104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #98752 köszi szépen a részletes véleményt -
korbin555 #98751 Kimondottan rossz fm-et személy szerint még nem láttam.Nehézség szerint meg nem könnyű osztályozni a játékot.Mindegyikben vannak nagyon nehéz feladatok,csak azokat nem a top ligákban,vagy a gazdag országokban kell keresni.És nem vagyunk egyformák sem.Ami nekem nehéz,másnak lehet könnyű,de akár mission impossible is.
A 14 egyébként szerintem is könnyebb volt,mint a 13.A 15-ről még nincs végleges véleményem,mert 249 óránál járok,ez alig több mint 10 nap egyben.De ha azt nézem,hogy soha nem tapasztalt nehézségeim voltak az angol 6.osztályú csapatommal,akkor lehet,hogy ez nehezebb bármelyiknél.Eddig max. egy kisiklással mindig odaértem a PL-be,de most +1 szezonra megakadtam a League 2-ben,és a Championship-ben is.Ilyenre nem volt példa korábban.A tapasztalatom nem lett kevesebb,nyilván nem olyan könnyű,mint régebben.Olyat sem láttam korábban,hogy az asszisztens,de még az orvos is lelépett,mert nem tudtam megfizetni őket.Meg olyat sem,hogy 4 évig nem igazolhattam edzőt.Jó nagy szívás volt az első néhány év.
Én pedig a nálad kukában végzett 14-be is beleöltem 2310 órát.Nehéz vagy könnyű,az fm jó játék volt régen is,és most is az.Még akkor is így gondolom,ha ez a 15 most néhány dolog miatt kimondottan nem tetszik.Ezért az is biztos,hogy a 2310 óra közelébe sem megyek idén.Tele van a hócipőm,hogy a menedzserek háborújává változtatták a játékot,ami lehet hogy divat a szigeten,de a világban ez még nem így működik.Persze lehet,hogy valaki éppen ezt szereti.Én utálom és kész.Minden második kérdés arról szól,hogy mi a véleményem az ellenfél menedzseréről,mit mondott rólam,mennyire állunk az egymás elleni bokszmeccsben.Agresszívan akarják kiprovokálni a konfliktust gerjesztő válaszokat,ha nem megy,akkor meg ferdítenek.A játék reality show-n kívüli részével semmi bajom.Semmivel sem rosszabb mint az előzők,de nem is jobb.Nehezíti a dolgot,hogy sokkal nagyobb súlya van a játékosok szavának,de ez is rendben van.
Szóval az egészből csak azt akarom kihozni,hogy én eddig minden részben találtam olyan csapatot,ahol szenvedtem.A 15 sem kivétel.
Ha pedig választanom kellene,hogy szerintem melyik a best fm,akkor a 12 lenne.Az még a játékról szólt,nem a show-ról.Az sem érdekel hogy mennyire volt könnyű,vagy nehéz.Egy top ligás klub nem lehet nehéz,egy koldusszegény amatőr klub meg régen sem volt egyszerű. -
Gerdzso #98750 Most látom hogy vissza előztél :( Gratula! :D -
Lancelot1983 #98749 Azoktól kérdezném, akik játszottak FM2013 és FM2014-el is, hogy nehézségre a játék milyen ezekhez képest? (Jó hír lehet, hogy páratlan számú, azok eddig mind jók voltak, kivéve FM2009 és a párosok meg mind csapnivalóak kivéve FM2010 :) ) Szal én elég elfogult vagyok FM2013-t tartom eddig a legjobbnak és legnehezebbnek, míg a FM2014-t a legrosszabbnak és tavaly pár hét játék után ment is megvétel után a kukába, így most ezzel az új játékkal nem akarok így járni. -
korbin555 #98748 Ez az SI véleménye,el kell fogadni.Ha náluk is very important sportág lenne a foci,akkor szórnák a wonderkideket.Így biztosítva van,hogy időről időre lesznek kiemelkedő játékosaik,de nem árasztják el a világot.Hasonló a helyzet a többi,talán érthetetlenül magas YR-t kapó országokban is.Valamilyen szinten korlátozzák őket,de megkapják az esélyt,hogy nagyon jó játékosaik is legyenek.
Az,hogy a belga ifik "csak" 110-et kaptak,nem a teljes kép.Szinte mindenben átlag feletti,vagy nagyon jó értékeket kaptak.Profik,ambiciózusak,bírják a nyomást,jól alkalmazkodnak,etc.Nálunk ez mindennek az ellentéte.(+ a 68 YR.)
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.30. 09:12:24 -
néha belenézek a meccsekbe,az iram még nagyon messze van a nyugat európaitól,de a hangulat meg a stadionok,a nézőszám az már elég korrekt -
Azert (itt) USA-ban egyre jobban toljak a focit, a jelentektelen jelzot barokkos tulzasnak tartom. 5 ev es akar top 10es bajnoksag is lehet. Na jo, most lehet kicsit tuloztam. -
így már értem köszi!! -
korbin555 #98744 Nem csak a Youth rating számít.A State of developement,és a Game importance is fontos.Emellett az Attribute templates is korlátozza az ifik minőségét(professionalism,ambition).
Nálunk a gyenge YR mellett még ott a poor professionalism is.A finneknél,osztrákoknál ez pl. átlag feletti.A horvátoknál very good.De szinte mindenhol legalább átlagos,Az sem segít,hogy nincs egyetlen klubunk sem,ahol jók lennének a feltételek,és megfelelők lennének az edzők.
Nagyjából jól meg van csinálva.Az Afrikai országokat korlátozza az ország fejletlensége,az infrastruktúra hiánya,az USA-t meg pl. az,hogy jelentéktelen sportág a foci. -
Sztem 68 nalunk tok realis a jelen allapotban sajnos. -
Hollandia is nagyon sántít,Kongó jobb YR-ban mint Svájc,Svédország,meg a görögök? Szíria több fiatal tehetséget ad IRL mint Ausztria? Eléggé tákolt rendszer
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.30. 08:39:35 -
Gerdzso #98741 Hungary 68? Így már értem... :D Emlékeztem, hogy kevés, de eddig mindig feltoltam 90-re, most hogy alap beállítással játszok sajnos nincs is egy jó ifim sem... :/
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Ifi csapat személyzetét hogyan tudom növelni? 4 a megengedett, ami semmire sem elég... -
Oroszország meg Egyiptom mit keres már megint elöl? Belgium meg 110? -
korbin555 #98739 -
grat, jossz fel mint a budosviz :D -
jo nagy troll :D
valaki csinalhatna egy torghelleset, vagy egy liptakosat, lol -
Hat akkor nagyon feltoltak a 14 ota, mert en is jatszottam a romaval kb 2 hete meg, es ott a kutyanak nem kellett az elso fel ev utan, valami 4 millioert kukaztam el a milannak, lol. -
geo91 #98735 5 milláért jött a sparta prágától
az előrelépés megkérdőjelezhetetlen
-
geo91 #98734 
-
korbin555 #98733 Általában nincs gond a humorérzékemmel,de ennek az embernek vagy egy kerékkel kevesebb,vagy több van.Az biztos hogy nem normális. -
-
korbin555 #98731 Nocsak.Rocchi bácsi visszakerült a Serie A-ba.Nem kellene már nyugdíjaznia magát?Érdemes megnézni az átlagát.
-
Jobban jartal igy,szakmailag es anyagilag is -
Azért tudtam eladni ennyiért, mert alapból nagy volt az értéke, a Chelsea érdeklődött, gondoltam felajánlom 40-ért, rögtön vitték is. Bár Maicon fel volt háborodva, hogy miért adtam el egy ilyen fontos kulcsembert... Hoztam helyére egy Insigne-t 27-ért. -
én se értem ezt a dolgot,oké,.múltkor elintézte magát 20 perc alatt,de előtte hozta a 90 perceket,és a whoscored-nál ezeken a meccseken átlagban 7.6-os osztályzatot hozott,és nagyon jó a tackle,és a passz pontossági statisztikája. Nem volt ő rossz vétel -
égeti magát Benatia? mesélj még... -
korbin555 #98726 Fogalmam sincs.A Roma 3. legértékesebb játékosa,de mi alapján,azt nem tudom.Szerintem Zaki jól tette,hogy megszabadult tőle.A nagy pénz meg hab a tortán.
Ezek a gépi menedzserek egyébként is hülyék.Valakiért az értéke felét adnák,másért meg a dupláját is hajlandók kifizetni.Néha még többet is. -
de a futó bolondnak mire fel ennyi az értéke? az arsenalban csak égett, elment Rómába volt 1 igen 1 jó éve és 30m..
mondjuk Rómába nem meglepő :D Benatiáért is mindenki oda volt h a világ egyik legjobb védője és elment Bayernbe és csak égeti magát. Én a nyáron reméltem is h nem a MU veszi meg mert tudtam h csak a hype nagy körülötte azért sokat elmond h 27 vagy 28 évesen egy kiemelkedő éve volt az is szárnyaló csapatban. -
korbin555 #98724 Én nem látom,miért lenne ez vicc.Ha egy kicsit a dolgok mögé nézünk,az is kiderül,miért nem az.Már rögtön a játék elején el akarja vinni a Chelsea,pedig 4 éves szerződése van.29M az értéke, a 40M teljesen rendben van.Az más kérdés,hogy szerintem sem ér még 29M-t sem. -
tuti h az :D abba a csapatba még Strootman se ér annyit :D -
Gervinho 40m-ert? Ez valami rossz vicc? -
AS Roma 2014/2015
Igazolások.
Az összes igazolás bevált, bár Obiang csak kiegészítő embernek jött. Örültem neki, hogy Gervinho-t sikerült ennyiért eladni.
Olasz Kupa.
BL-csoportkör.
EL-ben mentünk 1 kört, majd jött a Monaco:
Meccs1.
Meccs2.
Roma-Juve.
Bajnokság.
A végére nagyon hullámzó lett a csapat teljesítménye, még a 2. helyről is sikerült lecsúszni.
Statok. -
fordjee #98720 Köszi, most már megvárom akkor:) -
SuLtAN17 #98719 Itt a legolcsóbb EU-ban a "LIRIK" kuponnal
Itt pedig ha UK-ban laksz ingyenesen kiviszek ez 1000 Ft-vel olcsóbb. -
korbin555 #98718 A 14 volt az első fm ami régiózáras lett.Itt is voltunk tavaly néhányan(engem is beleértve),akik pánikszerűen mondtuk vissza a "jóáras" török kulcsot.Szerencsére vita nélkül visszaadták a pénzt.
Viszont a Nuuvem úgy tűnik tanult az esetből.Egy hónapja próbáltam megvenni tőlük a Civilization BE-t,de azt sem engedte.Régiózár,vagy egyéb okból,de nem lehet.Mást már én is vettem itt.A Total War Shogun 2,Europa Universalis 3-4 fillérekbe került akcióban.Az más kérdés,hogy nem is játszok velük,de legalább lesz alternatívám ha megutálom az fm-et.
-
Azt nem is figyeltem, hogy ennek lehet régiózára. Vettem most másik 3 játékot innen, és egyikkel sem volt gond. -
korbin555 #98716 Az nálunk nem működik.Dél-Amerikára szól a régiókód,tavaly is balhé volt belőle.A Steam Európában nem engedi regisztrálni,a brazilok meg nem adják vissza a pénzt.
Most néztem,már tanultak a tavalyi cirkuszból.Már nem is engedi kosárba tenni. "This product is not available for purchase in your region."
Szóval óvatosan ajánlgassuk az ilyen feltűnően olcsó török,orosz,brazil kulcsokat.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.28. 20:26:09 -
FM 2015 itt olyan 5200-5300 Ft között van. -
korbin555 #98714 Szívesen.Valami visszajelzést kaphatnék majd?Csak hogy tudjam,működik-e egyáltalán más gépen.Az idei editorban változott a mentési módszer,már nem .dbc,hanem .fmf fájlt ment.Rejtett,meg Steam public mentést is lehet csinálni,ezt egyenlőre hanyagoltam. -
Koszonjuk szepen!