104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hoodlum #45667 ajánlanék egy játékost, akit még nem láttam itt: Lukman Harunának hívják, a játék kezdetén 18 éves, a Monacoban játszik. Hozzám, a Fradihoz már ingyen jött 2014-ben, a 15-16os szezonban vkp létére 12 meccsen 7 gólnál jár 7.63as átlag osztályzattal. -
grat realgyula. meglesz a BL; grat forzaitalia min. döntőig menni. -
karajjj #45665 off: Zsolnai milyen gólt fejelt már az Újpestnek :D -
Gignac(touluse) -
mgkp #45663 Befejeztem a 2. szezonom a Lyonnal.
Coupe de la Ligue meglett meg a bajnokság is, viszont a Coupe de France-ból elődöntőben kiejtett a Bordeaux a Bl-ből pedig a Juventus a nyolcaddöntőben.
Egyébként Cardozo 11 millát ér és még 33-ért se szeretnék odaadni.
Tudnátok ajánlani valaki mást aki ugyanolyan jó és el is jönne hozzám? -
az igeeeen!!!!!!!! kemény csoport!! -
realgyula #45661 KATT
amúgy érdekes a stat
-
realgyula #45660
konkrétan nem erre számítottam...
kaptak a Torresék
döntőben a barca vár ránk... -
Első Bl szezonunkban megvan a csoportelsőség
-
igaz. ok. nem nagyon szoktam nézni a ligue 1 -et szal nem vagyok annyira képben. -
Jaja, Cardozo egy állat :]
Neked meg grat, Dzsoki!
BBeno: a Monaco az esetek 98%-ában kiesik a bajnokságból. Már 08-ban is igy volt. Dehát azért irl sem brilliroznak igazán a BL döntő óta. -
karajjj #45656 még a végén lesz ebből valami :D -
A listavezető ellen...
Btw megjegyezném kurva szarok vagyunk, négy forduló alatt összesen két pontot szereztünk. Sürgősen változtatni kell mer nem lesz ennek jó vége... -
igen, maguktól tanulnak ha olyan országba igazolnak amelynek nem beszélik a nyelvét. Vszeg azért rúgják le őket ismét, mert amint felgyógyulnak beveted őket élesben... A felgyógyulás után pár meccsig még padoztasd őket, és csak 10-30 percekre vesd be őket hogy felerősödjenek, akkor nem lesz probléma. -
juhiatti #45653 Sziasztok!
valaki megmondaná,hogy a játékosok maguktól tanulnak nyelveket?vagy én is tehetek az érdekükben valamit?
ja és nektek is lerugdossa a gép a legjobb játékosakat nem sokkal a felépülésük után :( ? -
Már el is felejtettem milyen szar dolog ha a fél csapat válogatottban van... Hát nem hiányzott az élmény :/ :D:D -
köff :) -
grat. ha a monopolival akarsz mindenféleképpen lenni, akkor pedig fiatalokat igazolj. -
naná. pandev, cardozo, -
mgkp #45648 Sziasztok, nemrég óta olvasom a fórumot és gratula az eredményekhez.
Én most Lyonnal a 2. évemben járok, Benzema nagyon el akar menni és szerintem majd hagyom, hogy elmenjen.
A helyére kiszemeltem Cardozo-t a Benficából mert nagyon jól teljesít ott 30 meccsen 24 gólt lőtt és 7.72 az átlagteljesítménye.
Azt szeretném kérdezni, hogy jó lenne ő csatárnak? -
grat Capello,Huni,Dzsoki Jujjing,BBeno,Forza Italia,Soma
töltöm a nancyt -
Utley #45646 Szép eredmény szerintem,kár hogy ennyi volt. -
grat. monaco elég durva hogy kiesett. -
realgyula #45644 Liverpooltól is kikaptunk otthon, 0-1...! 
morálok szép lassan a béka segge alá mennek...
-
Nah, befejeztem a karrierem a Toulouse csapatával. Az elvárások elég szerények voltak, 18. helyre várt a média, a vezetőség a bent maradást tűzte ki célul. Az elvárásokhoz képest nagyszerűen kezdődött a szezon, aztán jött az első pofon a liga kupában a 3. fordulóba kiejtett a Lorient (hozzáteszem nagyon megutáltam a csapatot a karirier során a későbbiekben kiderül, hogy miért...), a vezetőség nem nagyon örült neki, de hát ez van. Aztán csordogált tovább a bajnokság Lyon-tól kikaptam idegenbe, de elfogadható eredmény volt 2-1,aztán jött a PSG ellenük is nyalóka szintén 2-1, Marseille ellen azonban már összejött egy X 2-2 és itt jött a meglepetés az ősi rivális Bordeaux ellen sikerülz nyerni idegenbe 1-0. Aztán hosszú ideig minden ment rendben de jött a kupa, és hát ismét kit kaptam? Igen a Lorient és ismét 1-0 nekik
. Ennek ismét nem örültek felhőtlenül a vezetőség tagjai. Folytatódott az élet tovább Marseille ellen összejött egy győzelem hazain 2-1, Bordeaux ellen ismét sikerült a bravúr 2-1 re nyertünk. Az utolsó forduló előtt hatalmas csatában álltam az UEFA kupát érő 6. helyért. A mecs előtt vezettem 2 ponttal a Sochaux-val szemben. Ők a már kiesett Le Havre-el játszottak hazain én a 17. Nantes ellen szintén hazain. Minden jól ment vezettünk , de a végén befújtak a Nantes-nak egy büntetőt és X lett a vége, ami épphogy nem volt elég az UEFA-hoz. Nagyon felidegesített a dolog hiszen egész évben az elvárásokat messze túl szárnyallva a 6. helyen álltam, és az utolsó pillanatban elhappolták előlem az UEFA-t.
Tabella:
Szvsz érdemes a Toulous-al kezdeni mert elég erős a keret , az elvárások pedig gyengék.
Hát ha ezeket a sorokat olvasod az azt jelenti ,hogy végig ovlastad amit eddig írtam, köszönöm hogy meghallgattatok.
U.i.:Most az Ipswich csapatával kezdtem az angol másodosztályban, remélem sikerült kiharcolni a feljutást. Majd írok arraól is.
Bye -
Megláttam itt a Monopolis karrierjét Capello-nak és megtetszett a csapat. Kit / kiket tudtok ajánlani akik eljönnek a mmonopolihoz is? -
karajjj #45641 az húzós akkor, de ha jól csinálod, még simán meglehet... :D -
realgyula #45640 nem tudom, hogy most mi van!
X idegenben a Valencia ellen (Silva a 94. percben egyenlített), most pedig a Sevillától otthon kaptunk ki 1-0-ra...! beért a barca...pedig volt 10 pont is az előnyünk...brávó :S -
Coppa Italia 3. kör
Brescia - Monopoli 2-1
majdnem megvoltak... :/ -
hát, lesz itt Chievo, Livorno, Catania... -
karajjj #45637 mostmár jöhetnek intenzívebben a képek, itt már sok aaz ismertebb csapat
-
Jól indul a szezon :)
-
-
gratula :) -
karajjj #45633 én most tervezem, hogy a barcika mellett egy afrikai nemzeti csapatnak leülök a kispadjára -
unom a válogatottat. copa america-t nyertem brazíliával de ennyi. azt is ugy hogy csopotmeccsek elején átvettem őket majd megnyertem nem kis makkal. és lemondtam... akkor volt egy olyan tervem hogy átveszem anglia-t és honosítom magamnak a city-be (akkor még velük voltam) a fiatal játékosokat. csakhogy nem olyan könynű mint a 08-ban. így 2 hét mulva otthagytam őket és nem vállaltam el semmit. de azóta valamiért nem is baszogatnak a válogatottak , hogy vállaljam el... -
karajjj #45631 világbajnok voltál már? :D -
Inter. 2024. képek:
-
nah bajnoki cím + coppa megvan viszont a BL döntő a volt szupercsapatommal volt. hát ez lett a vége:
-
hoodlum #45628 ja értem. grat amúgy, nem semmi, milyen karrier!