104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #46469 nem fekszik nekem ez a Tottenham...pedig nagy reményeket fűztem ehhez a mentéshez...
nem vártam csodát mindjárt az első szezonban, és azt sem, hogy a nagyok ellen lesz esélyünk, de ennél többre számítottam...! tény, hogy sok az új játékos akiknek idő kell a beilleszkedéshez, de a gyenge félszezon után befejeztem...! trófeákért akarok harcolni, nem a középmezőny elejébe jutásért...! tudom...hamar feladtam...
-
MŰKÖDIK AZ FM2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

sry a bekiabálásért de eddig nem tolerálta a gépem, most új videókártya alaplap, rendszer meg minden, és műxik :)
Jövök srácok!
-
szabocsaba1983 A Magyarosítás másold be ide is Sports Interactive/ data/updates -
Grat All! 
Aki Magyarban játszik légyíszíves dobjon egy képet a keretéről és a kiszemeltjeirőll (ha a gyorslista nem nagyobb egy képernyőnél az is jó).
Előre is köszönöm. -
Otthon legyűrtük a Szpartak Moszkvát 1-0ra KantaJózsi góljával és így megvan a továbbjutás. Kérdés, hogy jó-e ez a csapatnak, lehet, hogy az UEFA kupában szívesebben folytattam volna. Na majd holnap.
-
Én 1X használtam, tönkre is vágta a mentésemet :D -
Megszorngattuk a madridiak tökeit! 
-
HELP!!!
Fölraktam a 3. patch-et, és ez lett:
-
Na, én tovább küzdök LP-al a feljutásért(?)
-
Cache cleanerrel volt valakinek problémája? Hasznos? -
Itsuki #46459 picit elmegy a kedvem az ajkától,most a 11 alapemberemböl 6 elmegy ,és nem tudok igazi magyarokat hozni (fél u-21 ajkai... de nem nevelés,sajna) és igy dán,németeket hozok,nem marad magyar:D -
Itsuki #46458 csak a pes 4 volt meg,mondom felteszem. meg letöltöma hep 4et:D sajna befuccsolt ez me nincs a szerveren:D szar oldal lett. de amugy évek óta esett a szinvonal,de csak a pes rovatot látogattam régebben. -
gratta
röviden: igen elkúrták, és igen visszaesett a látogatottság, főként a letöltések hibája miatt. De még rengeteg bug van, amit ti nem láttok, így például mi előlről tanulhattuk meg a szerkesztői portál használatát, pluszráadásul már egy külön oldalon fut, nem beépítve, így a végeredményt mi is csak akkor látjuk ha megjelenik egy-egy cikk... Plusz ilyenek, hogyha szavazol, 10-ből nyolcszor blogot akar csináltatni veled, a cikk képeire kattintva visszadob a főoldalra meg hasonlók. Az igazi probléma az, hogy bétaidőszak nélkül kapásból élesben ment az oldal, ki kellett volna próbálni minden funkciót, nem hiszem hogy egy pár napos leállásba belehalt volna a közösség -
Ja, tudok róla. Viszont ezzel sikeresen elkúrtak egy relative szinvonalas, FM-mel foglalkozó oldalt. ha tippelnem kellene, azt mondanám, vesztett a látogatottságából a hp.
Közben kupában megvolt tj a Benfica ellen, előtte meg szintén Benfica ellen lk elődöntőben nyertünk tizikkel, majd kupában a Setúbalt ütöttük ki. Február közepe van, x-elt a Porto a bajnokságban. -
egy-két meccs alatt ne várj csodát. A tarcsiból felhozott játékosokat ugyanúgy kezeld, mint az új igazolásokat, alkalmazkodniuk kell a csapathoz, összeszokni, és persze megszokni a keményebb kihívást. Legalább 10-15 meccs, mire beszokik a játékos, nálam pedig ált. 1 szezon után jelentkezik a tökéletes összhang, amikor a csapat nagyon érzi minden tagját. Legyél türelmes, játszasd sokat kezdőben, lehetőleg egész meccsen, mert a negyed-félmeccs kevés ahhoz hogy szokjon :)
Huni: hát még nekünk milyen szar. De bevallom őszintén, az új oldalt se bírjuk, dehát persze beleszólásunk zéró volt, csak jött a memo fentről, hogy innentől kezdve megújul az oldal. Ofkorsz nem véletlenül lett pécéguru sztájl, ez a cég hostolja őket is. -
gabor9 #46454 az igen! sóbis tényleg egy gólvágó:9 102 gól az nem semmi. engem most egy játékos idegesít fel.. Wilson Eduardo. Sporting u19-ében volt benne év elején, felhoztam a nagycsapatba rögtön amikor idejöttem, a felkészülési meccseken végig játszott, semmit sem csinált egyik meccsen sem. bajnokság elkezdődött, néha 20 percre behoztam eldőlt meccseken, ott se csinált semmit.. na akkor visszatettem november körül u19-be, 3 meccsen 5 gólt lőtt... azután a kupameccsen (egy 2.osztályú csapat ellen vmi Coelvhá...) megint felhoztam, egész meccsen játszott, megint tiszta béna volt, labdához sem jutott, és ha mégis, kirúgta a stadionból. naon felidegesített, visszatettem a tarcsiba végleg. visszatérése utáni első meccsen duplázott... gondoltam, hogy eladom a francba, de végül úgy döntöttem, hagyom 1-2 évig az u19-ben, hagy lőjje a gólokat. majd a szezon végén sztem megint felhozom, hátha akkor jobb teljesítményt nyújt. Ha nem, akkor nyáron valószínűleg túladok rajta.remélem beérik félév alatt. csak akkor adom el, ha egy jó ajánlatot kapok, egy nevetséges ajánlat esetén marad, és u19-ben játszik.bízok benne hogy egy kis idő elteltével a nagycsapatban is elfogadható teljesítményt nyújt. -
Jóvanmá, same shit.
Januárnak is vége, becsúszott egy kellemetlen x a Pacos ellen, egy 91. perces szabigól miatt, minekokán a Porto vezeti a tabellát. -
nem szerver, adatbázislekérési :D Mi se tudunk semmit se tenni, csak a mi főnökeink, de azok szarnak a búránkra -
A régebbi fájlokat nem lehet letölteni, mert szervergondok vannak, viszont az újabban feltöltötteket igen. -
Sziasztok, mindenkinek GRAT, szép eredményeket látni!!!
Figyu: FM hungary-ról nem megy a letöltés? -
Az első számú csatárom mindig BL meccs előtt sérül meg, vagy csak a kondija rakoncátlankodik :D -
Azér érdekes, hogy bajnokságban csak csere, BL-ben meg kezdő :DD -
Vannak komoly "lyukak" a tulajdonságaiban, de legalább aggresszív :P
-
Na, előkerestem a DVD-m, és megtaláltam a képet.
Ez volt a kulcsmomentum....
Ez pedig az utolsó szezon statja -
Jobb oldalra átképeztem Moutinhot, és ottvan Pereirinha is, nameg Izmailov.
Sóbist 08-ban igazoltam le a Newcastlehöz, egyik szezonban 67, másikban 55 körül, utolsó szezonomban meg (12-13) 102 gólt lőtt.
Nem igazoltam számottevő játékost, csak generált fiatalokat a tarcsiba/u18-ba.
Celestinora sztem figyelj még oda, most hoztam fel a tarcsiból, és fejlődik is. -
gabor9 #46444 Fábio Rochemback szerintem is naon szar és nekem is félidőben már alig kap levegőt úgy, hogy 95%-osan tettem a kezdőbe.Adrien nagyon jó, Izmailov és Zahavi még jobbszélsőnek elmegy, ezért Rochembackot elküldöm a francba.. első ajánlatra igent mondok! már átadólistán van. kell igazoljak egy jobbszélsőt, mert a következő, akin túl akarok adni az Zahavi, mert ő sincs sose jó kondiban és nagyon rossz teljesítményt nyújt meccseken is. ők ketten mennek, és talán Di María jön, ha elfogadja az ajánlatot amit tervezek tenni érte. -
gabor9 #46443 Huni! Leigazoltad Rafael Sóbist?? Majd beraknál egy linket vagy leírnád h kiket igazoltál?A Villarreal nem olyan vészes. sok sikert és tájékoztass!!! -
Itsuki #46442 celozzi nagy sztár az fmbe...:) leglaábbis nekem:D -
Félidőben
Stefano Celozzit akartam leigazolni, erre elment a Werderbe ;[ -
Majd egy képet dobsz róla? :) -
Münchenben nem szeretnek szerintem :P
Leskónak meg iszonyatosan jó a helyzetkihasználása.
Na majd este jövök megint. -
-
Amikor elkezdtem a Sportinggal, irtam, hogy idén még nem használtam. Tavaly igen, és célemberként lőtt Sóbis amennyit lőtt ^^
Namármost, megvettem Vagner Szerelmet, és betoltma irányitó+célembernek. Rögtön az elejétől kezdve vagdossa a gólokat. Lehet, h enélkül is igy menne neki, én mindenesetre főként ennek tulajdonitom a teljesitményét. -
Gratula Hunito. Használsz irányítót és célembert? -
csítergeci :D -
-
nálam a Celtic ütötte ki 2-0val az Intert az első kiesési körben :D -
BL csoportok végeredménye
BL csoportok végeredménye 2
Volt pár érdekesség :D Inter pro. -
atti59 #46431 Üdv!
Miétr van az hogy a barátságos meccseket simán nyertem de amikor elkezdődött a bajnokság akkor meg tiszta bénák vagyunk? Egyébbként a barcelonaval megyek! -
Sajnos Mertens 2-3 hónapra kidőlt, KantaJózsi meg egyedül nem bírja ennyi ideig betölteni az irányító szerepét, ráadásul nincs is formában.