104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Dalla Valle-röl szursz egy képet nekem?:D -
hát még akad-akad de ilyen keirrison korabeliek... és ő is már 33-34 éves :D
flamini most lett a franciák menedzere. a pool visszajött az 1. osztályba.. -
karajjj #45105 van még élő igazi játékos, vagy már mind generált? :D -
nah lemondtam a palmeirasnál és áttettem székhelyem milánóba. inter adott szerzősét amit elfogadtam. -
fasza te, áramszünet miatt elment 3 meccsem, jácchatom ujra a celticet, most tuti kikapok :C -
Celtic elleni visszavágó 2-2 lett, igy az uefa kupában folytatjuk, a Leverkusen ellen, szoval szerintem idénre vége is :D -
karajjj #45101 hát tavasszal eddig a négy fordulóból összesen 6 pont sikerült simán verhető csapatok ellen... barcika az egyik legjobb utánpótlás képző csapat az országban, mégis csak azokat játszatja az edző, akik be vannak nyalva neki és mindegy hogy mi rúgunk gólt a mecsen, vagy az ellenfél, 1:0-nál akkoris beállunk védekezni és elkezdjük az időt húzni... lehet, hogy jó az edző, de hogy taktikailag egy lepkének is több elképzelése van, azis tuti...
a győrrel itthon a kupában játszottunk egy 1:2-őt, közbe simán verhettük volna őket, ha odafigyelnek a srácok, egy laza megye2-es színvonalú meccs volt, aztán következő héten elmentek győrbe és kaptak hetet... hát valami borzalom, hogy mitművelnek itt -
milyenkor? :) -
karajjj #45099 holnap újratelepítem már tényleg a játékot, aztán kezdődik a barcikai csapatépítés :D
ilyenkor mindig felidegesít, hogy milyen jó játékosaink vannak, csak gyengusz az edző, aztán ettől még énis jobb lennék... XD -
sorozatban 3. csoportkör, továbblépés megint nem lesz
-
estét :)
kis szünet után visszatérek, megjött a kedvem a játékhoz, töltöm is a fradit
2011-12es szezon
elsö 2 fordulo alatt 2 x, beragadtunk picit
BL 3. selejtező körben a Celticet kaptuk, idegenben 3-1re kikaptam
ligakupában veretlenül állunk
kupában az orosháza ellen jáccunk majd, na tömören ennyi :D -
így tovább... neked is Capello. -
nemrossz ez :) -
Cardiff történetének első BL meccse.
-
Itsuki #45093 tabella: 1. Hollandia 7 18
2.Macedónia 6 8
3.Skócia 5 6
4.Norvégia 6 6
5.Izland 7 5 -
Itsuki #45092 Macedónia-Izland 0-0. nem volt helyzet a meccsen. de arra lettem figyelmes hogy a nyiregyházi Stojkov nem olyan jó játékos mint a lazios Pandev:D az vagyok,mert nagyon tudok azonusolni bármilyen meccsel,meg minden játékban 1 alapvetö védekező csapatot szoktam játszani. nem kell nekem 7-6,1 uncsi 1-0 elég. nekem. -
karajjj #45091 türelmes egy gyerek vagy :D -
Itsuki #45090 Macedónia-Norvégia 0-0. végignéztem a 90 percet de helyzet se volt a meccsen:D -
köcce, végre valaki észrevette :) -
szerintem is :) -
karajjj #45087 ez az index sportoldala -
leeds szerintem király -
Gratula Kápelló! Mostmár fogsz tudni "értelmes" pléjákat igazolni szerintem, szóval jövőre reális a feljutás.
Ez pedig off, de gondolom ti is szerettek röhögni. Munkahelyen az oldal olvasása veszélyes, én már csak tudom :) -
Srácok mit javasoltok Kivel kezdjek Angol Bajnokságot??? kivétel nagy csapatok és minimum League 1. -
mindenképpen nőt, és mint a tabella is mutatja, van ellenfél immár itthon is. iszonyat, hogy az utolsó fordulóig a 2. helyen tanyáztunk, és ezt a bajnokságot igazábol a pápa bukta el, nem mi nyertük meg(ellenük nem tudtunk nyerni)
játékosok tekintetében is alakulhat, mert egyre kevesebben akarnak továbblépni, pedig van pár emberke aki igendurva, de már 24 elmult. ilyentájban már el szoktak vágyódni. -
lolXD ja még vagy 60GB XD de ötlet valami?:D -
van helyed a vinyón? :D -
srácok nem akarja le menteni a játékot mi lehet a probléma?:S:S -
realgyula #45079 megvolt az is, csak nem mentem rá az elfogadra 
köszi, így már pöpec!
-
karajjj #45078 nekem sem akartak jönni az elején...
aztán nyertem vagy két meccset és biztos nőtt a csapat repje, utána az ilyen nb3-as szintű magyarok mind eljöttek és velük verhetetlen voltam -
Utley #45077 Az jó csak ide a kutya nem jön:) -
karajjj #45076 én amikor ott kezdtem, igazoltam 12 magyart a csapatba :D egyből elsők lettünk ^^, -
Utley #45075 Néztem,hogy mindenki makonya csapatokat választott ki,így én egy kis turpisságot csináltam:) Ilyen bűn rossz csapatom sose volt még..És jó esélyem van,hogy kiessek.Az utolsó 3 meccsen összekapartunk 7 pontot,talán talán...Ha kiesünk,akkor megnézzük hova vesznek fel:) Grat mindenkinek!!!
-
karajjj #45074 újra kéne telepíteni a játékot, de lusta vagyok XD -
Köszi srácok!!
-
cache kikapcs, skin újratölt -
realgyula #45071 egy kis segítségre lenne szükségem!
letöltöttem EZT a facepackot, megcsináltam a 3 mappát, amit ott a leírásban ír (FM09/data mappájába --> "/graphic/pictures/players") és a kicsomagolt cuccot bemásoltam ide, ahogy írja! de mégsem látom!
mi lehet a gond? -
tess
-
Tess
-
Nos végetért a második szezon. Őszinte leszek, az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, hiszen nem sikerült a csoda, nem jutottunk el a rájátszásba, de ez legkevésbé sem a csapat hibája. Végig partiban voltunk a többiekkel, de olyan pechsorozat szakadt ránk, amiből nem sikerült kilábalni. A harmincadik fordulótól kezdve egyszerűen nem jöttek az eredmények, kihagyott ziccerek tömegjei, valamint négy ellenünk ítélt tizi eldöntötte a feljutás sorsát. Ugyanakkor örülök, mert sorra vertük az esélyesebb ellenfeleket, a média, az ellenfelek, a vezetőség mind minket dícsérnek a fantasztikus teljesítmény miatt. Nem igazoltam nagy neveket az új szezonra, inkább a még kiforratlan tehetségekbe fektettem... Lehet, hogyha elcsábítom a szabadlistás Crespot, Vidukát, ha esetleg ráveszem Robbie Carlost, Jorge Andradet egy kis levezetésre nálunk, akkor most feljutást ünnepelhetnénk, de a csapat járna a legrosszabbul, hisz ezekben a játékosokban max 1-2 jó szezon van, én viszont a jövő csapatát szeretném felépíteni, hosszútávra tervezek a csapattal... Mindenesetre nem érzek csalódottságot, fantasztikus teljesítményt nyújtott mindenki, szép volt srácok!
Tabella:
Keret:
A gólkirály, Fabio Ceccarelli:
Áttekintés: