104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #45787 este már nem volt kedvem végigolvasni, de most megtettem, minden elismerésem! :D -
Köszönöm mindenkinek. Asafderg, írhatnál te is ha játszol és van időd, mert a sztoris beszámolók atyja te vagy :)
Gratu Forza Italia! -
Gratulálok! Szép eredmény!
Az beszámoló pedig zseniális! Csak így tovább. -
k*rva jó szöveg, szurkulós kép is fasza
grat az eredményhez
Miljkovic az ETOmban is játszik, az első szezontól fogva
Brezancic meg a Fradit erősíti -
Reggelt. Ezt nem gondoltam volna h a real után az Atleticot meg lehet verni aki a Barcát ejtette ki. Idegenbe sikerült és már csak egy hazai meccs és a Cardiff első Bl idényébe döntőt játszhat.
-
szép,ötletes szöveg, amúgy meg grat -
szép összefoglalás, szép szezon, gratula! :) -
- Dusan! Dusan Saveljic ébredj! Mindjárt indul a hajó Pireuszba, te meg tök másnaposan fekszel az ágyban. Biztos te vagy a megfelelő manager?
- Jóvan, adj 15 percet és ne üvöltözz…
Az ajtót természtesen bebaszva távozik Marcelo, az asszisztens manager, aki egyébként görög, is.
Aú a fejem, kicsit sok volt az Ouzo tegnap asszem. 15 vagy 20? A tököm se emlékszik már. Különben is, most azért keljek ki, hogy rommá verjen minket az Olympiakos? Meg hajóval? Rókázni fogok, az tuti.
Mindegy, jó lesz nekem itt Thesszalonikiben. Az Iraklis-szal elalibizek a középmezőnyben, süt a nap, a tenger közel van, a kaja bejön. Különben is, nincs normális védelmünk, pénz az semmi, tartozás annál több, a fél Görög Szuperliga a riválisunk. Nem baj, profi vagyok, 81szeres szerb válogatott, vagymi. Nini, már le is zuhanyoztam. Gyors fogmosás, aztán reggeli a hajón. Aztán szétkergetem a rókákat.
Új karrier, új kihívások, Sevilla pihen. Görög ligában nem játszottam még. Az Iraklis csapata pont a kezdéskor ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, ez persze nem jelenti azt, hogy nyertek volna bármit. Jó, van 5 görög kupadöntőjük, amiből csak egyszer, 1976-ban kerültek ki győztesen. Meg egy 1985-ös Balkán Kupájuk (az meg mi a túró?). A fenti képen egyébként az Iraklis legfanatikusabb szurkolóinak a logója (vagy címere?)látható.
Az alábbi igazolásokkal készültem fel a szezonra ill. a banki hitel éppen aktuális törlesztésére.
A szezon elején a 10. helyre várt a média, ehhez képest ez az eredmény jó szerintem. A kupában a 8 között búcsúztatott a PAOK (aki természtesen rivális, ilyen még az AEK, az Olympiakos, a Panathinaikos, az Aris )
Érvényesült az egységben az erő elv. Nincs kimagaslóan sok gólt szerző játékosom, jellemzően a vkp a házi gólkirály az alapszakaszban, igaz, ő lövi a tiziket. Szögletből is jók voltunk, azt hiszem sikerült jól beállítani.
Ezután jött a rájátszás a nemzetközi kupákért, amit a szezon legjobb meccsével kezdtünk. Az Olympiakos elleni mindkét meccs képet érdemel, a másodikon bemutattuk, hogyan lehet 6 kapura tartó lövésből 6 gólt kapni. Eddigre a nagy reménység Peirone is lövögette a gólokat, amikor nem volt sérült persze, könnyen kidől 1-2 hétre.
A rájátszásban védekezés az nem nagyon zajlott és valójában értelmét sem nagyon látom, persze így akár a 5. helyzett is indulhat a BLben. A alapszakaszban elért helyezések alapján jár 6,4,0,0 pont kezdéskor.
Jövőre meg kell erősíteni a keretet és egyben nyújtani a padon, mert az igen rövidke, főleg egy európai kupaszerepléshez.
JASZASZ!
-
realgyula #45779 a spanyol kupa után sikerült megnyerni a Bajnokok Ligáját is, így a szezont "lefutottnak" tekinthetem, mert a bajnokságban 4 pont a hátrányunk 2 kanyarral a vége előtt, szóval azt már kár erőltetni...had játszanak a cserék most! :D -
karajjj #45778 9.02 :D
nekem csak ezzel hajlandó gond nélkül futni a régi mentésem... :S -
Utley #45777 Srácok feltettem a 9.03-at és az istenért se tudom folytatni a Potters Bar mentésem,amit 9.01-el kezdtem el.Mit tudok tenni?Valaki valami ötlet? -
Itsuki #45776 Ajkán lehet összejött 1 uj aranycsapat...?:) Fövezér a volt fradista Nyilasi:D -
sorry elfelejtettem méretezni -
Bl első kiesési szakasz.
-
nézegettem őket, elég erős keretük van, pénz is van dögivel... még nem tom kivel kezdek, lehet a Fradival :D -
én játszottam :) 2013 környékén jártam csak sajna elkevertem a mentést, azóta is keresem az uj csapatot akivel egy hasonlo hosszú karriert játszhatnék, de nem sok sikerrel -
Boldog Szülinapot:) -
köszi mindenki :)
Zyndar: ez mán a huszadik életévem... :D -
Boldog születésnapot:) -
Gunnersboy nyomta velük, BL-t is nyert, talán többször.
Isten éltessen Kápelló! Vehetsz már szeszesitalt a boltban?
-
Boldog szülinapot Capello bacsi -
Itsuki #45766 Happy birthday:) -
Boldog szülinapot Capello -
rajta nőttem fel :) egyébként köszönöm neked és Utleynak is :) -
Ezúton kívánok sok Boldog születésnapot és hatalmas sikereket az életben és az FM-ben! -
igen a patchek nagyon sokat javítottak a játékmeneten :) -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy javult-e a játék a megjelenés óta. Annó letöltöttem és nagyon nem tetszett, pedig 1999 óta játszok a sorozattal és ez volt az első amelyik nem kötött le. Tele volt frusztráló dolgokkal és csak idegeskedtem rajta. Azóta kijött 3 patch és azon gondolkozok, hogy most végre meg kellene venni. Írjátok meg legyetek olyan kedvesek a véleményeteket, mert félek tőle, hogy rossz vétel lenne.
(Gondolok a hibáknál olyanokra, hogy állandóan kapuskirugásokból lettek gólok, a fullbackek nem támadták le a szélsőket és szint 100%-ra megverték őket, rengeteg sérülés és még sorolhatnám.) -
Utley #45760 Boldog Szülinapot!Akkor ma az ünnepelt áll mindent
-
köszönöm! :)
Zaki: jah, valaki tolt vele vagy 10 szezont, de hogy ki volt az, ne kérdezd még 08-ban volt... :D -
Bocsánat az offért,régebben írtam ide.Csak boldog születésnapot kívánnék a házigazdának.Isten éltessen Capello
-
Hali, kedvem támadt újra gémelni... Salzburggal játszott már vki? -
ez szép!!:D -
Utley #45755 Srácok valaki nem tudná megmondani,hogy a CM2-t hol lehet leszedni?Vagy esetleg valakinek ha megvolna. -
pikácsúúúúúú :D -

-
Itsuki #45752
ennyi volt,ezért nincs értelme jáccani ha a legnehezebbeket megkapom. de örülhetek,hogy nem a BArcát kaptam. de most kiderült,kell 1 kapus. -
Itsuki #45751 FC Genoa. picit érdekes adatra lettem figyelmes.a legkevesebbet érő játékosuk,Marco Boriello 575ezer ojrót ér. a csapatom összesen 300ezret. sima kiesés lesz...:( -
király vagy:D:D -
Itsuki #45749 ezt a pechet 3 körbe ilyen erös ellenfelet:'( -
hoodlum #45748 lehet, ha rámész a kiszemeltedre és nemzeti válogatott gombra kattintva felajánlod neki a melót.