104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
részemről tulajdonképpen vége van, csak megvárom amíg lemennek a rájátszások, úgy öt perc és jön a beszámoló -
Köszi. Végzel ma a szezonnal?
Kantasztikus Jóska nálad is ilyen durva értékekkel bír? Most, hogy lesérült a bajnokság végére, lett cultured midfielder. -
nagygrat :)
-
Jelentem -igaz, célfotó alapján- bajnok az Iraklis!
Lehet, hogy az utolsó 23 meccsen nyújtott teljesítménynek is van köze a dologhoz
A két kulcsjátékos, akik nélkül nem jöhetett volna össze, köszönöm az anyukámnak, a produceremnek és legyen világbéke!
-
már csak pár forduló van hátra, tartjuk a 18. helyet, három pontra a kiesőzónától -
Mi a Manó?!
Bajnokságban mizu? -
loooooooooooool de naon eg a madrid irl -
hoppáhoppá :D
-
Itsuki #46059 go fehéroroszországXD -
valószínűleg a szezon végén átfogok szerződni egy másik bajnokságba....nagyon unalmas h van 1-2nagyobb csapat akivel harcolok a bajnoki címért,a többi meg semmi... -
Hy mindenkinek, és nagy Grattt!
Újra Las Palmassal tolom! -
persze, de még most írásbeli előtt állok. :D -
Utley #46055 Ne viccelj már!West Ham-el tolom és 13 sérültem van,és csak a 16. vagyok!Soha ne add fel
-
Indulj nagy csapattal, tudod: Jó csapatnak szerencséje is van.Ne add fel -
Itsuki #46053 na én befejeztem az fm09es karrieremet. sajnos élvezet nekem nincs már bent,hogy 10 kapuralövésemböl 1 bemegy az ellenfél 1 helyzete is gól. közbe tizit is kihagytunk. és az összes meccs ilyen. bármit csinálok. na de mind1,majd jövök. jó játékot és sok szerencsét. szevasztok. -
karajjj #46052 nekem tavaly az írásbeli utáni semmittevős hónapban jutott rá időm bőven :P :D -
Sziasztok!
Rég írtam már ide, de nem is nagyon játszottam, mert ballagás, szerenád, érettségi, minden mi szem-szájnak ingere, van most nekem.
De minden szép eredményhez gratulálok és jó játékot mindenkinek! -
Monof #46050 Bocsi hogy nem tudom berakni ezt a képet... megpróbálom utoljára:
Itt az ominózus 11-es párbaj -
Monof #46049 [IMG][img=http://kepx.info/files/mws8qyps3x5j9pu5fj7s.jpg][/IMG] -
Monof #46048 Haverommal elkezdtünk egy Holland bajnokságot, 2-ik évben egy kellemes 11-es párbajban sikerült a továbbjutás :)
-
fordjee #46047 Akkor megvolt most már egy 10-es is:) -
Akkor azthiszem, h ha hazamentem, újra dobom teljesen a játékot, s megpróbálom ezzel a mentéssel tovább vinni. Remélem úgy jó lesz, mert nem akármilyen mentés amivel megyek. -
Grat all!
CSZKA Moszkva 1.szezon
KÉP
Játékos statisztikák
Bajnokság
Év idegenlégiósa
Év játékosa
Év kapusa
Gólkirály
#46042-asszem lehet folytatni -
Bajnokság utolsó harmada következik. Szoros, vagymi 
-
Újat kell kezdened. -
Értem... S ha felteszem a patchet, akkor menni fog a jelenlegi mentésem, vagy újat kell kezdenem? -
Nem tudom, nekem amióta 9.3-as peccs van fent, azóta nem csinálta, igaz, előtte is csak ritkán és feldolgozás közben, nem egy konkrét játékrésznél. Sajnos nem tudok segíteni.
-
Nem tudom mitől, de elkezdett crash dump-olni a játék. Nem kicsit felhúz, mert ez a jelenség csak akkor jön elő, ha meccs közben a taktikára megyek, h cserélhessek, vagy akármit csináljak. Amúgy nem. Gépemmel minden rendben, ramok is, eddig teljesen jó volt, de egyik percről a másikra ilyet csinálni?! .... mellesleg 3 mentésen viszem az egészet. Mindegyiknél előjöna hiba. Ez elmúlik vmikor, vagy bukhatom az egészet?
valaki? megoldás? windowsba valamit csinálni?... -
Gratula fordjee és dgabor82 -
paly90 #46038 Üdv!Azt szeretném kérdezni hogy 09-ben hogy tudom megcsinálni hogy benne legyen a német válogatott?
előre is köszi -

Én mondtam hogy még 9.0-t se láttam :) -
-
fordjee #46035 Nah, a többi lemaradt. 7 gól tétmeccsen, van valakinek több? :)
2 évemet fejeztem be a kedvenc csapatomnál, a tabella és az Fa kupa győzelem. Első év siralmas volt, 5. lettem, és kiestem mindenhonnan... Nincs is kép róla:)
Tehát a tabella:
Az Fa kupa győzelem:
És a csapat a 2010-11-es évben:
-
fordjee #46034 Sziasztok!
Valaki említette, hogy 10-es osztályzatot még nem látott, íme: -
Itsuki #46033 Ez most a magyar bajnokság szinvonala vagy szimplán a játék csal,de azért üres kapura négy méterröl hogy lehet mellé löni? vagy 1 méterröl kapufát fejelni üres kapura. ugy látom hanyagolnom kell ezt a játékot. -
realgyula #46032 Raúlt már ki sem merem hagyni 
Real Madrid-Zaragoza 2-0 (Sneijder,Raúl)
Raúl-7.4

-
realgyula #46031 sok hiányzó ide vagy oda, azért nagy nehezen sikerült kiharcolnunk a továbbjutást a Riazorban! a hazai 1-0 után [Metzelder 95. percben (!!!) szerzett góljával] idegenben 1-1-et értünk, úgy, hogy a 90. percben a csereként pályára lépő Javi Martinez 35 méterről vette be a hazaiak kapuját!
így állítottam össze a "sértült csapatot":
Codina - Ramos,Garay,Metzelder,M.Torres - Javi Garcia,De la Red - Nani,Sneijder,Drenthe - Raúl!
mezőny legjobbja: Raúl-7.5-el!
érdekes!
-
Nem tudom mitől, de elkezdett crash dump-olni a játék. Nem kicsit felhúz, mert ez a jelenség csak akkor jön elő, ha meccs közben a taktikára megyek, h cserélhessek, vagy akármit csináljak. Amúgy nem. Gépemmel minden rendben, ramok is, eddig teljesen jó volt, de egyik percről a másikra ilyet csinálni?! .... mellesleg 3 mentésen viszem az egészet. Mindegyiknél előjöna hiba. Ez elmúlik vmikor, vagy bukhatom az egészet? -
dgabor82 #46029 Sziasztok!
Hosszas szünet után újra indítottam egy játékot, Angliában az Everton gárdájával kezdtem el felépíteni egy új, remélhetőleg dicsőséges dinasztiát.
Mindenképpen a Premier League-ben akartam kezdeni, de semmiképpen sem valamelyik Top4-es csapattal. Azért az Evertont választottam, mert tetszik a stratégiájuk, és az, hogy évről-évre meg tudják szorongatni a nagyokat kb. tizedannyi pénzből gazdálkodva is.
A játékoskeret abszolút alkalmas egy első 6-7. helyezés elérésére, ezért nem is eszközöltem benne nagy változásokat. Nem is terveztem sok igazolást, de lehetőségem sem lett volna rá, mivel a vezetőség összesen 1,2 millió fontot biztosított erre a célra.
Ennek megfelelően egyedül Milan Jovanovic érkezett a Standard Liege-től. Rá elsősorban balszélsőként számítok, de szükség esetén csatárként is be fogom majd vetni.
Távozó csak Nash és Jutkiewicz volt, őket kölcsönbe adtam.
A szakmai stábot átalakítottam, pár felesleges, gyenge értékekkel bíró edzőt kirúgtam, helyükre jobbakat igazoltam.
A játékoskeret áttekintésekor szomorú helyzet állt elő, mert az elvileg kezdőcsapatba szánt játékosok közül Hibbert, Jagielka, Cahill és Saha is sérült volt.
Ezért a saját utánpótláshoz nyúltam, ahol rengeteg fiatal és tehetséges játékos van:
- John Ruddy - KAP
- Dan Gosling - VJ, VKP
- Jack Rodwell - VK, VKP
- Seamus Coleman - VJ
- John Paul Kissock - TKP
- James vaughan - CS
- Jose Baxter - CS
A célom ezt a gárdát egyben tartani, a fiatal tehetségeknek minél több lehetőséget biztosítani, és gazdaságilag egy kicsit megerősödni, hogy a következő szezonra elegendő forrás álljon majd rendelkezésre nagyobb nevek leigazolására.
Gazdaságilag nem állok valami stabilan, mivel tetemes, 50 milliósadósságom van, és szinte az összes, szezon végén lejáró szerződésű játékosommal hosszabbítottam.
Fellendülést a sikeres UEFA-kupa szerepléstől és a vele párhuzamosan befolyó szponzori pénzekből és egyéb jogdíjakból remélek.
A vezetőségnek a nemzetközi kupaszereplés kiharcolását ígértem be, mivel a BL-szereplést érő helyezésért is csak 200ezerrel kaptam volna többet. Titkon egyébként a BL-selejtező elérése a célom...
A felkészülési időszakban a csapattal a 4-4-2-es felállást gyakoroltattam be, a tervezett kezdőcsapatom ez lenne:
Howard - Hibbert, Yobo, Lescott, Baines - P. Neville - Cahill, Arteta, Osman - Yakubu, Saha
Taktikámban kiemelt szerepet kap a feltolt védelem és a kemény szerelés, illetve egész pályás letámadás.
Az edzőmeccseken jól is szerepeltünk:
Everton-Cardiff
Plymouth-Everton
Preston-Everton
Aztán jöttek a tétmeccsek.
Már a sorsolás megtekintésekor örömmel nyugtáztam, hogy a bajnokság kezdetekor viszonylag könnyebben verhető csapatokat kaptam, és a favoritokkal majd csak a vége felé kerülök szembe. Így legalább jobban összeérik a csapat, és nem mellékesen a húzóemberek is felépülnek a sérülésükből.
Az eddigi eredmények:
Premier League:
1.) Sunderland-Everton 0-1
Gól: Arteta '63
2.) Stoke-Everton 0-1
Gól: Yakubu '45+3
3.) Everton-Newcastle 2-0
Gól: Yakubu '5 Lescott '16
4.) Everton-Middlesbrough 1-0
Gól: Osman '44
5.) Balckburn-Everton 1-3
Gól: Tugay '10 ; Yakubu '49 '59 Saha '88
6.) Everton-Tottenham 2-1
Gól: Yakubu '30 Vaughan '84 ; R. Keane '19
7.) Everton-Fulham 3-2
Gól: Yakubu '29 '33 Fellaini '45+1 ; Howard (ög) '55 Murphy '71
A bajnokságban ezzel 100%-os teljesítménnyel, 21 ponttal az élen állok, 4 pont az előnyöm a második Chelsea és Arsenal előtt.
A védelem eddig fantasztikusan teljesít, szinte alig kapok gólt, és helyzetük is alig akad az ellenfeleknek.
UEFA-kupa:
1. selejtezőkör:
Brann Bergen-Everton 2-4
Gól: Johnsen '33 Baines (ög) '85 ; Jovanovic '20 Jo '28 Yobo '68 Saha '76
Everton-Brann Bergen 2-1
Gól: Vaughan '64 Osman '90 ; Jaiteh '88
Továbbjutó: Everton 6-3-as összesítéssel
Csoportkörben a Benfica, Napoli, Slavia Praha, Dnyepropetrovszk csapatait kaptam.
-
realgyula #46028 jól haladunk, nyerjük a meccseket folyamatosan, de most már azzal is gondom van, hogy a kezdőt összeállítsam, a depor elleni spanyol kupa nyolcaddöntő visszavágóra...!
sértült:
-Benzema (12 meccsen vágott 10 gólt a szezon elején, aztán rotty 6 hónapra)
-Marquinhos
-Pjanic
-Higuain
-Guti
+Dos Santos az U23-as válogatottnál van
szépen összejöttek a dolgok, nem baj, majd Raúl eldönti 2012-ben a meccseket!

nagygrat :)