104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Dokumentumok/SI/FM09/grahics/backgrounds :)
  • Itsuki

első ligakupa gyözelmem...
  • zyndar
    Hello Emberek! Grat mindenkinek!

• BBeno2
    jobbakat. :)

zorroember. grat. bár a képeket nem látom :)
  • zorrobomber
    pirateclub döglődik
    egyébként meg persze hogy pont kikaptam mint a picsa :D
  • Itsuki
    a stadionos háttérképeket hova kell bemásolni?:)
  • soma22
    nekem nem jelennek meg a képek!de legyen:
    grat:))
  • Zsolti9014
    BL-ből ki is estünk, csoport 4. hrly, még egy meccs van a Milan ellen idegenben.
    jobbat szerettem volna, de legalább most a bajnokságban vezetünk 20 meccs után 8 ponttal.
    stabilabb védelem kellene.
    Mondjuk a Valencia és Milan ellen nem szégyen a vereség, de a Nantes ellen oda-vissza döntetlen volt, ha ezeket nyerem, legalább uefa megvan.
  • zorrobomber
    Emlékszem, itt voltam már akkor is, de még nem nagyon értettem min flame-elnek a népek - pl. Fyrex :)
  • zorrobomber
    Huni jó fej :)
    Egyébként meg nem zavar túlságosan, meg végülis én is elég elfoglalt vagyok és ritkán jutok ide, csak most szarrá rúgták irl a lábam, és még az ideg bennem van :D Szóval annyi hogy kicsit igyekezzünk figyelni a másikra is ha már tologatjuk a képeket. Alapvetően nem mennék másik fórumra sose.
  • zorrobomber
    üdv... :)

• DONGUBA
    Egyetertek van akinek kinyaljak a segget itt van akit leszarnak.Ma en is beraktam kepeket es egyedul huni reagalt ra.
  • Itsuki
    ezt meg mond meg hogy hpgy csinálod...:))) gratu,de lehet hogy más kihivás kellene neked...:) bár nyerni jó
  • Fabio Capello
    gratula.

zorrobomber: ez már soma idejében is jellemző volt a topikra sajnos... nagyon messze vagyunk már az aranykortól :(

soma: üdv ismét :)

Megjött az ihletem a Monopolihoz, indul a második szezon, immáron a c1-ben
  • Itsuki
    van amikor nekem is csal a gép. mondjuk a fradi ellen mkupába 0-0 volt a rendes játékidőbe de már csak 9en játszottunk mert 5 emberemet megölték. ideges lettem kiléptem,elveszett 1-2 összecsalt 0-0 is. de én tudom hogy ugyse tudnám kibirni ezt ujra ezért mindig elmegyek szabadságra . nem 10szer jáccom le azt a meccset amig nem nyerek. bár érdekes,szabin vagyok nyerünk amikor meg meg nem,nem:D de ma csaláshoz volt kedve a gépnek. az én karrieremet se nagyon kommentálják,de ha ráérek és van is kedvem fórumozni,akkor általába azért megprobálok mindenkinek a karrierjét minösiteni,kérdezgetni. a topic vagy vmikor ki van halva vagy a flamelés és egyéb dolgok mennek rajta. mondjuk 1 gyerek ir be (lusta vok meglesni a nevét:))elösször ide xtem,sose láttam,semmi válax neki. én nem tom a válaxt max annyit tudok mondani neki h rugja ki a fél csapatot azt jó lex a hangulata. Zsoltinak meg azt tudom mondani,addig nem baj ha 5 gólt kapx 1 meccsen ha 1el legalább többett lösz. hagyjuk a veszekedést és probáljunk meg 1másra is figyelni,beszélgetni,nem csak a képeket belökni (szokásom igaz:D)... ennyit akartam csak
  • BBeno2
    grat. erősíccsed meg a védelmet!!!
  • soma22
    üdv a klubban kollega:)
  • realgyula
    véget ért a 2. szezonom a Real Madriddal!
    igazából elcsesztem, szerencsétlen szezon volt, egyrészt a sérülések másrészt pedig a szerencsétlen kimenetelű meccsek miatt (hihetetlen mennyiségű kapufát lőttünk!)
    a BL-ben a Chelsea a nyolcaddöntőben 2-2-es összesítéssel kiejtett, idegenben lőtt góllal (külön köszönet Dudeknek aki a sérült Casillast helyettesítette, rajta ment el a továbbjutás)
    a spanyol kupában a Getafe hasonló körülmények között ejtett ki, ugyancsak idegenben lőtt gólokkal!
    a bajnokság viszont megint elképesztő volt! az első szezonomban is az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím a javamra, akkor Van der Vaart hosszabbításban szerzett gólja döntötte el!
    most a helyzet más volt, mert akkor "csak" nyerni kellett az adott meccset, most viszont a barca kezében is volt a sorsunk, mert 1 pontos előnnyel álltak elöttem az utolsó fordulót megelőzően!
    mi hoztuk a meccsünket (2-0 a Murcia ellen) viszont a barca csak 2-2-es döntetlent ért el a Villarreal otthonában, úgy, hogy a 83. percben még 0-2 volt az eredmény...!
    nagyon durva szezon volt, és 71 bajnoki óta veretlenek vagyunk, utoljára az előző szezon 5. fordulójában szenvedtünk vereséget!
  • Zsolti9014
    Nielsen 4 hónapra kidőlt. végülis csak a legutóbbi 3 év gólkirálya meg a mostani házi gólkirály
  • zorrobomber
    ha már flémelés van: sosem csaltam, mégis jelzem (mindenkinek), hogy két kezemen meg tudom számolni hány reagálás érkezett az FM09es képeimre -> Kb. 200 Újpestes képre és 100 Lazio-sra. Régen azért más volt. 1-1 grat vagy szar vagy, vagy valami és én már boldogabb vagyok.

Süllyed a topik színvonala(ami legkevésbé sem a házigazda hibája), de leszarom, mert és járni fogok ide a pár emberért akiért megéri.
  • Mor3llo
    emájgád!
  • Legend Killer
  • Huni92
    Juhu, van élet <3 :D Btw Cseszának igaza van, szvsz :)
  • Fabio Capello
    btw, TÉK.
  • Legend Killer
    nekem8
  • Fabio Capello
    Na akkor eddig és ne tovább.

• Legend Killer
    :D... és azon se akadjá fent, h írom a játék szót. nekem így a jó :D. ezé nem járok a topikba, mer mindig ez van :D.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
  • Csesza
    GÉJM GÉJM GÉJM :@ de mocskos idegesítő

de ha te így játszol akkor jelezd a képeidnél és ne büszkélkedj a nagy eredményeiddel, és figyeld meg a fórumozók nagy része le se fog szarni, mert senkit nem érdekel az hogy így hogy lehet eredményt elérni

GÉJM :S
  • Legend Killer
    én sas szem vok. nehogy leoltsá má azér ahogy géjmelek, én dolgom :D. attól, h ti így akartok, én meg úgy, nem dől össze a világ :D.
  • BBeno2
  • Csesza
    és nem láttál még esélytelenebb csapatot nyerni? + egy barca - real nem éppen a nagy esélykülönbségekről szól
    ez így nem játék h csal valaki
    érdekes az gémerek legtöbbje nem veszi észre ezeket a hülyeségeket és játszik rendesem
  • Legend Killer
    mer a gép azt mondta, h mi vagyunk a jobbak :D. és amúgy ism sztem azér volt ennyire izés... hát, h mondjam. szemét, mer 3ponttal mentünk talán kábé és mindenképp bajnok esélyes akart maradni a Barca... vannak ilyen hülyeségei a géjmnek, már megfigyeltem.
  • Csesza
    miért nektek kellett volna?
  • Legend Killer
    nálam nem rendelkezik ennyivel :S. a Barca meccs miatt :D. nagyon felidegelt a gép, h 10dikre se sikerült legyőznöm, pedig mi nekünk kellett volna nyerni.
  • BBeno2

• BBeno2
    nah befejeztem a 2015/16-os szezont is a cityvel. képek beszéljenek:

• Zsolti9014
    Na, akkor tanácsot kérnék.
    Nem megy olyan nagyon rosszul a Koppenhágával, de:

a 4-3-3-as taktikával túl sok gólt kapunk.

Egyik nagy riválisunk, az Esbjerg ellen múltkor tettem be ide egy 5-5-ös meccset, most 4-4 volt.

Szóval a lőtt gólok még csak-csak megvannak, de a védekezésre tanácsot kérnék.

Köszönöm.
  • Forza Italia
    Erősítés csatárposzton. (nem mint ha gyengék lennénk)
  • pAtOcA
    Hahaha,ha lesz időm röhögök

Megint megvan a Szuper Kupa

Remek indítás a szezon előtt.
  • pinnacle
    nem értelek... nálam a real 2. szezon elején 215 misi átig pénzzel rendelkezett.
    Minek csalni?