetésképpen betöltöttem Zaragozat. Na, mit gondoltak, kit kaptunk a BL-ben? Liverpool. -.- -
1. a csapatutasítás mindenkire vonatkozik, aki nem kapott egyéni instrukciót. Az egyéni automatikusan a csapat elé helyeződik, tehát ha csapatban hosszút állítasz be, de egyénileg mindenkinek rövidet, akkor rövid passzok lesznek
2. a közvetlen az, amikor nem rizikózik a hosszú passzokkal, hanem olyan embernek passzol, aki a közelben van és biztosan meg fogja kapni a labdát. A másik értelmezése, hogy a célszemély azonnal megkapja a labdát, nem hat-nyolc passzból más embereknek