104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Dehogy értettem :D A kemény alapozás, a 6 aerobic és 6 erőnléti edző, na meg a játékosok 'erő' és 'regenerálódás' tulajdonságai nagyban befolyásolták, hogy kevés volt a sérült.
  • Csacsi
    Félre ne értsd, csak azért írtam, mert ahogy látom elég sok játékos játszhatott szinte az összes meccsen vagy kezdőként, vagy csereként.

De tányleg nagy Grat.
  • Huni92
    Hát volt pár sérülés, dehát ezek elkerülhetetlenek. Viszont tény, hogy az erőnléttel nincs baj, még a szezon utolsó meccsén sem voltak a kondik 70% alatt a meccs végére. Persze az már megszokott, hogy a durvább sorozatok alkalmával kifáradnak a playak, de nem olyan vészes az egész. Mati Fernandez az, aki nem igazán birja erőnlétileg, mert általában félidőben 80% alatti kondija van. Ezt mondjuk annak tulajdonitom, hogy sokat fut, hiszen kötetlen poszt van belőve neki.
  • Csacsi
    Grat.

Látom szerencsére a sérülések elég szépen elkerülték a csapatot. Jó is az ilyen szezon.
  • zyndar

Csítergeci
  • Huni92
    jaigen, Bodnár a visszavonulását tervezi 34 évesen, de megpróbálom maradásra birni. Edzői értékei még nem olyan jók, ezért még 1 évet játékosként remélem eltölt, aztán beáll a szakmai stábba. BL döntőn kapott 10 percet :)
  • Huni92
    Egy újabb szezon a hátunk mögött, ezúttal sikeresebb, mint az eddigiek. Mivel nincs kedvem most irogatni, ezért csak képeket teszek be :)

Cardozo a Bl Aranycipőse 11 góllal, legjobb játékosa, Mati Fernández a 3. legjobb, az Álomcsapatba meg Amestoy, Cardozo és Mati kerültek be.
  • Huni92
    tenkjú. Egyet lőtt csak. tartalékolta az erejét, és csak az első félidőben kapott szerepet. Viszont 1 héttel később ismét bizonyitott...de erről később :)
  • realgyula
    grat. Huni! az 5-ből hányat lőtt Cardozo?
  • Huni92
    Zaragoza - Levante 5-0. Ezzel eldőlt a bajnoki cim, amelyet mi nyertünk meg :) Még van egy BL döntő, aztán hozok pár képet.
  • Huni92
    Jaja, hátulról :D

Megvertük az Espanyolt 2-1re, igy már csak a tökutolsó Levante ellen kell egy győzelem, és mienk a serleg.
  • zorrobomber
    sima 2. hely
  • inter94
    egy csoport:D
  • inter94
    -.- mégis gratuláltál:D
  • Huni92
    Vmi gond? :P :D

Most gratulálnom kellene Dubinak, de csitergecikkel nincs kedvem most beszélgetni :/ ^^
  • inter94
  • inter94
    thx,2011/12
  • Csacsi
    Grat Keci jó vagy. Hanyadik éved?
  • inter94
    Gólkirály ha nem jönne be még1szer
  • inter94
    Én is befejeztem a szezont-képek következnek:D
    4.szezon
    BL döntő

Év kapusa

Gólkirály

Keret

Bajnokság

• Csacsi
    Ja és a fiataljaim.

• Csacsi
    Nah azért mostmár. :D

Köszi mindenkinek. Még egy kis elismerés is.
    Bojan lett a Bl gólkirálya 9 góllal.
    és még ez is jött pluszban :
  • inter94
    Dehogynem nagyon szép eredmény:)jövőre bajnoki címet akarok látni:D
  • Fabio Capello
    látom, nem unatkozol... :D
  • Huni92
    Üdvözletem, gratulácijjjóm! :)

Zara - Pool 2-1
    Zara - Bilbao 3-1 (0-1es fi. után)
    Pool - Zara 2-4
    BL döntőben jön majd a Madrid, aki a vv-n 3-1re verte az Olympiakoszt.
  • Zsolti9014
    Juve-drukkerként én azért gratulálnék!

Lehet hogy betöltöm megint a 09-et, és folytatom a 2. szezont a Juvéval (vagy hol is tartok?)

De addig is: mégiscsak keresek friss adatbázist a 07-hez, mert amit leszedtem pontatlan eléggé.
  • Csacsi
    Látom megint a Dorchester kell feljuttatnom a Premier Ligába, mert a Juventusos sikereim nem aratnak akkora sikert a fórumon :)
  • Zsolti9014
    közben mégiscsak találtam a sortin.
  • Zsolti9014
    Sziasztok! Gratula mindenkinek!

FM07-hez akad még friss adatbázis? (mármint mostani)
  • Huni92
    BL elődöntő, első meccs: Zaragoza - Pool 2-1.
    Real Madrid - Olympiakosz 2-2 :o
  • Huni92
    Áh...Fortuna: luvjú :D Madrid x-elt a Racinggal, igy 3 fordulóval a vége előtt 2 pont az előnyünk. Bilbao, Espanyol, Levante van még.
  • Huni92
    Naja. Mondjuk itt van Laurito meg Marquinhos, de azért egy csatár majd jönni fog.

AtMa - Zara 4-1 :/ Pool elleni első meccs jön, majd Bilbao és ismét Pool.
    A Realnak kötelező lenne buknia, mert ha egyenlő lesz a pontszám, akkor ők nyernek, gk-val. Mondjuk mostanában pár x nekik is becsúszott, de sajnos mi is buktunk.
  • Fabio Capello
    nemrosszez... :D bár lassan kezdhetsz utódot keresni, ahogy elnézem :P
  • Huni92
    Kikúrták Wengert a Valenciatól, és máris szóbahoztak velük. ^^ Jóvicc volt, na.
  • Huni92
    Közben Geijo skilles gólt lőtt. Levitte a 16os oldalvonala és az alapvonal találkozásáig, és 0 szögből beemelte :D

Oscar bácsi:

• Fabio Capello
    oszkárról tegyél mán egy képet
  • Huni92
    Elég soványka létszám van akkor :D 33 és fél forduló után 3 pont az előnyünk a Madriddal szemben, viszont a Getafe félidőig lerúgta Cardozot és Mazzaranit, akik igy csatlakoztak Mati Fernandezhez, aki a Mallorca ellen 1 hónapra dőlt ki :/
  • Fabio Capello
    nem játszom, de vagyok
  • Huni92
    Valaki bagolyzone? Feszültséglevezetésképpen betöltöttem Zaragozat. Na, mit gondoltak, kit kaptunk a BL-ben? Liverpool. -.-
  • Fabio Capello
    1. a csapatutasítás mindenkire vonatkozik, aki nem kapott egyéni instrukciót. Az egyéni automatikusan a csapat elé helyeződik, tehát ha csapatban hosszút állítasz be, de egyénileg mindenkinek rövidet, akkor rövid passzok lesznek

2. a közvetlen az, amikor nem rizikózik a hosszú passzokkal, hanem olyan embernek passzol, aki a közelben van és biztosan meg fogja kapni a labdát. A másik értelmezése, hogy a célszemély azonnal megkapja a labdát, nem hat-nyolc passzból más embereknek