104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
1-0 a Barca ellen a Spanyol Király Kupa döntőjében.
Észrevétel: elkúrták az edzéseket, meg azok hatékonyságát ebben a 3as peccsben. Mostmár nem elég, ha egy edző jó technikai edzésben meg motiválásban, hanem kell még támadás, meg mentális meg mittudoménmiféle tulajdonságokban is kiemelkedő értékekkel rendelkezniük, ezáltal az eddigi 6-7 csillagos edzés max 3-4 csillagos lett. Következésképpen, nagyon sok játékos elkezdett 'visszafejlődni' :// -
Itsuki #43584 amikor mindent kihagyunk és az ellenfél mindent belő -
Itsuki #43583 coppa italia kiesés...
-
Itsuki #43582 nem nagy égés ez...:)P
viszont az örökrangadón csodát tettünk... -
Megtortnt velem az ev legnagyobb egese!!!
Lazioval nyomom elso ev bajnoksagban 4. vok jott az olasz kupa negyeddonto AC MILAN-LAZIO meccs.
Milan a C !!! csapataval allt ki es meglepo modon kivertek a kupabol 1-1 utan 11-esekkel.
Egy jatekos sem volt az A es a B csapatbol sem:( -
Meg a csaladot is:D -
:D ebben van valami -
dolgozunk vazze, valakinek el kell tartani az egyetemistákat meg a nyugdíjasokat, meg a többit -
Zsil #43577 milan 2. év-mindent a döntőben bukok általában-és ha jól megnézed-uj csapatot kell épiteni-mert fos a keret-de lové van persze,csak szoktatni kell őket még -
Hetvegen ha lesz idom tolok kepeket. Jol osszeraktam most a Villa-t. 2wonderkid spanyol kozepsovedo plusz van egy 3. cserenek szinten spanyol es wkid. Utanpotlas nagyon jon remelem megint sikerul elerni a teljes spanyol keretet. -
Zsil #43575 +itt -
Itt:)
Megfigyelokent -
Asszem a ma délelőtti aktivitás negatív rekordot döntött
HOL VAGYTOK EMBEREK???? :D -
realgyula #43572 FM 2009, Real Madrid 2008-2009-es szezon!
Miután meguntam az FM 2008-at, beszereztem a legújabb játékot, és elkezdtem egyet imádott csapatom a Real Madrid élén!
A keret összetétele nyilván nem tetszett, mert szélsőként csak Robbenre és Drenthére számítottam, ezért elhoztam Nanit az MU-ból, 28 millió euroért, és Navast a Sevillából, 19,5 millióért!
Távozott Saviola a Sunderlandhez, 3,5 millióért, és Mahamadou Diarra a Villarrealhoz, 10 millióért! Ha már itt tartok elmondom a téli szünet átigazolási eseményeit! Óriási hibát követtem el amikor eladtam Marcelot a Chelseanek...nem is azért, mert távozott a brazil (menni akart, nem tarthattam vissza) hanem azért, mert "csak" 25 milliót kértem érte, ami utólag kiderült nagyon kevés hiszen nem tudtam megoldani a pótlását, próbálkoztam Bale-nél, Clichynél, de nem adták elfogadható áron egyiket sem...! Nem volt akkora gond így sem, mert Heinzét kivittem bal bekknek, és nagyon jól lehozta a tavaszt...! Aztán mégis sikerült "szerválnom" egy bal bunkót, Insúa személyében, akit 6,5 millióért vettem meg! Még a januári átigazolási időszak kezdete elött megállapodtam Marquinhossal, hogy a szezon végén csatlakozik a csapathoz, ő 15 millióba került...! A játékosmozgásokról ennyit!
Jöjjön a szereplés!
Kezdetnek a Spanyol szuperkupát próbáltam megnyerni a Valencia ellen, de ez nem jött össze, 1-0-al Villaéké lett a trófea! Ekkor még ismerkedtem a játékkal, mert voltak változtatások a 2008-hoz képest! Főként a taktika, mert ami ott működött, az itt nem, ezért kezdtük gyengébben a szezont, sok volt a döntetlen, és azt az egy vereséget is ami összesen volt akkor szenvedtük el!
A gyengébb ősz után egy nagyon jó tavasz következett a bajnokságban, becsúszott 2-3 döntetlen, de nagyon jól ment, aminek köszönhetően ledolgoztuk hátrányunkat a Barcelonával szemben és megszereztük a Bajnoki címetKATT
A Bajnokok Ligája csoportkörében a Bayern, Galatasaray, Rangers trióval kerültem össze, és 11 ponttal a 2. helyen léptünk tovább, ahol 4-3-as összesítéssel vertük a Romát, aztán a legjobb 8 között a Juve hatalmas mázlival kiütött minket, összesítésben 1-0-val!
A Copa Del Reyt is sikerült megnyerni, a Ponferradina, a Betis, a Racing és az Atletico Madrid testén keresztül jutottunk be a döntőbe, ahol a Villarrealt vertük 2-0 arányban! Egy kis statisztika-->KATT
Aztán a keret illetve a taktika:
Amit "áthoztam" a 2008-ból az az, hogy 2 nagyjából azonos képességű védekező középpályást és irányítót rotáltam, egyik meccsen mondjuk Sneijder és Gago játszott a pálya közepén, a következőn pedig De La Red és Van der Vaart...!
A szélsőkkel is hasonló a helyzet, mert Navast, Robbent és Nanit rotáltam, akárcsak elöl Raúlt, Nistelrooyt és Higuaint! E hat játékos nagyjából ugyanannyit játszott...! Szerintem ez elég jó taktika, bár a lőtt gólok tekintetében még van hova fejlődni, de nem vagyok telhetetlen, így is többet kaptam ettől a szezontól, mint amit vártam! :)
Nyáron ugye érkezik Garay, Insúa és Marquinhos, aki biztos távozó, az Cannavaro, Heinze és Van Nistelrooy...annak ellenére, hogy mind a három játékos alapember volt, túladok rajtuk, és érkezni fog még egy világklasszis csatár is (Benzema, Pato, Balotelli,Vela), de ez attól függ, hogy mennyi zsetont kapok igazolni! Ha keveset (most van 19 millió) akkor Guilherme, Bendtner, Rossi, Keirrison vagy Saivet érkezhet, de jobban örülnék, ha az elsőnek felsorolt négy játékos közül tudnék elhozni egyet! :)
Bocs ha hosszú lett, de most ihletet kaptam az íráshoz! :D -
realgyula #43571 37. forduló:
Bilbao-Madrid 0-0
Numancia-Barca 0-2
az uccsó meccs előtt egálban voltunk, és a bajnoki címhez "csak" győzni kellett a Malaga ellen, hogy meglegyen a Bajnoki cím, mert otthon 4-1-re vertük a katalánokat, idegenben pedig 2-2 lett!
nagy nehezen Higuain bombagóljával a 80. percben sikerült előnyt szereznünk, de mivel a 65. percben lehoztam Cannavarot és a helyére Van der Vaartot küldtem be (1 védőt hagytam csak hátul, Pepét) ezért ultratámadó alakzatban játszottunk...le is kontráztak, 1-1!
96. perc(!) Higuain lefejeli a labdát, Van der Vaart pedig bevágja...BAJNOKCSAPAT!
ekkor még nem tudtam, hogy a barca mit játszott otthon a Bilbaoval, mert a meccsünk után volt, de később kiderült, hogy Van der Vaartot az isten küldte, mert a barca simán nyert 3-0-ra! nagyon durva szezonon vagyunk túl! holnap (vagyis ma) írok 1 összegzést! -
célom összesem 3 pont -
hamary #43569 nem hagyom, ez egy jó ötlet, legalább nem neve nincs amatőr csapatokkal játszanak :) -
A tisztes helytállásra esetleg. De azért hajráf! -
Én ha olyan országban vagyok, ahol nincs tartalékbajnokság, akkor szezon elején rászánok 10 percet és lekötök a többi tartalékcsapat ellen hetente egy meccset. Ezért ne hagyd abba
-
Attól függ, hogy mire...:D
Chelsea - zara 2-1, összben 7-5 nekünk, jön a döntő, valszeg a Real ellen, akik első meccsen verték az AtMat idegenben. Van még 5 bajnoki, meg 1 CdR döntő is a Barca ellen. -
Szerintetek van esélyem a csoportban?
-
k*rva szar meccs volt, végig a Kobenhavn irányított, de szerencsére kihúztuk döntetlennel.
Idegenben nyertünk Bogdanovics góljával így bejutottunk a csoportkörbe
-
hamary #43563 Mondjuk azt sem értem, hogy a magyarítás miért zavar be... :SS -
hamary #43562 angolul kezdtem a játékot. direkt ezért. francért nem néztem meg az elején, hogy vannak-e meccsen. Angliában vannak. -
Nem a játék a hibás, hanem a magyaritás -.-
Darth: gratu! -
Hoffenheim csapatának 2év kellet h megszerezze a "salátás tálat":
utolsó bajnokit is 0:2re behúzztuk -
hamary #43559 Grat mindkettőtöknek!
Nekem meg megint elment a kedvem. A tartalékjaim (Reims) egy darab meccset nem játszanak...... 3 patch volt, egyetlenben sem tudták kijívtani??? -
-
ezzel a meccsel megvan a bajnoki cím:
-
Hertha 1:3 Hoffi
egy győzelemre a bajnoki cím (2/1 kell) -
bayern 2:1 hoffi
emberhátrányba voltunk. 1:0 nekik majd 1:1 majd egy lecsúszott beadást benézzet asenjo és így 2:1 nekik..:S -
Hoffi 3:0 Bochum
naon fontos győzelem 4 meccs 7pont előny bayern következik aki még mindig veretlen mióta játcok.
köv meccsek:
-Bayern (i) 2.
-Hertha (i) 14.
-Schalke (o) 5.
-Rostock (i) 17.
Legrosszabb esetbe is 3. leszek szóval a célom már teljesült. -
vagyis előnyünk van és azt bukjuk el!!:D -
kezdek ideges lenni
Borrusia Münchengladback 2:1 Hoffi
még 2sérüléssel vegyítve
5 meccsel a vége előtt 7pont hátrány és még a münchennel is játcunk... úgy érzem elbukjunk a bajnoki címet
-
csak 7sérültem van... a bajnoki hajrára -
K*rva anyukat:
2mecs 6 könnyebb sérülés... köszönöm chelszkyyyy h rohadnátok meg a 6 gólótokkal...
(egy döntetlennel továbbjutottunk volna, nekik most minden összejött...) -
hamary #43549 grat! -
offtopikban -
légyszi segítsetek.
letöröltem az FM 09-et 910-es patchel.
feltettem az alap 900-as játékot.
rátettem a 910-est
rátettem a 920-ast
rátettem a 930-ast
de rájöttem hogy nem kell nekem a 930 -as patch (és mivel csak a 930-as patch-et nem lehet letörölni) így letöröltem az egész játékot. Docs-ból is és a Progs files-ből is.
majd mikor visszaraktam a 900-as alapjátékot próbáltam volna feltenni a 910-est de kiírta, hogy nem lehet mert frissebb van fenn mint a 910. szal valahogy betáplálta magának, hogy 930 ast feltettem mert azt mondja hiogy a 930-as patch-el együtt van a játékom. de nekem max 920-ig kéne. nem lehet valahogy kitörölni azt a kis reg file-t ami a 930 -as patchet tartalmazza??? -
Hatalmas meccs volt. 0:2vel fordultunk de a fiúk összeszedték magukat,így még él a remény a továbbjutásra!!:D