104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pAtOcA
    Nah az meglepő :D:D grat ^^
  • John Cena
    ja igen azt nem is írtam oda alá hogy 4góljából 3 labdaszerzés "cselek" majd gól:D
  • Csesza
    sortitoutsi.net
  • pAtOcA
    Grat ^^

Majd dobok be képeket az Arsenal-os szezonról csak most nincs kedvem :P
  • KoniZTE
    FM07 hez cuccokat hol lehet tölteni ? Mert fmhungaryn alig van valami , Magyar egyáltalán nics
  • John Cena
    köszi!^-^
  • pAtOcA
    Azszép :D 4 gól
  • John Cena
    ha esetleg nem látszik akkor itt a link
  • John Cena
    Srácok ez FM08 (csak az van meg) el kezdtem a Cardiff City-vel egy seasont Tiszát leigazoltam másnap pedig ez történt:D--->
  • Huni92
    Krkic*

Btw most vettem észre, h átadólistán van március végén. Aztán meg is veszem, ha nem a Schalkehoz megy :D
  • Fabio Capello
    én egy büdös vasat nem adtam érte mer free-n el tudtam hozni, de persze, simán :D
  • Huni92
    Bojan Krikic 5 millió eurót megér, ugye? :D
  • Csacsi
    Ne haragudj, nem akartam elkiabálni :)
  • Csacsi
    Nem tudom, nem néztem, majd holnap dobok róla képet neked, ha nem felejtem el :D
  • KoniZTE
    Szaruk voltunk , de a lényeg meg van [ 3pont ]
  • KoniZTE
    Na elkezdtem én is 07-el ismét játszani...Első dolog hogy miért is jött be 2 perc alatt ujra
    felkészülésin megverten a Deport,Bilbaot X a Juvéval,Celticcel és megvert a Fener meg a liverpool első bajnoki most jön FORZA
  • zorrobomber
    na, a végén a gém meg téged igazol :)
  • Zsolti9014
    Schmeichel milyen a 09-ben?
  • Zsolti9014
    Véget ért a második szezonom is.

Eredmények:

Szuperkupa-győzelem
    Bajnokok Ligája- csoport 3. ---> UEFA- 2. kiesési kör
    Dán Kupa- negyeddöntő
    Királyi Liga -negyeddöntő (ez egyébként egy 12 csapatos torna, melyen svéd, dán és norvég klubok vesznek részt)

Összességében tehát jól szerepeltünk, de a BL/UEFA-t leszámítva elmaradtunk a tavalyi szezontól. A bajnokságban viszont:

Az U18 és a B csapat is nagy fölénnyel védte meg a címét, és végezetül:

Megint az utolsó fordulóban dőlt el, 3 meccsel a vége előtt még a Brondby vezetett 4 ponttal! Idén 4 ponttal többet gyűjtöttünk, mint tavaly.

Tehát a hajrára sikerült összekapni a csapatot. Az utolsó meccsen azt az Esbjerget vertük 4-0-ra, melytől egy 6-3 arányú vereséget szenvedtünk el, azzal kezdődött a válságunk.
    És akinek a bajnoki címet igen nagy részben köszönhetem, az utolsó fordulók hőse:

• Zsolti9014
    Na, hát a Köbenhavennel a BL után az UEFA-kupába jutva a Zürichet kiejtettük, az Ajaxszal nem bírtunk, a 8 közé nem jutottunk be.

A Király Ligában a Brann Bergen ellen, a Dán kupában a Bröndby ellen estünk ki a negyeddöntőben.

A bajnokságban vezetünk, 7 meccs van még, de a Bröndbynek is ugyanannyi pontja van.
    Így max. két trófeánk lehet (a szuperkupa már megvan), de ez a tavalyi 3-hoz képest visszalépés. Igaz, az eur. porondon most tovább tudtunk menni, mint tavaly.
  • Huni92
    Akinfeev.
  • BBeno2
    az érdekes mert nálam Parma-nál is kiesett a lazio.
  • Gunnersboy
    Hugo Lloris
  • zorrobomber
    Ok :)
  • Csacsi
    Természtesen nem. Én megnéztem, de szerintem nem Juventus szint, és nem is világklasszis. És szerintem nem is lesz az. És azért kérdeztem, mert tényleg érdekel itt a sok ember véleménye.
  • Darthmushroom
    Kölcsön adott Németh-tem jól teljesített:

és egész szépek már az értékei:
  • Darthmushroom
    vége a szezonnak:
    kupa döntő:

bajnokság a végére sima lett:

bajnoki statok:

utolsó 3bajnoki:
    Dormund 3:6 Hoffi
    Hoffi 3:1 Freiburg
    Biefeld 0:2 Hoffi
    még a bayernek:
    Freiburg 2:1 Bayern
    Bayern 1:0 Biefeld
    Leverkursen 1:0 Bayern

Kicsit több gólt kaptunk mint tavaly szám szerint 12vel, viszont 16tal többet rúgtunk!!:D
  • zorrobomber
    Carrizo csak félig volt vicc... Tavaly 20 meccsen nem kapott gólt és kb 7.20-as átlaga volt. Persze ha azért teszel fel kérdéseket hogy aztán más feleslegesen koptassa a billentyűzetet akkor nem szóltam.
  • Csacsi
    René Adler-ről vélemények?
  • zorrobomber
    Juan Pablo Carrizo
  • Csacsi
    Sziasztok. Lassan befejezem a 2010-2011-es szezont a juventussal, és lassan el kell gondolkoznom Buffon pótlásán, mert már eléggé benne van a korban, és egyre többet hibázik. Kit ajánlotok, aki még fiatal is valamennyire 2011-2012-ben és hát Világklasszis. Pénzem lesz dögivel, és más poszton már erősítettem ingyen érkező játékosokkal, úgyhogy nyáron csak kapust akarok venni.

Szóval kéne valaki. Köszi előre is.
  • zorrobomber
    ismerős... :)
  • zorrobomber
    Az alap keretből Pandev, Rocchi, Carrizo és De Silvestri aki igazán ér valamit, nálam pedig a 2 csatár kb gólimpotens volt, el is zavartam őket, szóval az alap keretben simán benne van egy kiesés egy szar edzővel. :)
  • Darthmushroom
    Hoffi 2:0 Borussimünchenglc.
    3mecs 3pont előny necces:D
    még 1 kupa döntő a dortmund ellen!:D
  • Darthmushroom
    Stuttgard 1:0 Hoffi
    3pont előny...
  • Darthmushroom
    kösz. az a baj a csapat a tavaszra mindig elfárad ugyanez volt tavaly is. 5meccsel a vége előtt 6pont előny nem túl biztató főleg h még egy német kupa döntő is fárasztja majd a csapatott
  • zyndar
    Szép eredmény az, gratu!
  • Darthmushroom
    Barca 3:0 Hoffi
    esélyünk nem volt hazai 1:1 után, ismét a negyeddöntőbe búcsúztunk.
  • zyndar
    Olaszországban meg kiesett a Lazio 34 ponttal....
  • zyndar
    Végetért nálam a bundásliga, érdekes a vége.