104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Dokumentumok/SI/FM09/grahics/backgrounds :) -
Itsuki #44466
első ligakupa gyözelmem... -
Hello Emberek! Grat mindenkinek! 
-
jobbakat. :)
zorroember. grat. bár a képeket nem látom :) -
pirateclub döglődik
egyébként meg persze hogy pont kikaptam mint a picsa :D -
Itsuki #44462 a stadionos háttérképeket hova kell bemásolni?:) -
nekem nem jelennek meg a képek!de legyen:
grat:)) -
BL-ből ki is estünk, csoport 4. hrly, még egy meccs van a Milan ellen idegenben.
jobbat szerettem volna, de legalább most a bajnokságban vezetünk 20 meccs után 8 ponttal.
stabilabb védelem kellene.
Mondjuk a Valencia és Milan ellen nem szégyen a vereség, de a Nantes ellen oda-vissza döntetlen volt, ha ezeket nyerem, legalább uefa megvan. -
Emlékszem, itt voltam már akkor is, de még nem nagyon értettem min flame-elnek a népek - pl. Fyrex :) -
Huni jó fej :)
Egyébként meg nem zavar túlságosan, meg végülis én is elég elfoglalt vagyok és ritkán jutok ide, csak most szarrá rúgták irl a lábam, és még az ideg bennem van :D Szóval annyi hogy kicsit igyekezzünk figyelni a másikra is ha már tologatjuk a képeket. Alapvetően nem mennék másik fórumra sose. -
üdv... :)
-
Egyetertek van akinek kinyaljak a segget itt van akit leszarnak.Ma en is beraktam kepeket es egyedul huni reagalt ra. -
Itsuki #44455 ezt meg mond meg hogy hpgy csinálod...:))) gratu,de lehet hogy más kihivás kellene neked...:) bár nyerni jó -
gratula.
zorrobomber: ez már soma idejében is jellemző volt a topikra sajnos... nagyon messze vagyunk már az aranykortól :(
soma: üdv ismét :)
Megjött az ihletem a Monopolihoz, indul a második szezon, immáron a c1-ben -
Itsuki #44453 van amikor nekem is csal a gép. mondjuk a fradi ellen mkupába 0-0 volt a rendes játékidőbe de már csak 9en játszottunk mert 5 emberemet megölték. ideges lettem kiléptem,elveszett 1-2 összecsalt 0-0 is. de én tudom hogy ugyse tudnám kibirni ezt ujra ezért mindig elmegyek szabadságra . nem 10szer jáccom le azt a meccset amig nem nyerek. bár érdekes,szabin vagyok nyerünk amikor meg meg nem,nem:D de ma csaláshoz volt kedve a gépnek. az én karrieremet se nagyon kommentálják,de ha ráérek és van is kedvem fórumozni,akkor általába azért megprobálok mindenkinek a karrierjét minösiteni,kérdezgetni. a topic vagy vmikor ki van halva vagy a flamelés és egyéb dolgok mennek rajta. mondjuk 1 gyerek ir be (lusta vok meglesni a nevét:))elösször ide xtem,sose láttam,semmi válax neki. én nem tom a válaxt max annyit tudok mondani neki h rugja ki a fél csapatot azt jó lex a hangulata. Zsoltinak meg azt tudom mondani,addig nem baj ha 5 gólt kapx 1 meccsen ha 1el legalább többett lösz. hagyjuk a veszekedést és probáljunk meg 1másra is figyelni,beszélgetni,nem csak a képeket belökni (szokásom igaz:D)... ennyit akartam csak -
grat. erősíccsed meg a védelmet!!! -
üdv a klubban kollega:) -
realgyula #44450 véget ért a 2. szezonom a Real Madriddal!
igazából elcsesztem, szerencsétlen szezon volt, egyrészt a sérülések másrészt pedig a szerencsétlen kimenetelű meccsek miatt (hihetetlen mennyiségű kapufát lőttünk!)
a BL-ben a Chelsea a nyolcaddöntőben 2-2-es összesítéssel kiejtett, idegenben lőtt góllal (külön köszönet Dudeknek aki a sérült Casillast helyettesítette, rajta ment el a továbbjutás)
a spanyol kupában a Getafe hasonló körülmények között ejtett ki, ugyancsak idegenben lőtt gólokkal!
a bajnokság viszont megint elképesztő volt! az első szezonomban is az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím a javamra, akkor Van der Vaart hosszabbításban szerzett gólja döntötte el!
most a helyzet más volt, mert akkor "csak" nyerni kellett az adott meccset, most viszont a barca kezében is volt a sorsunk, mert 1 pontos előnnyel álltak elöttem az utolsó fordulót megelőzően!
mi hoztuk a meccsünket (2-0 a Murcia ellen) viszont a barca csak 2-2-es döntetlent ért el a Villarreal otthonában, úgy, hogy a 83. percben még 0-2 volt az eredmény...!
nagyon durva szezon volt, és 71 bajnoki óta veretlenek vagyunk, utoljára az előző szezon 5. fordulójában szenvedtünk vereséget!
-
Nielsen 4 hónapra kidőlt. végülis csak a legutóbbi 3 év gólkirálya meg a mostani házi gólkirály -
ha már flémelés van: sosem csaltam, mégis jelzem (mindenkinek), hogy két kezemen meg tudom számolni hány reagálás érkezett az FM09es képeimre -> Kb. 200 Újpestes képre és 100 Lazio-sra. Régen azért más volt. 1-1 grat vagy szar vagy, vagy valami és én már boldogabb vagyok.
Süllyed a topik színvonala(ami legkevésbé sem a házigazda hibája), de leszarom, mertés járni fogok ide a pár emberért akiért megéri.
-
emájgád! -
-
Juhu, van élet <3 :D Btw Cseszának igaza van, szvsz :) -
btw, TÉK. -
nekem8 -
Na akkor eddig és ne tovább.
-
:D... és azon se akadjá fent, h írom a játék szót. nekem így a jó :D. ezé nem járok a topikba, mer mindig ez van :D.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. -
Csesza #44440 GÉJM GÉJM GÉJM :@ de mocskos idegesítő
de ha te így játszol akkor jelezd a képeidnél és ne büszkélkedj a nagy eredményeiddel, és figyeld meg a fórumozók nagy része le se fog szarni, mert senkit nem érdekel az hogy így hogy lehet eredményt elérni
GÉJM :S -
én sas szem vok. nehogy leoltsá má azér ahogy géjmelek, én dolgom :D. attól, h ti így akartok, én meg úgy, nem dől össze a világ :D. -
-
Csesza #44437 és nem láttál még esélytelenebb csapatot nyerni? + egy barca - real nem éppen a nagy esélykülönbségekről szól
ez így nem játék h csal valaki
érdekes az gémerek legtöbbje nem veszi észre ezeket a hülyeségeket és játszik rendesem -
mer a gép azt mondta, h mi vagyunk a jobbak :D. és amúgy ism sztem azér volt ennyire izés... hát, h mondjam. szemét, mer 3ponttal mentünk talán kábé és mindenképp bajnok esélyes akart maradni a Barca... vannak ilyen hülyeségei a géjmnek, már megfigyeltem. -
Csesza #44435 miért nektek kellett volna? -
nálam nem rendelkezik ennyivel :S. a Barca meccs miatt :D. nagyon felidegelt a gép, h 10dikre se sikerült legyőznöm, pedig mi nekünk kellett volna nyerni. -
-
nah befejeztem a 2015/16-os szezont is a cityvel. képek beszéljenek:
-
Na, akkor tanácsot kérnék.
Nem megy olyan nagyon rosszul a Koppenhágával, de:
a 4-3-3-as taktikával túl sok gólt kapunk.
Egyik nagy riválisunk, az Esbjerg ellen múltkor tettem be ide egy 5-5-ös meccset, most 4-4 volt.
Szóval a lőtt gólok még csak-csak megvannak, de a védekezésre tanácsot kérnék.
Köszönöm. -
Erősítés csatárposzton. (nem mint ha gyengék lennénk)
-
Hahaha,ha lesz időm röhögök
Megint megvan a Szuper Kupa
Remek indítás a szezon előtt. -
pinnacle #44428 nem értelek... nálam a real 2. szezon elején 215 misi átig pénzzel rendelkezett.
Minek csalni?

és járni fogok ide a pár emberért akiért megéri.