104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• mahurka
    akinek telik rá...
    én inkább eladnám.
  • mahurka
    srácok, az én gondomra van valami gyógyír?
  • Legend Killer
    khm...

70Mbe kerül immár van Nistelrooy.

• Darthmushroom
    grat all
  • pAtOcA
    Rendben,hozok azt is csak most mek itthonról.
    Amugy kicsi kerettel "dolgozok" :D de minden posztra van 2 emberem.
  • Fabio Capello
    egy keretet belőhetnél ide
  • pAtOcA
    Köszi,ott kellene tényleg de a vezetőség kicsit érdekesen ítélte meg h kiestem :D jó,a csoportból nagyon simán jutottunk tovább de kiestünk erre írtak h Remek teljesítmény :D
  • Fabio Capello
    na, már csak európai porondon kéne valamit alkotni, grat :)

Italia: Johnsont hogy a pöcsömbe igazoltad le?
  • Forza Italia
    kiütöttük az Ipswicet
  • Forza Italia
    mi a baj vele??
  • zorrobomber
    lol
  • pAtOcA
    Véget ért az Ajaxban a 4.szezonom is,egész jól sikerült,az UEFA-ban csak a csoportból jutottunk tovább de a vezetőség mégis azt írta hogy "Remek volt a teljesítmény az UEFA kupa során. De hát,jöjjenek a képek!

Eredivisie

Holland Kupa

Statisztika

Gólkirály

Éééés végül,a legjobb igazolásom!!!! Fantasztikusan teljesít
  • Forza Italia
    Gyepes,Laczkó,Priskin,Tisza.+jön még Király és Gosztonyi is.:D
  • mahurka
    hány magyar van a csapatban?
  • Forza Italia
    Rangadót nyertünk a 2. Q.P.R ellen. Így magabiztosan vezetjük a tabellát.
  • mahurka
    még 2018-ban sem rossz
  • Forza Italia
    Jól nyomja
  • mahurka
    Sziasztok!
    Leeds, 2018 májusa. Tavaly bajnokok lettünk (az Arsenalt szinte lehetetlen megverni, eddig csak párszor győztünk ellenük). Téli átigazoláskor eladtam 5 embert, nem vettem senkit. Az ötből 2 volt meghatározó játékos.
    Most a csapat 40%-a rinyál, hogy aggódik a klubbon belüli harmónia miatt. Már 4 hónapja ez van, a csapat azóta igen gyenge. Mit lehet tenni, hogy orvosoljam a bajt? eddig nagyon jó volt az öltői hangulat, 3. vagyunk a bajnokságban, a vezetőség is elégedett. Valami ötlet? előre is köszönöm
    Mahurka
  • inter94
    Új kihívás
  • Fabio Capello
    áhámm... reménykedtem hogy valami cseszettnagy grafikai csomag, de akkor te is csak külön letöltögetted... :)
  • Zsolti9014
    melyik bajnoksághoz?
    én a sortiról szedtem dánhoz, olaszhoz, angolhoz, külön voltak arcok, logók, meg mezek, ha jól emlékszem. meg volt ott magyar superpack is.

Egyébként már megvan a köv. szuperkupa is, büntetőkkel, 3-3 után. Ezzel a 4-3-3-mal sok gólt kapunk nagyon. nem tudom mit kellene álítanom.

A két éve 3,5 M-ért távozott Laudrupot visszavettem 11-ért. :D
  • Fabio Capello
    nagygrat :)

[ismét kuncsorgok: egy jó grafpakk link esetleg? :D]
  • zorrobomber
    grat
  • Zsolti9014
    de király, tavaly volt 34 milliós átig. keret, most 13.
  • Zsolti9014
    Bajnoki hajrá kemény volt, óriási dolgot tettek a srácok. Az utolsó meccs előtt még szegény Aarhus vezetett, de kikaptak a Randerstől 4-1-re.
    (igaz, pár fordulóval korábban mi pl. 7-0-ra vertük őket.)
    Nielsen harmadszor is gólkirály lett, Chiumientót ingyen viszi a Bolton.
    Megnyertük a Királyi Ligát is.

• zorrobomber
    grat! :)

A két "öreg" befigyel :) Már készültem lélekben a hosszabbításra...

Idén most egy kis injury rush is bejátszik, 2 hónapos sérülése van VdV-nek, Gignac-nak és Fellaini-nek is, padosok próbálgatnak(Cigarini, Seleznyov, Mascio) bizonyítani több-kevesebb sikerrel

• zyndar
    Kaptál kilencet, erősíccsed meg a védelmedet!
  • Darthmushroom
    GRAT
  • Huni92
    17 forduló után
  • Itsuki

a kötelező megvolt. a forduló rangadója,a Dunaujváros-Felcsút meccsen 5 gól született. 2-3 lett,lehet nem a dunaujáros afavorit hanem a kiesett felcsút? na mind1,sok jó csapat van nyugaton meg 1 kövesd és 1 tököl:D
  • Huni92
    alapskin :D FM2008 verzsön, és telepakolva bekkgráundccal, ami a sortiról meg fm-baseről származik :)
  • Darthmushroom
    skin neve?:D
    köszi és grat
  • Itsuki
    Készülünk az új szezonra. Okultam a tavalyi szezon öszéböl(kevés bari meccsek,picit öregecske játékosok...) és tavasszal 1 remek (imrik,jeremiás,ondó,diego) ajkát hoztam össze. ez a mag megmaradt (bár az egész nb1 megakarja szerezni Imriket,nem is értem hogy a 3. helyezett Pápának miért nem kelett,és ö miért jött ide,veszprém megye biztos csodás...) a kiegészitő emberek közül,elküldtem az öregecske Sipos Norbit budaörsre és hart pistát felcsútra. az érkezők közt az uj anyaeggyesületem a fraditól hoztam kölcsönbe 1 jövö csillagát,majd 1 szélső 17 éves gyereket is igaz öt le is szerzödtetem. nem ajka szintü de 1 napom volt hozni valakit... és 1 csatárt pécsröl Tóth Norbit. nagy erösitést jelent,és örömmel látom hogy a 34 éves Mihalecz is csereként lödözi a gólokat. csapatunk legjobbja messze Imrik... Kezdödik a bajnokság. Jön a tatabánya. Célom a 3.hely megszerzése. a MKban szerencsétlenek voltunk,mert mmegyünk az Albert stadionba. nem verhetetlen a fradi,sőt verhető...nagyon is.
  • Fisicofan
    Nah a Valencia is kiütött itthon, 1-5 lett, de legalább lőtünk egyet, az Olimpiakosz pedig kikapott, úgyhogy UEFA kupa szereplés még lesz, de amilyen szerencsénk van, úgyis egy nagycsapatot kapunk
  • Itsuki

remélem mostmár jó. történelmünkbe elösször jutottunk tovább a magyar kupa 2.köréböl. 6 perc alatt lerendeztük...
  • Fabio Capello
    biztonsági okokból, előfordul...:)
  • Itsuki
    offba van a kép,nemértem miért irja hogy duplikált üzenet...
  • Itsuki

megint 1 erős csapatot kaptunk az első körben... lefociztuk öket csak a védelem:/
  • Huni92
    Igyvan. Olympiakosz: <3 Tudniillik, utolsó előtti csoportmeccsen a Partizan a 87. és a 91. percekben lőtt ellenem gólt, 2-2. Belefér. Olympiakosz meg az utolsó meccsen a 93. percben egyenlitett. Igy fasza lesz, és nehéz csapat lesz az ellenfél.
  • Zsolti9014
    A Bayern ellen 5-3-as összesítéssel kiestünk.

Nem tudom, milyen taktikát kellene megpróbálnom. A régivel, amivel eddig nyertünk 12-13 trófeát, nem megy egyáltalán, az új 4-3-3 meg van amikor jó, van amikor rossz, de általában sok gólt kapunk.