A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Dzsoki Jujjing
    Nah, befejeztem a karrierem a Toulouse csapatával. Az elvárások elég szerények voltak, 18. helyre várt a média, a vezetőség a bent maradást tűzte ki célul. Az elvárásokhoz képest nagyszerűen kezdődött a szezon, aztán jött az első pofon a liga kupában a 3. fordulóba kiejtett a Lorient (hozzáteszem nagyon megutáltam a csapatot a karirier során a későbbiekben kiderül, hogy miért...), a vezetőség nem nagyon örült neki, de hát ez van. Aztán csordogált tovább a bajnokság Lyon-tól kikaptam idegenbe, de elfogadható eredmény volt 2-1,aztán jött a PSG ellenük is nyalóka szintén 2-1, Marseille ellen azonban már összejött egy X 2-2 és itt jött a meglepetés az ősi rivális Bordeaux ellen sikerülz nyerni idegenbe 1-0. Aztán hosszú ideig minden ment rendben de jött a kupa, és hát ismét kit kaptam? Igen a Lorient és ismét 1-0 nekik . Ennek ismét nem örültek felhőtlenül a vezetőség tagjai. Folytatódott az élet tovább Marseille ellen összejött egy győzelem hazain 2-1, Bordeaux ellen ismét sikerült a bravúr 2-1 re nyertünk. Az utolsó forduló előtt hatalmas csatában álltam az UEFA kupát érő 6. helyért. A mecs előtt vezettem 2 ponttal a Sochaux-val szemben. Ők a már kiesett Le Havre-el játszottak hazain én a 17. Nantes ellen szintén hazain. Minden jól ment vezettünk , de a végén befújtak a Nantes-nak egy büntetőt és X lett a vége, ami épphogy nem volt elég az UEFA-hoz. Nagyon felidegesített a dolog hiszen egész évben az elvárásokat messze túl szárnyallva a 6. helyen álltam, és az utolsó pillanatban elhappolták előlem az UEFA-t.
    Tabella:
    Szvsz érdemes a Toulous-al kezdeni mert elég erős a keret , az elvárások pedig gyengék.
    Hát ha ezeket a sorokat olvasod az azt jelenti ,hogy végig ovlastad amit eddig írtam, köszönöm hogy meghallgattatok.

U.i.:Most az Ipswich csapatával kezdtem az angol másodosztályban, remélem sikerült kiharcolni a feljutást. Majd írok arraól is.
    Bye