A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98751 Kimondottan rossz fm-et személy szerint még nem láttam.Nehézség szerint meg nem könnyű osztályozni a játékot.Mindegyikben vannak nagyon nehéz feladatok,csak azokat nem a top ligákban,vagy a gazdag országokban kell keresni.És nem vagyunk egyformák sem.Ami nekem nehéz,másnak lehet könnyű,de akár mission impossible is.
A 14 egyébként szerintem is könnyebb volt,mint a 13.A 15-ről még nincs végleges véleményem,mert 249 óránál járok,ez alig több mint 10 nap egyben.De ha azt nézem,hogy soha nem tapasztalt nehézségeim voltak az angol 6.osztályú csapatommal,akkor lehet,hogy ez nehezebb bármelyiknél.Eddig max. egy kisiklással mindig odaértem a PL-be,de most +1 szezonra megakadtam a League 2-ben,és a Championship-ben is.Ilyenre nem volt példa korábban.A tapasztalatom nem lett kevesebb,nyilván nem olyan könnyű,mint régebben.Olyat sem láttam korábban,hogy az asszisztens,de még az orvos is lelépett,mert nem tudtam megfizetni őket.Meg olyat sem,hogy 4 évig nem igazolhattam edzőt.Jó nagy szívás volt az első néhány év.
Én pedig a nálad kukában végzett 14-be is beleöltem 2310 órát.Nehéz vagy könnyű,az fm jó játék volt régen is,és most is az.Még akkor is így gondolom,ha ez a 15 most néhány dolog miatt kimondottan nem tetszik.Ezért az is biztos,hogy a 2310 óra közelébe sem megyek idén.Tele van a hócipőm,hogy a menedzserek háborújává változtatták a játékot,ami lehet hogy divat a szigeten,de a világban ez még nem így működik.Persze lehet,hogy valaki éppen ezt szereti.Én utálom és kész.Minden második kérdés arról szól,hogy mi a véleményem az ellenfél menedzseréről,mit mondott rólam,mennyire állunk az egymás elleni bokszmeccsben.Agresszívan akarják kiprovokálni a konfliktust gerjesztő válaszokat,ha nem megy,akkor meg ferdítenek.A játék reality show-n kívüli részével semmi bajom.Semmivel sem rosszabb mint az előzők,de nem is jobb.Nehezíti a dolgot,hogy sokkal nagyobb súlya van a játékosok szavának,de ez is rendben van.
Szóval az egészből csak azt akarom kihozni,hogy én eddig minden részben találtam olyan csapatot,ahol szenvedtem.A 15 sem kivétel.
Ha pedig választanom kellene,hogy szerintem melyik a best fm,akkor a 12 lenne.Az még a játékról szólt,nem a show-ról.Az sem érdekel hogy mennyire volt könnyű,vagy nehéz.Egy top ligás klub nem lehet nehéz,egy koldusszegény amatőr klub meg régen sem volt egyszerű.