104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    este már nem volt kedvem végigolvasni, de most megtettem, minden elismerésem! :D
  • zyndar
    Köszönöm mindenkinek. Asafderg, írhatnál te is ha játszol és van időd, mert a sztoris beszámolók atyja te vagy :)
    Gratu Forza Italia!
  • asafderg
    Gratulálok! Szép eredmény!

Az beszámoló pedig zseniális! Csak így tovább.
  • giorgio81
    k*rva jó szöveg, szurkulós kép is fasza
    grat az eredményhez
    Miljkovic az ETOmban is játszik, az első szezontól fogva
    Brezancic meg a Fradit erősíti
  • Forza Italia
    Reggelt. Ezt nem gondoltam volna h a real után az Atleticot meg lehet verni aki a Barcát ejtette ki. Idegenbe sikerült és már csak egy hazai meccs és a Cardiff első Bl idényébe döntőt játszhat.
  • Darthmushroom
    szép,ötletes szöveg, amúgy meg grat
  • Fabio Capello
    szép összefoglalás, szép szezon, gratula! :)
  • zyndar
    - Dusan! Dusan Saveljic ébredj! Mindjárt indul a hajó Pireuszba, te meg tök másnaposan fekszel az ágyban. Biztos te vagy a megfelelő manager?
    - Jóvan, adj 15 percet és ne üvöltözz…
    Az ajtót természtesen bebaszva távozik Marcelo, az asszisztens manager, aki egyébként görög, is.
    Aú a fejem, kicsit sok volt az Ouzo tegnap asszem. 15 vagy 20? A tököm se emlékszik már. Különben is, most azért keljek ki, hogy rommá verjen minket az Olympiakos? Meg hajóval? Rókázni fogok, az tuti.
    Mindegy, jó lesz nekem itt Thesszalonikiben. Az Iraklis-szal elalibizek a középmezőnyben, süt a nap, a tenger közel van, a kaja bejön. Különben is, nincs normális védelmünk, pénz az semmi, tartozás annál több, a fél Görög Szuperliga a riválisunk. Nem baj, profi vagyok, 81szeres szerb válogatott, vagymi. Nini, már le is zuhanyoztam. Gyors fogmosás, aztán reggeli a hajón. Aztán szétkergetem a rókákat.

Új karrier, új kihívások, Sevilla pihen. Görög ligában nem játszottam még. Az Iraklis csapata pont a kezdéskor ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, ez persze nem jelenti azt, hogy nyertek volna bármit. Jó, van 5 görög kupadöntőjük, amiből csak egyszer, 1976-ban kerültek ki győztesen. Meg egy 1985-ös Balkán Kupájuk (az meg mi a túró?). A fenti képen egyébként az Iraklis legfanatikusabb szurkolóinak a logója (vagy címere?)látható.

Az alábbi igazolásokkal készültem fel a szezonra ill. a banki hitel éppen aktuális törlesztésére.

A szezon elején a 10. helyre várt a média, ehhez képest ez az eredmény jó szerintem. A kupában a 8 között búcsúztatott a PAOK (aki természtesen rivális, ilyen még az AEK, az Olympiakos, a Panathinaikos, az Aris )

Érvényesült az egységben az erő elv. Nincs kimagaslóan sok gólt szerző játékosom, jellemzően a vkp a házi gólkirály az alapszakaszban, igaz, ő lövi a tiziket. Szögletből is jók voltunk, azt hiszem sikerült jól beállítani.

Ezután jött a rájátszás a nemzetközi kupákért, amit a szezon legjobb meccsével kezdtünk. Az Olympiakos elleni mindkét meccs képet érdemel, a másodikon bemutattuk, hogyan lehet 6 kapura tartó lövésből 6 gólt kapni. Eddigre a nagy reménység Peirone is lövögette a gólokat, amikor nem volt sérült persze, könnyen kidől 1-2 hétre.

A rájátszásban védekezés az nem nagyon zajlott és valójában értelmét sem nagyon látom, persze így akár a 5. helyzett is indulhat a BLben. A alapszakaszban elért helyezések alapján jár 6,4,0,0 pont kezdéskor.

Jövőre meg kell erősíteni a keretet és egyben nyújtani a padon, mert az igen rövidke, főleg egy európai kupaszerepléshez.

JASZASZ!

• realgyula
    a spanyol kupa után sikerült megnyerni a Bajnokok Ligáját is, így a szezont "lefutottnak" tekinthetem, mert a bajnokságban 4 pont a hátrányunk 2 kanyarral a vége előtt, szóval azt már kár erőltetni...had játszanak a cserék most! :D
  • karajjj
    9.02 :D
    nekem csak ezzel hajlandó gond nélkül futni a régi mentésem... :S
  • Utley
    Srácok feltettem a 9.03-at és az istenért se tudom folytatni a Potters Bar mentésem,amit 9.01-el kezdtem el.Mit tudok tenni?Valaki valami ötlet?
  • Itsuki
    Ajkán lehet összejött 1 uj aranycsapat...?:) Fövezér a volt fradista Nyilasi:D
  • Forza Italia
    sorry elfelejtettem méretezni
  • Forza Italia
    Bl első kiesési szakasz.
  • zaki
    nézegettem őket, elég erős keretük van, pénz is van dögivel... még nem tom kivel kezdek, lehet a Fradival :D
  • Gunnersboy
    én játszottam :) 2013 környékén jártam csak sajna elkevertem a mentést, azóta is keresem az uj csapatot akivel egy hasonlo hosszú karriert játszhatnék, de nem sok sikerrel
  • Forza Italia
    Boldog Szülinapot:)
  • Fabio Capello
    köszi mindenki :)

Zyndar: ez mán a huszadik életévem... :D
  • inter94
    Boldog születésnapot:)
  • zyndar
    Gunnersboy nyomta velük, BL-t is nyert, talán többször.
    Isten éltessen Kápelló! Vehetsz már szeszesitalt a boltban?
  • DONGUBA
    Boldog szülinapot Capello bacsi
  • Itsuki
    Happy birthday:)
  • Darthmushroom
    Boldog szülinapot Capello
  • Fabio Capello
    rajta nőttem fel :) egyébként köszönöm neked és Utleynak is :)
  • Magic Boy
    Ezúton kívánok sok Boldog születésnapot és hatalmas sikereket az életben és az FM-ben!
  • Fabio Capello
    igen a patchek nagyon sokat javítottak a játékmeneten :)
  • Scouser
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy javult-e a játék a megjelenés óta. Annó letöltöttem és nagyon nem tetszett, pedig 1999 óta játszok a sorozattal és ez volt az első amelyik nem kötött le. Tele volt frusztráló dolgokkal és csak idegeskedtem rajta. Azóta kijött 3 patch és azon gondolkozok, hogy most végre meg kellene venni. Írjátok meg legyetek olyan kedvesek a véleményeteket, mert félek tőle, hogy rossz vétel lenne.

(Gondolok a hibáknál olyanokra, hogy állandóan kapuskirugásokból lettek gólok, a fullbackek nem támadták le a szélsőket és szint 100%-ra megverték őket, rengeteg sérülés és még sorolhatnám.)
  • Utley
    Boldog Szülinapot!Akkor ma az ünnepelt áll mindent
  • Fabio Capello
    köszönöm! :)

Zaki: jah, valaki tolt vele vagy 10 szezont, de hogy ki volt az, ne kérdezd még 08-ban volt... :D
  • Maximus4
    Bocsánat az offért,régebben írtam ide.Csak boldog születésnapot kívánnék a házigazdának.Isten éltessen Capello
  • zaki
    Hali, kedvem támadt újra gémelni... Salzburggal játszott már vki?
  • Darthmushroom
    ez szép!!:D
  • Utley
    Srácok valaki nem tudná megmondani,hogy a CM2-t hol lehet leszedni?Vagy esetleg valakinek ha megvolna.
  • Fabio Capello
    pikácsúúúúúú :D
  • BBeno2
  • Itsuki

ennyi volt,ezért nincs értelme jáccani ha a legnehezebbeket megkapom. de örülhetek,hogy nem a BArcát kaptam. de most kiderült,kell 1 kapus.
  • Itsuki
    FC Genoa. picit érdekes adatra lettem figyelmes.a legkevesebbet érő játékosuk,Marco Boriello 575ezer ojrót ér. a csapatom összesen 300ezret. sima kiesés lesz...:(
  • John Cena
    király vagy:D:D
  • Itsuki
    ezt a pechet 3 körbe ilyen erös ellenfelet:'(
  • hoodlum
    lehet, ha rámész a kiszemeltedre és nemzeti válogatott gombra kattintva felajánlod neki a melót.