104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hoodlum
    ajánlanék egy játékost, akit még nem láttam itt: Lukman Harunának hívják, a játék kezdetén 18 éves, a Monacoban játszik. Hozzám, a Fradihoz már ingyen jött 2014-ben, a 15-16os szezonban vkp létére 12 meccsen 7 gólnál jár 7.63as átlag osztályzattal.
  • BBeno2
    grat realgyula. meglesz a BL; grat forzaitalia min. döntőig menni.
  • karajjj
    off: Zsolnai milyen gólt fejelt már az Újpestnek :D
  • Forza Italia
    Gignac(touluse)
  • mgkp
    Befejeztem a 2. szezonom a Lyonnal.
    Coupe de la Ligue meglett meg a bajnokság is, viszont a Coupe de France-ból elődöntőben kiejtett a Bordeaux a Bl-ből pedig a Juventus a nyolcaddöntőben.
    Egyébként Cardozo 11 millát ér és még 33-ért se szeretnék odaadni.
    Tudnátok ajánlani valaki mást aki ugyanolyan jó és el is jönne hozzám?
  • John Cena
    az igeeeen!!!!!!!! kemény csoport!!
  • realgyula
    KATT
    amúgy érdekes a stat
  • realgyula

konkrétan nem erre számítottam... kaptak a Torresék
    döntőben a barca vár ránk...
  • Forza Italia
    Első Bl szezonunkban megvan a csoportelsőség

• BBeno2
    igaz. ok. nem nagyon szoktam nézni a ligue 1 -et szal nem vagyok annyira képben.
  • Huni92
    Jaja, Cardozo egy állat :]
    Neked meg grat, Dzsoki!

BBeno: a Monaco az esetek 98%-ában kiesik a bajnokságból. Már 08-ban is igy volt. Dehát azért irl sem brilliroznak igazán a BL döntő óta.
  • karajjj
    még a végén lesz ebből valami :D
  • Fabio Capello
    A listavezető ellen...

Btw megjegyezném kurva szarok vagyunk, négy forduló alatt összesen két pontot szereztünk. Sürgősen változtatni kell mer nem lesz ennek jó vége...
  • Fabio Capello
    igen, maguktól tanulnak ha olyan országba igazolnak amelynek nem beszélik a nyelvét. Vszeg azért rúgják le őket ismét, mert amint felgyógyulnak beveted őket élesben... A felgyógyulás után pár meccsig még padoztasd őket, és csak 10-30 percekre vesd be őket hogy felerősödjenek, akkor nem lesz probléma.
  • juhiatti
    Sziasztok!

valaki megmondaná,hogy a játékosok maguktól tanulnak nyelveket?vagy én is tehetek az érdekükben valamit?
    ja és nektek is lerugdossa a gép a legjobb játékosakat nem sokkal a felépülésük után :( ?
  • Fabio Capello
    Már el is felejtettem milyen szar dolog ha a fél csapat válogatottban van... Hát nem hiányzott az élmény :/ :D:D
  • Fabio Capello
    köff :)
  • Fabio Capello
    grat. ha a monopolival akarsz mindenféleképpen lenni, akkor pedig fiatalokat igazolj.
  • BBeno2
    naná. pandev, cardozo,
  • mgkp
    Sziasztok, nemrég óta olvasom a fórumot és gratula az eredményekhez.
    Én most Lyonnal a 2. évemben járok, Benzema nagyon el akar menni és szerintem majd hagyom, hogy elmenjen.
    A helyére kiszemeltem Cardozo-t a Benficából mert nagyon jól teljesít ott 30 meccsen 24 gólt lőtt és 7.72 az átlagteljesítménye.
    Azt szeretném kérdezni, hogy jó lenne ő csatárnak?
  • inter94
    grat Capello,Huni,Dzsoki Jujjing,BBeno,Forza Italia,Soma
    töltöm a nancyt
  • Utley
    Szép eredmény szerintem,kár hogy ennyi volt.
  • BBeno2
    grat. monaco elég durva hogy kiesett.
  • realgyula
    Liverpooltól is kikaptunk otthon, 0-1...!
    morálok szép lassan a béka segge alá mennek...
  • Dzsoki Jujjing
    Nah, befejeztem a karrierem a Toulouse csapatával. Az elvárások elég szerények voltak, 18. helyre várt a média, a vezetőség a bent maradást tűzte ki célul. Az elvárásokhoz képest nagyszerűen kezdődött a szezon, aztán jött az első pofon a liga kupában a 3. fordulóba kiejtett a Lorient (hozzáteszem nagyon megutáltam a csapatot a karirier során a későbbiekben kiderül, hogy miért...), a vezetőség nem nagyon örült neki, de hát ez van. Aztán csordogált tovább a bajnokság Lyon-tól kikaptam idegenbe, de elfogadható eredmény volt 2-1,aztán jött a PSG ellenük is nyalóka szintén 2-1, Marseille ellen azonban már összejött egy X 2-2 és itt jött a meglepetés az ősi rivális Bordeaux ellen sikerülz nyerni idegenbe 1-0. Aztán hosszú ideig minden ment rendben de jött a kupa, és hát ismét kit kaptam? Igen a Lorient és ismét 1-0 nekik . Ennek ismét nem örültek felhőtlenül a vezetőség tagjai. Folytatódott az élet tovább Marseille ellen összejött egy győzelem hazain 2-1, Bordeaux ellen ismét sikerült a bravúr 2-1 re nyertünk. Az utolsó forduló előtt hatalmas csatában álltam az UEFA kupát érő 6. helyért. A mecs előtt vezettem 2 ponttal a Sochaux-val szemben. Ők a már kiesett Le Havre-el játszottak hazain én a 17. Nantes ellen szintén hazain. Minden jól ment vezettünk , de a végén befújtak a Nantes-nak egy büntetőt és X lett a vége, ami épphogy nem volt elég az UEFA-hoz. Nagyon felidegesített a dolog hiszen egész évben az elvárásokat messze túl szárnyallva a 6. helyen álltam, és az utolsó pillanatban elhappolták előlem az UEFA-t.
    Tabella:
    Szvsz érdemes a Toulous-al kezdeni mert elég erős a keret , az elvárások pedig gyengék.
    Hát ha ezeket a sorokat olvasod az azt jelenti ,hogy végig ovlastad amit eddig írtam, köszönöm hogy meghallgattatok.

U.i.:Most az Ipswich csapatával kezdtem az angol másodosztályban, remélem sikerült kiharcolni a feljutást. Majd írok arraól is.
    Bye
  • Dzsoki Jujjing
    Megláttam itt a Monopolis karrierjét Capello-nak és megtetszett a csapat. Kit / kiket tudtok ajánlani akik eljönnek a mmonopolihoz is?
  • karajjj
    az húzós akkor, de ha jól csinálod, még simán meglehet... :D
  • realgyula
    nem tudom, hogy most mi van!
    X idegenben a Valencia ellen (Silva a 94. percben egyenlített), most pedig a Sevillától otthon kaptunk ki 1-0-ra...! beért a barca...pedig volt 10 pont is az előnyünk...brávó :S
  • Fabio Capello
    Coppa Italia 3. kör

Brescia - Monopoli 2-1

majdnem megvoltak... :/
  • Fabio Capello
    hát, lesz itt Chievo, Livorno, Catania...
  • karajjj
    mostmár jöhetnek intenzívebben a képek, itt már sok aaz ismertebb csapat
  • Fabio Capello
    Jól indul a szezon :)

• BBeno2

• Fabio Capello
    gratula :)
  • karajjj
    én most tervezem, hogy a barcika mellett egy afrikai nemzeti csapatnak leülök a kispadjára
  • BBeno2
    unom a válogatottat. copa america-t nyertem brazíliával de ennyi. azt is ugy hogy csopotmeccsek elején átvettem őket majd megnyertem nem kis makkal. és lemondtam... akkor volt egy olyan tervem hogy átveszem anglia-t és honosítom magamnak a city-be (akkor még velük voltam) a fiatal játékosokat. csakhogy nem olyan könynű mint a 08-ban. így 2 hét mulva otthagytam őket és nem vállaltam el semmit. de azóta valamiért nem is baszogatnak a válogatottak , hogy vállaljam el...
  • karajjj
    világbajnok voltál már? :D
  • BBeno2
    Inter. 2024. képek:

• BBeno2
    nah bajnoki cím + coppa megvan viszont a BL döntő a volt szupercsapatommal volt. hát ez lett a vége:

• hoodlum
    ja értem. grat amúgy, nem semmi, milyen karrier!