104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nah, lejátszottam az előszezont meg az első 4 bajnokit az Odd-al, és eddig tetszik a dolog:
De végülis nem bírtam a Fradit abbahagyni, úgyhogy inkább folytattam azt, hát végső soron elégedett vagyok, bár azért a hosszabbításban bekapott gólért nagyon kár:
-
Ejha, nemsemmi :D -
kirázott a hideg:
-
Üdv az Uraknak
Gratulálok a szép eredményekhez. -
jahogy a blben a chelsea a cimvédő:D
fasza, asszem vége a blnek idén:D -
ja, csak jo lett volna pl a chelsea ellen a pályán...eléggé szük a kp poszt -
ne is mondd, a csatársorom a szezon felében sérült volt... :/ -
de remek, hogy aláirt hozzám, és az első meccsén 10 perc után egy picit elfáradt...
-
haladás -
norbinhOOO #45538 Szép napot.
Magyar bajnokságba ti kit választanátok Kaposvár, Vasas, Haladás trióból? Vagy valami Nb2-es csapat?
-
WTF??? -
ez jóó:D
#45527 -
Foggalmam nincsen hogy sikerült ezt, vmi durva bug lehet -
ez mi ez amugy?? -
lol ilyet még én se láttam :D -
Ijjá, de meglepődtem ezen :D Azt hittem h Capello durvult be ^^
Egyébként tényleg rossz ez az egész. Az ok, h Gouffran az Arsenalba akar menni, érthető. De azér egy kupagyőztes Rennesbe igazolni, mert az minden álma, háát :D
-
grat HUNI.
HALA MADRID. -
igen ez egy nagy gond az FM ben hogy a játékosoknak borsónyi az AI. mikor anno 08-ban a győrrel minden évben továbbjutottam sőt BL döntőt játszottam a fiúkkal, évvégén egyet -kettőt hívott a Beitar Jerusalem atz mindenkinek az volt álmai klubja... meghogy nagyobb klubhoz akarnak menni... vicc. -
karajjj #45529 na te aztán tudsz linkelni... -
[IMG]http://kepx.info/files/377jrtnne90ept6v9nl2_thumb.jpg[/IMG][/URL]]6 játékosom bekerült a hét csapatába... kinek mennyi a rekordja??? -
még anno fm07-ben a triplázó Arsenalomból akart mindenki elmenni merthogy nem elég nagy neki a klub... Tartok tőle, ezeknek még a Jupitert is le kell hozni az égboltról ahhoz, hogy elégedettek legyenek -
Sok sikert! ;)
Egyébként elképesztő, hogy mennyire szánalmas játékosok vannak itt. A bajnokcsapatból elakarnak menni egy Rennes vagy egy OM hivására, mert ők nagyobb csapatban akarnak játszani. Hát tessék. Jónéhány ember igazol(t) igy el, viszont a belőlük kapott pénzből, + a vezetőség által adott 15 millióból megerősitem a keretet. -
Grat Huni! :)
Látom a Le Mans -nak elég gyengén ment. Én most velük tolom és hát az alapkeret piszok gyenge (1-2 kivételtől eltekintve csupa középszerű vagy gyengébb játékossal) , de egy jó pár igazolással sikerült valamelyes javítanom a csapaton. Így most az elfogadható 8. helyen állunk 28 forduló után. Szvsz a média által várt 9. hely irreális az alapkerettel. A Marseille nálam megállíthatatlan.
Más: aki óriási adatbázissal játszik , az mindenképpen vegye meg Gabriel Mercadot. Az értékei nem a legjobbak (bár elég csinosak azok is), de amit jobb hátvéd poszton művel az valami eszméletlen. Ráadásul még elég olcsó is (300k körül vettem). -
Uborkasalata #45524 Na Aston Villával 3. szezonomat kezdtem el. Elsőben 4. helyre futottam be Chelsea-t megelőzve UEFA-kupában a Valencia vert meg az elődöntőben 5-3-as összesítéssel. Második szezonom már sokkal jobb volt. 3. hely! BL-ben csoportom után a Juventus-t fektettem kétvállra, majd jött a Manchester. Hazai meccsen 2-2 úgy, hogy a 4 perces hosszabításból a 95.(!) percben kaptam a gól! -.-' Visszavágón Old Traffordon 5-4-re kaptam ki így kiestem.
Igazolgattam is becsülettel.
Első szezonom után érkezett egy csoda ukrán hátvéd Dymtro Chygirinsky meg Edgar Barreto, Oscar Cardozo(24góllal gólkirály), Adriano, Iaquinta, Ferronetti és kb. ennyi.
Második nyáron már nagyobb durranások voltak. 51 misiért Agüero és 30-ért Daniel Agger. :) -
Carpet #45523 Ilyenkor megy el a kedve az embernek a játéktól!!
Szuper kupa:
http://kepx.info/files/egkqc6t86eklq617uv6f.png
Bajnoki:
http://kepx.info/files/q96ads3wcptddarqscy2.png
De miért nem a 85. percben rúgatja be velük?? -
grat all -
Ijjá, lebuktam :DD Egyébként nem, de mivel nem műxik sem a pirate, sem a kepfeltolto, a kepx meg nekem nem szimpi, ezér ezt hazsnálom :D -
most nézem a képfeltöltőd a noob.hu
akkor ez most egy önvallomás?
:D:D:D:D
-
karajjj #45519 fasza, egész fasza... :D -
gratuláció :) -
Röviden, tömören: szenzációs idényt futottunk. Rögtön év elején egy Szuperkupa győzelem a Lyon ellen, szóval az alaphangot megadtuk a szezonnak. Nagyon jól kezdődött a bajnokság is, sokáig verhetetlenek voltunk, aztán jött egy nagyon mély hullámvölgy, amiből végül azért kikecmeregtünk. Nagy szerencse volt, hogy a Lyon is folyamatosan hullámzó teljesitményt nyújtott. Hol agyonvertek egy csapatot, hol pedig sima zakókba szaladtak bele.
A BL az ami miatt hiányérzetünk lehet, dehát egy nagyon erős csoportba kerültünk, ahol a szerencse sem állt mellénk.
Ligakupát megnyertük, viszont a Francia Kupában csak a negyeddöntő jutott, ott a Toulouse vert 2-2-es 90 perc után 2-5re.
Legszebb eredmény talán a Lyon elleni 6-1 volt.
Igazolások.
Eboué és Molinaro átadólistán voltak, és mivel a csapat védekezése a széleken hagyott némi kivánnivalót maga után, ezért potom összegért meg is vettem őket. Mindkettőnek kulcsszerepet szántam, viszont Molinaro szerencsétlenségére belebotlottam egy 18 éves brazil kölökbe, akit szintén bagóért megvettem, és rögtön kezdőbe verekedte magát.
Palermo pedig az év igazolása szvsz, 1,1 millió euró, és egész évben fantasztikus teljesitmény. 35 évesen megsüvegelendő teljesitmény.
Novemberben megsérült Eboué, eltört a lába, igy rögtön lezsiroztam az üzletet a Deporral Barragan ügyében. Chalmé viszont jól pótolta Ebouét, igy a fiatal spanyolnak kellett némi idő, mig a kezdőbe kerülhetett.
Bernardo ismételten egy fiatal brazil játékos, 19 éves, és Gourcuff pótlására hoztam, mivel valószinűleg nem marad majd nálunk a Milantól kölcsönvett játékos. Egyfelől nincs sok esély arra, hogy kifizessem a 13 milliót érte, másfelől nem győzött meg -persze, fog ő még fejlődni-.
Átnézés
Igazolások
Meccsek
Meccsek 2
Bajnoki tabella
Játékos statisztikák
A csapat
Egyéni dijak:
Wendel - év játékosa, év sztárjátékosa, gólpasszkirály, év sztárcsapatának és a szezon válogatottjának tagja
Ramé - év kapusa, év sztárkapusa, év sztrácsapatának tagja
Palermo - gólkirály, a szezon sztárcsapatának tagja, év sztrája 2. helyezett
Alou Diarra - év sztárcsapatának és a szezon válogatottjának tagja
Dieguinho - év sztárcsapatának tagja
Huni - év menedzsere
-
Gratula mindenkinek nagyon szép eredmények 
hoztam én is egy szép győzelmet:D
-
nekem b*szik emelkedni a rep. -
BL-ben az a pozitiv, hogy jön a pénz, meg megy fel a reputation, de sokkal nehezebb kiemelkedőt alkotni, mint uefaban.
Megmutattuk, hogy tudunk mi focizni, 4-1 a Sochaux ellen, Palermo triplát vágott, ezzel 17 gólos, és gólkirály. Képes beszámoló az eset folyamán. -
fasza, Intert kaptuk -
2 fordulóval a bajnokság vége előtt megnyertük azt, ámde! Jött a Nantes elleni meccs, mondom, élvezzék a játékot. Öö...kicsit kinos 1-5ös vereség :D
Utolsó forduló, Sochaux, egy kérdés maradt még: Benzem avagy Palermo lesz-e a gólkirály? -
Huhh ezt kiszenvedtük
-
Barca ellen otthon meg sima 0-4
Schalke ellen idegenben dől el minden, de előtte 2 LK meg MK meccsek -
grat neketek. így tovább. -
nehéz meccs volt